lauantai 8. heinäkuuta 2017

How Many Eyeshadow Palettes Does One Beauty Blogger Need?


Otsikossa se kysymys sitten kuuluukin - eli kuinka monta luomiväripalettia yksi kauneusbloggaaja oikein tarvitsee? Ja ehei, tähän ei ole oikeaa vastausta eikä mun mielestäni ole väärin omistaa tasan yhtä tai vaikka sitten sataa palettia. Kauneusbloggaajia on monenlaisia eivätkä ne luomivärit ole kaikkien juttu, vaikka meikkaamisesta ehkä muuten pitäisikin. Kaikki eivät myöskään ole samanlaisia luomivärihamstraajia kuin meitsi, mutta toisaalta mun kokoelmani on joidenkin kauneusbloggaajien kokoelmiin verrattuna todella, todella pieni. Kysymys onkin ennemmin retorinen ja johdattelee postauksen aiheeseen, eli siihen millainen määrä mulla itselläni niitä luomiväripaletteja oikein on :)

Nyt puhutaan siis nimenomaan paleteista eikä yksittäisistä luomiväreistä. Tosin mulla ei mitenkään turhan montaa yksittäistä luomiväriä edes ole, sillä koen paletit helpompikäyttöisiksi. Nykyään on monenlaisia magneettien kanssa toimivia paletteja, joihin saa näppärästi irtoluomivärit kiinnitettyä, mutta sellaset ihan oikeasti yksittäiset ja erilliset luomivärit jää mulla todella helposti käyttämättä. Siihen isompaan palettiin on vaan niin paljon helpompi tarttua ja varsinkin arkisin pyrinkin tekemään koko silmämeikkini yhden paletin kanssa.


Urban Decayltä multa löytyy enemmän paletteja kuin miltään muulta merkiltä. Naked, Naked 2, Naked 3 ja Naked Smokyn lisäksi omistan vielä Vice 4, Full Spectrum, Gwen Stefani sekä Afterdark paletit. Naked paletit ovat ehdottomasti niitä UD:n tunnetuimpia luomiväripaletteja, jotka ovat pysyvässä myynnissä. Ensimmäinen kunnon iso luomiväripalettini olikin juuri Naked 3 ja siitä onkin jo muutama vuosi, kun sen itselleni sain. Urban Decayn paleteissa mua viehättää paitsi luomivärien laatu, myös palettien monipuolisuus. UD tekee mielestäni sävymaailmaltaan todella monipuolisia ja mielenkiintoisia paletteja. Jos mun rahani riittäisivät, olisin hankkinut taatusti enemmänkin UD:n paletteja, mutta toistaiseksi oon joutunut tyytymään näihin.


Urban Decayn paletit eivät ole niitä kaikkein edullisimpia ja näistäkin olen jokaisesta maksanut noin 50-60 euroa. Osan olen saattanut ostaa alennettuun hintaan esimerkiksi alennuskoodin kanssa, mutta lähtöhinta näille paleteille harvoin on alle 50 euroa. Se on monille todella suuri summa yhdestä luomiväripaletista, mutta näiden laatu on sen verran korkea, että luomivärit maksavat itsensä nopeasti takaisin. Ja ihan vertailuna yhdestä yksittäisestä luomivärinapista voi joutua marketissakin maksamaan helposti kymmenen euroa. Näissä paleteissa saa siis suhteessa todella monta luomiväriä enemmän! Tälläkin hetkellä UD:lla on myynnissä sellaisia paletteja, joita todella himoitsen. Naked Ultimate Basics olisi todella kiva saada, mutta esimerkiksi ne Basquiat kokoelmaan kuuluvat paletit eivät niin houkuttele. Uusi Naked paletti, Naked Heat, on taas sellainen, jonka ihan ehdottomasti itselleni haluan.


Too Facediltä omistan neljä isompaa ja kaksi pienempää palettia. Chocolate Bar, Semi-Sweet Chocolate Bar ja Chocolate Bon Bons ovat kaikki ihanasti suklaalle tuoksuvia ja Sweet Peach puolestaan persikalta tuoksuva paletti. Pienemmistä paleteista omistan Boudoir Eyes ja Natural Eyes paletit. Rakastan Too Facedin luomivärejä, ne ovat laadukkaita ja palettien sävyt pääasiassa todella monipuolisia. Chocolate Bar ja Sweet Peach ovat ehdottomasti suosikkipalettini Too Facediltä.


