maanantai 13. marraskuuta 2017

Lumene SISU Deep Clean Purifying Cleansing Oil


Lumenen SISU -sarjan Deep Clean Syväpuhdistava Puhdistusöljy on ollut mulla lähes päivittäisessä käytössä reilun viikon ajan ja nyt mun olisi tarkoitus kirjoittaa tarkempi arvio tästä tuotteesta. Tämä on ensimmäinen testaamani puhdistusöljy, joten en mitenkään pysty vertaamaan tätä muihin vastaaviin tuotteisiin, mutta käsitellään tuote nyt sitten ihan omana yksilönään :) Lumenen SISU -sarjan tuotteet on suunnattu kaikille ihotyypeille, ja niiden on tarkoitus auttaa suojaamaan ihoa mm. kaupunki-ilman, stressin ja saasteiden haittavaikutuksilta. SISU -tuotteiden tulisi jättää iho säteileväksi ja virkistyneeksi. Puhdistusöljyn lisäksi sarjaan kuuluu esimerkiksi syväpuhdistava kasvonaamio, kasvovoiteita sekä hoitovesi.


SISU Deep Clean Syväpuhdistava Puhdistusöljy lupaa syväpuhdistaa kasvoilta kaikki kaupunkielämän rasitteet. Meikki, epäpuhtaudet ja mm. aurinkosuoja-aineet puhdistuvat kasvoilta hellävaraisesti, mutta kuitenkin tehokkaasti. Puhdistusöljy sisältää E-vitamiinia, marjojen siemenöljyjä sekä antioksidanttipitoista männynkaarnauutetta, jotka yhdessä auttavat suojaamaan ihoa sekä tekemään siitä joustavan, puhtaan ja pehmeän tuntuisen. Lisäksi tuote sisältää mm. sheavoita, manteliöljyä ja avokadoöljyä. Puhdistusöljyä on tarkoitus levittää kuivalle iholle hierovin liikkein ja puhdistaa sen jälkeen joko runsaalla vedellä tai esimerkiksi vanulappujen avulla.


Puhdistusöljyn tuoksu on melko öljyinen tai aika pitkälti sellainen kuin näin monia öljyjä sisältävän tuotteen olettaisikin olevan. Tuoksu on myös suhteellisen voimakas, mutta se ei onenksi jää kasvoille ihonpuhdistuksen jälkeen. Öljy on koostumukseltaan melko juoksevaa, mutta kuitenkin selkeästi enemmän öljymäistä kuin vesimäistä. Sitä on helppo annostella pullosta kädelle ja levittää sen jälkeen kasvoille. Oon itse huomannut, että puhdistusteho on parempi, kun öljyn pyyhkii kasvoilta pois esimerkiksi vanulapun kanssa kuin käyttää siihen vettä. Toki kasvot saa myös runsaan veden kanssa puhdistettua, mutta meikkijämiä jää kasvoille selkeästi enemmän sillä tavalla.


Olen itse käyttänyt tätä puhdistusöljyä meikinpoiston ensimmäisessä vaiheessa heti sen jälkeen, kun olen pessyt silmämeikkini pois erillisen putsarin kanssa. Puhdistusteho on tällä öljyllä yksinäänkin ihan hyvä, mutta käytän siitä huolimatta kasvojeni puhdistukseen tämän lisäksi myös toista putsaria. Tällä hetkellä mulla on käytössä sekä puhdistusvaahtoja että -maitoja ja kahden putsarin yhdistelmä toimii loistavasti. Puhdistusöljyllä mun onkin tarkoitus ennen kaikkea poistaa kasvoilta meikki ja toinen putsari huolehtii sitten meikittömän ihon puhdistuksesta. Käyn lopuksi kasvoni vielä läpi miselliveden kanssa eikä vanulappuun ole kertaakaan jäänyt yhtään meikinrippeitä, kun olen käyttänyt tätä kaksoispuhdistusta. Aiemmin, kun käytössä oli vain yksi puhdistusaine, jäi misellivesilappuun lähestulkoon joka kerta ainakin jonkin verran meikkijämiä.


Puhdistusaine maksaa noin 22 euroa ja pullossa on tuotetta 150 ml. Sanoisin tuotteen olevan suhteellisen riittoisa, sillä sitä ei tarvitse kerralla kovinkaan paljon. Esimerkiksi puhdistusmaitoja tulee määrällisesti laitettua kasvoille aina selkeästi enemmän. Harmi, ettei mulla ole kokemusta muista puhdistusöljyistä, joiden tehoon olisin voinut tätä Lumenen putsaria verrata. Olen kuitenkin ollut itse oikein tyytyväinen tähän tuotteeseen ja öljymäiset puhdistusaineet ovat ehdottomasti tulleet pysyväksi osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniani!

Ovatko puhdistusöljyt tuttuja? Mikä on suosikkinne?

