perjantai 7. huhtikuuta 2017

ColourPop Ultra Metallic Lips & Ultra Matte Lip


Moikka! Sain tänään vihdoin ja viimein valmiiksi tämän arvostelupostauksen näistä ColourPopin huulimeikeistä, jotka sain itselleni jo viime vuoden puolella. Tilasin ColourPopin omilta verkkosivuilta itselleni yhden Ultra Matte Lipin sekä viisi kappaletta Ultra Metallic Lip huulipunia. Olin aluksi ihan superinnoissani näistä ja alkutestailun jälkeen intoni vain lisäsi, sillä nämä vaikuttivat olevan oikein hyviä. Nyt täytyy kuitenkin myöntää, että erityisesti noi Ultra Metallic Lipit eivät todellakaan ole ihan sitä, mitä aluksi ajattelin ja osaan noista oon todella pettynyt. Maksoin näistä 6 dollaria/kpl eli näiden hinta ei todellakaan ole paha. Lisäksi päälle tuli vielä verot, sillä tilaussumma ylitti 22 euroa, mutta toimituskuluja en joutunut maksamaan, sillä ne olivat tilaushetkellä ilmaiset. Tilasin näiden huulimeikkien lisäksi myös kolme highlighteria ja ehdottomasti haluaisin vielä lisääkin ColourPopin meikkejä testiin!


Nämä kaikki kuusi ovat siis nestemäisiä huulipunia ja Ultra Matte Lip ainut mattaisen lopputuloksen antava. Se eroaa Ultra Metallic Lipseistä mattalopputuloksen lisäksi myös siten, että se jämähtää huulille lähes välittömästi ja pysyy todella, todella hyvin. Vähän liiankin hyvin, sillä tavallisella meikinpoistoaineella ei tarvitse edes kuvitella saavansa kyseistä huulipunaa huulilta pois. Ultra Metallic Lipit taas ovat nimensä mukaisesti metallinhohtoisen lopputuloksen antavia huulipunia. Osa noista aiheutti mulle valtavan pettymyksen juurikin siinä pysyvyydessä, sillä jostain kumman syystä ne tuppaavat lähtemään huulten keskiosasta pois lähes välittömästi, mutta reunaosiin väri saattaa kuitenkin jämähtää. Huulet jäävät myös todella tahmaisen tuntuisiksi, kun huulipunaa on niille levittänyt ja näiden kanssa ei kannata edes harkita syömistä. Huulipuna paakkuuntuu ajan kuluessa ja erityisesti syödessä huulilla ihmeellisiksi rämmäleiksi ja lopputulos on aivan kamalan näköinen. Jostain kumman syystä näin ei kuitenkaan tapahdu kuin kahden sävyn kanssa, mutta niitä kahta mä en saa näyttämään huulillani kauniilta mitenkään. Näissä on muutenkin hieman laadullisia eroja, mutta käyn alla vielä jokaisen sävyn yksitellen tarkemmin läpi:


Ulta Matte Lip - Cheap Thrills
Cheap Thrills on ainut omistamani ColourPopin Ultra Matte Lip -huulipuna. Nestemäiset mattapunat ovat mun kokemusteni mukaan aina huulia kuivattavia, niin tämäkin, mutta mä en itse ole kokenut tätä lainkaan niin kuivattavaksi kuin mitä olen muilta kuullut ja lukenut. Huulipuna kuivuu nopeasti täysin mattaiseksi ja joo, tuntuu hieman kuivalta, mutta ei mielestäni vielä mitenkään epämiellyttävällä tavalla. Esimerkiksi NYX:n Lip Lingeriet ovat mun mielestäni paljon epämiellyttävämmän tuntuisia huulilla. Se, mikä mua tässä huulipunassa harmittaa on se, että väri tummuu huulilla ihan älyttömästi. Hylsyssä puna näyttää tollaselta lilaan taittavalta vaaleanpunaiselta, mutta huulilla se muuttuu todella paljon tummemmaksi, melkein jopa harmahtavan violetiksi. Ei sillä, on sekin sävy ihan kaunis, mutta totta kai mä toivoisin, että lopputulos huulilla vastaisi enemmän sitä, miltä huulipuna hylsyssä näyttää.