Too Facedia ei valitettavasti saa ostettua Suomesta mistään kivijalkaliikkeestä ja tilaaminenkin on hieman hankalaa. Itse tilaan Too Facedia nykyään Selfridges.com verkkokaupasta, mutta myös Sephoran sivuilta saa tilattua merkin meikkejä Suomeen. Too Faced onkin se ykkkösbrändi, jonka saatavuuden toivoisin parantuvan tänne Suomeenkin. Tuskin me ihan heti saadaan Too Facedia kauppoihin myyntiin, mutta jos nyt edes useampi verkkokauppa saisi Too Facedia valikoimiinsa niin mä olisin enemmän kuin iloinen. Ja veikkaan, että niin olisi muutama muukin ;) Too Facedin Natural Love paletin oon meinannut itselleni tilata parikin kertaa, mutta molemmilla kerroilla oon kuitenkin jättänyt tilauksen tekemättä ja huomannut hetken päästä paletin olevan taas loppuunmyyty. No, voipi olla että sekin paletti vielä joskus multa löytyy!


theBalmilta omistan kaksi varsinaista luomiväripalettia. Vasemmalta löytyy NUDE Dude ja oikealta NUDE 'tude. theBalmin luomivärit ovat todella kermaisia ja superhyvin luomille tarttuvia. Aivan ihania ja mikäli theBalm kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti vilkuilla Cocopandan aleja! Sieltä saa theBalmin meikkejä ihan naurettavan halvalla, joten näistä on oikeasti ihan turha lähteä maksamaan täyttä hintaa. Haluaisin theBalmilta vielä itselleni ainakin Meet Matt(e) Trimony paletin sekä uuden Nude Beach paletin. Veikkaan, että niiden ostaminen saa kuitenkin odottaa jonkin aikaa, sillä himoitsen tällä hetkellä esimerkiksi sitä UD:n Naked Heat palettia paljon enemmän.


Zoevalta omistan tämän kaksikon eli Cocoa Blend ja Metals -paletit. Luomivärien laatu on hyvä, ei ihan ylempänä olevien theBalmin, Too Facedin tai UD:n laatua, mutta oikein hyvä kuitenkin. Erityisesti Cocoa Blend on mun mieleeni, sillä sävymaailma on paletissa todella kaunis ja tällä saa tehtyä upeita meikkejä. Metals paletista olen käyttänyt lähinnä ihan vaan yksittäisiä sävyjä vähän värikkäämpien silmämeikkien kanssa. Kyseinen paletti ei ihan oikein sovellu mulla sellaiseen ihan perus arkikäyttöön, mutta oon tarttunut tähän useasti sellaisina kertoina, kun mulla on ollut kunnolla aikaa leikkiä luomivärien kanssa.


Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance on yksi suosikkipaleteistani ikinä. Paletin sävyt ovat superkauniita, hyvin toisiinsa sopivia ja pigmentti on aivan loistava. Luomivärit ovat theBalmin luomivärien tavoin todella kermaisia ja niiden kanssa työskentely on todella helppoa. Toivoisin ehdottomasti, että ABH:lta tulisi uusi isompi luomiväripaletti myyntiin, sillä Modern Renaissance vakuutti mut täysin ja olisin aivan varmasti ostamassa myös uuden paletin! ABH:llahan on myynnissä myös yksittäisiä luomvärinappeja, mutta oon kuullut aika paljon huonoa niiden laadusta, joten taidan jättää ne ostamatta.


BH Cosmeticsin Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette ei nimensä mukaisestikaan ole pelkkä luomiväripaletti, mutta itse olen käyttänyt noita neljää suurempaa highlightersävyä myös luomilla. Paletin lämmin sävymaailma on mulle mieluinen ja erityisesti shimmeristen luomivärien ja highlighterien pigmentti on todella hyvä. Mattasävyt eivät ole ihan yhtä hyviä, mutta kelvollisia nekin. Tällä paletilla ei saa tehtyä kovin räväkkää meikkiä, mutta tää on mielestäni todella hyvä peruspaletti ihan arkikäyttöön. Joukosta löytyy niin punertavan, ruskean kuin beigen sävyä. Hyvä paletti ja hintaansa nähden myös erittäin laadukas!


