lauantai 25. marraskuuta 2017

Mitä ihmettä Lip Monthly?!


Mulla alkaa pikkuhiljaa loppua usko ja kärsivällisyys Lip Monthlyn kanssa. Kyseessä on siis Jenkeistä tilattava kuukausittain tuleva pussukka, jonka sisältö keskittyy erilaisiin huulimeikkeihin. Periaatteessa ideansa puolesta Lip Monthlyssa ei ole mitään vikaa ja se on todella hyvin just mun tarpeisiin ja toiveisiin soveltuva yllätys"boksi", mutta kun toimitus tökkii ja nyt pussukat saapuu revittyinä ja sisällöt murskana. Varautukaa valitukseen ja pahan mielen purkuun, sitä on nimittäin luvassa tässä postauksessa!


Postauksen kuvat puhuu puolestaan. Avasin eilen marraskuun Lip Monthlyn ja ensimmäisenä mua vastassa oli selkeitä viiltojälkiä täynnä oleva pussukka. Avasin pussukan vetoketjun ja sieltä se todellinen kaaos vasta paljastuikin. Pussukassa oleva tuotekortti oli repeytynyt ja kolme neljästä tuotteesta täydellisesti pilalla. Meikit oli murskana ja tuhansina palasina yhtä tuotetta lukuun ottamatta, joka oli jostain kumman syystä säästynyt täysin tolta hyökkäykseltä, joka pussukkaa kohtaan oli tehty. Siis onko tota tallottu, onko se jäänyt jumiin johonkin vai mitä ihmettä? Niin ja mitä ne viiltojäljet siinä pussukassa oli? En oo koskaan ennen saanut näin pahasti vaurioitunutta pakettia itselleni. Lip Monthlyt pakataan pehmustettuihin pusseihin ja aina ennen nää on tulleet mulle ehjänä perille asti. Tällä kertaa kävi hieman toisin.


Mä en siinä kiukun vallassa edes sen kummemmin vilkaissut mitä tuotteita pussukka sisälsi. Ehjänä tolta ydinasehyökkäykseltä säilynyt tuote oli Lord & Berryn Lip And Cheek Crayon vaaleassa punertavassa sävyssä Rose. Noita kyniä multa löytyy entuudestaankin ja tykkään niistä, joten luojan kiitos edes yksi tuote oli ehjä ja se oli mulle itselleni mieluinen. Muut kolme tuotetta lensi hyvin äkkiä roskiin ja pois mun silmistäni. Mua ihan oikeasti kiinnostaisi tietää mitä tolle pussukalle on tapahtunut ja missä kohtaa se on saanut ton kohtelun osakseen. Ei ihan pieni isku tai kolaus saa meinaan tollasta jälkeä aikaan.


Tämän episodin jälkeen lähdin avaamaan lokakuun pussukkaa. Kyllä vain, mä sain nämä kaksi samaan aikaan ja tästä lokakuun pussukastakin jouduin _taas_ laittamaan Lip Monthlyn asiakaspalveluun viestiä, että missä ihmeessä se pussukka viipyy, kun rahat on kyllä viety tililtä ja marraskuunkin pussukka lähetetty, mutta lokakuun pussukan lähettämisestä ei ole tullut mitään infoa. Alkuvuonnahan sain kolmen eri kuun pussukat yhtä aikaa, kun he oli taas unohtaneet lähettää mulle tilaukseni, vaikka rahat oli taas kerran kyllä kelvanneet. En tiedä minkä hemmetin jämäpussukan olin itselleni saanut, sillä ton mukana ei yllättäen tullut taaskaan sitä tuotekorttia ja sinne oli taas tungettu toi Manna Kadarin primer, joka ei taatusti kuulunut tohon pussukkaan vaan oli jäänne niiltä ajoilta, kun toi aiemmin tänä vuonna Lip Mohthlysta tuli.


