perjantai 30. kesäkuuta 2017

Kiitos Photobucket!

Kiitos ILMAISEN Photobucketin uudistuksen, mun blogini kuvat eivät tällä hetkellä näy. Joutuisin jatkossa maksamaan vuodessa sellaiset nelisensataa euroa, jos haluaisin kyseisen palvelun toimintoja vielä käyttää, mutta veikatkaapa haluanko? Mulla on julkaistuja postauksia reilu 400, joten saattaa kestää tovi jos toinenkin, kunnes saan kaikki kuvat siirrettyä jonnekin muualle, mutta aion sen kyllä tehdä. Älkää siis hermostuko, kuvat tulevat olemaan jatkossakin näkyvillä, nyt vaan kestää pieni hetki, että saan homman hoidettua :)

Toivottavasti teidän viikonloppunne alkaa hieman mukavammissa merkeissä, mua nimittäin ketuttaa tällä hetkellä enemmän kuin uskottekaan..

19 kommenttia:

 1. Voi hyvä tavaton, onpa outoa toimintaa. Ymmärrän hyvin, että sua ketuttaa, olisin itse jo itkupotkuraivarin vallassa mokomasta:( Toivottavasti vaihdos menee sutjakkaasti ja pääset taas jatkamaan entiseen tahtiin:)
  Kaikesta huolimatta hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meni lopputyöpäivä vähän huonommissa merkeissä, kun ajatukset oli niin näissä blogijutuissa ja ärsytti toi kuvajuttu ihan suunnattomasti :/ Tylsää puuhaahan toi kuvien uudelleen laittaminen on, mutta pikkuhiljaa ne pitää koittaa kaikki vaihtaa! Kiitos, toivottavasti sulla on ollut mukava viikonloppu :)

   Poista
 2. No worries,kyllä täällä maltetaan ootella ^_^

  VastaaPoista
 3. Voihan kökkö, harmittaa sun puolesta tosi paljon :/ Tosi tökeröä toimintaa Photobucketilta. Toivottavasti homma menee lopulta sujuvasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep tökeröä nimenomaan ja voin vaan kuvitella kuinka paljon asiakkaita Photobucket menettää tän tempauksen myötä.

   Poista
 4. Voi jee. Onneks itse päädyin aikoinaan flickeriin. Sitä voin suositella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flickr oli yksi vaihtoehto mullakin, mutta päädyin lopulta Imgurliin! :)

   Poista
 5. Voi hitto!! Ei kiva yhtään, täälläkin harmitellaan sun puolesta. Mulla on alkupostauksien kuvat photobucketin kautta laitettu ja kävin tsekkailee niin omat kuvat kyllä näkyy vaikka photon kautta oon ne pistänyt, mistähän johtuu..? Onneksi itse oon päätynyt flickriin ajat sitten ja minäkin suosittelen sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, outoa kun mä kuvittelin että ihan kaikki ne muualle jaetut kuvat olisi poistettu :o Mutta siis tosi hyvä sun kannalta tietysti! Mä aloin nyt käyttää Imgurlia ja toivottavasti ei tule sen kanssa ikinä mitään näin ikäviä yllätyksiä.

   Poista
 6. Voi hitto! Mäkin käytin sitä hetken, mutta sulla on toki ihan hurjan iso projekti edessä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ettet oo sitten pitempään sitä käyttänyt, tällaista urakkaa en meinaan toivoisi kenellekään :/

   Poista
 7. Eeikä! :( Kui ärsyttävää! Mä olisin ihan raivona :D Mä laitan kuvat suoraan Bloggeriin, ollut joskus ongelmia mm. Flickrin kanssa kun kuvat ei joskus näkyneet ja välilä ne näkyivät liian isona ja joskus kesti niin kauan kunnes latautuvat. Niin helppoa laittaa vaan Bloggeriin :D En oo huomannut laadunkaan juurikaan kärsivän vaikka suoraan Bloggeriin laitankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä veikkaan että jos en olisi ollut töissä siinä vaiheessa, kun tosta sain kuulla niin olisin itsekin raivonnut ja kunnolla :D Jotkut sanoo, että Bloggeriin ladatessa kuvien laatu kärsii, mutta siis mullakin on muutamien postausten kuvat ladattu just Bloggeriin enkä mäkään oo laadussa huomannut mitään eroa. Se ainakin on kyllä varma paikka kuville :D