Morphelta omistan toistaiseksi tämän yhden ainokaisen paletin ja tämä onkin uusin luomiväripalettini. 35OS on aivan valtavan upea 35 luomivärin paletti, joka sisältää kauniita lämpimiä sävyjä. Ruskeaa, kultaa, kuparia, oranssia.. Sävyjä löytyy monessa eri tummuusasteessa ja vaikka jotkin sävyt ovatkin todella lähellä toisiaan, paletti on kokonaisuudessaan todella toimiva. Jokainen sävy on shimmerinen, mutta tästä samaisesta paletista on myynnissä myös mattaversio, jonka sävyt ovat todella lähellä tämän paletin sävyjä. Morphella on aivan upeita paletteja ja aion ehdottomasti hankkia tulevaisuudessa itselleni vielä jonkun niistä!


Blush Professionalilta omistan kaksi kappaletta luomiväripaletteja. 120 Colour Eyeshadow Palette sisältää mattasävyjä kaikissa sateenkaaren värissä ja vielä muutamassa muussakin. 88 Colour Precious Metals Eyeshadow Palette puolestaan sisältää kauniita shimmerisiä/metallinhohtoisia luomivärejä pääasiassa melko lämpimissä sävyissä. Shimmerpaletti on näistä enemmän mun mieleeni, sillä rakastan shimmerisiä luomivärejä. Luomivärien pigmentti on oikein hyvä, vaikka tuossa mattapaletissa laatu hieman vaihteleekin. Esimerkiksi punertavat sävyt ovat kaikki todella runsaspigmenttisiä, mutta sinisen ja vihreän sävyiset ovat hieman heikompia. Blush Professionalin paletit ovat ihan superedullisia ja itse ainakin oon tykännyt näistä oikein kovasti! Paletit ovat aika isoskokoisia ja itse asiassa se onkin syynä sille, etteivät nämä ole käytössä niin usein. Niiden paikka on nimittäin totta kai sitten kaikkein alimpana meikkipalettilaatikossani :D

Siinä oli sitten mun luomiväripalettini :) Onhan niitä jokunen kertynyt, mutta itse asiassa toi määrä ei näytä näissä kuvissa mun silmiini ollenkaan isolta. Tuolla laatikossa makoillessa musta tuntuu, ettei tila riitä mitenkään kaikille paleteille enkä ikinä muista käyttää kaikkia edes suunnilleen tasapuolisesti, mutta eiköhän munkin kokoelmiini vielä muutama paletti mahdu lisää! Esittelyt eivät olleet mitenkään älyttömän kattavia, joten jos haluatte tietää enemmän jostain tietystä paletista niin kysykäähän ihmeessä :)

Millaisen määrän luomiväripaletteja te omistatte? Löytyykö teiltä samoja paletteja kuin multa? :)

30 kommenttia:

 1. Oioioi, kuola vaan valuu kun kattelee näitä! ❤ kaikki kelpaisi, varsin Too facedin paletit ja nuo alimmat ihanan väriset paletit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Too Facedin paletit on superihania<3 Kuten varmasti tiedät kun sellaisen omistat ;) Blush Professionalilta löytyy tosi upeita paletteja ja noitahan myydään ihan esim. Pretty.fissä!

   Poista
 2. Minusta kaikki sinun paletit on upeita ja monipuolisia. Minulla itsellä ei ole isoja paletteja ollenkaan, eikä mitään brändipalettejakaan, paitsi BH Cosmeticsin Shaaanxo paletti, jota rakastan yli kaiken<3
  Muuten minulla on Sleekin paletteja, ja jotain pienempiä kuten Wet n Wildin kuusikkoja. Itse vierastan megaisoja paletteja, vaikka mieli tekisi niitä hommata, mutta en halua kovin tilaa vieviä meikkituotteita. Makeup Revolution luomiväripaletit ovst olleet tiukasti harkinnassa, mutta en ole sittenkään viitsinyt niitä tilata. Sinkkuluomivärejä minulla on aika paljon, koska minusta on helpompi ostaa jokin täsmävärisävy, kuin kokonaista palettia, jossa kuitenkin on myös sellaisia sävyjä, joita ei tule käytettyä ollenkaan tai erittäin vähän. Yksi paletti on kuitenkin tällä hetkellä tilauksessa rapakon takaa, mutta siitä sitten tarkemmin joskus...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihme, että rakastat! Shaanxo paletti on ihan hurjan upea<3 Joo kieltämättä isommat luomiväripaletit vie sitä tilaa melkoisesti, mutta mulla on onneksi sinänsä ihan hyvät säilytystilat niille meikkipöydällä :) Toi on myös ihan totta, että paleteissa on yleensä aina myös niitä sävyjä, joita ei sitten tule käytettyä. Mä vaan tosiaan koen yksittäiset luomivärinapit vähän vaikeakäyttöisiksi paletteihin verrattuna :D Oii nyt jäin kyllä mielenkiinnolla odottamaan mitä olet tilannut!