Ultra Metallic Lip - Man Eater
Man Eater on kaunis pronssin sävyinen huulipuna ja tämä on yksi tän joukon selkeästi nestemäisimmistä huulipunista. Tätä on helppo levittää huulille eikä lopputulos ole yhtään niin paakkuinen kuin parin muun sävyn kohdalla ja tämä on oikein käyttökelpoinen huulipuna. Kaikki nämä jättävät huulet hieman tahmaisen tuntuisiksi, eli sen huulipunan kyllä tuntee eikä tämäkään kauniilta näytä enää syömisen jälkeen, mutta tästä viisikosta Man Eater lukeutuu niihin, joita oikeasti pystyn käyttämään.


Ultra Metallic Lip - Mugshot
Hurjan upea syvänpunainen sävy, josta haluaisin niin kovasti pitää. Sävy itsessään onkin mielestäni kaunis, mutta itse huulipunamassa on niin paakkuista ja paksua, ettei tätä ole lainkaan miellyttävä käyttää. Huulipuna paakkuuntuu huulille välittömästi ja se on jo tuossa applikaattorissa todella paksua mössöä. Tämä on toinen niistä aiemmin mainitsemistani huulipunista, joiden käyttö on oikeasti mahdotonta, sillä lopputulos on huulilla hetken kuluttua aivan kamalan näköinen. En tiedä voisiko tota massaa jotenkin saada hieman juoksevammaksi ja sitä myötä koko huulipuna käyttökelpoiseksi, mutta toistaiseksi mä pysyttelen hyvin kaukana tästä sävystä.


Ultra Metallic Lip - 3 Way
3 Way on kaunis, tumma luumu sävy ja selkeästi kahta edellistä sävyä läpikuultavampi. Sävy on kuitenkin sen verran tumma, että se peittää aika helposti huulten oman sävyn. Huulipunaa on miellyttävä käyttää - se levittyy kauniisti huulille eikä tämäkään onneksi lukeudu niihin sävyihin, jotka paakkuuntuvat huulille välittömästi. Näistä viidestä metallinhohtoisesta sävystä tämä onkin mun suosikkini. 


Ultra Metallic Lip - Zebra
Zebra on upea syvä punaruskea sävy, mutta valitettavasti tämä on aivan yhtä käyttökelvoton kuin Mugshotkin. Huulipunamassa on tässäkin todella paksua mössöä ja tämä jos joku levittyy huulille todella rumasti ja niitä paakkuja jää ihan välittömästi. Sävy on ehkä muutenkin vähän turhan tumma näin keväällä, mutta syksyllä olisin ehdottomasti taas ottanut tämänkin käyttöön. Nyt tekisi mieli viskoa tämä samantien menemään, sillä ei tota yksinkertaisesti pysty käyttämään. Huulipunamassa tuntuu kaiken lisäksi vielä liimaavan huulet yhteen ja tunne on todella epämiellyttävä.


Ultra Metallic Lip - Kween
Kween on 3 Wayn tapaan hieman läpikuultavampi sävy kuin muut kolme Ultra Metallic Lipiäni. Sävy on kauniin punainen ja muistuttaa huulilla ehkä enemmän huulikiiltoa kuin -punaa. Riittävällä kerrostamisella tästäkin saa kyllä peittävän, mutta siinä on sitten taas vaarana se huulipunamassan paakkuuntuminen ja todella ruma lopputulos. Joka tapauksessa tämä on ihan käyttökelpoinen huulipuna maltillisesti käytettynä.


