keskiviikko 25. lokakuuta 2017

177 euroa kampaajakäynnistä

Postauksen kuvat ovat aiemmilta, hyvinkin onnistuneilta kampaajakäynneiltäni :)

Mun on nyt pakko päästä purkamaan turhautumistani tänne blogin puolelle. Kävin pari viikkoa sitten kampaajalla, jossa mun oli tarkoitus värjäyttää oma tumma tyvi taas vaaleaksi ja leikata huonot latvat pois. Periaatteessa näin suurinpiirtein kävikin, mutta koko touhu maksoi yli 40 euroa enemmän kuin aiemmin. Ja kyllä, mulle 177 euroa kampaajakäynnistä on paljon. Se on mulle liikaa. 

Miksi se sitten maksoi enemmän kuin normaalisti ja mikä mua nyt turhauttaa?

Mulla on ollut hiusteni latvaosien ja pituuksien kanssa jo pitkään sellainen ongelma, ettei hieman tummempi ja lämpimämpi värisävy tahdo vaalentua. Pituuksia ei ole varsinaisesti vaalennettu pitkiin aikoihin eikä värjäyskerroilla pituuksiin laitettu ja pesuissa poiskuluva kiilto-/taittosävy tms. tietenkään sitä väriä sieltä vaalenna itsekseen, vaikka taittaakin sen sävyn viileämmäksi. Edelleenkään kampaajani ei halunnut pituuksia lähteä varsinaisesti vaalentamaan, mutta hän kokeili tällä kertaa jotain toista tapaa sävyttää hiukset sen jälkeen, kun tyvi on vaalennettu toivoen, että se tummempi sävy sieltä vaalenisi. Aiemmin homma on edennyt siten, että tyvi on vaalennettu, vaalennusaine pesty pois ja pesupaikalla märkiin hiuksiin on laiettu jonkinlainen taittosävy, jolloin se vaalennettu tyvi on saatu keltaisesta viileämmäksi ja hiukset muutenkin kauttaaltaan kylmemmän ja harmaamman sävyisiksi. Tällä kertaa homma alkoi samalla tavalla, mutta vaalennusaineen pesun jälkeen hiukset kuivattiin ja väri laitettiin kuiviin hiuksiin.


Eroa edellisiin kertoihin ei lopputuloksessa ollut. Ne pituuksien tummemmat sävyt olivat siellä edelleen, kuten aina aiemminkin. Kampaaja alkoi siinä vaiheessa puhua uudestaan, että seuravaalla kerralla pitää sitten varmaan vaan tehdä se vaalennus, vaikka siitä hiukset kärsivät ja pituudesta pitää ehkä sen takia luopua. Mä olin ihan jo koko kampaajakäynnin aluksi sanonut, ettei tehdä mitään sellaista, minkä takia mun hiuksistani joudutaan leikkaamaan pois aiempaa enemmän. Huonot latvat annan totta kai ottaa pois, mutta mikään lämmin sävy mun hiusteni pituuksissa ei ole niin häiritsevä, että sen vaalentamisen takia haluaisin hiuksistani selkeästi lyhyemmät. Tästä kampaajan kokeilusta koitui sitten se yli 40 euron korotus loppusummaan, mikä oli mulle pienoinen järkytys, sillä aiemmin olen helposti selvinnyt sillä noin 130 eurolla. Ei siinä, toki mä maksan tehdystä työstä, kun olen siihen suostunut. Tää oli ehkä mulle itselleni vähän sellanen herätys, että jatkossa osaan olla tarkempi oman budjettinikin kanssa ja tarvittaessa sitten kysyä etukäteen kuinka monen kympin korotuksia hintaan tulee tällaisista kokeiluista.