   Poista
 3. Multa löytyy noista Naked 1 ja 3, Chocolate Bar, Natural Eyes ja Modern Renaissance. Niiden lisäksi mulla on isompia vaan uusin palettitulokkaani NYX:in Perfect Filter sävyssä Olive You, Z-paletti ja sit muutama minipaletti. Vielä mahtuis kokoelmaan lisää, mut oon tosi nirso luomiväripalettien suhteen :) Mäkin toivoisin uutta palettia Anastasialta! Ja harkitsen vielä hankkisinko Chocolate Bon Bonsin, Sweet Peachin tai tuon uuden Naked Heatin. We'll see! Myös Tarten luomivärit kiinnostelisivat. Ja toisaalta epärealistisena haaveena Natasha Denonan luomivärit.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olive Youssä oli tosi kauniit sävyt, sillä saa varmasti tosi kauniita meikkejä tehtyä<3 Heh, mä taas olen kaikkea muuta kuin nirso palettien suhteen :D Olisin varmasti ostanut ties miten monta enemmänkin, mutta enpä mä valitettavasti oo syntynyt miljonääriksi, joten pakko on ollut himmailla niiden kanssa. Natasha Denonan paletit on superkauniita, mutta mä en ikinä maksaisi niistä täyttä hintaa. En usko, että ne on kuitenkaan ihan niin erikoisen hyviä :D

   Poista
 4. Paleteista näkyy et tykkäät luomiväreistä, on sen verran kuluneet pinnat �� Varsinkin UD:n Nakedeissa �� En tähän hätään muista montako palettia mulla on, mutta joitain samoja löytyy: Naked 3 ja Zoevia sekä sun halutus Ultimate Basics. Naked Heatia kävin vakoilemassa eri nettikaupoissa ja pahalta näyttää et se on saatava �� Mun suokkari on tällä hetkellä Huda Beautyn Rose Gold Edition, joka muistuttaa musta Anastasian Modern Renaissancea. Himotuslistalla on Too Facedin Boudoir Eyes ja postissa tulossa Pixin Pixi + ITSJUDYTIME. Ihana aihe ja postaus ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nakedit onkin ehdottomasti yksiä mun käytetyimpiä paletteja :) Ultimate Basics olisi kyllä ihana saada! Toisaalta mä en kamalan paljon käytä ainakaan pelkkiä mattasävyjä, mutta sitä voisi käyttää sitten yhdessä muiden palettien kanssa :) Toi Huda Beautyn paletti on superkaunis! Mä meinasin sen itselleni tilata, mutta sitten luin jostain, ettei kaikkia sävyjä oikein saa kunnolla tarttumaan siveltimeen, saati sitten luomille :s Mikä sun kokemus tosta on? Kiitos paljon Tuuli<3 :)

   Poista
 5. Ihana palettirivi, ihan kuin kirjat! :D <3 Tän innoittamana mun pitää laskea, mutta mun on pakko sanoa, että mulla ei ole lopulta kovinkaan montaa palettia, mikä on ihan helpottavaa, koska esim. oma huulipunien määrä hävettää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh sellaista efektiä mä vähän hainkin tolla asettelulla<3 :D Mullakin oli jossain vaiheessa huulipunia melkoinen määrä, mutta karsimisen jälkeen niitä on jo siedettävämpi kasa! Uskon kuitenkin, että sun huulipunamäärä peittoaa mut aika kepeästi :D

   Poista
 6. Eiiiikä,sulla on useempikin mun kuolaama paletti! Kiva kuulla TheBalmista,en tiennykään et niiden paletit on pehmeempilaatusia,jotenkin kuvittelin senkin merkkinä kuuluvan siihen "ihan ookoo"-kategoriaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä theBalmin luomivärit on ihan mahtavia ja nimenomaan ne on sellasia ihanan kermaisia ja superpigmenttisiä :) Suosittelen testaamaan, jos uusille paleteille on tarvetta!

