tiistai 2. toukokuuta 2017

New Makeup From Beauty Bay


Moikka! Pienen ostospostauksen vuoro taas kerran :) Mun on jo jonkin aikaa tehnyt mieli päästä testaamaan Zoevan luomivärejä ja nyt kun oon mm. Instassa nähnyt enemmänkin kuvia Zoevan luomiväripaleteista ja niillä tehdyistä meikeistä, oli mun vihdoin ja viimein pakko tilata niitä itsellenikin. Laitoin siis Beauty Baylle tilauksen ja tilasin pari kappaletta noita paletteja. Valinnanvaikeus oli ihan järkyttävä, sillä olisin enemmän kuin mielelläni klikannut ostoskoriin suurimman osan paleteista, mutta maltoin mieleni ja valitsin vain kaksi. Lisäksi tilaukseen lähti Sigman kuuden siveltimen setti. Noita luomivärisiveltimiäkin oon kuolannut jo jonkin aikaa ja hyville siveltimille on aina tarvetta! Käydään vielä tarkemmin läpi ostokseni:


Tilasin siis itselleni Sigma Beautyn Extreme Color Payoff Kitin, joka sisältää kuusi luomivärisivellintä. Mun suosikkiluomivärisiveltimet on ehdottomasti nimenomaan Sigmalta ja käytän ihan vain muutamaa muuta luomivärisivellintä, jotka eivät ole Sigman. Sigman sivellinten laatu on ihan omaa luokkaansa ja mikä parasta, siveltimiä löytyy taatusti ihan joka lähtöön ja tarkoitukseen. Mulla on ollut reilun vuoden mun ensimmäiset Sigman siveltimet eikä yhdestäkään ole lähtenyt vielä yhtä ainuttakaan karvaa irti, yhdenkään varsiosa ei heilu ja ne ovat pesun jälkeen kuin uusia. Tosin mullahan ei ole mitään muuta yhtä kallista vertailukohtaa, sillä mä en ole testannut esimerkiksi MAC:n tai Zoevan siveltimiä, joita monet kehuvat. Sigman oon todennut kuitenkin itselleni erittäin hyväksi sivellinmerkiksi ja vaikka nämä eivät niitä kaikkein edullisimpia siveltimiä olekaan, maksavat ne mielestäni laadullaan itsensä takaisin todella nopeasti. Yhteenkään Sigman siveltimeen en ole vielä tähän mennessä joutunut pettymään enkä pettynyt näihinkään.


Setin kaikki siveltimet ovat mulle uusia, vaikka osa onkin hyvin samantapaisia kuin mitä jo omistan. Setti on mun mielestäni hyvä ja käyttökelpoinen myös ihmiselle, jolta ei aiemmin pahemmin edes löydy luomivärisiveltimiä, sillä tästä löytyy siveltimiä mukavan monipuolisesti. Alimmat kolme sivellintä E59 Wide Shader, E57 Firm Shader ja E20 Short Shader ovat hyviä esimerkiksi liikkuvalle luomelle. Niiden yläpuolelta löytyy E58 Cream Color, joka on muita siveltimiä hieman napakampi ja muistuttaa oikeastaan luomiväri- ja peiteainesiveltimen välimuotoa. Nimensä mukaisesti sivellin soveltuu varmasti hyvin kermaisille väreille, mutta koska itse en sellaisia omista, aion käyttää tuota ihan tavallisten luomivärien kanssa. Toiseksi ylimpänä on E44 Firm Blender, joka on napakka häivytyssivellin. Ylimpänä on vielä E30 Pencil, eli kynäsivellin, jolla saa todella näppärästi tehtyä esimerkiksi alaluomelle rajauksia luomivärin kanssa. Kynäsiveltimet ovat tossa puuhassa mielestäni ihan parhaita ja tämä sivellin tuli todellakin tarpeeseen, sillä nyt mun ei tarvitse jatkuvasti olla pesemässä mun toista Sigman Pencil Brushiani! Käytännöllinen, laadukas ja kuuden siveltimen setiksi mielestäni monipuolinen kokonaisuus ja kaikille siveltimille tulee taatusti käyttöä. Tämä oli alennuksessa -20% ja maksoin 65,66 € tästä setistä.