Se mikä tässä nyt eniten ärsyttää onkin se, ettei toi mun vaalennettu tyvi todellakaan ole vaalea. Siis se on selkeästi asteen tai pari tummempi kuin aiemmin vaalennetut hiukset. Sitä eroa ei huomannut aluksi juurikin sen päälle laitetun värin takia, joka kirkasti ja muutti hiusten sävyä kauttaaltaan. Nyt kun se sävy on kulunut pesujen myötä pois, on alta paljastunut se todellinen sävy. Ja viimeksi vaalennettu tyvi ei ole yhtä vaalea kuin muut hiukset. Se raja on ihan selkeä ja vaikka sitä ei varmasti ulkopuolinen äkkiseltään huomaa, mä kyllä huomaan itse. Toi ärsyttää mua ihan älyttömästi, sillä kysehän ei oo tässä kohtaa ollut mistään muusta kuin siitä, ettei vaalennusaineen ole ilmeisesti annettu vaikuttaa riittävän kauan. Ei mulla ole koskaan ollut mitään ongelmaa saada omaa luonnollista tummaa hiustensävyä vaaleaksi, kunhan se vaalennusaine on saanut vaikuttaa riittävän pitkään. Silloin olikin pieniä ongelmia, kun vuosi sitten mun tyvi värjättiin tummemmaksi ja sitä piti seuraavalla kerralla vaalentaa. Se tumma tyvi ei vaalentunut ensimmäisellä kerralla täysin, mutta siis kyllä mä oletan, että värjäämätön hius pitäisi saada vaalennettua yhtä vaaleaksi kuin mitä se on aiemminkin saatu vaalennettua.


Maksoin siis 177 euroa siitä, että mun pituuksia yritettiin saada kylmemmän sävyisiksi eikä siinä onnistuttu. Oon sanonut mun kampaajalle useita kertoja, että jo vuosia sitten on todettu, ettei edes mun oma tyvikasvuni vaalene pelkän värin kanssa riittävästi vaan se vaatii sen vaalennuksen. En siis itse ymmärrä miksi niiden pituuksien kanssa tilanne olisi yhtäkkiä yhtään eri? Kun se lämpö ja tummuus siellä kerran on, niin ei se sieltä vaalentamatta pois taida lähdeä. En ole kampaaja ammatiltani, joten en todellakaan väitä tietäväni miten asiat ovat, mutta jotain kuitenkin oon omista hiuksistani ja aiemmista värjäyskerroista huomannut itsekin. Maksoin toki myös leikkauksesta sekä siitä, että mun tyvi vaalennettiin, mutta siinäkään ei nyt tällä kertaa kyllä onnistuttu. Hopeashampoo ja värinaamiot tulevat toki olemaan käytössä ja niiden kanssa saa tilannetta pelastettua, mutta mua nyt ärsyttää ihan suunnattomasti se, että maksoin itseni kipeäksi enkä todellakaan loppujen lopuksi saanut sitä, mistä maksoin. En edes sitä oikeasti vaaleaa tyveä.

Aion jatkossakin käydä samalla kampaajalla, vaikken annakaan hänen enää yrittää tällaisilla keinoilla tehdä hiusteni pituuksista viileämmän sävyisiä. Jatkossa pysytellään siinä tutussa ja turvallisessa kombossa, jolla saadaan tyvi vaaleaksi, huonot latvat pois ja hiusten sävy kirkastettua. En missään nimessä ole kampaajalle vihainen siitä, että hän yritti hiuksia sävyttää viimeksi eri tavalla kuin aiemmin. En mä sitä kieltänyt ja ymmärrän, että se maksoi sitten enemmän kun tapa oli eri. En olisi vain uskonut, että summa on niinkin paljon korkeampi ja mua harmittaa, ettei tyven vaalennus tällä kertaa onnistunut. Periaatteessa tää postaus on vähän turhaa valittamista ja nipottamista, mutta halusin nyt kuitenkin purkaa ajatuksiani johonkin. Oon poikaystävälleni ihan riittävästi jo marissut tästä aiheesta :D Aiemmin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen kampaajani työskentelyyn ja saamaani lopputulokseen, joita tänkin postauksen kahdessa ennen-jälkeen kuvassa näkee, mutta tällä kerralla ei vaan mennyt kaikki ihan putkeen. Ensi kerralla toivottavasti paremmin! Ymmärrän toki hyvin sen, ettei kampaajatkaan ole mitään ihmeidentekijöitä saati sitten ajatustenlukijoita, joten en missään nimessä syytä häntä siitä, ettei tämä kokeilu onnistunut tällä kertaa. Nyt osataan varmasti molemmat olla jatkossa fiksumpia tämän asian suhteen :)

Kertokaahan omia kokemuksianne kampaajakäynneistä! Onko kaikki sujunut aina hyvin, vai onko kampaajalta lähdetty hiukset täysin väärän värisinä tai aivan liian lyhyinä?

