keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Artistry Signature Color


Sain itselleni blogin kautta testattavaksi Artistryn uuden kevätkokoelman Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collectionin tuotteista kaksi kappaletta Signature Color meikkejä. Artistry oli mulle aiemmin tuttu vain nimeltä, mutta brändin tuotteet vaikuttivat sen verran kiinnostavilta, että ehdottomasti lähdin innolla mukaan testaamaan niitä, kun tilaisuus siihen kerran tuli. Kevään 2017 kokoelman teemana on 80-luku ja sen mukana mm. voimakkaat kulmakarvat. Sain itselleni testattavaksi Brow Kit -kulmienhoitosetin sekä Shimmer Powder Eye Duon, joka sisältää kaksi irtoluomiväriä. Näiden lisäksi Signature Coloriin kuuluu myös mm. huulikiilto ja korostuspuuteri.


Lähdin enemmän kuin innolla testaamaan tätä kolmikkoa. Tuotteet vaikuttivat laadukkailta ja tyylikkäät kultamustat pakkaukset miellyttivät silmääni heti. Ainoastaan kulmienhoitosetin alla oleva "vetolaatikko" vaikutti hieman huteralta ja vaikeakäyttöiseltä, mutta saattaa olla, että se on vain hieman jäykkä näin alkuun. Nämä meikit eivät ole sieltä edullisimmasta päästä, sillä kulmavärillä on hintaa 46,62 € ja luomivärikaksikolla yhteensä 55,59 €. Artistryn meikkejä voi ostaa netistä Amwayn sivuilta.


Tämä Artistry Signature Color Brow Kit* sisältää kaksi puuterista kulmaväriä, kulmavahan sekä kierreharjan, viistopäisen siveltimen ja pinsetit. Paletin sävyistä reunimmaiset ovat kulmavärejä, vaaleampi sävyssä Taupe ja tummempi sävyssä Espresso. Keskeltä löytyy kulmavaha. Setti on mielestäni loistava ihmiselle, joka tarvitsee kulmiensa muotoiluun nimenomaan viileän sävyisiä värejä. Vaaleampi sävy Taupe on loistava omaan käyttööni, sillä mulla on vaaleat hiukset ja sitä myöten haluan jättää kulmanikin melko vaaleiksi. Espresso sopii taas varmasti hyvin niille, jotka haluavat kulmiinsa tummempaa sävyä. Itsekin lisäsin tuota ihan varovasti kulmien häntäosiin ja vaikka sävy olikin hieman liian tumma, ei lopputulos silti näyttänyt yhtään pahalta. Pigmentti molemmissa kulmaväreissä oli todella hyvä ja jo pieni määrä riitti saamaan hyvinkin voimakkaan lopputuloksen.

Kulmavaha oli ihan toimiva, mutta itse en oikein suosi tällaisia paleteissa olevia vahoja vaan käytän mieluummin kierreharjalla lisättäviä kulmageelejä kulmieni muotoiluun ja kurissa pitämiseen. Mukana tullut viistopäinen sivellin toimi kivasti, mutta omille kulmilleni se oli ihan himpun verran liian suuri. Mukaan otettavaksi toi on kuitenkin todella kätevä ja tolla sai oikein hyvin lisättyä kulmiin väriä. Kierreharjasta mulla ei ole mitään huonoa sanottavaa, se hoiti hommansa oikein hyvin ja pienet pinsetit ovat aina näppäriä ja tarpeellisia hajakarvojen nyppimiseen. Hyvä ja sävymaailmaltaan toimiva setti, mutta lämpimämpiä tai oikein vaaleaa sävyä tarvitsevalla tämä ei valitettavasti toimi. Omaan käyttööni sävyt ovat kuitenkin todella hyvät ja varsinkin Taupe pääsee taatusti jatkossakin käyttöön!


Artistryn Signature Color Shimmer Powder Eye Duon* sain itselleni sävyssä Subtle Chic. Näiden kuvaillaan olevan valoa heijastava sekoitus murskattuja helmiä, jotka saavat silmät säihkymään. Subtle Chic sisältää kaksi upeaa helmiäistä luomivärisävyä. Vasemmalla on aivan upea persikkainen taittava sävy Gleaming Peach ja oikealla sen vieressä vaaleampi Golden Pearl. Luomivärit ovat siis jauhemaisessa muodossa ja mulla ei tällaisista irtoluomiväreistä ole kovinkaan paljon kokemusta. Näitä oli kuitenkin todella helppo annostella pakkauksen mukana tulevilla, korkeissa kiinni olevilla siveltimillä. Levitys luomille on todella helppoa ja vaikka aluksi pelkäsinkin näiden karisevan luomilta ja/tai siveltimestä pois levitysvaiheessa, ei niin tapahtunut. Näitä kumpaakin sävyä pystyy hyvin käyttämään yksin esimerkiksi liikkuvalla luomella, mutta eniten mä oon tykännyt käyttää näitä ihan silmän sisänurkan korostamisessa. Siihen molemmat sävyt soveltuvat ihan täydellisesti, toki muun silmämeikin sävymaailmasta riippuen. Gleaming Peachissä on ehkä hitusen voimakkaampi pigmentti, mutta toisaalta se voi johtua myös siitä, että sävy on hitusen Golden Pearlia tummempi, eikä se siis sen takia näy ihan yhtä voimakkaasti. Persikkainen Gleaming Peach on myös suosikkini näistä. 

