perjantai 12. toukokuuta 2017

Best of Sigma


Moikka :) Tänpäiväisen postauksen aiheena on mun suosikkisiveltimet Sigmalta. Mä rakastuin Sigman siveltimiin välittömästi ensimmäisiä testattuani reilu vuosi sitten ja nyt niitä onkin sitten jo kertynyt pienen arsenaalin verran. Silmämeikkien teossa Sigma on ihan ehdottomasti ykkönen, mutta meikkipohjan kanssa käytän jonkin verran myös muita sivellinmerkkejä. Suurin osa mun meikkisiveltimistäni on kuitenkin nimenomaan Sigmalta ja uskon, että jatkossakin tulen ostamaan nimenomaan Sigman siveltimiä, mikäli uusille siveltimille tulee tarvetta. Yhteenkään merkin siveltimeen en vielä tähän päivään mennessä ole ollut tyytymätön, mutta osa on totta kai noussut suosiooni ylitse muiden ja tässä postauksessa käydään ne siveltimet läpi hieman tarkemmin!


E40 Tapered Blending. Ketään ei varmaan yllätä, että tämä hehkutettu häivytyssivellin pääsee listalleni? Mun omani on hieman kärsinyt, kun oon vähän turhan kovakouraisesti pessyt tuota ja osa karvoista sojottaa hitusen, mutta hyvin tämä edelleen toimii. Sivellin on mun mielestäni melko kookas jopa häivytyssiveltimeksi ja tää onkin ehdottomasti mun isoin häivytyssiveltimeni. Mutta ai että miten helposti ja kauniisti luomivärit saa blendattua tällä! Tarkkaan työskentelyyn tää ei todellakaan ole se paras mahdollinen sivellin, mutta "normaaliin" häivyttelyyn tämä sopii täydellisesti. Siveltimen koko hirvitti aluksi, mutta aika pian tajusin, että juuri tällaisella kookkaalla siveltimellä se häivyttäminen on kaikkein helpointa. Todella hyvä sivellin eikä tätä turhaan ole hehkutettu.


F60 Foundation. Maailman paras meikkivoidesivellin. Ihan ehdottomasti. Sivellin on yhtä aikaa pehmeä, mutta napakka ja voidemaiset meikkivoiteet levittyvät tällä kasvoille kuin unelma. Oon huomannut, että jotkut vastaavanmalliset meikkivoidesiveltimet imee sisälleen älyttömästi sitä meikkivoidetta, mutta tämä ei tee sitä kovinkaan paljon. Meikkivoide levittyy tasaisesti ja ilman viiruja, kunhan vain muistaa pestä siveltimen riittävän usein. Tämä on varmasti ollut mulla kaikkein kovimmassa käytössä näistä kaikista siveltimistä, sillä käytän tätä käytännössä aina meikatessani ja myös pesen tätä useammin kuin mitään muuta. Tästä huomaa hyvin sivellinten laadun, sillä yhtä ainuttakaan karvaa tästä ei ole lähtenyt ja pesun jälkeen sivellin palaa takaisin alkuperäiseen muotoonsa ja toimii edelleen täydellisesti.


F35 Tapered Highlighter. Aivan mahtava highlightersivellin! Yksi veto tällä siveltimellä poskiluulle riittää tuomaan kauniin hohdon poskille. Toki edellyttäen, että käytössä on hyvä highlighter, mutta joidenkin sivellinten kanssa saa sutia väriä kasvoille ties miten monta kertaa. Tällä tosiaan riittää yksi veto, mihin varmasti vaikuttaa siveltimen muotoilu. Sivellin on malliltaan pitkulainen, mutta päästä suippo, jolloin highlighter asettuu juuri siihen, minne sen on tarkoitus.


