tiistai 27. kesäkuuta 2017

Maria Nila Structure Repair


Pääsin tekemään yhteistyötä elevenin kanssa ja sain verkkokaupasta itselleni testattavaksi tämän ihanan Maria Nilan Structure Repair kolmikon. Structure Repair -sarjan tuotteet on suunnattu vaurioituneille, kemiallisesti käsitellyille ja kuiville hiuksille eli aika pitkälti juuri sellaisille hiuksille, jotka itse omaan. Maria Nila on brändinä kiinnostanut mua jo pitkään ja olen jo jonkin aikaa halunnut päästä testaamaan merkin hiustenhoitotuotteita, joten voitte vain uskoa miten iloinen olin, kun mulle siihen tarjoutui tilaisuus! Maria Nila on eläinkokeeton ja täysin vegaaninen brändi, mikä on mun mielestäni todella hienoa ihan senkin takia, että noi asiat on yhä useammalle kuluttajalle nykyään todella tärkeitä. Tämän kolmikon yhteishinta elevenillä on 46,50 €.


Care Structrure Repair Colour Guard Shampoo 350 ml* on sulfaatiton shampoo, joka lupaa puhdistaa hiuspohjan ja hiukset tehokkaasti mutta kuitenkin hellävaraisesti. Shampoo sisältää hiuksia ravitsevaa leväuutetta sekä hiusten väriä suojaavan ja sen kestoa pidentävän Colour Guard Complex -yhdisteen. Hyville ja tehokkaille shampoille on aina tarvetta ja tämän shampoon pesuteho oli oikein hyvä. Ei ihan parhaimpien ja tehokkaimpien shampoiden tasoa, mutta riittävällä shampoomäärällä hiukset sai puhtaaksi yhdellä pesukerralla. Shampoo levittyy hiuksiin helposti ja on koostumukseltaan riittävän juoksevaa, jotta sitä on miellyttävä käyttää. Haluaisin testata myös Maria Nilan muitakin shampoita, sillä tämä ainakin vakuutti mut toimivuudellaan. Yksittäin ostettuna tämä 350 ml shampoopullo maksaa elevenillä 20,70 €. Tästä on myynnissä myös suurempi 1000 ml pakkaus, jolla on hintaa 49,50 €.


Care Structure Repair Colour Guard Conditioner 300 ml* on sarjan hoitoaine ja muiden tuotteiden tavoin hoitoaine on suunnattu erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille ja se sisältää leväuutetta sekä Colour Guard Complex -yhdisteen. Hoitoainetta kuvaillaan hiuksia vahvistavaksi ja kosteuttavaksi ja lopputuloksena käytön jälkeen hiusten tulisi olla kiiltävät ja pehmeät. Hiuksista tosiaan jäi pehmeän tuntuiset ja hoitoaineen hoitavuus oli mielestäni hyvä. En usko, että tämä riittäisi hiuksilleni välttämättä siinä vaiheessa, kun erityisesti latvojen kunto on huonoimmillaan, mutta tällä hetkellä teho ja hoitavuus olivat riittävät. Hoitoaine tuoksuu sarjan muiden tuotteiden tavoin jotenkin aika voimakkaalta ja mulle tulee jollain tavalla hieman lakritsin tuoksu mieleen tosta. Tuoksu ei missään nimessä ole paha, mutta erilainen, kun olen itse niin tottunut TIGIn makeisiin tuoksuihin. 300 ml kokoinen pullo tätä hoitoainetta maksaa elevenillä 20,70 € ja 1000 ml kokoinen pullo 41,60 €.


Care Structure Repair Colour Guard Masque 150 ml* on joukon viimeinen tuote ja siis hiusnaamio. Kyseessä on hiuksia ravitseva naamio, joka sisältää niin ikään hiusvärin kestoa pidentävän Colour Guaed Complex -yhdisteen sekä leväuutetta. Leväuute auttaa kosteuttamaan, vahvistamaan ja pehmentämään hiuksia. Lisäksi sen pitäisi tuoda hiuksille kaunista kiiltoa ja vähentää niiden sähköisyyttä. Hiusnaamio oli koostumukseltaan todella paksua. Mun mielestäni se muistutti aika pitkälti ihan kunnon vartaloivoita tossa purkissa, mutta ihanasti se sitten "suli" käsille ja tuote oli helppo levittää hiuksiin. Hiukset tuntuivat todella pehmeiltä ja sileiltä naamion käytön jälkeen, mutta takkujen selvittämisen suhteen tämä ei ollut kyllä paras mahdollinen tuote. Mun pitkät hiukset takkuuntuvat shampoopesun yhteydessä välillä aika voimakkaastikin, joten tarvitsen senkin takia riittävän hyvän hoitsikan hiuksilleni. Pehmeä ja sileä tunne hiuksissa kuitenkin pelasti tämän naamion ja hyvällä jätettävällä hoitosuihkeella hiuksista sai myös loput takut selviksi. Yksittäin ostettuna tällä hiusnaamiolla on elevenillä hintaa 22,70 €.