Tuossa vielä swatchit kaikista kuudesta. Kaiken kaikkiaan täytyy sanoa, että yhden sävyn perusteella olen ollut Ultra Matte Lipeihin tyytyväinen, sillä Cheap Thrills on sävynä kaunis, sen pysyvyys on hyvä eikä huulipuna kuivattanut huulia mitenkään älyttömän paljon. Ultra Metallic Lipsit taas ovat laadullisesti (ja koostumuksellisesti) aika reippaastikin toisistaan poikkeavia. Mugshot ja Zebra ovat sävyjä, joita en koskaan enää halua huulilleni laittaa, mutta kolme muuta ovat aivan käyttökelpoisia. Tuskin tulen näitä metallinhohtoisia sävyjä ColourPopilta enää ostamaan lisää, mutta muut merkin huulimeikit kiinnostavat kyllä kovasti.

Ovatko ColourPopin huulimeikit tuttuja? Mitkä ovat omia suosikkejanne? :)

18 kommenttia:

 1. Onpa harmi, että osa tuotteista aiheuttivat pettymyksen :/ Onneksi eivät kuitenkaan ole tuon kalliimpia, vaikka tottakai se aina harmittaa, kun joku tuote jää käyttämättä. Oon huomannut tota samaa sävyn tummenemista muissakin nestemäisissä punissa, joten se taitaa vain olla niille ominaista.

  Suosittelen kuitenkin lämmöllä kokeilemaan Super Shock -luomivärejä ja etenkin shimmer-sävyjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onneksi tosiaan näiden hinta ei oo kovin paha ja suurin osa noista on kuitenkin ihan käyttökelpoisia ja hyviä :) Nää ei kyllä tosiaan oo ainoita nestemäisiä huulipunia, jotka tummenee huulilla :D Pitää varmaan jatkossa muistaa toi sävyjä valitessa.

   Täytyy ehdottomasti kokeilla noita ColourPopin luomivärejä!

   Poista
 2. Nuo matat kiinnostaa täälläki! Miks se onki nii vaikeeta lähtee tilaamaan itelleki? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin kesti ihan tajuttoman kauan, että sain noi tilattua :D Mutta sitten kun kilahti spostiin se tieto ilmaisesta toimituksesta niin ei tarvinnut enää pohtia tilaanko vai en!

   Poista
 3. Oi ompa nättejä värejö. Harmi, kuitenkin ettei kaikki ollut just semmosia mitä halusit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sävyt on hurjan kauniita kyllä näissä, mutta harmi ettei tosiaan kaikki ollut laadultaan kovin hyviä :/

   Poista
 4. Ei ole tuttuja ja nyt kyllä mieitn, jaksanko edes lähteäkään tutustumaan :D Jotkut punat on huulilla tosi eri sävyiset mitä itse puikossa, huulten oma värihän vaikuttaa kans aika paljon, miten sävy lähtee taittumaan. Mä olen kokenut, että oikeastaan klassiset punaiset näyttää huulilla just siltä, mitä puikossa, muissa huulte oma väri taittaa sävyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lippie Stixit on ilmeisesti aika monien suosiossa ja itsekin tykkään tosi paljon siitä yhdestä, minkä omistan, eli niitä ainakin voisin suositella testaamaan! Joo ihan varmasti se huulten oma väri vaikuttaa aika paljonkin, mutta jotenkin toi on jännä miten just ne nestemäiset punat tummuu niin paljon herkemmin kuin ihan perinteiset puikkomaiset punat :D

   Poista
 5. Höh, ikävä kuulla, että osa metallinhohtoisista huulipunista osoittautui ihan surkeiksi. Jos sua kiinnostaa metallinhohtoiset huulipunat, niin ainakin yhden omistamani sävyn perusteella voisin suositella Milania. Se kuivuu täysin mataksi, ei tahmaa ja pysyy hyvin :) Tummemmista sävyistä en tosin sen kohdalla tiedä, koska mulla on hyvin vaalea sävy siitä.

