perjantai 8. syyskuuta 2017

Too Faced White Chocolate Chip


Tilasin itselleni jokin aika sitten tämän Too Facedin uuden White Chocolate Chip Eyeshadow Paletten. White Chocolate Chip on valkosuklainen miniversio Too Facedin muista suklaapaleteista. Ulkoasultaan se muistuttaa samanlaista suklaalevyä kuin muutkin sukaapaletit, mutta kooltaan se on todella paljon pienempi. White Chocolate Chip on ihan älyttömän suloinen ja söpö "taskukokoinen" luomiväripaletti. Paletti on saatavilla mm. Selfridgesillä, josta sen itse tilasin. Paletin hinta on verkkokaupassa £22 eli noin 24 euroa.


Too Facedin Chocolate ja Peach palettien yksi ihana puoli on mielestäni tuoksu, sillä suklaapaletit tuoksuvat suklaalle ja persikkapaletit taas persikalle. Tämä White Chocolate Chip tuoksuu muista suklaapaleteista poiketen valkosuklaalle eikä tuoksu mielestäni ole juuri lainkaan teollisen oloinen. Tuoksu on pieni kiva lisä, mutta totta kai luomiväripaletilta vaaditaan ensisijaisesti paljon muuta kuin miellyttävää tuoksua. Too Faced on kuitenkin onnistunut mielestäni luomaan mukavan lisän näihin paletteihin sen tuoksun muodossa ja se onkin jo mulle ainakin ihan tunnusomainen merkki näissä Too Facedin paleteissa.


Paletti sisältää 10 pikkuruista ja yhden hieman isomman luomivärin, joista osa on mattaisia ja osa enemmän tai vähemmän shimmerisiä. Pienemmissä napeissa tuotetta on 0,5 g ja isommassa 1,5 g. Paletti on pieni ja sievä ja sisältää mielestäni todella kauniita sävyjä, joista suurin osa on hyvin vaaleita ja hempeitä pastellisävyjä. Joukkoon on lisätty myös yksi musta sävy, minkä olisin ehkä itse korvannut jollakin toisella, samaa vaaleaa linjaa olevalla sävyllä tai sitten hieman tummemman ruskealla. Nyt tuo musta sävy Black Sugar jää jotenkin irralliseksi, kun muuten paletin sävymaailma on niin yhtenäinen. Paletista löytyy myös koko kannen kokoinen peili ja sävyjen nimet on kirjoitettu paletin toiselle puolelle. No mitä sitten pidin tästä suloisesta luomiväripaletista?


Valitettavasti tämä ei vakuuttanut mua lainkaan. Oon tottunut saamaan Too Facedilta laadukkaita luomivärejä, joiden pigmentti on loistava ja laatu tasainen. Oon aiemminkin toki huomannut pientä laatueroa sävyjen välillä joidenkin palettien kohdalla, mutta tässä paletissa lähestulkoon kaikki sävyt ovat enemmän tai vähemmän huonoja. Joukosta löytyy muutama hyvä tai ihan kelvollinen sävy, mutta se ei todellakaan korvaa sitä, että niin moni paletin sävyistä on suorastaan käyttökelvottomia. Monissa paleteissa huomaa laatueroa matta- ja shimmersävyjen välillä, mutta tässä paletissa niitä huonoja yksilöitä löytyy ihan molemmista. Oon todella pettynyt näiden luomivärien laatuun ja totta puhuen mun ei tee mieli edes käyttää tätä palettia. Sävyt ovat paletissa niin kauniita, mutta jos niitä pitää laittaa luomille kymmenen kerrosta, jotta sävy on kunnolla nähtävissä, ei paletti todellakaan tule olemaan mun käytössäni.


Aluksi sanalliset arviot sävyistä ja näiden alta löytyy swatch kuva jokaisesta paletin sävystä:

Glaze: Mattavalkoinen, perussävy joka löytyy lähes jokaisesta Too Facedin luomiväripaletista. Pigmentti on ihan hyvä tässä.

Ambrosia: Vaalea mattanude, jolla saa kerrostamalla kauniin lopputuloksen. Ei kuitenkaan paletin pigmenttisimmästä päästä, mutta mattasävyjen kärkeä.