   Poista
 7. Sun kokoelma on erittäin toimiva! Multa löytyy usea sama paletti, kuin sultakin ja niitä onkin kertynyt kolme laatikollista. Ongelmana tässä vaan on se, että luomivärit ei millään pysy luomella :(. Testattuja pohjustajia on yli kymmenen ja kaikki vippaskonstit koitettu, mutta ei vaan toimi! En halua edes tietää sitä rahamäärää, mikä tässä addiktiossa on mennyt hukkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi millainen määrä sulla taitaa niitä paletteja olla! Mutta eikä, tosi kurja jos ei luomivärit pysy luomilla :s Luulisi että jollain meikkipohja+pohjustaja kombolla saisi ne luomivärt pysymään? Uskon, että oot varmasti koittanut jo kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin keinot, mutta toivottavasti keksisit jonkun toimivan! Onhan se nyt aika iso vääryys, että laatikot pursuaa ihania paletteja eikä niistä pääse nauttimaan täysillä :/

   Poista
 8. Too Facedin nudepaletit houkuttaa, ja kohta olisikin mahdollisuus päästä Sephoraan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi pääsisinpä mäkin taas Sephoraan :D Too Facedia kannattaakin ehdottomasti hankkia sieltä, kun mahdollisuus kerran on :)

   Poista
 9. Luomiväripaletit on niin houkuttelevia. Mulla on "vain" viisi luomiväripalettia ja siihen päälle muutama yksittäinen/duo/nelikko -luomiväri. Pari palettia ajattelin vielä tilata rapakon takaa, mutta ne saa sitten riittää joksikin aikaa. Luomivärit kuitenkin kestää ikuisuuden ja paleteista kertyy aika äkkiä dupeja. Mutta tykkään kyllä hirveästi katsoa kuvia toisten luomivärikokoelmista.
  Ja onhan mulla noita kynsilakkoja kertynyt kolmisensataa, joten ehkä parempi, että toppuuttelen itseäni muun kosmetiikan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullakin siis ihan kattavat luomivärikokoelmat :) Mä ajattelen oikeastaan aina samoin, että pari palettia vielä haluan ja sitten oon tyytyväinen enkä tilaa enää muuta. Kunnes menee pari kuukautta ja myyntiin tulee joku uusi ihana paletti, joka on "pakko" saada :D Luomivärit tosiaan kestää ihan superpitkään! Apua miten valtava kynsilakkakokoelma sulla on :o Ainakin riittää valinnanvaraa :D

   Poista
 10. Muutama sama löytyy, UD:ltä muutama, Too Facedin Chocolate Bar ja ABH:in Modern Renaissance. UD:n paletit ovat jääneet jotenkin vähemmälle, vierastan niitä jopa nykyään. Ostin ne alkuinnostuksessa kun en tiennyt muista paleteista pahemmin. Tällä hetkellä himoitsen Kat Von D:n kohta julkaistavaa Glimmer-luomiväripalettia. Saatan olla se hullu, joka tilaa sen Yhdysvalloista :D :D Rakastan sitä Shade+Light luomiväripalettia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UD:n paletit on kieltämättä yksiä tunnetuimpia mitä on, joten ei ihme että niitä on tullut hankittua ennen kuin on ollut kunnolla edes tietoinen muista :) Ahh, Glimmer on upea! <3 Mäkin ehdottomasti haluan sen itselleni. Tosin niin mä haluan myös tuon Shade+Light paletin. Mua harmittaa ihan sikana, etten ostanut sitä viime syksynä Jenkeistä, kun tilaisuuksia oli about miljoona :D

   Poista
  2. Shade+Light on ihan paras (kannaatta hommata jos pystyt) ja kyllä, menin tilaamaan Glimmer paletin Yhdysvalloista :D Nyt sitten pitää odotella pitkä tovi että saan käteni siihen kun tulee Shipiton kautta. Euroopassa se tulee myyntiin marraskuussa, ehkä esim. Ranskan Sephorasta saa sen sitten ;)

   Poista
  3. Täytyy pitää silmät ja korvat auki ton paletin suhteen! Se on upea<3 :)