  Mulle ei sovi ColourPopin Ultra Mattet ollenkaan. Harva huulipuna saa mun huulia kuivumaan, mutta ne saavat :D Tosin olen kuullut, että uudemmat sävyt ovat vähän mukavampia ja nimenomaan vanhat sävyt todella kuivattavia. Ultra Satin Lips -punaa mulla on yksi kappale ja se on aivan ihana! <3 Se ei kuivu ihan täysin mataksi, mutta se on mukavin ja kaunein nestemäinen huulipuna, mikä multa löytyy. Lippie Stixeistä tykkään myös, tosi hyviä huulipunia! Mulla on myös yksi Ultra Glossy Lips huulikiilto ja se on ihan hyvä, mutta ei mitenkään erityinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Milanin puna näytti kyllä hurjan kauniilta ja Milanin meikkejä haluaisin muutenkin päästä testaamaan enemmän, eli eiköhän joku sellainenkin lähde testattavaksi :) Mua harmittaa, etten sieltä Jenkeistä tajunnut ostaa Milania, kun niitä meikkejä myytiin lähes jokaisessa marketissa siellä :D

   Muistelinkin, että sun mielestä noi oli tositosi kuivattavia, mutta tosiaan ehkä niitä on menty vähän parantelemaan :D Ultra Satin Lips -sarja kiinnostaa kovasti ja Lippie Stixit on ainakin ton yhden omistamani sävyn perusteella oikein hyviä :)

   Poista
 6. Tulisipa taas vaikka postikuluton tarjous, koska luomivärit kiinnostaisi ja Lippie stixit, joissa varmaan voisi luottaa laadun tasaisuuteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan! Lippie Stixeistä mä en ainakaan oo lukenut oikeastaan yhtään huonoa arvostelua, joten luulisi niiden laadun olevan hyvä sävystä riippumatta :)

   Poista
 7. Nuo kiinnostaisivat mua muuten, mutta jotenkin en oo innostunut paakuista enkä tahmeista huulista :D Kun eihän sitä tiedä etukäteen kun sullakin on sävykohtaisia eroja? Nuo sävyt vaan ovat niin ihania noissa eikä pahan hintaisikaan :) Ootko kokeillut koskaan Tarten lip paint tuotteita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi metallinhohtoiset sävyt suosittelen siinä tapauksessa jättämään väliin, sillä noi kaikki tuntuu huulilla hieman tahmeilta :D Noi pari sävyä on ihan kamalia tahmaajia ja paakkuuntuvia sellaisia, mutta kaikki siis tuntuu kyllä enemmän tai vähemmän tahmaisilta. Noi sävykohtaiset erot on tosi tylsiä, kun jotenkin sitä aina haluaisi luottaa sen laadun tasaisuuteen, mutta ei se aina vaan oo niin :/ En oo testannut noita Tarten huulimeikkejä. Itse asiassa omistan Tartelta vaan yhden poskipunan, mutta esim. just noi lip paintit näyttää aivan ihanilta! <3

   Poista
 8. Lippie Stixit ovat musta ColourPopin huulituotteista parhaita, suosikkisävyni on Contempo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Contempo on hurjan kaunis sävy ja jotenkin ihan sun näköinen! :)

   Poista
 9. Olen miettinyt jo pitemmän aikaa, että haluaisin tilata Colourpopilta jotain mutta nettisivuilla on vain liian laaja valikoima :D
  Ehkä nuo mattahuulipunat kiinnostavat, sain viime viikolla ensimmäiset NYX:in Lip lingeriet ja itse tykästyin niihin kyllä. Minulla on kuivahkot huulet mutta ainakin minun tilaamat sävyt kuivuivat nätisti huulille eivät tuntuneet oikein miltään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin meni ties kuinka kauan, että sain päätettyä mitä oikein haluan sieltä tilata, kun valikoima on niin laaja :D Tosi kiva kuulla, että oot tykännyt noista NYXin punista :) Mun huulilla ne tuntui tosi epämiellyttäviltä, mutta niinhän se on, ettei kaikki toimi kaikilla!

   Poista

Kiitos kommentista!