Exotica: Kaunis vaaleanruskea shimmersävy, joka on ehdottomasti yksi paletin parhaimpia sävyjä pigmenttinsä puolesta.

Pearl Candy: Lumenvalkoinen shimmersävy, jonka pigmentti on todella hyvä. Tämä näyttää superkauniilta liikkuvalla luomella tai pelkästään silmän sisänurkassa korostamassa meikkiä.

Raspberry Rose: Vaaleanpunainen shimmersävy, jonka pigmentti on myös ihan hyvä. Luomilla vaaleanpunainen sävy ei kuitenkaan pääse kunnolla oikeuksiinsa.

Indulge: Shimmerinen hopeanharmaa sävy, jonka pigmentti on suorastaan surkea. Tämä ei ole paletin huonoin sävy, mutta läheltä liippaa. Haluaisin niin pitää tästä, sillä paletissa sävy näyttää kauniilta, mutta kun ei se näy luomilla kunnolla.

Gult-Free: Mattainen violettiin taittava harmaa sävy, joka on ehkä yksi huonoimpia mattaluomivärejä ikinä. Toi on kuitenkin jo sen verran tumma, että ton olettaisi näkyvän johonkin, mutta ei niin ei. Mulla ei ole tolle sävylle mitään käyttöä, mikä on harmi sillä se sopii todella kivasti paletin sävymaailmaan.

Cake Batter: Vaaleanruskea mattasävy, jonka pigmentti on ihan hyvä, vaikka parantamisen varaa onkin. Sävy on yksi paletin kauneimmista ja tätä voisin kuvitella käyttäväni myös muiden palettien luomivärien kanssa.

Cookie Dough: Lievästi shimmerinen ruskea sävy, joka on pigmentiltään todella huono. Kyllä tosta luomille väriä saa, mutta ei todellakaan niin hyvin kuin voisi toivoa.

Sugared Raisin: Paletin suurin pettymys on tämä kaunis shimmerinen violetti. Niin, kaunis se on siis tuossa paletissa, sillä luomille tosta ei saa näkyviin juuri mitään. Glitterhilua kyllä, mutta ei kunnolla väriä ja pigmenttiä. Alla olevasta swatch kuvasta näette paremmin mitä tarkoitan, mutta sävy on ehdottomasti koko paletin surkein.

Black Sugar: Shimmerinen musta sävy, jota täytyy kerrostaa melkoisen paljon, jotta siitä saa oikeasti mustan. Sanoin jo aiemmin, etten itse ihan ymmärrä tämän sävyn tarkoitusta, sillä mun on todella vaikea lähteä yhdistämään tota muihin paletin sävyihin. Toki tolla voisi rajata yläluomet, mutta itse en harrasta sellaista luomivärien kanssa.

Glaze | Ambrosia | Exotica | Pearl Candy | Raspberry Rose | Indulge | Cult-Free | Cake Batter | Cookie Dough | Sugared Raisin | Black Sugar
Tässä vielä swatchit kaikista paletin sävyistä järjestyksessä ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle. Alla ei ole käytetty primeria ja jokainen sävy on vedetty sormen kanssa kerran käsivarren kuivalle iholle. Kuten näkyy, joukkoon mahtuu ihan hyviäkin sävyjä, jotka ovat oikeasti käyttökelpoisia, mutta tosta näkee hyvin kuinka osassa pigmentti on aivan surkea. Odotin Too Facediltä niin paljon enemmän, mutta tätä palettia mä en lähde todellakaan suosittelemaan, sillä brändiltä löytyy niin paljon parempiakin luomiväripaletteja. Voihan toki olla, etten mä vaan jostain syystä saa näitä luomivärejä toimimaan, mutta tuntuu sekin vähän hassulta, kun multa kuitenkin löytyy jonkin verran jo kokemusta erilaisista luomiväreistä. Ymmärrän myös sen, että sävyt ovat kovin vaaleita eivätkä ne tietenkään näy samalla tavalla kuin tummemmat sävyt, mutta jos pigmentti on huono niin se on huono.

Omistaako teistä joku tämän White Chocolate Chip paletin? Kertokaa ihmeessä omia kokemuksianne meikkituotteista, joiden pigmentti tai laatu muuten onkin osoittautunut oletettua huonommaksi!