Sitten päästään näihin Zoevan luomiväripaletteihin ja aloitetaan tästä Cocoa Blend Palettesta. Mulle oli alusta alkaen selvää, että ainakin tämän paletin aion itselleni tilata, sillä paletin sävyt ovat yksinkertaisesti aivan upeat ja ihan mun tyyliseni. Tästä olin myös eniten nähnyt niitä kuvia ja kaikessa yksinkertaisuudessaan tää näytti mun mielestäni upeimmalta kaikista niistä myynnissä olevista paleteista. Mä hämmennyin myös siitä, kuinka edullisia nämä paletit ovat, sillä oon oikeastaan jo tottunut siihen, että mun luomiväripaletit maksaa sen ~50 euroa, mutta Zoevan paletit maksoivat Beauty Bayllä 21,20 € kappale. Pakkaukset ovat pahvia eikä palettien mukana tule peiliä, mutta toisaalta mä en itse sellaista luomiväripaletteihin tarvitse, kun en oikeastaan ikinä niitä palettien peilejä edes käytä. Ulkoasultaan nämä eivät siis ole mitään kalliin oloisia (eivätkä paletit siis kalliita olekaan), mutta sisältöhän se on mikä laadun ratkaisee.


Ja tältä Cocoa Blendin sävyt näyttävät. Aivan ihana 12 luomivärin sävyvalikoima! Joukosta löytyy ruskean, kullan, violetin, pinkin ja vaalean sävyisiä luomivärejä. Osa luomiväreistä on mattaisia, osa shimmerisiä ja osa metallinhohtoisia. Luomivärien laatu on oikein hyvä, ei mun mielestäni ihan esimerkiksi UD:n ja Too Facedin luomivärien tasoa, mutta paletin hintaan nähden todella hyvä. Rakastan erityisesti tuota ylärivin keskimmäistä pinkkiä metallinhohtoista sävyä sekä alarivin vasemmanpuoleista kultaista metallinhohtosävyä. Ei sillä, paletin jokainen sävy on todella kaunis ja itse asiassa mun vappumeikkini tuli tehtyä pääasiassa tämän paletin sävyillä! Paletti tulee taatusti olemaan lähiaikoina todella kovassa käytössä, sillä oon todella innostunut tästä.


Zoevan Metals Palette oli toinen, joka lähti mulla lopulta tilaukseen. Mä rakastan erilaisia shimmerisiä ja metallinhohtoisia luomivärejä ja käytän sellaisia lähes joka meikkauskerta. Tämä paletti oli siis sen puoleen ihan loistava valita mulle. Paletti ei ole ulkoasultaan yhtään mun mieleeni, sillä jotenkin toi "armeijakuosi" ei miellytä omaa silmääni lainkaan, mutta nää nyt on ihan makuasioita ja tällaisia pikkuseikkoja, joilla ei oikeesti oo loppujen lopuksi suurtakaan merkitystä.


Paletin sisältö näytti tältä. Cocoa Blendin tapaan paletista löytyy 12 luomivärinappia ja nämä ovat siis kaikki metallinhohtoisia lukuun ottamatta alaoikean mustaa sävyä, joka on matta. Sävyvalikoima on aika laaja ja hieman hajanainen, kuten kuvasta näkee ja uskon, että tulen tarvitsemaan silmämeikkien tekoon tämän paletin lisäksi myös jotain toista palettia. Normaalisti mä kaipaan luomiväripaleteilta sitä, että pystyn tekemään yhden paletin kanssa koko silmämeikkini. Arkisin mulla ei oikein ole aikaa leikkiä monen eri paletin kanssa, mutta kun sitä aikaa on, käytän ihan mielelläni sävyjä monesta eri paletista. Eikä tälläkään siis mitenkään mahdotonta ole tehdä silmämeikkejä, mutta toisaalta käytän yleensä aina myös mattasävyjä eikä sellaisia tästä paletista oikein löydy. Laatu on näissä luomiväreissä samaa luokkaa kuin Cocoa Blendissä, eli ihan hyvä. Mattamusta ei ole kovin runsaspigmenttinen, mutta kerrostamalla sekin toimii ihan hyvin. Zoeva vakuutti mut näiden kahden paletin perusteella ja voi hyvin olla, että jossain vaiheessa täytyy tilata näitä luomiväripaletteja lisääkin!

