tiistai 9. tammikuuta 2018

Lip Monthly - November 2017


Kuinka moni muistaa postauksen, jossa kirjoitin viilleltynä, tuhottuna ja tuotteet täysin murskana saapuneesta marraskuun Lip Monthlystani? Mähän laitoin välittömästi kuvien kera viestiä Lip Monthlylle, josta sain pikaisesti vastauksen, että he ovat pahoillaan ja lähettävät mulle uuden pussukan heti, kun seuraavan kerran postittavat pussukoita. Muutama viikko sitten uusi pussukka kilahtikin postiluukustani ja tällä kertaa itse pussukkaa ei oltu viillelty eikä sisältöä murskattu! Mullehan ei siis ikinä selvinnyt, mitä sille paketille oli tapahtunut ja miksi, mutta pääasia että sain tilalle uuden pussukan. Ja toivon todella, että jatkossakin tulen saamaan nämä ehjänä!


Tältä marraskuun Lip Monhtlyn sisältö siis näyttää, kun kaikki tuotteet ovat ehjiä. Siitä rikkoutuneesta pussukastahan säilyi ehjänä tuo Lord & Berryn Lip And Cheek Crayon, mutta kolme muuta tuotetta olivat kaikki käyttökelvottomia. Marraskuun Lip Monthly sisälsi kolme huulimeikkituotetta sekä yhden luomivärin. Kokonaisarvoltaan pussukka on jopa $71 ja mähän maksan tästä kuukaudessa alle 12 euroa, joten en todellakaan voi valittaa!


Starlooksin Vin Petillant Lipstick tuli ihanassa metallinhohtosävyssä. Kyseessä on Limited Edition tuote, jota voi tuotekuvauksen käyttää huulipunan lisäksi myös poskilla tai luomilla. Sävy on todella kaunis, hieman rusehtavan punainen ja ai vitsit miten kauniisti koko huulipuna kiiltelee! Mähän rakastan metallinhohtoisia huulipunia ja tämä olisi sävyltään ollut täydellinen esimerkiksi joulua varten. Pigmenttiä tässä ei ole mitenkään turhan paljon ja tästä saakin huulille enemmän sitä kiiltoa kuin väriä. Kyllä huulille sellainen ruskeanpunainen pohjasävy jää, mutta itse haluan metallinhohtopunien olevan selkeästi voimakkaampia pigmentiltään. Huulipuna on kuitenkin ihan unelmanpehmeää ja kermaista, eli tätä on miellyttävä käyttää. Tämä maksaa $19.


Appeal Cosmetics oli mulle entuudestaan täysin tuntematon merkki, joten lähdin enemmän kuin mielenkiinnolla testaamaan tätä Ultra Shine Liquid Lipstickiä, jonka sain sävyssä Posie. Posie on todella kaunis vaaleanpunainen sävy, juuri sellainen, joka on helppo yhdistellä erilaisten meikkien kanssa. Kuten todella monet nestemäiset huulipunat, tämä ei kuivu huulilla täysin mattaiseksi vaan huulille jää kaunis satiininen kiilto. Todennäköisesti juuri siitä johtuen huulipuna myös tuntuu huulilla todella miellyttävältä eikä lainkaan kuivattavalta. Pysyvyys tällä on todella hyvä. Se satiinisuus kuluu kyllä pois syömisen yhteydessä, mutta pohjaväri jää vielä huulille. Päivän aikana huulipunaa voi myös lisätä ilman pelkoa paakkuisesta tai rumasta lopputuloksesta, eli tää osoittautui itse asiassa aivan täydelliseksi nestemäiseksi huulipunaksi. Oon hurjan iloinen siitä, että pääsin tätä punaa testaamaan ja tää olikin ehdottomasti koko marraskuun Lip Monthlyn paras tuote! Tuotteen arvo on $21.