24 kommenttia:

 1. Sävyt näyttää pannussa tosi hyviltä, niin onpa kurja juttu, että laatu ei vastaan normitasoa:(
  Voi, Too Faced minkä teit. Hinta on aika edullinen, niin ehkä se voi houkutella ostamaan, mutta näemmä turhaan.
  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep tosiaan harmi :/ Pitää varmaan jatkossa pitäytyä ihan noissa isommissa Chocolate ja Peach paleteissa, jos ei pääse itse muuten swatchailemaan tuotteita ennen ostoa! Mä en ainakaan lähde tätä palettia näiden kokemusten jälkeen suosittelemaan, vaikka joukossa muutama ihan hyvä sävy onkin. Kiitos, samoin sinne! :)

   Poista
 2. En omista tätä, enkä aio hankkia. :D Paletissa näyttäisi olevan sen tyyppisiä sävyjä, joista yleensä tykkään, mutta en varmaankaan ostaisi tätä vaikka pigmentit olisivat paremmat. Jotenkin sävymaailma on liian.. hailakka. Eikä shimmermusta sovi tohon yhtään. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tää olisi toimivampi, jos paletti olisi isompi ja siinä olisi näiden lisäksi myös tummempia sävyjä hyvässä suhteessa. Nyt tätä on vähän vaikea käyttää yksinään ihan senkin takia, että sävyt tosiaan on niin vaaleita lähes kaikki. Ei sovikaan, hyvä kun joku toinenkin on samaa mieltä :D

   Poista
 3. Ohhoh, onpas hailakka paletti! Minulla on joskus ollut TF luomivärejä ja aika rakeisen kuivia ja pigmentittömiä olivat...suklaa- ja persikkapaletit on ainoat jotka voisin ostaa, niissä on hyvä laatu kun olen luonnossa hiplaillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti se taitaa mennä just noin, että Too Facedilla muiden kuin suklaa- ja persikkapalettien laatu on mitä on.. Löytyy multa pari muutakin merkin palettia ja ainakin Natural Eyes on oikeesti hyvä ja pigmenttinen, mutta tää oli iso pettymys.

   Poista
 4. Mä näin tämän viikonloppuna Tukholman Sephorassa ja katsoin jo siinä, että onpa aika hailakat sävyt. Harmi, että paletti oli pettymys :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta onneksi tää oli loppupeleissä kuitenkin suhteellisen edullinen enkä joutunut mitään posteja tms. maksamaan niin ei harmita ihan niin paljon :) Ja oon mä nyt sentään varsinkin tota valkoista Pearl Candyä käyttänyt useammassakin meikissä eli jäi tästä siis ainakin se yksi sävy käteen :'D

   Poista
 5. Todella harmi, et laatu on heikko, koska tää paletti on niin söpö. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on nimenomaan ihan älyttömän söpö ja suloinen, mutta laatu ei todellakaan vastaa sitä, mitä odotin :/

   Poista
 6. Voih meinasin että tilaan tämän itselle mut taitaa jäädä tilaamatta.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa toki lukea muidenkin arvosteluja, jos mulla vaikka sattuu olemaan joku maanantaikappale, mutta mä en todellakaan suosittele tätä yhtään kenellekään :D

   Poista
 7. Mä mietin kovasti tän hankkimista Selfridgesiltä ku tuli myyntiin, nyt mun ei tarttekkaan hommata sitä, kiitos rehellisestä mielipiteestä :) Värit vaikuttaa aika hailakoilta niinku moni jo mainitsikin eli ei kovin mun juttu. Ja jos totta puhutaan niin ehkä mun motiivikin on, et haluun vaan jonkin paletin TF:ltä, koska mulla ei oo heiltä muuta tuotetta ku Peach-poskipuna, joka onkin i-ha-na <3 Mahdan kallistua yhä enemmän ja enemmän Sweet Peach-palettiin, siinä sävyt on tummia ja monipuolisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, ja siis tosiaan mä en itse henkilökohtaisesti tätä todellakaan suosittele, mutta vika saattaa myös tietysti olla mun taidoissani tai sitten paletti on joku maanantaikappale :D Sweet Peach on aivan ihana paletti ja laatu täysin eri luokkaan kuin tässä paletissa! Sitä suosittelen todella lämpimästi ja sävythän siinä soveltuu ihan loistavasti myös syksyyn ;)