Ovatko Sigman siveltimet tai Zoevan luomivärit teille tuttuja? :)

22 kommenttia:

 1. Ei yhtään paha hinta tuosta sivellinsetistä:). Mulla on vain yksi Sigman sivellin, joten oma kokemus merkistä on aika ohut. En ole kokenut ko. blending brushini olevan erityisen ylivoimainen normisiveltimiini nähden, mutta se on vain minun näkemykseni. Zoevan paletit näyttävät loistavilta. Kauniita intensiivisiä sävyjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei munkaan mielestä :) Mulla taas ei oikeastaan edes ollut kunnollisia häivytyssiveltimiä ennen kuin sain ensimmäiset Sigman siveltimeni, joten ehkä paljon niitä ihan senkin takia :D Sävyt on tosiaan hyvin kauniita noissa paleteissa :)

   Poista
 2. Meinasin sanoa et mulla ei oo yhtään Sigman sivellintä, mut tarkempi tutkimus selvitti et yks löytyi nimeltään Blending E25. Jos oikeen muistan niin oisinko saanu sen kaupantekijöiksi tai jotain, ite en oo kuitenkaan ostanut sitä- enkä kyllä vielä käyttänytkään 😁 Mä käytän siveltimiä iloisesti sekaisin, en osaa arvottaa oikeen niitä. Zoevaa mulla löytyy myös tuo Metals-paletti, josta mun suokkarit on yläkeskellä oleva vihreä ja alakeskellä oleva turkoosi 💙 Oon rajannut niillä silmiä kajalin tavoin ja nyt odotan vain kesää ja hirmuhelteitä, jolloin ne värit pääsevät oikeuksiinsa päivettyneillä kasvoilla- toisin kuin nyt tällä kalmonaamalla 🤣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. E25 on mun mielestä tosi hyvä tollanen vähän pienempi häivytyssivellin! Toi on mulla tosi usein käytössä ja sivellin on aika monikäyttöinen, ku hätätilassa sillä saa hyvin värit myös liikkuvalle luomelle :D Oon testannut tota Zoevan Metals paletin turkoosia sävyä ja se on kyllä upea! Pitää päästä pian testaamaan myös noita kaikkia muitakin sävyjä :) Kieltämättä hieman ruskettuneella iholla monet meikit näyttää hurjasti paremmalta kuin kalpealla iholla :D Ainakin mun kohdallani!

   Poista
 3. Sigman siveltimien ostoa olen miettinyt monesti, mutta toisaalta omistan ison setin juurikin Zoevan siveltimiä, joten niille ei ole ollut tarvetta :) Zoevan siveltimiin olen ollut todella tyytyväinen! Merkin meikit eivät ole tuttuja, mutta niitä tekisi mieli joskus kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zoevasta oon kuullut myös tosi paljon kehuja :) Jossain vaiheessa mietin, että olisin tilannut merkiltä jonkin isomman setin, mutta ehkä mä nyt toistaiseksi tyydyn näihin Sigman siveltimiin, kun ei mulla tosiaan oo mitään akuuttia tarvetta uusille (kalliille) siveltimille :D

   Poista
 4. Niin kivoja ostoksia! Luomiväripaleteissa on tosi ihanat sävyt!

  VastaaPoista
 5. Oon kehitellyt noihin Sigman siveltimiin nyt pienen pakkomielteen, koska niitä on näkynyt vähällä aikaa monessa lukemassani blogissa. Pitää varmaan kohta tehdä elevenille tilaus ja edes pari kotiuttaa itselle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, suosittelen lämpimästi! :) Toivottavasti et tule pettymään, mä oon ainakin täysin rakastunut näihin<3

   Poista
 6. Oo, tosi ihania ostoksia! :) Sigman siveltimet on ostoslistalla, mutta vielä en ole päässyt kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pian pääset! Sigma on ihan huippumerkki ainakin sivellinten suhteen ja olisi kiva päästä testaamaan merkin meikkejäkin :)

