maanantai 23. lokakuuta 2017

Vertailussa 3 x essencen ripsiväri


Moikka :) Tänään mun olisi tarkoitus kirjoittaa arvostelupostaus kolmesta essencen ripsiväristä. Merkkinä essence on superedullinen, kuten kaikki varmasti tietävät, ja brändin valikoimaan kuuluu lukuisia erilaisia ripsivärejä. Ne tuntuvat jakavan mielipiteitä aika voimakkaasti ja se mikä toimii loistavasti yhdellä ei välttämättä lainkaan jollain toisella. Tämähän pätee toki mihin tahansa muuhunkin kosmetiikkatuotteeseen, mutta onneksi essencen meikit ovat tosiaan niin edullisia, että niitä voi aika huoletta lähteä testaamaan, sillä mahdollinen pettymys ei aiheuta rahallisesti kovinkaan suurta menetystä! Nappasin kaupasta itselleni mukaan yllä näkyvän kolmikon, joka mun olisi tarkoitus arvostella tässä postauksessa.


Kaupasta mukaan ja arvosteluun päätyivät lash princess false lash effect mascara, volume stylist 18 h lash extension mascara sekä I love extreme volume waterproof mascara. Mulle hyvän ripsivärin löytäminen ei ole mitenkään turhan helppoa, sillä olen aika vaativa käyttämäni ripsivärin suhteen. Mun ripset on luonnostaan jo suhteellisen tuuheat ja pitkähköt ja kaipaankin ripsiväriltä ennen kaikkea vaivattomuutta ja sitä, että ripsistä saa sen kanssa näyttävät. Vaivattomuudella tarkoitan sitä, että väri tarttuu ripsiin helposti ilman, että harjaa saa vetää ripsiä pitkin kymmeniä kertoja. Näyttävyydellä tarkoitan runsasta volyymia ja pituutta, sellaista mitä ripsivärillä nyt on mahdollista saada. Miten tämä kolmikko sitten pärjäsi mun testissäni?


essence lash princess false lash effect mascara

Runsaasti pituutta ja tuuheutta lupaava ripsiväri, jonka teho perustuu ripsiharjan kartiomaiseen muotoiluun. Todella helppokäyttöinen ja vaivaton ripsiväri. Väri tarttui ripsiin helposti ja nopeasti ja tällä sai hetkessä näyttävät ripset. Monet vesiliukoiset ripsivärit suoristavat ripisen taivutukset herkästi ja valitettavasti tämäkin ripsiväri lähti niitä taivutuksia hieman suoristamaan. Täydellistä erottelevaisuutta kaipaavalle en tätä ripsiväriä suosittelisi, sillä tämän kanssa saa olla melko varovainen, etteivät ripset paakkuunnu. Hyvä ripsiväri, vaikka ei ihan täydellinen omiin tarpeisiini. Ripsivärin hinta on noin 4,10 euroa.


+ Väri tarttuu ripsiin todella helposti ja vaivattomasti
+ Tuuheuttaa hyvin
+ Ripsiharjan koko ja muotoilu soveltuvat loistavasti myös alaripsille
+ Ei suttaannu päivän aikana

- Suoristaa herkästi taivutukset
- Ei ole vedenkestävä
- Ripsivärimassa on aluksi sen verran märkää, että se paakkuunnuttaa ripset herkästi