   Poista
 11. Sulla on kyllä hyvä kokoelma paletteja! <3 Itseltäni löytyy varmaan noin parikymmentä palettia ja alkuvuodesta karsin paleteista pois ne, joista en pitänyt. Sen jälkeen olen hankkinut mielestäni vain yhden uuden paletin. Nyt kun paletteja on jonkun verran, olen rauhoittunut todella paljon niiden ostamisessa. Ja asiaan vaikuttaa myös se, että paletit ovat hyvin harvoin vegaanisia. Yhteisiä paletteja meillä on Naked 1, Naked Smoky (mun uusi leppari, vaikken aluksi edes tykännyt koko paletista :D), Gwen Stefani -paletti, Chocolate Bar, Modern Renaissance ja Carli Bybel -paletti. Boudoir Eyes mulla oli myös, mutta en tykännyt siitä, joten karsin sen. Mun on pakko myöntää, että koen joskus ahdistusta omistamieni palettien määrästä :D Kaikkia paletteja en mitenkään kerkeä käyttämään niin paljon kuin haluaisin ja se harmittaa välillä. Karsimisen jälkeen tilanne on kuitenkin helpottanut jonkin verran, koska nykyisin pidän kaikista paletistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä mullakin on rauhoittunut tää palettien ostaminen aika tavalla, vaikka vieläkin löytyy niitä, jotka ehdottomasti itselleni haluan :) Toi on oikeestaan tosi harmi, ettei luomiväripaleteista löydy mitenkään turhan montaa vegaanista yksilöä. Ihmiset kuitenkin varmasti koko ajan enemmän ja enemmän kääntyvät käyttämään nimenomaan vain vegaanista kosmetiikkaa, mutta onneksi varmasti myös niiden tuotteidenkin määrä lisääntyy koko ajan pikku hiljaa :)

   Mua ahdistaa välillä mun meikkimäärä ihan kaiken kaikkiaan, eli tiedän hyvin mitä meinaat :D Munkin pitäisi varmaan kehittää jokin systeemi tolle, että saisin käytettyä edes vähän tasapuolisemmin noita mun palettejani. Toi on kyllä tosi hyvä, että sait karsittua kaikki "turhat" meikit pois<3

   Poista
 12. Sulla on kyllä niin ihania luomiväripaletteja! <3 Lisäksi osaat tehdä niillä vielä kauniita meikkejä ;) Mulla on kunnollisia luomiväripaletteja vaan yksi eli tuo Naked 3, mutta se riittääkin melkein mulle :D Haluaisin kyllä jonkun Too Facedin paletin kun niitä on niin kehuttu ja niissä on mun mieleeni kauniita sävyjä <3 No ehkä vielä joku kerta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Naked 3 on ihana paletti ja se oli tosiaan mun ihka ensimmäinen kalliimpi luomiväripaletti :D Sen sävyt sopii sulle varmasti niin hyvin<3 Too Facedillä on kyllä tosi kauniita paletteja ja ne on myös todella laadukkaita :)

   Poista
 13. Ihana postaus ja ihana kokoelma paletteja! En ole laskenut, mutta veikkaisin että oma kokoelmani on suurinpiirtein samankokoinen. Sun kanssa samoja paletteja löytyy UD:n Vice 4, theBalmin Nudetude ja Too Faced Chocolate Bar. Tuota ABH:n palettia olen himoinnut ikuisuuden, mutta en ole vielä raaskinut ostaa. Ehkä vielä joskus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora<3 :) Jos sävymaailma iskee niin suosittelen ehdottomasti hankkimaan ABH:n Modern Renaissancen! Toi paletti on niin hyvä ja sävyt aivan upeita<3

   Poista
 14. Sullahan on paljon kivoja paletteja! :) Mä keräilin kans parikymppisenä tosi innokkaasti nimenomaan luomiväripaletteja, mutta nykyään ne on poskipunat ja korostustuotteet, joita ostelen enemmän. Luomiväreissä tulee usein tartuttua niihin samoihin tuttuihin sävyihin. Mulla on yksi laatikollinen täynnä luomivärejä vuosien varrelta, osa jopa täysin avaamattomia. Siksi en tänä päivänä niitä hirveästi uskalla ostella, kun entisetkin on käyttämättä :D Mutta myönnän, theBalmin luomivärit on jo jonkin aikaa houkutelleet ja muutama muukin, mitä sulta löytyy ;) Kyllä mä vielä jossain välissä annan itselleni luvan langeta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia :) Itse asiassa mäkin oon nyt tässä viime aikoina innostunut yhä enemmän ja enemmän varsinkin poskipunista. Niitä tekisi mieli hankkia koko ajan uusia :D Haha no en ihmettele, ettei tollasilla varastoilla pahemmin ole tarvetta uusille luomiväreille! Sulla on varmasti ties mitä ihania luomivärejä siellä :) theBalmin luomivärit on tosi laadukkaita ja hyviä, toivottavasti säkin pääset niitä testailemaan vielä<3

   Poista

Kiitos kommentista!