23 kommenttia:

 1. Mä oon menettänyt ihan toivoni kampaajien kanssa, aina menee jokin huonosti :D Viimeksi pyysin ottamaan pois 10cm, lähti 20cm. Kampaaja vielä kehui kuinka mulla on ihanan pitkät hiukset, no kiitos hänen ei ole ":)". Onneksi siitä on jo puoli vuotta ja hiukset kasvaa, mutta kyllä silloin ärsytti. Nyt oonkin taas sen pari vuotta käymättä :D Ihan hirveän hinnan oot kyllä joutunut maksamaan huhhuh :o ja harmi, ettei se värjäys onnistunut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ollut pääsääntöisesti aina ihan tyytyväinen saamaani lopputulokseen, varsinkin tän nykyisen kampaajani kanssa :) Entinenhän ei suostunut mun hiuksiani vaalentamaan muuta kuin laittamalla raitoja aina silloin tällöin ja sen näköinen on sitten lopputuloskin.. Joo siis toi on aina inhottavaa, jos leikataan enemmän kuin sanotaan :/ Kyllä siitä pitäisi saada asiakkaan lupa ihan ehdottomasti! Ymmärrän toki, että jos ne latvat on 20 cm pituudelta huonot niin toki kampaaja haluaa sen kaiken leikata pois, mutta ehdottomasti asiakkaalta pitää saada siihen lupa! Joo mua muutenkin hirvittää maksaa reippaasti yli sata euroa kampaajakäynnistä, saati kun summa hipoo lähemmäs 200 euroa.

   Poista
  2. Hi Homonukke, I agree with your feedback.But hairstyles depend on person to person.

   Looking perfect cute Hairstyles:

   haircarelina.blogspot.com/p/100-hairstyles-sample-women.html Hope you will Enjoy! Thanks you.

   Poista
 2. Olipas sulla kallis kampaajareissu. Harmi, ettei kampaaja etukäteen kertonut, että tulee veloittamaan 40 euroa enemmän. Se on kyllä iso raha, ja kyllä sellaisesta olisi ihan kohtuullista kertoa etukäteen. Kampaajalla käyminen on muutenkin aika kallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oon samaa mieltä. Etukäteen olisi ollut hyvä mainita asiasta, kun ei se raha mullakaan puussa kasva. Haluaisin käydä kampaajalla useamminkin vaalentamassa tota tyveä, mutta ei yksinkertaisesti pysty kun aina menee se päälle sata euroa. Nyt vielä reippaasti enemmän..

   Poista
 3. Ymmärrän täysin sun turhautumisesi... 177 euroa kampaamokäynnistä on ihan järjettömän suuri summa! Ja varsinkin, kun et ollu tulokseen tyytyväinen :/ Pitäisikö sun rohkeasti kertoa kampaajalle, että et ole lopputulokseen tyytyväinen? Jos hän vaikka antaisi seuraavasta käynnistä alennusta tai suostuisi korjauttaumaan tyven? Kampaajan pitäisi ehdottomasti mainita, jos hintaan tulee noin iso korotus varsinkin, kun olet aikaisemmin käynyt hänellä ja olettanut hinnan olevan samaa luokkaa :/ Kävin pari kuukautta sitten kampaajalla, joka ehdotti pesupaikalla tehtävää sävytettä ja ilmoitti suoraan, että se nostaa käynnin hintaa 20€:lla. Toki tilanne oli se, että maksoin käynnin jo etukäteen Timman kautta, mutta mielestäni noin sen kuuluisi aina mennä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aion sanoa seuraavalla kerralla, että toi tyvi tosiaan ei vaalentunut riittävästi ja sehän on pakko sitten vaalentaa samalla kertaa. Saa nähdä huomioidaanko tota jotenkin vai tuleeko hintana vielä korotus, kun pitääkin vaalentaa hiuksia pitemmältä alueelta! Just tolleen sen pitäisikin mun mielestä mennä, että jos tehdään jotain "tavallisesta poikkeavaa" niin siitä sitten kerrottaisiin ja se hinta mainittaisiin myös. Riippumatta siitä onko kyseessä etukäteen maksettu käynti vai ei.