Ja mikä tää tuuri on, että ensin marraskuun pussukka tulee murskattuna ja lokakuun pussukasta paljastuu tuote, jolla mä en tee yhtään mitään ja jonka oon saanut jo kahteen kertaan aiemmin? Ensin siis Lip Mohthtlysta, sitten Bette Boxista ja nyt taas Lip Monthlysta. Mä en siinä kohtaa edes vilkaissut enää pussukan muuhun sisältöön, mutta sieltä tuli primer sekä pari huulimeikkiä. En tiedä tulenko noista tekemään enää omaa erillistä postausta, sillä ette uskokaan paljon mua ärsyttää koko Lip Monthly tällä hetkellä. Oon reilun vuoden tilausjaksoni aikana saanut kolmesti kirjoitella sinne perään ja pyytää lähettämään puuttuvia pussukoita, pussukat tulee muutenkin ihan miten sattuu ja näköjään myös sisällöt viillettynä ja murskattuna. Ei, ei näin.

31 kommenttia:

 1. :O

  Aivan kuin joku friikahtanut Lord&Berry-fani olisi murskannut kilpailijat tieltä saadakseen lempimerkkinsä paremmin esiin... (:D Oikeasti kyllä sanattomaksi jää. Tuon pussin sisältö näyttää kyllä siltä, että sitä on tietentahtoen sabotoitu. Mielenkiintoista kyllä olisi tietää, että MISSÄ tuo on tapahtunut ja kenen toimesta...)

  Olen joskus tilannut yhden kuukauden. Jouduin itsekin kyselemään sen pussukan perään kun sitä ei vain kuulunut. Sieltä lähetettiinkin uusi, mutta sama fiilis oli kuin sulla tuon toisen pussukan kanssa: kuin jokin jämäpussukka, johon oli vain työnnetty jotain. En nimittäin löytänyt keneltäkään muulta samaa sisältöä sen kuun pussista.

  Pussin sisällöstä käyttöön ei jäänyt muistaakseni mitään ja ajatus siitä, että saisin kuukausittain uuden meikkipussin jo ennestään aikamoiseen kokoelmaani oli sen verran luotaantyöntävä etten jatkanut tilausta. Hyvä näemmä, kun näitä ongelmia on muillakin tilaajilla tullut vähän turhan usein vastaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep todellakin kiinnostaisi tietää missä vaiheessa ja kenen toimesta toi sisältö on saatu tohon kuntoon. No, ei voi kuin arvailla! Mulla oli ihan ensimmäinen pussukka myös tollanen, että jouduin sen perään kyselemään ja se oli just sellanen jämäpussukka, jonka sisältö oli osittain täysin eri kuin muilla. Ei se siinä vaiheessa haitannut, kun kaikki tuotteet oli mulle uusia kun en ollut aiemmin pussukkaa tilannut, mutta nyt kyllä harmittaa, että tohon lokakuun pussukkaan oli pitänyt tunkea vanha tuote. En yhtään ihmettele, ettet tossa tilanteessa halunnut enää tilausta jatkaa!

   Poista
 2. Oivoi, uskon että sua ärsyttää :( Viimestään tossa kohtaa lopettaisin jo tilaamisen, ihme touhua kyllä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin aika outoa :/ Sieltä luvattiin lähettää mulle uusi pussukka, joten katsotaan nyt vielä jonkin aikaa jos tää touhu tästä muuttuisi..

   Poista
 3. Näin noi kuvat jo eilen sun Instassa ja ajattelin, että mitä hittoa! Näyttää siltä, että joku olisi avannut pussukan, tuhonnut tuotteet ja laittanut ne sitten matkaan. Oliko pahvilaatikko, jossa noi tuli ihan runneltu myös? Voihan se olla, että joku työntekijä on kiukuspäissään tuhonnut sun tuotteet, vaikka en kyllä ymmärrä miksi. Toisaalta noi olisi hyvin voinut jäädä myös johonkin puristuksiin ja sen seurauksena rikkoutuneet. Tosi harmi joka tapauksessa! :/ Laitoitko heille reklamaatiota kuvien kera?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tulee sellasessa pehmustetussa kirjekuoressa ja se oli ihan ehjä. Senpä takia vaikuttaakin, että toi pussukka on tuhottu jo ennen kuin se on postitettu, kun ei siinä ulommaisessa paketissa mitään viiltojälkiä tms. ollut. Toinen vaihtoehto on toki se, että joku on sen pakkauksen mennyt avaamaan, tehnyt temppunssa ja sulkenut sen jälkeen uudestaan. Ei voi tietää :/ Laitoin reklamaatiota ja sieltä luvattiin lähettää uusi pussukka mulle :)

