maanantai 10. huhtikuuta 2017

Maailman paras peiteaine - NARS Radiant Creamy Concealer


Tämänpäiväinen postaus on pyhitetty täysin tälle NARS:n Radiant Creamy Concealerille, joka otsikonkin mukaisesti on mun mielestäni ehdottomasti paras peiteaine ikinä. Mä oon kärsinyt jo vuosia todella tummista silmänalusista ja niiden peittäminen on ollut ongelma lähes yhtä kauan. Elin pitkään siinä uskossa, ettei tota silmänalusten sinisyyttä peitä kunnolla yhtään mikään peiteaine, mutta nyt oon vihdoin löytänyt sen tuotteen, jonka tehoon olen tyytyväinen. Tämänkään teho ei ole täydellinen, mutta hyvin lähellä sitä ja RCC:n peittävyyteen olen itse tyytyväinen.

NARS:n meikkejä ei myydä Suomessa kaupoissa, mutta näitä pystyy helposti tilaamaan netistä. Tämä kyseinen peiteaine löytyy 16 eri sävyssä aina vaaleista todella tummiin. Hintaa tällä peiteaineella on ostopaikasta hieman riippuen noin 27 euroa. Omistan tästä peiteaineesta itse sävyn Vanilla, joka on hieman punapohjainen, vaalea sävy. Tästä löytyy vielä tätäkin vaaleampi sävy Chantilly, mutta pelkäsin sen olevan jo hieman liian vaalea omalle iholleni. Vanilla onkin osoittautunut aivan täydelliseksi sävyksi omille silmänalusilleni.


Mä tarvitsen siis tosiaan itse peiteainetta lähinnä noille tummille silmänalusilleni. Näppyjä tai muita peitettäviä epäpuhtauksia mulla ei kasvoissa kovinkaan usein nykyään enää ole. Vanilla ei myöskään sävynä ole ihan se, jolla lähtisin näppyjä peittämään. Sävy tosiaan on punapohjainen ja vaikka se silmien alla sulautuu loistavasti muuhun meikkipohjaan eikä näytä hassulta, näppyjen päällä sävy käyttäytyy jotenkin eri tavalla ja eron muuhun meikkipohjan sävyyn huomaa selkeämmin. Tämä ei myöskään ole paras mahdollinen sävy kirkastamaan silmänalusia, mutta mikäli sellaista vielä kaipaan peittävyyden lisäksi, lisään päälle esimerkiksi Too Facedin Born This Way peiteainetta, jonka sävy on selkeästi vaaleampi. Oon tosin harkinnut ostavani myös tuon RCC:n vaalean Chantilly sävyn, mutta saa nyt nähdä. Toistaiseksi sille ei ainkaan ole mitään akuuttia tarvetta :)


Peitaine on annosteltavissa perinteisellä vaahtomuoviapplikaattorilla ja se toimii mielestäni oikein hyvin. Koostumukseltaan peiteaine on paksuhkoa, mutta mua itseäni se ei haittaa lainkaan, vaikka monet suosivatkin selkeästi nestemäisempiä tuotteita. Mulla RCC ei kasaannu silmänalusten pieniin juonteisiin, mutta valitettavasti joillain niin käy eikä lopputulos silloin tietystikään ole kovin kaunis. Levitän ja häivytän tämän itse joko meikkisienellä tai Real Techniquesin Expert Face Brushilla, joka on hyvin tiiviskarvainen, paksuhko sivellin meikkipohjalle. Lopputulos näyttää luonnolliselta ja kauniilta. Tätä voi myös tarvittaessa kerrostaa, mutta mulle itselleni riittää yleensä jo ihan se yksi kerros.


Mainitsin postauksen alussa, ettei tämänkään peiteaineen teho ole täydellinen, mutta tämä on tosiaan ehdottomasti paras peiteaine, jota mä olen ikinä testannut. Pieni sinisyys on silmänympäryksissä vielä havaittavissa tämän levityksen jälkeen, mutta se on lähtötilanteeseen nähden todella pientä. Multa löytyy kyllä muitakin hyviä peiteaineita, kuten yllä mainittu Too Facedin Born This Way sekä Urban Decayn Naked Skin Concealer, mutta NARS vie ihan selkeästi voiton noista kahdesta. En tiedä mitä enää tekisin ilman tätä tuotetta. Tää toimii mulla vaan niin loistavasti ja vihdoin voin sanoa, ettei mun tarvitse enää yrittää etsiä parempaa ja peittävämpää peiteainetta. Mä olen löytänyt riittävän hyvän ja onneksi NARS:n saatavuuskin Suomeen on nykyään jo hyvä, eli ei ole mikään ongelma hankkia tätä lisää :) 