   Poista
 8. Voi vitsit, inhottava juttu! :( Itse käytän Flickria kuvien tuomiseen ja se on toiminut mielestäni ihan hyvin! Toivottavasti tuolla Imgurlissa kaikki toimii hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei oo kyllä ollenkaa kivaa tää :/ Toistaiseksi ainakin Imgurl on ollut oikein toimiva ja vielä paljon helppokäyttöisempi ja nopeampikin kuin Photobucket!

   Poista
 9. Siis sama ongelma täälläkin! Onneksi kuvansa kadottaneet postaukset ovat neljän vuoden takaa ja sitä aiemminpia... Ihan sikamaisen iso projekti ladata kaikki uudestaan. Ja suorastaan kiristystä koko yhtäkkinen kuvien piilotus ja palauttaminen vaan tommosen ison maksun kautta!

  Onneksi sillon aikoinaan vaihdoin Flickriin, kun ekan kerran tuli ongelmia Photobucketin kanssa. Silloin se piilotti kuvat ilmeisesti koska oli enemmän kävijöitä, ja piti maksaa joku 3 dollarin kuukausimaksu että ne sai taas esiin... Oli pikkasen tympeetä ja vaikeeta, kun olin juuri reilaamassa. Käytin myös joskus ilmaista Imageshackia, jossain vaiheessa se muuttui maksulliseksi ja kaikki kuvat vaan hävisi. Onneksi niitä oli vaan muutama...

  Nykyään oon alkanut lataamaan kuvat suoraan Bloggerin kautta niin, että pienennän ne eka sopivan kokoisiksi (leveys 800-1500px) ja kutistan kuvalaadultaan 72dpi -kokoisiksi, kun netissä ei kumminkaan oo sen suuremmasta tarkkuudesta hyötyä. Oon todennut sen bloggerin kuvalaadun olevan riittävä (toisin kuin joskus ajattelin) ja blogin sivujen latausnopeuden parantuvan huomattavasti, kun se ei lataa kuvia jonkun muun sivun kautta ja turhan isoina. Se helpottaa paljon, kun muutenkin kuvamäärältään aika raskas blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, sulla on riittänyt kyllä murhetta noiden kuvien kanssa oikein enemmänkin! :s Joo kiristykseltähän toi vaikuttaa ja siis varmasti koko juttu tehtiinkin näin yllättäen ihan sen takia, että saataisiin edes osalta nyhdettyä ne rahat. Mullakin on vielä näiden neljänsadan postauksen kanssa pieni homma verrattuna siihen, mitä joillain on ja varmasti jotkut kokevat helpommaksi maksaa kuin siirtää kaikki kuvat jonnekin muualle. Onneksi kaikki kuvat on mulla tallessa myös koneella!

   Toi on inhottavaa, kun noi palvelut muuttuu yhtäkkiä ja alkaa tulla maksuja tai koko juttu muuttuu maksulliseksi. Totta kai sekin on ihan ymmärrettävää, että ne sivuston ylläpitäjät haluavat saada myös rahaa siitä, mutta inhottavaa se silti on. Mäkin oon ymmärtänyt, ettei Blogger välttämättä sitä kuvanlaatua huononna, ainakana jos just säätää jotkin jutut oikein! Ja ton kokoisille kuville taitaa olla myös ihan rajaton kuvatila Bloggerissa :)

   Poista
 10. Mulle kävi Photobucketin kanssa ihan samalla tavalla, ja suoraan sanottuna sapetti aika paljon! (Onni onnettomuudessa, että mulla on bloggailua takana vasta kolmisen kuukautta, niin postauksia ei ollut ehtinyt kertyä vielä paljoa. Mutta silti kyllä harmitti!) Tsemppiä sulle projektiin! :)

  Vaihdoin ainakin tilapäisesti Flickriin, osan kuvista olen ladannut suoraan Bloggerin kautta ja kuvanlaatu vaikuttaa ihan hyvältä sielläkin :) Tuohon Imgurliin pitääkin tutustua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!