   Poista
 4. Auts, mä oon kans monta kertaa kokenut huonon kampaaja käynnin. En tiedä osaanko selittää ikinä kampaajille mitä haluan, mutta selvästikkään en selitä sitä tarpeeksi selvästi kun en ikinä saa sitä mitä haluan :D Omistan kanssa pitkät ja todella paksut hiukset eikä senkään takia kampaaja käynnit ole koskaan edullisia. Harmittaa aina lähtee kampaamosta ”ihan kivoilla” hiuksilla ja maksaa itsensä kipeäksi siitä että ne on ihan kivat.
  Ootko koskaan kokeillut olaplexin kanssa vaalentamista? Suosittelen kokeileen, meinaan sillä saa hiusta todella hyvin vaalennettua ja samalla se hoitaa hiusta. Sillä voisi saada vaalennettua nämä tummemmat osiot pituuksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo toi tuntuu olevan ongelma aika monilla, ettei kampaaja ymmärrä täysin mitä asiakas koittaa selittää :D Joo kyllä sitä toivoisi lopputuloksen olevan enemmän kuin vain ihan kiva, kun maksaa niin suuret summat pitkien hiusten käsittelystä :/ Toki sama homma lyhyemmilläkin hiuksilla, mutta pituus tuo aina sitä lisähintaa vielä!

   Joo aina mulle laitetaan plexit mukaan, kun tuolla käyn eli ehdottomasti laitettaisiin ne myös, jos lähtisin noita pituuksia vaalentamaan :) Se on vaan vähän huonokuntoista hiusta, kun oon joskus vuosia sitten itsekin sitä vaalennellut :D Eli ehkä parempi jättää ne rauhaan ja antaa niiden kasvaa pois :)

   Poista
 5. Mä olen joskus leikannut itse kotona hiukset jälkeenpäin. Olen siis itsekin koulutukseltani parturi-kampaaja, joten mielestäni osaan kyllä toiselle kampaajalle selittää mitä tehdään ainakin auttavasti. En tiedä oliko kampaaja aika uusi alalla, mutta pyysin hiuksiini kevennettyjä sivuja, tämän olisin voinut tehdä jo alunperin itse kotona, mutta ajattelin, että olisi kiva, että joku muu tekisi ja voisin rentoutua. No vaikka kuinka sanoin, että ota reilusti vaan ettei ole vielä tarpeeksi, näytin ihan käsillä mistä kohtaa pitäisi katkaista, niin ei vaan uskaltanut ottaa. Lopulta kyllästyin istumaan ja sanoin sen olevan hyvä, menin kotiin ja leikkasin itse loppuun. :D Tällä hetkellä tilanne on se, että kampaajani on mieheni sisko joka on siis ammattilainen ja hänelle mielelläni maksan. Tämä perhesuhde tekee sen, etten todellakaan joudu koskaan lähtemään pettyneenä pois vaan puhutaan aina samaa kieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että monilla menee just tolleen, ettei kampaaja uskalla ottaa tarpeeksi, vaikka asiakas sitä pyytää tai sitten leikataan asiakkaan toiveista huolimatta liikaa. Joka tapauksessa se on aina inhottavaa, jos lopputulokseen ei ole tyytyväinen ja jos joutuu itse vielä korjailemaan sitä lopputulosta :/ Onneksi sulta löytyy sentään taitoa siihen! Ihan mahtavaa, että oot löytänyt perhepiiristä itsellesi luottokampaajan :)