Tämä Lord & Berryn Lip And Cheek Crayon löytyy multa nyt siis kahtena kappaleena, kun tämä tosiaan oli säästynyt ehjänä siltä hyökkäykseltä, joka aiemmin saamaani pussukkaa kohtaan oli tehty. Tämä on siis sekä huulille että poskille soveltuva meikkikynä, jota itse tosin käytän vain ja ainoastaan huulilla. Multa löytyy jo entuudestaan muutamia samoja kyniä eri sävyissä ja tykkään näistä todella paljon! Kynästä lähtee huulille väriä helposti ja lopputulos on melko matta. Pysyvyys on erittäin hyvä ja pientä kynää on näppärä kantaa myös mukana, mikäli päivän aikana joutuu lisäämään huulille väriä. Tämä sävy Rose on todella kaunis ja myös hyvin arkeen sopiva. Ei haittaa yhtään, että mulla on tätäkin sävyä nyt kaksi kappaletta, kyllä tälle käyttöä löytyy ihan varmasti. Kynän arvo on $24.


Be a Bombshelliltä tuli yksittäin luomivärinappi sävyssä Miss Priss. Sävy on kaunis helmiäinen vaaleanpunainen, juuri sellainen mikä sopii loistavasti joko liikkuvalle luomelle tai vain korostamaan silmän sisänurkkaa. Valitettavasti tämän luomivärin laatu ei kuitenkaan ihan vakuuttanut mua. Luomiväri on melko kovaa ja sen takia sen pigmentti on hieman heikko. Multa löytyy Makeup Geekiltä tosi samansävyinen luomivärinappi, joka taas on ihanan kermainen ja pigmenttiä riittää vaikka muille jakaa. Väkisinkin siis tulee verrattua näitä kahta keskenään ja mieluummin tartun kyllä siihen MUG:n luomivärinappiin kuin tähän. Voipi olla, että annan tämän suoraan eteenpäin jollekulle toiselle, sillä multa itseltäni tosiaan löytyy paremmin toimiva vaaleanpunainen helmiäissävy. Luomiväri maksaa $7.

Starlooks | Appeal Cosmetics | Lord & Berry | Be a Bombshell
Tässä vielä swatchit kaikista tuotteista. Alimpana löytyy Starlooksin metallinhohtopuna, sen vierestä Appeal Cosmeticsin nestemäinen huulipuna, Lord & Berryn huulipunakynä ja viimeisenä vielä Be a Bombshellin luomiväri. Kokonaisuutena marraskuun Lip Monthly oli mun mielestäni todella hyvin onnistunut ja tykkään myös siitä, että tällä kertaa kaikki meikkituotteet olivat sävyltään melko vaaleita. Monestihan täältä on tullut hyvinkin tummia huulimeikkituotteita, joten on pelkästään positiivista vaihtelua saada välillä tällainen hieman hempeämpiä sävyjä sisältävä pussukka :)

Joulukuun Lip Monthlya en aio täällä esitellä, sillä mulle oli taas lähetetty joku jämäpussukka, joka ei vastannut sitä oikeaa sisältöä. Yksi tuote oli tullut jo lähes vuosi sitten, yksi oli mulle entuudestaan tuttu Bette Boxista ja yksi huulipuna oli rikki ja lensi suoraan roskiin. Sen yhden ainoan uuden ja mahdollisesti mielenkiintoisen tuotteen takia en aio tehdä omaa postausta. Kääntyyköhän mun onneni lainkaan näiden Lip Monthlyjen kanssa?

Mitä mieltä te olette sisällöstä? Iskevätkö hempeät vaaleat sävyt teihin? :)

14 kommenttia:

 1. Hyvä kun sait tällä kertaa paketin ihan ehjänä! :) Tuo Starlooksin Vin Petillant Lipstick näyttää kyllä kivan väriseltä, itsekkin tykkään metallinhohtoisista huulipunista <3 Mutta myös hempeät värit on ihan jees esimerkiksi töissä, mutta enemmän tykkään vahvoista huulimeikeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi vaan valitettavasti näyttää kivemmalta kuin mitä se loppupeleissä on :/ Pigmentti on tosiaan aika huono tossa, vaikka sävy onkin kaunis ja huulipuna tuntuu huulilla tosi mukavalta! Mäkin oon ehdottomasti enemmän vahvan huulimeikin ystävä, mutta välillä on kiva käyttää vähän hempeämpiäkin sävyjä :)

