keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Sleek MakeUP Solstice Highlighter Palette


Tänään olisi tarkoitus tehdä pienoista tuote-esittely- ja -arvostelupostausta yhdestä mun suosikkihighlighterpaletistani, eli Sleek MakeUP:n Solstice paletista. Solstice oli todella hypetetty tuote jo pitkään ennen kuin itse päädyin sen viime lokakuussa itselleni tilaamaan ja tajusin vasta nyt, että vaikka olen hehkuttanut kyseistä palettia mm. kuukauden suosikit postauksessa, en ole tästä varsinaista postausta kuitenkaan tehnyt. Solstice on myös päätynyt yhden blogiarvontani palkinnoksi, joten sekin ehkä kertoo jo osaltaan siitä, kuinka paljon kyseisestä paletista oon itse pitänyt :) Sleekin meikkejä myy esimerkiksi Pretty.fi ja feelunique. Solstice näytti tällä hetkellä olevan loppu kummastakin verkkokaupasta, mutta Sleekillä on myös pari muuta highlighterpalettia, joita on saatavilla. Hintaa tällä neljän sävyn highlighterpaletilla on ostopaikasta riippuen noin 11-17 euroa, eli mistään kovin kalliista tuotteesta ei tosiaan ole kyse.


Paletin ulkoasu on kaunis, peilipintainen ja kullansävynen. Pakkaus on jykevä ja jämäkkä, ei ollenkaan halvan tai heppoisen oloinen. Paletti naksahtaa kiinni ja myös pysyy hyvin suljettuna magneetin ansiosta. Paletin sisäpuolelta löytyy peilin lisäksi myös sivellin, mutta kuten kuvasta näkyy, mulla se on käyttämättömänä. Mä harvemmin käytän minkään meikkipaletin mukana tulleita siveltimiä (poikkeuksena tosin UD:n siveltimet), eikä toikaan oikein vaikuta parhaalta mahdolliselta highlighterin levitykseen. Ensinnäkään en oikein pidä noin lyhytvartisista siveltimistä ja toiseksi, levitän highlighterini mieluummin pyöreäpäisellä siveltimellä. Kiva lisä kuitenkin palettiin ja uskon, että monille tosta on oikeasti iloa ja hyötyä!

Sitten mennäänkin paletin varsinaiseen sisältöön, eli sävyihin. Solstice sisältää neljä highlightersävyä, joista yksi on voidemainen ja kolme muuta puuterista. Jokainen sävyistä on laadultaan todella hyvä ja pigmenttinen. Näiden kanssa saa välillä jopa olla hieman varovainen, ettei korostusväriä tule laitettua liikaa, sillä pigmenttiä tosiaan riittää noissa sävyissä, mutta maltillisesti käytettynä näillä saa myös hyvin kevyen korostuksen kasvoille. Tämä sopii siis loistavasti myös ihmiselle, joka haluaa kasvoilleen oikeen kunnon korostukset, sillä tällä nelikolla se on taatusti saavutettavissa - ja hyvin helposti!


Ylärivin vasemmalta löytyy todella upea, rusehtava, mutta kuitenkin myös vaalealle iholle riittävän vaalea voidemainen sävy Ecliptic. Ecliptic on ollut mulla vähiten käytössä näistä ihan siitä syystä, että kyseessä tosiaan on voidemainen highlighter ja koen puuteriset helpommiksi käyttää. Voidemaiseksi highlighteriksi tämä on kuitenkin ihan loistava, sillä pigmenttiä riittää, mutta tuote on todella helppo häivyttää. Tätä on mun mielestäni kaikkein helpoin lisätä ihan sormien kanssa ja häivytellä sitten joko sormin tai siveltimen kanssa. Todella kaunis sävy poskiluulle.

Vierestä löytyy lilahtava vaaleanpunainen puuterisävy Hemisphere, jossa on upea marmoroitu pinta. Paletissa sävy näyttää ehkä hieman pelottavankin paljon violettiin taittavalta, mutta kasvoilla lopputulos on todella kaunis eikä yhtään liian violetti. Tämä ei ole ehkä se kaikkein perinteisin sävy highlightereille, mutta mä rakastan tätä ja käytän tätä sävyä todella usein sekä poskiluun, amorinkaaren että nenänvarren korostamisessa. Upea sävy!


Sitten päästään alarivin sävyihin ja aloitetaan vasemmalta puolelta löytyvällä Subsolar nimisellä sävyllä. Subsolar on niin ikään puuterisävy, mutta kuitenkin koostumukseltaan jonkin verran kermaisempi kuin paletin kaksi muuta puuterisävyä. Sävy on aika perinteisen vaalea ja kultaan taittava, joillekin tuo saattaa olla jopa hieman liian vaalea. Sävy sopii loistavasti muiden korostusten lisäksi myös kulmaluun ja silmän sisänurkan korostamiseen. Mun vaalealle iholleni tämä on täydellinen highlightersävy ja nimenomaan sellainen turvallinen sävy käytettäväksi minkä tahansa meikin kanssa.

Vierestä löytyy marmoroidun pinnan omaava puuterinen sävy Equinox. Sävy on upean persikkainen ja täydellinen käytettäväksi yhdessä persikkaisten poskipunien kanssa. Equinox on ollut mulla varmaan eniten käytössä koko paletista enkä malta odottaa, että kasvoni saavat kesällä vähän väriä auringosta, sillä uskoisin tuon näyttävän hieman ruskettuneella iholla vieläkin paremmalta.