   Poista
 6. Huhhuh mikä hinta. Mä en maksanut noin paljoa edes vaalennuksesta + pidennyksien huollosta joskus muutamia vuosia sitten ja mullekin siis vaalennettiin ja tyvi värjättiin, sävytettiin ym.:'D Mulla vaalennettu tyvi jäi aina kellertävämmäksi, lisäksi tumma tukka kasvaa parissa viikossa huomattavaksi joten sen vuoksi luovuin koko vaaleesta.
  Mulle vuosia sitten kokeiltiin useita kikkoja kun mun tukka oli hankala saada vaaleaksi, kyllähän se ketutti maksaa sitten niistä joissa se toimenpide ei auttanutkaan ja tukka ei ollutkaan mitä halusin, mutta sitä myöten opittiin sitten kampaajani kanssa miten mun tukka käyttäytyy ja miten se saadaan vaaleeksi:) Oon aina tällaisia postauksia lukiessa onnellinen että mulla on vakiokampaaja joka tietää täysin miten käsitellä hiuksiani. Aina ei mulle kerralla saada sitä lopputulosta mihin haluan, on niin vaikee hius:D
  Harmi ettei värjäys onnistunut, toivottavasti ensi kerralla saatte aikaan parempaa! Edelleen kyllä mietin että aika korkeen hinnan on ottanut:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää summat on aika kovia, ja tiedän ettei nykyinen kampaajani todellakaan ole edullisin mahdollinen. Mulle ei kuitenkaan sinänsä ole ongelma maksaa näin(kin) paljon työstä, jos se vaan on itselleni mieluinen ja lopputulos on sitä mitä haettiinkin. Ja toki toivon, että noin suurista hinnankorotuksista mainittaisiin sitten etukäteen :D Mutta ihan mielelläni siis maksan kyllä nykyiselle kampaajalleni ne hinnat, jotka kampaamossa on - ilman näitä korotuksia!

   Muistelinkin, että oot puhunut tosta miten sun hiuksia on vaikea saada vaaleaksi :s Mulla on myös tosi voimakas punapigmentti hiuksissa ja se lämpö tulee sieltä vähän liiankin herkästi läpi. Ihan huippua, että säkin oot löytänyt vakikampaajan itsellesi! Se on näin naisena yllättävänkin tärkeää, kun ainakin itselleni hiusten ulkonäkö on suhteellisen tärkeä asia, kun se vaikuttaa niin paljon koko ulkoiseen olemukseen :D

   Poista
 7. Ymmärrän kyllä täysin että ärsyttää. Onhan tuo jo aika iso summa, vaikka yleensä pitkähiuksisena sinne kampaajalle saakin uppoamaan vähintään sen satasen, mutta 40e lisää käsittelystä joka ei edes tepsinyt on tosi inhottavaa :/

  Itsellänikään kampaajakäynnit eivät ole aina menneet ihan putkeen, sillä muistan ajan kun aloin vaalentaa hiuksiani tummanruskeasta vaaleampaan, jouduin useasti lähtemään kampaajalta pettyneenä, sillä hyvin hento vaalennus ei tietenkään rasittanut hiustani samalla tavalla, mutta ei myöskään näkynyt lopputuloksessa lähes mitenkään. Vaihtaessani kampaajaa alkoi onneksi tapahtua, eivätkä hiuksenikaan kärsineet todellakaan niin paljon mitä tämä ensimmäinen kampaaja kovasti pelkäsi. Vaalentaminen on aina pitkä prosessi, enkä itsekään lähtisi värjäämään kerralla koko pituuksia, vaan raidoittamalla olen mennyt oikeastaan jo useamman vuoden kohti haluttua lopputulosta, ja joskus tehdään vain pelkkä taittokäsittely pesupaikalla :) Välillä kyllä itseänikin ärsyttää kun oma hiukseni taittaa niin helposti siihen lämpimään, mutta onneksi hopeashampoot on keksitty :D Huh, tulipas avautuminen, mutta tiedän tismalleen miltä siusta tuntuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu enkä mä oletakaan, että sen 130 euron alle ikinä mitään tuolta saisinkaan, kun hiukset luokitellaan extrapitkiksi ja melkoisen kauan siellä joka kerta tulee myös istuttua. Noista korotuksista olisi vaan ihan mukava kuulla etukäteen :/

   Mulla oli oikeastaan ihan sama tilanne, tosin halusin itse täysin blondit hiukset enkä vaan vähän vaaleampaa kuten sä. Entinen kampaaja ei uskaltanut lähteä vaalentamaan noita ja raidoitti vaan silloin tällöin, mutta muutos (joka näkyy tossa ekassa kuvassa) oli melkoinen, kun vaihdoin kampaajaa :D Hopeashampoot on kyllä pelastus mullekin, se keltaisuus ja lämpö ei oo yhtään niitä asioita joita omiin hiuksiini kaipaan! Kiva kun kerroit omia kokemuksiasi, näitä on ollut mielenkiintoista lukea :)