   Poista
  2. Tosi kiva, että saat uuden pussukan! <3

   Poista
 4. Tuollasta jälkeä ei oikeasti saa aikaan kuin tahallaan tuotteita tuhoamalla. Ellei sitten oo jonkin rekan alle jäänyt... Tosi inhottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä toi aikamoista voimankäyttöä vaatii, että saa tuotteet tohon kuntoon.. Tiedä sitten mitä tolle on käynyt, mutta pääasia että saan uuden pussukan tän tilalle!

   Poista
 5. Voi ei, mitä ihmettä tuolle pussille on tehty?! :o Olet varmaan laittanut reklaamaation jo toimittajalle? Kyllä tuosta hyvästä kuuluisi vähintään saada hyvitystä ja mieluummin vaikka ihan rahat takaisin. Mutta hyvä tietää että ton yllätyspussukan kaa noinkin paljon haasteita niin tietää jättää väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kieltämättä ollut vähän turhankin paljon ongelmia Lip Monthlyn kanssa ja valitettavasti en oo tosiaan ainut.. Joo laitoin heille viestiä kuvien kera ja tänään tuli vastaus, että saan uuden pussukan ton tilalle, kun he seuraavan kerran noita postittaa. Toivottavasti se tulee perille ehjänä!

   Poista
 6. Voi harmin paikka, tuo viillelty pussukka kuulostaa tosi brutaalilta :( Mä varmaan lopettaisin tilaamisen tän jälkeen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kieltämättä melkoinen yllätys, kun ton pussukan avasin :/ Mä päätin vielä jatkaa, kun mulle luvattiin uusi korvaava pussukka ton tilalle, mutta lopetan kyllä tilauksen heti, jos näiden kanssa vielä jatkossakin on tällaisia ongelmia.

   Poista
 7. No toi näyttää ihan jyrän alle jääneeltä, takuulla hermostuttaa kun edellinen pakukin oli noin paljon myöhässä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin näyttää! Ja toi on kyllä jännä miten vähän väliä he unohtaa niitä pussukoita lähettää, kun jatkuvasti saa olla laittamassa asiakaspalveluun viestiä, kun ei pussukkaa näy eikä kuulu.

   Poista
 8. Ihan käsittämätön juttu! :o Tahalliseltahan tuo vaikuttaa, oli sitten Lip Monthlyn tai Postin tekosia. Oliko se päällispaketti siis ehjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päällispaketti oli ihan ehjä, noi viiltojäljetkin oli vaan tossa sisällä olevassa pussukassa. Eli joko paketti on avattu, sisältö tuhottu ja suljettu uudestaan tai sitten toi on tapahtunut jo ennen kuin se on edes lähetetty mulle. Ja jotenkin mä veikkaisin tota jälkimmäistä :/

   Poista
 9. Joku on kyllä tahallaan repinyt, runtannut ja polkenut sun pakettia. Sikamaista:( Kyllä nyt on syytä äänestää jaloillaan ja vaatia sitä ennen kunnon kompensaatio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep siltä toi vaikuttaa :/ Saan onneksi uuden pussukan ton tilalle! Olin tosi helpottunut tosta, kun oon niin paljon kuullut myös huonoa Lip Monthlyn asiakaspalvelusta ja pelotti, että sieltä tulee vastaukseksi tyyliin "voi voi, ei me tiedetä mitä tolle on käynyt ja meiltä se lähti ehjänä sulle" eikä mitään korvauksia. Mutta onneksi ei mennyt näin :)

   Poista
 10. Ihan järkyttävää. Toi näyttää kyllä siltä että ei tota vahingossa oo saatu aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää ja jotenkin vaikee uskoa, että toi olis ollut vahinko. Jollain selkeesti ollut huono päivä? ja viha on sitten pitänyt purkaa mun pussukkaan? :D