essence volume stylisth 18 h lash extension mascara

Tuuheuttava ja pidentävä ripsiväri, jonka ripsiharja sisältää pidentäviä kuituja. Tästä olin lukenut hiljattain blogisuosituksia, joten lähdin innolla testaamaan tätä ripsiväriä. Valitettavasti petyin tähän jo ensikäyttökerralla, sillä ripsivärin massa oli todella paksua eikä se meinannut tarttua ripsiin kunnolla. Tätä joutuukin tahkomaan ripsiin melko pitkään, jotta lopputulos on lähellekään siedettävää. Toisaalta tästä taas irtosi välillä ihan kunnon väripaakkuja ripsiin, joita ei ole mitenkään turhan helppo saada pois tai levittymään ripsiin kauniisti. Ripsiväri myöskin suoristaa taivutukset lähestulkoon täysin, mikä mulle itselleni on ripsivärissä todella iso miinus. Pidentävät kuidut eivät ainakaan mun versiossani päässeet oikeuksiinsa, sillä en itse ole havainnut tällä lainkaan pidentävää vaikutusta. Tuuheutta tämä sen sijaan antaa ja ripsistä saa kauniin erotellut. Tällä saa ehdottomasti hyvin luonnollisen lopputuloksen, mutta itse pidän tosiaan näyttävämmästä lopputuloksesta. Ripsivärin hinta on noin 3,70 euroa.


+ Tuuheuttaa hyvin
+ Erottelee ripset todella kauniisti
+ Luonnollisin lopputulos sellaista kaipaavalle

- Suoristaa taivutukset lähes täysin
- Ripsimassa kuivahkoa eikä tartu kunnolla ripsiin
- Ripsiharjasta irtoaa suuria väripaakkuja ripsiin
- Ei juurikaan pidennä pidentävistä kuiduista huolimatta


essence I love extreme volume waterproof mascara

Joukon ainut vedenkestävä ripsiväri, jonka on tarkoitus antaa ripsille runsaasti lisää tuuheutta. Tuuheutta se myös antaa todella voimakkaasti ja ripsiväri tarttuu ripsiin todella helposti. Ripsiharjan suurin koko on tämän tuotteen ehdottomasti suurin miinus, sillä itse suosin selkeästi pienempiä ripsiharjoja. Ei tämän kanssa juurikaan ole tullut luomia sutattua ripsivärin kanssa ja mulla on tämä sama ripsiväri ollut käytössä myös joskus noin vuosi sitten. Alaripsille noin iso harja ei kuitenkaan sovellu mun mielestä lainkaan. Tällä saa nopeasti ja helposti näyttävät ripset ja taivukset pysyvät hyvinä oikeastaan koko päivän ajan. Yhdellä kerroksella ripset ovat hyvinkin erotellut, mutta toisell kerralla niihin saa enemmän näyttävyyttä (kuten alhaalla olevassa kuvassa). Ripsivärin hinta noin 3,50 €.


+ Tuuheuttaa todella runsaasti
+ Väri tarttuu ripsiin todella helposti
+ Erottelee melko hyvin ja jättää ripset hyvin näyttäviksi
+ Vedenkestävä
+ Pitää hyvin taivutukset

- Ripsiharja on todella suuri
- Ripsiharjan suuren koon vuoksi huono käytettäväksi alaripsille

Viimeisenä esitelty I love extreme volume waterproof mascara sai eniten plussia ja se onkin näistä kolmesta mulle mieluisin. Hyvänä kakkosena tulee lash princess false lash effect mascara, joka olisi vielä parempi vedenkestävänä versiona. Mikään näistä ei ole täydellinen eikä yhdestäkään näistä ole mulle uudeksi luottoripsariksi. Ainoastaan volume stylisth 18 h lash extension mascara on näistä sellainen, jota tuskin tulen enää käyttämään, sillä kaipaan tosiaan ripsiväriltä sitä helppoutta ja vaivattomuutta, jota sillä ei ollut tarjota.

Mikä on teidän ripsarisuosikkinne essenceltä? :)

24 kommenttia:

 1. Mulla on itseasiassa essenceltä muutamakin ripsiväri suosikki. Käytän essencen Get Big ripsiväriä aina alaripsin koska se on vedenkestävä ja todellakin kestää alaripsissä itkut ja naurut leviämättä. Sit on False Lashes Extreme volume & Curl ripsiväri ja Lash Princess mikä sullakin on tässä postauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin jossain vaiheessa testata noita sun mainitsemia ripsareita! Varsinkin toi Get Big kiinnostaa kovasti :) Mäkin suosin nimenomaan vedenkestäviä ripsareita, joten toi olisi senkin puoleen potentiaalinen vaihtoehto mulle :D