E55 Eye Shading. Aivan perussivellin - liikkuvalle luomelle tarkoitettu luomivärisivellin, mutta niin tärkeä osa lähes joka päivä mun meikkaamistani. Nykyään multa löytyy kyllä muutama muukin todella hyvä sivellin Sigmalta nimenomaan liikkuvalle luomelle, mutta pitkään tää oli lähes ainut, jota siihen puuhaan käytiin ja suosikkini tämä on edelleen. Kooltaan tämä on ihan täydellinen, ei liian iso eikä liian pieni, mutta itse omaan kyllä suhteellisen isokokoiset silmät (ja silmäluomet), joten pienisilmäisille tää saattaa olla vähän turhan kookas. Luomivärit tarttuvat siveltimeen ja siirtyvät hyvin luomille eikä luomiväri varise tämän siveltimen kanssa poskille oikeastaan ikinä.


E65 Small Angle. Tällaiset ohuet, napakat viistopäiset siveltimet soveltuvat loistavasti sekä kulmien meikkaamiseen että silmien rajaamiseen. Itse oon jo pitkään käyttänyt tätä kyseistä sivellintä nimenomaan puuteristen kulmavärien kanssa. Siveltimen koko on omille kulmilleni täydellinen, sen karva on riittävän napakkaa mutta kuitenkin pehmeää ja miellyttävää iholla. Itse tosin sanoisin tämän olevan kooltaan ennemmän medium kuin small, sillä tämä ei todellakaan ole mitenkään kovin pieni sivellin. Mutta eipä sillä nimellä niin väliä ole, pääasia että sivellin itse toimii!


E25 Blending. Ihana monitoimisivellin, joka on joskus päässyt mulla myös kuukauden suosikkeihin. Tämä on suhteellisen pienikokoinen häivytyssivellin, mutta tällä saa hätätilassa todella näppärästi lisättyä luomivärit myös liikkuvalle luomelle. Toisin sanoen simppelimmät silmämeikit onnistuvat pelkästään tämän yhden siveltimen avulla ja tää onkin ollut mulla monien kiireisten ja laiskojen aamujen pelastaja. Tämä on myös täydellinen häivytyssivellin silloin, kun täytyy saada tehtyä vähän tarkempaa työtä, sillä siveltimen koko on selkeästi pienempi kuin vaikkapa E40 häivytyssiveltimellä.


F10 Powder/Blush. Tämä sivellin toimii loistavasti puuteristen meikkipohjan tuotteiden levityksesä. Sivellin on mulle itselleni täydellisen kokoinen irtopuuterin levitykseen, mutta tiedän että monille tämä olisi siihen puuhaan aivan liian pieni. Multa löytyy muutamakin kappale Sigman isompia puuterisiveltimiä, mutta vierastan niiden suurta kokoa yhä edelleen. Tämä sivellin yhdessä parin muun merkin sivellinten kanssa on mulla siis käytössä nimenomaan irtopuuterin kanssa. Poskipunalle en tätä käytä. Tällä saa ihanan kevyesti puuterin levitettyä kasvoille ja irtopuuteri myös pysyy siveltimessä ja siirtyy siitä kasvoille ilman, että puuteri pöllyää joka paikkaan.


E30 Pencil. Kynäsiveltimet ovat todella näppäriä pieneen ja tarkaan työskentelyyn. Itse käytän näitä kynäsiveltimiä ensisijaisesti alaluomella alarajausten tekoon luomivärien kanssa. Kynäsiveltimellä saa samalla sekä levitettyä että häivyteltyä luomivärit, joten en oikeastaan mitään muita siveltimiä enää tohon tarkoitukseen edes käytä. Siveltimen kapea ja päästä suippo muotoilu takaavat sen, että luomiväri asettuu juuri sinne, minne on tarkoituskin. Sain vähän aikaa sitten myös toisen kynäsiveltimen Sigmalta ja periaatteesa olisin senkin voinut tähän ottaa esille, mutta tämä E30 on ollut mulla pitempään käytössä, joten annetaan kunnia sille!