   Poista
 8. Jotenkin tuo musta ei kyllä sovi palettiin ollenkaan ja tylsää jos jos laittamaan monta kerrsta jotta saa väriä luomelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sovi ei, se on jotenkin ihan täysin irrallinen sävy tossa paletissa. Jep, mun mielestä luomivärin laatu ei voi olla kovinkaan hyvä jos sitä pitää kerrostaa luomille, jotta väri näkyy halutulla tavalla :/

   Poista
 9. Haluaisin kyllä joskus kokeilla Too Faced luomivärejä. Kun kävin viime vuoden puolella Lontoossa, kävin Selfridgessä katselemassa niitä, mutta eivät jotenkin livenä sytyttäneet ollenkaan!
  Jos puhutaan luomiväreistä, joihin olen pettynyt, voisin mainita muun muassa Inglotin kimaltavat sävyt, jotka eivät näy luomilla lähes ollenkaan. Kirjoitinkin ostamastani Inglotin paletista hiljattain blogissani. Mattasävy oli hyvä, mutta kimaltavat olivat tosi kehnoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas olin kuin pikkulapsi karkkikaupassa, kun pääsin ensimmäistä kertaa Too Facedin hyllylle :D Huoliamtta siitä, että siinä vaiheessa omistin jo monta palettia merkiltä :) Laadullisesti Too Facediltä löytyy kyllä tosi hyviä paletteja, vaikkei tää sitä ollutkaan, eli sen puoleen suosittelen kyllä testaamaan<3

   Joo muistankin ton sun postauksen ja siitä oli mulle iso apu, sillä eipähän tarvitse ihan äkkiä lähteä ostamaan Inglotilta mitään shimmerisiä luomivärejä :D Harmi että ne oli niin paljon heikompia kuin mattasävy :/

   Poista
 10. Oi miten suloinen paletti ja ihanat sävyt, harmi ettei pigmentti sitten ollutkaan hyvä :( Tän tilaamista olisin muuten voinutkin harkita :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tosiaan suosittele tän hankkimista ja mun olisi pitänyt itsekin miettiä asiaa kaksi kertaa :/ Mutta tehty mikä tehty ja ainakin voin suklaahimoissani nuuhkia tota palettia jos en muuta :'DD

   Poista
 11. Ihanan näköinen paletti :) Ja tuo valkosuklaan tuoksu, voin kuvitella miten hyvä tuoksu se on :D <3 Tosi harmi vaan kun nuo sävyt eivät ole eivätkä näytäkkään kovin pigmenttisiltä :/ Itse tykkään, että sitä luomiväriä tulee kunnolla! Ja heii tuli mieleen luomiväreistä kun kerroit, että kannattaa kostuttaa pensseli. Kokeilin sitä eilen ja todellakin toimii, joten kiitos vielä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua harmittaa ihan älyttömästi, että noi sävyt on noin huonopigmenttisiä, kun paletti muuten on mitä ihanin :/ No aina ei voi voittaa! Jee kiva että sulla toimi toi siveltimen kastelu, se on oikeasti hyvä vinkki ja sillä saa yleensä tosi hyvin vielä enemmän sitä pigmenttiä irti luomiväreistä<3 :)

   Poista
 12. Joo-o aivan ihania sävyjä sisältävä paletti! Tuo musta ei vaan tosiaan munkaan mielestä kuulu joukkoon:D Eihän sitä saa edes muiden sävyjen kanssa yksiin luomilla, tai ei ainakaan mulla ideat riittäisi moiseen jos tuota ja jotain muita haluaisi yhdistellä:D Harmi ettei ne kovin pigmenttisiä ole, sävyt näissä on kuitenkin niin uskomattoman söpöjä ja hentoja, jotenkin kevääseen sopivia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihan mahtavaa että muutkin ootte sitä mieltä, ettei toi musta sovi tonne joukkoon millään tavalla :D En mäkään osaa tota lähteä yhdistämään noiden muiden sävyjen kanssa, joku keskiruskea tai tummanruseka olisi ollut niin paljon parempi kuin ihan pikimusta. Paletti on kyllä hirmuisen suloinen ja onneksi oon sentään muutamaa sävyä päässyt käyttämään ihan kunnolla :)

   Poista

Kiitos kommentista!