   Poista
 2. Mä olen paria kokeillut kyseiseltä merkiltä, ja ne on mennyt ihan hyvin arkiripsarina hintaansa nähden. Mutta ei ne ihan suosikeikseni ole yltänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla oikeestaan sama :) Ihan hyviä nääkin oli, tota yhtä lukuun ottamatta, mutta ei näistä suosikeiksi ole! Parempiakin ripsareita oon käyttänyt, mutta hintaansa nähden nä on kyllä laadukkaita :)

   Poista
 3. Tää oli mielenkiintoinen postaus, kiva lukea tämmöisiä vertailuja :) Mun lemppari ripsari on Essenceltä (sellainen punainen putkilo) ja tuskin tuun siitä ihan heti luopumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasu! :) Pitääkin katsella kaupssa millanen punainen ripsari essencellä on, ei meinaan tuu nyt ihan äkkiseltään mieleen mikä se voisi olla :D

   Poista
 4. Mä olen testannut ainoastaan tuota lash princess -maskaraa, josta kyllä tykkäsin, mutta muistaakseni sen koostumus oli mustakin helposti paakkuista. Tekisi mieli kokeilla vielä jotain toistakin essencen ripsiväriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep se tekee niitä paakkuja aika helposti, mutta onneksi ne saa myös aika kivasti pois :) Toisin kuin ton volume stylistin kanssa, kun ne paakut jämähti ripsiin ihan välittömästi :D

   Poista
 5. Meinasin just sanoa, että kyllä toi volume waterproof näyttää sun ripsissä parhaalta, vaikka monen suosikki tuntuu olevan tuo lilassa tuubissa oleva lash extension.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oon samaa mieltä sun kanssa :) Mun ripsissä toi lilatuubinen ei toiminut oikeasti yhtään. Sain ainakin kolme kertaa kauemmin tahkoa sitä väriä ripsiini kuin noita kahta muuta, eli ei todellakaan pääse mun suosiooni tollanen :/ Voi toki olla, että mulla oli vaan joku maanantaikappale, mutta toisaalta kaikki ei vaan toimi kaikilla :D

   Poista
 6. Mäkin annan pisteeni tuolle vikalle ripsarille, se on sun ripissä "näyttävin"! En ole käyttänyt Essenceltä ripsareita, ehkä pitäisi joku ripsari joskus napata mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiva kun oot samoilla linjoilla! Kannattaa, ja mäkin ajattelin vielä jatkaa näiden testailua :) Helppo testailla, kun hinnat on niin alhaiset ;)

   Poista
 7. Ihana kun olit pistänyt kuvat mukaan näihin, viimeinen tosiaan näyttää hyvälle sulla ja tekee näyttävämmät silmät kuin mitä nämä muut. Essencen ripsaria en koskaan oo kokeillut. Mulla oli aikalailla yksi L'Oréalin ripsari mistä en luopunut ja se oli kyllä täydellisin ripasari mulle, se semmoinen liilassa tuubissa oleva;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tollaset kuvat kertoo paljon enemmän kuin pelkkä sanallinen kuvailu :) Jep toi tosiaan saa ripset kaikkein näyttävimmiksi, tosin musta tuntuu hassulta katsoa omia silmiä noin, kun niissä on normaalisti myös aina ne rajaukset :D Ja totta kai kunnon rajaukset muuttaa sitä ilmettä ihan valtavasti ja saa myös ripset näyttämään vähän erilaisilta. L'Oréalilta käytin joskus itse vuosia jotain niistä Telescopic-sarjan ripsareista, ja se oli ainakin ihan huippuhyvä! :)