F40 Large Angled Contour. Sanokoon siveltimen nimi mitä tahansa varjostamisesta, mä käytän tätä vain ja ainoastaan poskipunien levitykseen. Toki sivellin muotonsa puolesta sopii varmasti ihan täydellisesti esimerkiksi juuri poskiluun varjostamiseen, mutta yhtä lailla tämänmuotoisia siveltimiä käytetään poskipunien levitykseen. Siihen tarkoitukseen tämä sopii mielestäni loistavasti ja poskipuna levittyy poskille todella kauniisti ja tasaisesti tämän siveltimen kanssa. Käytän myös paria muuta sivellintä puuteristen poskipunien kanssa, mutta tää on ehdottomasti niistä useimmin käytössä. Rakastan myös tuota siveltimen vaalea karvaa!

Mitkä ovat teidän suosikkisiveltimiä, joko Sigmalta tai joltain muulta merkiltä? :)

10 kommenttia:

 1. Mulla on Sigman siveltimistä vain E40. Oon samaa mieltä, että se on aika iso häivytyssiveltimeksikin, niinpä se on jäänyt mulla aika vähälle käytölle, vaikka onkin sinänsä hyvä ja toimiva. Pitääkin perehtyä tarkemmin muihin Sigman siveltimiin, kun teit näin hyvän ja seikkaperäisen postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mua tosiaan kauhistutti aluksi ton iso koko, mutta aika nopeasti opin tykkäämään siitä ja sitten siitä tulikin jo mun lempparini :) Sigmalta löytyy kyllä tosi hyviä siveltimiä ja voisin jossain vaiheessa esitellä tarkemmin muitakin merkin siveltimiä!

   Poista
 2. En omista yhtäkään Sigman sivellintä, mutta ehdottomasti ainakin toi E40-sivellin olisi kiva ostaa! :) Tällä hetkellä Zoevan siveltimet (+muut) kuitenkin riittävät tarpeisiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. E40 taitaa olla yksi suosituimmista, eikä ihme :) Zoevaa olisi kiva testata, niistä siveltimistä oon kuullut hurjasti kehuja<3

   Poista
 3. Pistän nää mieleen seuraavia sivellinhankintoja tehdessä :) Multa löytyy jo F35, E30 ja ehkä myös E25. Ne on kyl kaikki ihan jees. Mun tähän astinen suosikki Sigmalta on pieni kabuki (F40?). Se on tosi hyvä meikkipuuterin levitykseen ja monet on kehuneet sitä myös meikkivoiteen levitykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollanen pieni kabukisivellin on munkin hankitalistallani jossain vaiheessa. Kiva kuulla, että oot tykännyt tosta F40 siveltimestä! :)

   Poista
 4. Kiitos vinkeistä, olen juuri miettinyt, että mistä voisin Sigmailuni aloittaa, en ole jaksanut katsella youtube-videoita läpi niin tässäpä se tuli aika kompaktisti. :) Ainakin E40 ja F35 lähtee hankintaan näin aluksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi kiva, jos postauksesta oli sulle hyötyä :) Sekä E40 että F35 on molemmat ihan superhyviä ja noi taitaa molemmat löytyä jostain setistäkin, missä on tyyliin "most wanted" siveltimet Sigmalta :)

   Poista
 5. Vitsi osaat jotenki hyvin kirjoittaa siveltimistä!:) Mä en osais muuta kuin, että tässä on sivellin ja tätä käytetää luomiväriin :D Varmasti hyviä, mutta itselleni ehkä turhan hintavia siveltimiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Niina, kiva kuulla<3 :) Joo ymmärrän, että monille nää on ihan liian kalliita. Niin mäkin ajattelin vielä pari vuotta sitten, mutta mulla nyt muutenkin on ajatusmaailma muuttunut täysin kaiken kosmetiikan suhteen tässä parin viime vuoden aikana :D Onneksi edullisemminkin löytyy tosi hyviä meikkisiveltimiä :)

   Poista

Kiitos kommentista!