16 kommenttia:

 1. Kiva, että Lumeneltakin on tullut puhdistusöljy. Ehkä tulee sekin joskus hommattua, jos tulee joku hyvä tarjous;) Mullakaan ei puhdistusöljyjä ole kovinkaan montaa ollut käytössä, joten vaikea sanoa mitään lempparia tai suosituksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan tä täysihintaisena ehkä vähän kallis munkin makuuni, mutta tosi riittoisaa tää kyllä on myös! Niitä tarjouksia odotellessa ;)

   Poista
 2. Tosi kiva, että uskalsit ottaa tämän testiin ja tykästyit! :) Vaikka tykkään tästä öljystä, pidän astetta enemmän The Face Shop Rice Water Bright -puhdistusöljystä, joka on koostumukseltaan huomattavasti tätä vetisempää. SISU-öljy on toisaalta mukavampi näin talven kuivattamalle iholle kosteuttavamman ja ravitsevamman koostumuksensa vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan hurjasti tuotevinkkauksesta<3 Muistelinkin, ettei tää ollut ihan sun suosikki öljy :) Testailisin ehdottomasti tota sun suosikkia, mikäli brändi olisi cruelty free. Tollanen öljyisempi koostumus teke kyllä varmasti hyvää munkin kuivalle iholle :)

   Poista
 3. Mun suosikkeja ovat Sensai ja Guinot, mut käytän toisinaan muitakin. Esim. Whamisan puhdistysöljy muutaman käyttökerran perusteella vaikuttaa hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkkauksista! Pitääkin tutustua hieman tarkemmin noihin sun suosikkeihin :)

   Poista
 4. Puhdistusöljyä en käytä, ennen käytin sitä Lumenen öljyistä silmämeikinpoistoainetta mutta nykyään en sitäkään voi käyttää ettei ripset tipu päästä:D Mä putsaan meikit Lumenen puhdistusgeelillä vai mikä lie se nyt oli nimeltään, sitten kasvovedellä vaan pyyhkäisen nassun ja aina jää meikin jämiä siihen lappuun. Mikähän ei-öljy-pohjainen purisi hyvin niin ettei kasvovesilappuun jäisi niitä meikinjämiä, jos siihen jää niin kyllä sitä taitaa jäädä kasvoihin sitten putsauksen jälkeenkin..

  Tosin voisihan tämän ottaa testiin ja pysyä kaukana ripsistä!;D Tämä kuitenkin vaikuttaa melko tehokkaalta ja on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Sitten taas toisaalta.. Mulla on rasvainen iho joten tuntuu inhalle hieroa öljypitoista asiaa kasvoille vaikkakin sen pesisikin pois:/ Ihana kun blogistasi saa aina lukea uusia mielenkiintoisia tuotteita, jotka tekisi mieli heti käydä ostamassa! Niin ja etenkin kun tämä Lumene on mulla aina ollut vakiomerkki meikinpuhdistuksessa ja tuntuu turvalliselta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo ripsienpidennysten kanssa saa kyllä olla tarkkana mitä tuotteita käyttää, että ne ripset tosiaan pysyy päässä :D Mitä jos hankkisit jonkun miselliveden vielä tohon? Kun se olisi kuitenkin selkeästi ominaisuuksiltaan "puhdistavampi" kuin pelkkä kasvovesi, mutta sisältää myös ne kasvoveden ominaisuudet :) Luulen, että sen Lumenen putsarin ja jonkun miselliveden yhdistelmällä saisit kasvot puhtaammiksi! Mun oma misellivesisuosikkini on Mossalta ja se sopii kaikille ihotyypeille :)

   Uskon, että ajatuksena ei tunnu ollenkaan kivalta laittaa muutenkin rasvoittuvalle iholle jotain öljyisiä tuotteita, kun varmasti tulee se fiilis, että se rasvoittaa ihoa vielä lisää. Ja sellainen misellivesihän löytyy myös Lumenelta! Mutta mulla tosiaan toimi paremmin se Mossan :)

   Poista
 5. Mä käytän joka päivä puhdistusöljyä, mutta ei ole yhtä suosikkia. Ostan lähes joka kerta uuden ja erilaisen, paitsi sitä Lorealin lopetettua öljyä ostin useamman pullon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaan itsekin koittaa testailla mahdollisimman monia, sehän on oikeestaan ainut tapa edes löytää se itselleen kaikkein paras tuote :)

   Poista
 6. Mua kiinnostais hirmusesti testata öljyjä putsauksessa. Tähän saakka olen aika pitkälti pitänyt öljyt kaukana mun kasvoista, mutta öljypitoisetkin tuotteet toimisi varmasti tosi hyvin kunhan löytää ne oikeanlaiset itselleen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on itse asiassa täysin sama :) Vielä vuosi sitten en olisi edes ajatellut, että putsaisin kasvoni öljymäisellä tuottella, mutta ihastuin tähän ihan todenteolla! Samoin kasvoille jätettävä öljy on mulla ollut käytössä vasta puolisen vuotta enkä siitäkään enää luopuisi<3

   Poista
 7. Mulle nuo puhditusöljyt eivät ole ollenkaan tuttuja! En oo nimettäin koskaan kokeillut :D Sun blogista saa kyllä aina kaikkia uusia ideoita mitä voisi kokeilla. Vaikuttaa hyviltä tuotteilta, ehkä voisi joskus kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä koittamaan jotain puhdistusöljyä, kun näitä kuitenkin löytyy monilta merkeiltä! Tää oli ainakin mulle tosi kiva uusi tuttavuus :)

   Poista
 8. Mä tykkään kans ite enemmän öljy putsareista kuin vaahdosta tai maidosta. Öljyn kanssa voi olla varma että jokainen meikki varmasti lähtee pois :) Tää kuulostaa edelleen niin kivalta, että melkeen vois piakkoin kotiuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tää tuntui ainakin tehokkaammalta kuin maitomaiset putsarit :) Ne soveltuukin hyvin kakkosvaiheeseen ihonpuhdistuksessa! Osta ihmeessä, olis hauska lukea sunkin mielipide tästä putsarista<3

   Poista

Kiitos kommentista!