Mulle jäi näistä tuotteista oikein positiivinen fiilis. TIGI on yhä edelleen ykkössuosikkini shampoiden ja hoitoaineiden suhteen, mutta Maria Nilan tuotteet pääsevät ihan ehdottomasti jatkossakin käyttöön mulla!

*Tuote saatu blogin kautta 

Ovatko Maria Nilan hiustenhoitotuotteet tuttuja? :)

16 kommenttia:

 1. Maria Nilan tunnen vain nimeltä. Hinnat on aika korkeat, mutta taitaakin olla kampaamomerkki? Ehkä mun pitäisi välillä kokeilla muitakin kuin XZ:n shampoita...ties mitä tukkataikoja tapahtuisi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää ei oo mitään kaikkein edullisimpia ja ilmeisesti kyseessä on tosiaan kampaamomerkki, mutta näitä myydään kuitenkin myös esim. Sokoksella :) Haha no mutta jos tollaset marketeista saatavat shampoot toimivat, niin ei kai sitä turhaan kannata rahojaan "tuhlata" kalliimpiin merkkeihin ;D

   Poista
 2. Ei ole kyllä musta pahan hintainen tuo litrankaan pullo. Tää sarja kiinnostaa mua, mutta käyttökokemuksia ei ainakaan vielä ole. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei, kun miettii että sitä tosiaan on se litra siinä :) Testaile ihmeessä näitä jossain kohtaa, jos tilaisuus siihen tulee!

   Poista
 3. Oon käyttänyt True Soft -naamiota, johon tykästyin heti. Seuraavaksi voisin kokeilla tätä Care Structure -sarjaa, joka kävisi varmaan hyvin munkin hiuksille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. True Soft sarjaa haluan itsekin päästä testaamaan, uskon että se sopisi hyvin mun hiuksille :) Hyvä että oot tykännyt siitä naamiosta!

   Poista
 4. Nää tuotteet kuulosti aika hyvältä, varsinkin tuota naamiota olisi kiva testata :) hinnat on kylläkin vähän turhan korkeat mulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo valitettavasti nää ei oo ihan sieltä edullisimmasta päästä :/ Mutta ainahan voi yrittää bongata alennuksesta näitäkin ;) Toi naamio oli oikein kiva tuote!

   Poista
 5. Todella mielenkiintoiset tuotteet, etenkin kun nämä sopisivat juuri myös tämänkin neidin tukkaan!:D Mä en vaan osaa lähteä tilaamaan verkkokaupoista shampoita tms. ja osta ne mieluummin ihan kaupasta:) Wella ja TIGI on ykkönen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin siitä sitten vaan testaamaan! ;D Näitä myydään hei myös ainakin Sokoksella, jos kiinnostaa :) Ei siis välttämättä tarvitse lähteä tilaamaan mistään!

   Poista
 6. Oon käyttänyt Maria Nilan shampoota ja hoitoainetta, niitä pinkkejä purkkeja. Silloin ainakin totesin ihan todella hyviksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä olisi kiva päästä testaamaan :) Kiva kuulla, että oot tykännyt Maria Nilan tuotteista!

   Poista
 7. Tulikohan merkin hoitoaine joskus Livboxin mukana, muistaakseni silloin harmittelin että olisipa se tullut tilattua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvin olla, mutta mäkään en oo kyllä silloin boksia tilannut :D Tällaiset merkit on kyllä just sellasia, mitä kauneusbokseihin toivoisin itsekin :)

   Poista
 8. Maria Nilan kuivashampoo on huippuhyvä, jättää hiukset tosi pöyhkeiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Onko se sellanen, että hiukset jää oikeasti puhtaan tuntuisiksi? Kun mä en kaipaa sellasia ns. tuuheuttavia ja volyymia antavia kuivashampoita vaan tykkään nimenomaan sellasista, jotka vie sitä rasvaisuutta hiuksista pois :)

   Poista

Kiitos kommentista!