   Poista
 7. Sigman siveltimet ovat kyllä todella hyviä. Itsekin pessyt niitä jo muutaman vuoden eivätkä ne mene miksikään. Vielä pitäisi muutamat hommata niin olisi kaikki tarvittavat siveltimet :) Zoevaa saa meiltä kaikkialta mutta en ole jostain syystä tutustunut merkkiin sen tarkemmin. Nyt ainakin amerikkalaiset vloggaajat ovat alkaneet hypettää Zoevan meikkejä, ns. underrated makeup products-kategoriassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, noissa ei kyllä näy mitään käyttöjälkiä! Paitsi mun E40 on vähän lässähtänyt, mutta syytän siitä vaan omaa kovakouraista käsittelyäni :'D Zoeva yllätti kyllä mutkin. Jotenkin mulla on merkin meikit jääneet täysin pimentoon, vaikka noita siveltimiä onkin kehuttu monessa paikassa jo pitkään. Mutta meikitkin tosiaan ovat testaamisen arvoisia!

   Poista
 8. Aivan ihania ostoksia! Munkin pitäisi ostaa vähän lisää siveltimiä, kun en esim omista kunnollista häivytyssivellintä... Jep, se tärkein varmaan:'D Taidan silti tyytyä Ecotoolseihin joita saa esim Sokkarilta vaikka nää kuuostaisi todellla hyville:D Ecotoolskin on kuitenkin edullinen ja oon todennut ne hyväksi:) Luomiväripaletit näyttää aivan ihanille, on taas kyllä upeita sävyjä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvään häivytyssiveltimeen kannattaa kyllä panostaa :) Se tekee ihmeitä meikille ja helpottaa huomattavasti meikkaamista :D Ecotoolsin siveltimiä on kehuttu ihan hirveästi, joten uskon kyllä että ne on todella hyviä :) Mäkin haluan niitä päästä vielä testaamaan, nythän mulla ei vielä oo niistä mitään kokemusta. Jeps niin on<3

   Poista
 9. Paleteissa super nätit sävyt ja noi paketit on hirmu kauniit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävyt on munkin mielestä ihan hurjan kauniit! Varsinkin tossa Cocoa Blendissä :)

   Poista
 10. Mä sain vihdoinkin tilattua pitkään kuolaamani Zoevan En Taupe-paletin ja samaan tilaukseen laitoin pari sivellintäkin :) Paketti odottelee tosin vielä postissa, mutta oon ihan innoissani :D Zoevaa myydään nykyään myös Bangerheadilla, josta itse tein tilauksen.

  Zigmalta löytyy kaksi luomivärisivellintä ja ne ovat mielestäni todella laadukkaita sekä toimivia. Merkin siveltimiä tulee varmasti hommattua lisääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En Taupe sisältää kieltämättä aika täydellisiä sävyjä :) Voipi olla, että munkin täytyy toi tilata jsosain vaiheessa! Hei kiitos vinkistä, en oo huomannutkaan että Zoevaa myydään myös Bangerheadillä. Tosin en oo taas ihan vähään aikaan siellä sivuilla käynytkään, mutta pitää ehdottomasti käydä taas jossain vaiheessa! Ei siitä oo kovinkaan pitkä aika, kun mulle tuli Bangerheadiltä paketti tyyliin kerran kuukaudessa :'D

   Kiva kuulla, että oot ollut siveltimiin tyytyväinen :) Noi on ihan huippuhyviä ja laatu on ihan omaa luokkaansa<3

   Poista
 11. Mun pitäisi jossain vaiheessa hankkia ihan kunnon siveltimiä :) Sekä poskipunan levittämiseen, että luomivärin laittamiseen. Mutta tuo hinta on itselle melko kallis kun käytän luomiväriä ehkä kerran viikossa :D Mutta pitää kuitenkin jotain miettiä :) Noissa molemmissa luomivärissä on ihanan monipuolisia ja kauniita sävyjä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon siveltimet kannattaa kyllä hankkia, eikä niistä oo pakko maksaa itseään kipeäksi, kun halvemmallakin saa taatusti hyvää laatua :) Meikkaamisesta tuli mun mielestä ainakin tuhat kertaa kivempaa, kun sain kunnolliset välineet siihen puuhaan :D Niin on munkin mielestäni<3

   Poista

Kiitos kommentista!