   Poista
 2. Onneksi sait hyvää asiakaspalvelua ja uudet tuotteet! Se paketti oli kuin joku olisi yrittänyt tuhota sen, olikohan jäänyt hirttänyt kiinni johonkin koloon yms. Muhun iskee hempeät sävyt, joten nää oli mun makuuni, yleensä tässä Lip Monthlyssa on melkein sävyjä, joita en käytä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkein oudointa tossa on se, että se pussukka oli selkeesti viilletty jollain tavalla, kun se oli viiltojälkiä täynnä, mutta se ulommainen pussukka oli ihan ehjä. Eli jotenkin musta tuntuu, että se "vahinko" tapahtui jo ennen kuin tota mulle pakattiin ja lähetettiin. Joo monesti näissä on tosi tummia ja voimakkaita sävyjä, joten nää oli sen puoleen tosi kivaa vaihtelua! :)

   Poista
 3. Sävyt taittavat ehkä liikaa oranssiin parissa noissa punista mutta tuo pinkkiin taittuva on kaunis! Ihme juttu, että tuotteet tulee hajonneena sulle :/ Ajattelitko vielä jatkaa kuitenkin tilaamista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman oranssihtavia noi tosiaan on, ja mäkin tykkään kyllä eniten tosta vaaleanpunaisesta huulipunasta :) Kyllä mä ainakin toistaiseksi jatkan, saa nähdä koska menetän lopullisesti hermoni ja lopetan tilauksen :D

   Poista
 4. Kiva, että Lip Monthly hoiti asiansa ja sait uudet tuotteet:) Mä tykkään kovasti tuollaisista hempeistä sävyistä, niistähän tulee ihan jo kevättä rintaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset vaalea ja hempeät sävyt luo kyllä ihanasti sitä keväistä fiilistä :) Onneksi se kevät sieltä pikkuhiljaa lähestyy koko ajan<3

   Poista
 5. Kiva että sait vihdoin ehjänä tuon marraskuun pussukan! Kiinnostuin tuosta Appeal Cosmeticsin nestemäisestä huulipunasta, ja sävykin on siinä tosi kaunis <3 Harmi että noiden pussien kanssa on tullut noin paljon ongelmia, ja outoa että sieltä lähtetetään tuollaisia jämäpussukoita :/ Toivottavasti jatkossa kaikki sujuisi ongelmitta, jos aiot jatkaa noiden tilausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon että sä kyllä tykkäisit tosta huulipunasta! Sen pysyvyys on ihan huippuhyvä, mutta se ei kuitenkaan tunnu yhtään epämiellyttävältä huulilla :) Noi jämäpussukat kyllä ihmetyttää, varsinkin kun mun kohdalleni niitä on sattunut useampiakin. Kai heiltä loppuu kesken ne varsinaiset tuotteet ja sitten sisältö korvataan jollain vanhoilla.. Ärsyttävää! :/ Toivotaan parasta, en mä ainakaan vielä aio tilausta lopettaa :)

   Poista
 6. Onpa hyvä, että sait uudet tuotteet rikkoutuneiden tilalle! :) Miten voi olla mahdollista, että ne lähettävät joillekin jämäpussukoita?! Käsittämätöntä... Aiotko kuitenkin vielä kaikesta huolimatta tilailla näitä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo mä en voi myöskään ymmärtää miten he ei osaa varautua oikeilla tuotemäärillä, kun jatkuvasti tulee näitä, missä on joku vanha tuote mukana. Ja niistä puuttuu aina se lappunen, joka kertoo kyseisen kuukauden tuotteiden nimet ja arvot :D Kai se nyt onkin pakko jättää pois, kun ei sisältö vastaa sitä lapussa lukevaa.. Jatkan mä nyt ainakin toistaiseksi, vaikka ärsyttääkin ihan suunnattomasti. Tää on kuitenkin vaan sen noin 11 euroa kuukaudessa niin ei oo rahallisesti suuri menetys ja välillä näistä tulee tosi kivoja sisältöjä, jopa ehjänä perille asti :'D

   Poista
 7. Voi ääh taas sitä joulukuun pussukkaa! :( Mutta kiva kuitenkin, että lähettivät tuon rikkoutuneen tilalle uuden, nuo vaikuttavat tosi kiinnostavilta tuotteiltakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon tosi iloinen, että sain tän marraskuun pussukan ehjänä toisen kerran, kun tossa oli oikeesti tosi kivoja tuotteita :) Joulukuun pussukasta taas en tiedä edes mitä sanoisin.. :/

   Poista

Kiitos kommentista!