   Poista
 8. Essencen ripsarit on kyllä ihan hyviä sekä edullisia :) Mulla on käytössä nyt Essencen Volume stylist 18h curl & hold ripsari ja se on ollut mun mielestä ihan hyvä! Haluaisin seuraavaksi kokeilla tuota I love extreme volume waterproof ripsaria, monet ovat sitä kehuneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskaltaisinkohan testata tota, kun tosiaan toi toinen volume stylist ripsari ei toiminut mulla ollenkaan? :D Joo tota voin kyllä suositella, jos tykkäät vedenkestävistä ripsareista! Mun ripsissä toi meinaan toimii tosi hyvin :)

   Poista
 9. Mää oon muutamat Essencen ripsarit testannu, enkä oo niin tykänny. Mulla on ollu tosta vikasta ripsarista tavallinen mascara ja se ei toimi. Voisin tota veenkestävääki testata, mut mää oon niin herkkäsilmänen et se poistaminen on aina tuskaa.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei sulla noi ripsarit oo toimineet :/ Joo ehdottomasti kannattaa sitten jättää vedenkestävät ripsarit testaamatta, jos silmät ei kestä niille tarkoitettuja putsareita! Mullakin on tosi herkät silmät ja tasan yhden vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetun putsarin oon todennut omille silmilleni toimivaksi :) Kaikki muut aiheuttaa enemmän tai vähemmän ärsytystä :/

   Poista
 10. Toi vedenpitävä I love extreme volume on yksi mun tämän hetken suosikkiripsari, halpa ja tykkään miten näyttävät ripset sillä saa aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintaansa nähden toi on kyllä ihan superhyvä! Vielä kun olisi hitusen pienempi harja niin sillä pääsisi paremmin alaripsiinkin :D

   Poista
 11. Itse olen kokeillut Essenceltä ainoastaan Get Big Lashes vedenkestävää maskaraa ja se on kyllä tosi hyvä! Siinäkin on aika suuri harja mutta se on kuitenkin hieman pienempi kuin tuossa I Love Extreme vedenkestävässä ripsarissa. Ostin kyllä testaukseen tänään myös sen ja cushion eyelinerin myös, josta sä täisit kirjoitella aika vasta! Kyllä Essence on hyvä! Ja onneksi sitä löytää omasta lähikaupasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot nyt jo toinen joka tota kehuu, joten täytyy varmaan oikeasti ostaa toi testiin! :D Kuulostaa enemmän kuin hyvältä :) Toivottavasti tykkäät siitä cushion eyelinerista! Mä oon ainakin täysin rakastunut siihen<3

   Poista
 12. Hahaa mulla on itseasiassa tekeillä samanlainen postaus essencen ripsareista, mutta siinä on ihan eri ripsarit! :D Voi kuitenkin olla, että sen ulostulossa kestää, koska olen testannut vasta yhden ja minulla on tällä hetkellä aika paljon ripsareita avattuna. Mut nää on kyllä oikeesti hyviä ja hyödyllisiä postauksia ja säkin toteutit tän tosi hyvin! :) Tän perusteella voisin ehkä testaa tuon ekan, mutta sen harja ei kyllä ole sellainen mistä yleensä tykkään. Ja mä vaadin sitä erottelevuutta, joten sekään ei siis ehkä ois mun ihanneripsari :/ Onneksi essencellä riittää ripsareissa testailtavaa, niin ehkä se ultimatesuosikki sieltä vielä löytyykin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii en malta odottaa, että saat joskus postauksen valmiiksi ja pääsen lukemaan sen! Ripsareista on aina mielenkiintoista lukea :) Toi eka ei kyllä tosiaan oo välttämättä paras vaihtoehto, jos kaipaa sitä erottelevuutta, sillä tää vetää superherkästi ripset jopa paakkuun. Kyllä ne myös hyvin saa ripsiharjan kanssa sitten eroteltua, mutta onhan se vähän aikaa vievää! Essenceltä löytyy tosiaan hurjan monta ripsaria ja onneksi ne on vielä niin edullisiakin, että niitä voi hyvillä mielin testata useampiakin :)

   Poista

Kiitos kommentista!