Ecliptic | Hemisphere | Subsolar | Equinox 
Tässä vielä salamalla otetut swatchit paletin sävyistä. Salamanvalo tuo loistavasti esiin sen, kuinka shimmerisiä nämä sävyt oikeasti ovat, vaikka totta kai salamanvalo myös ylikorostaa sitä, miltä lopputulos ihan luonnonvalossa näyttää. Upeita sävyjä jokainen! Se ei todellakaan ole mulle mitenkään itsestäänselvää, että kaikki highlighterit ovat automaattisesti pigmenttisiä ja niillä tosiaan saa kasvoille kunnon korostukset. Tämän paletin kanssa ei kuitenkaan sitä ongelmaa ole enkä ole kuullut vielä kenenkään moittivan sävyjen pigmenttisyyttä. Enkä moiti itsekään :)


Ylempänä jo mainitsinkin, että levitän voidemaiset highlighterit mieluiten ihan sormella, mutta puuteristen sävyjen kanssa käytän mieluiten näitä kahta sivellintä. Sigman Tapered Highlighter F35 on kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava sivellin varsinkin nenän ja poskiluun korostamiseen. Real Techniquesin Setting Brush on itse asiassa melkoinen monitoimisivellin, mutta itse käytän tuota sivellintä pääasiassa juuri highlightereille. Se on siihen puuhaan juuri sopivan mallinen ja kokoinen.

Mielestäni Solsticen hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Paletti on todella laadukas eikä todellakaan pahan hintainen. Jos jollakulla on suunnitteilla jonkinlaisen highlighterpaletin osto, suosittelen lämpimästi nimenomaan tätä. Paletin sisältö on mielestäni monipuolinen, sillä sävyt ovat kaikki erilaisia, mutta jokainen silti yhtä käyttökelpoinen ainakin vaalealla iholla. Toki on makukysymys, minkäsävyisiä värejä haluaa kasvoillaan käyttää, mutta tästä löytyy kivasti sitä valinnanvaraa.

Käytättekö te highlightereita osana meikkiänne? :)

8 kommenttia:

 1. Sleekillä on paljon hyviä meikkejä, harmi vaan, että ne on ainakin mulla jääneet vähän syrjään. Käytän highlighteria melkein joka päivä, mutta maltillisesti. En osaa käyttää highlighteria kuin poskipäillä ja niillä main, nenänpäätä tms. en highlighttaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on aika vähän kokemuksia Sleekin meikeistä, mutta tää highlighterpaletti on kyllä ehdottomasti kaiken sen saaman hehkutuksen arvoinen :) Mä taas käytän highlightereita välillä aika voimakkaastikin ja tiedän monien muidenkin vieroksuvan tota nenän korostamista, mutta itse en enää osaisi olla ilman :D

   Poista
 2. Ihanaa hohdetta!! Mä en käytä highlightereita, enkä sinänsä ole koskaan miettinyt kokeilevani tai alkavani käyttämään. Mielenkiintoinen tämä tuote ja voisin kuvitella testaavani! Etenkin tätä tuotetta kun kehuit ja koska tuo hohde;) Mutta! Tässä on nyt se että pelkään vähän osaanko tätä oikein käyttää ja laittaa niin ettei naama kiillä (yhtään sen enempää mitä yleensä kun on niin rasvainen nassu). Kauniita värejä tässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! <3 Saisitkohan sä testattua vaikka joltain sun kaverilta tms. jotain highlighteria? Näkisit onko sellanen yhtään sun juttu ilman, että täytyy itse ostaa sellaista. Tai sitten marssit johonkin kaupan kosmeosastolle testaamaan :D Monet pelkää just sitä, että tällaisten jälkeen naama kiiltää entistä enemmän, mutta mun kokemuksen mukaan highlighterit nimenomaan antaa sitä hohdetta enkä ainakaan itse oo koskaan sekoittanut sitä highlighterin tuomaa hohtoa jonkun kasvoilla siihen, että naama vaan kiiltää. Kyllä se siis erilaiselta näyttää, mutta tosiaan ymmärrän että toi pelottaa :) Värit on kyllä hurjan kauniit tässä paletissa<3

   Poista
 3. Multakin löytyy tämä paletti ja se on kertakaikkisen upea! Lempisävyjä on Hemisphere ja Equinox :) Harmillisesti Subsolar meni meikkilaukussa rikki :/ Onneks se on sävyistä vähiten lemppari ja ehdin ottaa kuvia, kun se oli vielä ehjä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin toi on<3 Equinox on tosiaan mullakin ollut näistä eniten käytässä ja Hemisphere on myös niin upea ja vähän tavallisesta poikkeava sävy :) Harmi että toi yksi sävy meni rikki, mutta tosiaan onneksi se ei ollut se kaikkein mieluisin sävy! Mua harmittaa aina ihan älyttömästi, jos saan jonkun puuterisen meikkituotteen rikki, varsinkin kun oon ihan superlaiska korjaamaan niitä takaisin kasaan, vaikka siihenkin löytyy varmaan se about miljoona eri ohjetta netistä :D

   Poista
 4. Oii vitsi tuommoinen paletti varmasti piristäisi munkin ilmettä! :D En oo tosin kokeillut noin kiiltäviä, mutta tekisi mieli! No ehkä mä vielä jonkun highlighterin hommaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti piristäisi<3 Noilla saa tosiaan melkoisen ison hohteen kasvoille, mutta kyllä sellanen pienempiki hohde on ihan saavutettavissa, kun vaan käyttää noita tosi maltillisesti :D Näin kesän tullessa voisin kyllä suositella sellasta, kun auringonvalo tuo niin nätisti ne korostetut kohdat kasvoista esille<3

   Poista

Kiitos kommentista!