   Poista
 8. Kieltämättä aika kallis kampaajakäynti, mä olen aina selvinnyt reilulla satasella vaikka useampaa väriä on päähän laitettu. Harmi tosiaan, että kokeilusta seurasi noin iso summa eikä väri silti ollut erilainen kuin aiemminkaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun budjettiini tää oli vähän liikaakin, ja jatkossa toivon selviäväni max. 150 eurolla ulos tuolta :/

   Poista
 9. Voi eikä mikä kokemus! Kyllä mun mielestä on tosi törkeää, ettei kampaaja eri hoitoa ehdottaessaan maininnut että se nostaa hintaa ja vielä noinkin paljon. Mitäköhän taikapölyä se sinne sun päähän sirotteli, kun noin hintavaksi tuli? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tosta olisi ollut ihan mukava kuulla etukäteen, mutta jatkossa osaan itse olla fiksumpi ja kysyä sitä hintaa :D Haha jaa'a, ei ainakaan mitään kovin toimivaa taikapölyä, kun hiukset on ihan samassa jamassa kuin ennenkin :'D

   Poista
 10. En kovinkaan usein tykkää käydä kampaajalla juuri sen takia, että minusta tuntuu siltä, että kampaaja ei tykkää kuunnella mitä haluan hiuksille tehtävän tai sitten ehdottelee jotain ihan ihmeellistä missä ei ole omasta mielestäni mitään järkeä. Vielä en ole sellaista kampaajaa löytänyt, joka täysin ymmärtää mitä haen takaa esim. leikkauksien suhteen (koska en kovinkaan värjää hiuksiani). Kampaajalla käyminen on myös todella kallista, mikä on harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin ton. Musta on toisaalta kiva, jos kampaajakin ehdottaa, että voitais kokeilla sitä tai tätä, koska siitä voi oikeasti saada jotain ideoita itsellekin, mutta loppupeleissä pitäisi kyllä kuunnella sitä asiakasta ja hänen toiveitaan. Asiakashan siitä lystistä maksaa! Varsinkin värjäykset sun muut käsittelyt maksaa paljon ja nykyään tuntuu, että pelkästä leikkauksestakin saa maksaa ihan älyttömiä summia :s

   Poista
 11. Tuo on kyllä todella iso summa yhdestä kampaaja käynnistä!:/ Eikä se edes, mutta jos lopputulos ei ole semmoinen kuin itse olisi toivonut/halunnut. Mä oon käynyt kerran värjäämässä hiukset kampaajalla, muuten oon aina vuosia värjännyt itse ja oon ollut tyytyväinen hiuksiini. Jos rahaa olisi enemmän niin kyllä varmasti joskus värjäyttäisin hiukseni kampaajallakin, mutta hyvin voin tehdä sen itse ja olla tyytyväinen hiuksiini. Hiusten leikkaamisen jätä kyllä ammattilaisille, nytkin pitäisi mennä kampaajalle, mutta aina se vaan venyy ja venyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis asiahan olisi ihan eri, jos lopputulos olisi tosiaan ollut eri kuin mitä se nyt oli. Ton ekan kuvasarjan muutoksesta maksoin muistaakseni yli 200 euroa eikä haitannut ollenkaan, kun lopputulos oli juuri se mitä halusinkin. Ja siis onhan toi ero ihan älyttömän iso :D

   Jos mulla olisi vielä tummat hiukset, värjäisin ne varmasti myös itse kotona. Nyt blondina en edes uskaltaisi alkaa tota tyveä vaalentamaan, kun en noista väreistä tiedä yhtikäs mitään, mutta ruskeisiin/mustiin hiuksiin oli niin helppo lätkästä se väri päähän, kun tiesi ettei kovin paljon voi pieleen mennä. Heh, mullakin venyy nää kampaajakäynnit aina :D Toivottavasti säkin pian pääsisit sinne<3

   Poista

Kiitos kommentista!