   Poista
 11. Apua, uskon kyllä että ei ole paljon naurattanut kun olet avannut tuon pussukan! :( Ensimmäiseksi tuli mieleen, olisiko tuo voinut tapahtua esim. tullissa, jos paketin sisältö on jostain syystä täytynyt tutkia tarkemmin? Tosin en siltikään usko että siellä oltaisiin käytetty tuollaista taktiikkaa, että kaikki tuotteet olisivat sen myötä aivan käyttökelvottomia :/ Tosi kurja juttu ja ehdottomasti siun kuuluisi saada jotain hyvistystä asiasta, itse kyllä varmaan lopettaisin koko pussin tilaamisen tuohon :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota mä en tullut edes ajatelleeksi. Mutta luulisi, että heidän pitäisi jollain tavalla infota siinä paketissa sitten, että se on menty avaamaan ja tutkimaan? Tai en mä tiedä, mutta outoa jos paketin sisällön saa mennä avaamaan eikä siitä tarvitse mitään ilmoittaa :D Noi on myös niin edullisia, ettei noiden pitäisi tullissa jäädä kiinni, kun ei veroja tarvitse maksaa. Mutta joo ei tosiaan voi tietää mitä tolle on tapahtunut :/ Saan ton tilalle uuden pussukan, joten katotaan nyt vielä jonkin aikaa miten nää tilaukset tästä eteenpäin sujuu. Alkaa mullakin joo olla mitta täynnä..

   Poista
 12. Huomasinkin Instassa mitä sun paketille oli tapahtunut :/ Todella ärsyttävää! Mä olisin ihan raivona ja lopettaisin tilauksen :D Onneksi yksi tuote oli ehjänä kuitenkin ja sulle mieluinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsytti toi muakin ihan suunnattomasti, mutta onneksi saan uuden pussukan ton tilalle! Ja toivottavasti se tulee ehjänä perille :D Jep onneksi edes yksi säilyi ehjänä, ei harmittanut ihan niin paljon :)

   Poista
 13. Herttinen sentään!! :o Aivan älytöntä, mitä ihmettä tolle on edes voinut käydä?? Kai ne kettuuntu siihen että ne ei saa katkaistua suomalaisten tilaajien tilauksia kun postikulut on nousseet ja yrittää nyt päästä eroon täkäläisistä asiakkaista? :D

  Taisiis, kun just spostittelin niiden kanssa kun olisin niiin halunnut tilata itselleni tän, mutta eivät kuulemma voi ottaa enää tilauksia suomesta kun suomen postin maksut on nousseet niin pahasti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa no toi selittää sen, miksei he ota Suomesta enää uusia tilaajia! En kyllä ihmettele, että noi Postin hinnat on nousseet, kun kaikki muukin siellä nousee eikä mikään kyllä ainakaan yhtään sen paremmin toimi.. No tällä menolla saavat kyllä pikkuhiljaa ainakin mut savustettua pois tilaajalistoilta :D Tosi harmi, ettei uusia tilaajia oteta ja syy on vielä tollanen :/

   Poista
 14. Oho! Tulipa järkyttävässä kunnossa tuo sinulle. Ymmärrän täysin jos hermot menee tuollaiseen touhuun :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä oli mennä täysin hermot tohon, mutta onneksi mulle luvattiin lähettää uusi pussukka ton tilalle :)

   Poista
 15. Olisi kyllä hyvä, jos näissä olisi joku kamera sisällä, joka seuraisi näiden matkaa :D

  Ainakin Suomessa tulli jättää kyllä jälkensä jos avaavat, kirkkaan keltainen teippi, jossa lukee tullin avaama (nimimerkillä teepaketti avattiin tullissa :D).

  Ois kiva tietää, minkä verran maksaa lähettää paketti/kirje Suomeen ulkomailta, kun jo täältä se on hintavaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä meinasinkin, että kyllä siitä joku lappunen pitäisi pakettiin laittaa ettei tuu just ihmettelyä, jos paketti näyttää avatulta ja uudelleen suljetulta :D Joo tosiaan voin kuvitella, ettei oo mitenkään turhan edullista niitä paketteja tännekään lähetellä ja varmaan tekee melkeen tappiota Lip Monthlykin, kun noita pussukoita tänne lähettävät. Ne on kuitenkin niin edullisia, ettei välttämättä kovin paljon jää käteen kaikkien postitusten yms. jälkeen.

   Poista

Kiitos kommentista!