Mikä on teidän ehdoton suosikkinne peiteaineista vai pärjäättekö ilman sellaista? :)

17 kommenttia:

 1. Monet kehuu tätä ja nyt kun sinäkin, niin ehkä mun täytyy kokeilla tätä. ^_^Tähän asti suosikkini on löytynyt Lancômelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, ja toivottavasti et pety jos päädyt kokeilemaan! :)

   Poista
 2. 16 sävyä, vau. Meillä on aika pitkä matka tuollaisiin vaihtoehtoihin. Jenkeissä joissakin meikkivoiteissa saattaa olla tarjolla 40 eri sävyä;) Siinäpä sitten on valinnanvaraa. Luulisi löytyvän jokaiselle sopiva:) Tuo Nars on varmaan todella hyvä, kun sitä monet tubettajatkin kehuvat. Eikä hintakana ole ihan mielettömissä sfääreissä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on ihan mahtavaa, että meikkipohjan tuotteille tehdään useita eri värivaihtoehtoja, jotta jokaiselle varmasti löytyisi se oikea sävy :) Vaikka toki varmasti löytyy silti vielä niitä, joille yksikään sävy ei sovi kunnolla :D Joo toi on kyllä ihan älyttömän hyvä peiteaine ja kun mietitään, miten pitkään yksi tuubi riittää, hinta ei todellakaan ole paha!

   Poista
 3. Haluaisin päästä joskus testaamaan tätä juurikin sen vuoksi, että monet ovat kertoneet, ettei se kerry silmänalusten juonteisiin :) Onneksi nykyään lookfantastic:lta saa tilattua Narsia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan toi ei kerry sinne juonteisiin, onneksi :) Jep ja feelunique myy myös NARSia nykyään!

   Poista
 4. Hitto vie.. On se munki pitäny tätä kokeilla,jos vihdoin sais aikaseks! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, koitahan saada ;D Tää on ihan huippu!

   Poista
 5. Mun suosikki on Catricen High Coverage Liquid Camouflage Concealer, sitä tosin ei oo olemassa kuin kolmessa sävyssä mut onneks yks niistä sopii hyvin. Hintaa 3,49€, harmi vaan ettei saa ainakaan vielä Suomesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Catricen meikit on mulle ihan tuntemattomia, vaikka niitä monet kerrat oon katsellutkin :) Täytyy varmaan itsekin ostaa merkin peiteaine testiin, jos se joskus saapuu Suomeen asti ja sävyvalikoimasta löytyy mulle sopiva :) Kiitos tuotevinkistä<3

   Poista
 6. Niin kivaa kun oiski joskus peittää nämä väsymyksestä johtuvat mustat silmänaluset, niin ei voi käyttää mitään peitevoiteita, koska sen jälkeen on hämähäkin verkot silmien alla 😯 Kokeiltu on monia merkkejä, mutta sama efekti joka kerta 😕 Tyydyn siis vain lukemaan hyviksi todetuista tuotteista ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit toi on kyllä kurjaa :/ Eikä varmaan tee enää pahemmin edes mieli testailla ainakaan mitään älyttömän kalliita tuotteita, jos nekään ei sitten sovi ja rahaa menee vaan hukkaan.

   Poista
 7. Täytyy jossain vaiheessa kokeilla! Multa onkin just peiteaine loppumassa, joten tarvetta hyvälle tuotteelle olisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä voin ainakin suositella, jos vaan jaksat lähteä tilaamaan netistä, ellei oo jotain ulkomaanreissua tiedossa! :D

   Poista
 8. Olen kuullut todella paljon hyvää Nars:in peiteaineesta ja varmaan hinta on ainoa syy miksen ole sitä kokeillut :) Mulla on nyt käytössä Sephoran peiteaine ja se on oikeesti tosi toimiva tuote. Myyjä New Yorkin myymällä valitsi vielä mulle ihooni sopivan sävyn ja tykkään kyllä tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kieltämättä toi hinta varmasti kirpaisee, jos ei oo tottunut maksamaan peiteaineista melkeen tota 30 euroa, mutta voin vakuuttaa, että jos tää toimii sulla yhtä hyvin kuin mulla, se maksaa itsensä nopeasti takaisin<3 Tosi hyvä, että oot löytänyt sulle sopivan peiteaineen :) Sephorassa saa kyllä tosi hyvää asiakaspalvelua, mun siskoakin autettiin Nykin Sephorassa just oikeansävyisen peiteaineen valinnassa!

   Poista

Kiitos kommentista!