Valitettavasti Artistry ei ole cruelty-free brändi. Mä olen sanonut blogissani monen monta kertaa pyrkiväni kosmetiikkavalinnoissani eläinkokeettomiin tuotteisiin. Siitä tulee kohta vuosi, kun päätin karsia niitä ei-eläinkokeettomia brändejä pois ostoslistaltani enkä ole päätöstäni katunut. Missään vaiheessa en ole kuitenkaan onnistunut niin tekemään kokonaan, enkä onnistu vielä tänäänkään. Käytän yhä edelleen Garnierin silmämeikinpoistoainetta ja esimerkiksi Batisten kuivashampoota. Kosmetiikassa eläinkokeet ovat täysin turhia, siitä mä en ole ikinä ollut eri mieltä. Mutta tää on ehkä mulle vähän sama kuin se, että oon vähentänyt aika paljon lihan syöntiä ja lisännyt kasviruokia roimasti ruokavaliooni. Oon itse tyytyväinen jo edes siihen, että yritän ja pyrin kohti sitä, mikä mun mielestäni on se paras vaihtoehto, vaikka en siihen "täydellisyyteen" pystykään. 

Mielipiteitä näistä asiosta mahtuu maailmaan yhtä paljon kuin meitä ihmisiäkin ja niin sen pitääkin mennä. Ja mun mielipiteeni on se, että parempi edes yrittää jonkin verran kuin jättää kokonaan yrittämättä. Tiedän joidenkin varmasti ajattelevan, että miten se voi muka olla niin vaikea jättää ne kaikki ei-eläinkokeettomat kosmetiikkatuotteet hankkimatta ja liharuoat syömättä, mutta tää on nyt vain se tilanne, mikä mulla itselläni on. Kuukauden päästä se voi olla jotain ihan muuta, mutta nyt se on tämä. Summa summarum, blogissa saattaa siis toisinaan yhä jatkossakin näkyä kosmetiikkaa ei-eläinkokeettomilta brändeiltä. Harvoin kyllä, sillä en pääsääntöisesti pyri sellaisia hankkimaan itselleni, mutta joskus. Mun mielestäni olisi vain ja ainoastaan tyhmää yrittää esittää, etten sellaista käytä, kun fakta on kuitenkin hieman toinen. Aiheesta saisin kokonaisen postauksenkin, mutta nyt jätetään tää aihe tähän.

*Tuotteet saatu testiin blogin kautta

Ovatko Artistryn tuotteet teille tuttuja? :)

14 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, että kosmetiikkatuotteiden pitäisi olla täysin eläinkokeettomia, mutta nykytilanteessa ja elävässä elämssä ei voi aina valita sitä eläinkokeetonta. Ei siis oteta paineita, jos on jokin ei-eläinkokeeton tuote käytössä.
  Pitääkö noiden irtoluomivärien kanssa käyttää jotain kiinnitysaineitta vai pysyvätkö sellaisenaan luomilla? En itse ole koskaan käyttänyt irtoluomivärejä, koska mielikuvissani niiden käyttö on pölisevää ja vaivalloista;) Ehkä olen väärässä. Sävyt kuulostavat upeilta ja tuollaiset pikkusiveltimet ovat hellyttäviä:)
  Kivaa iltaa, Linda:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla se ei ainakaan tällä hetkellä onnistu, sillä esim. toi Garnierin silmämeikinpoistoaine on ainut, jota mun silmät kestävät. Tai no en mä toki kaikkia maailman meikinpoistoaineita ole testannut, mutta siihen ei sitten taas edes rahat riitä :D

   Ei tarvitse käyttää mitään kiinnitysaineita, noi kyllä pysyvät hyvin luomilla ilmankin. Tosin mulla on aina luomet pohjustettu, mikä varmasti vaikuttaa myös siihen pysyvyyteen, mutta uskoisin noiden pysyvän hyvin myös ilman mitään primereita! Mäkin ajattelin, että nyt saan sitten puolet naamasta täyteen noita luomivärejä, mutta eihän ne varisseet yhtään :) Kiitos, ihanaa viikonloppua sulle!

   Poista
 2. Itse käytän pääasiassa vain vegaanista ja eläinkokeetonta kosmetiikkaa, mutta vanhat tuotteet käytän ensin pois sillä minusta ei ole järkevää heittää niitä poiskaan. Minustakin on tärkeintä että koittaa parhaansa vaikkei siihen "täydellisyyteen" pystyisikään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se olisi kieltämättä vähän rahan haaskausta mun mielestäni, eikä se poisheittäminen enää ketään hyödytä, kun niistä on jo maksanut ja silloin tukenut niitä kyseisiä brändejä. Kiva kuulla, että oot samoilla linjoilla mun kanssa tosta! :)

   Poista
 3. Toi kulmapaletti kuulostaa mielenkiintoiselle, voisi toimia hyvin mulla koska oon tykännyt tuon tyylisesti vaha-väri yhdistelmästä :) Myös luomivärit näyttää ihanalle, hauska purkki! :D Mäkin mietin, että pysyykö tuo hyvin kun on niin puuterimaista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että toi toimisi kyllä tosi hyvin sulla ja sävytkin varmaan olis tosi hyvät sun kulmille! Noi purkit on kyllä kivat ja noi korkeissa olevat siveltimet yllättävänkin helppokäyttöiset ja hyvät :) Joo kyllä noi pysyy ihan yhtä hyvin kuin tavallisetkin luomivärit, mulla ei ainakaan oo ollut noiden kanssa mitään ongelmia :)

   Poista
 4. Mielenkiintoisia tuotteita, etenkin tuo kulmasetti vaikuttaa tosi kätevältä! :) merkistä oon kuullut aiemmin, mutta kokeiltua ei ole tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevä se onkin, tommoset on supernäppäriä otettavaksi mukaan matkoille tai ihan vaan laukun meikkipussiin! Mäkään en oo aiemmin tosiaan Artistryn tuotteita päätynyt testaamaan, mutta nää oli hurjan positiivinen yllätys<3

   Poista
 5. Älä hei turhaan murehdi tai kanna ainakaan mitään syyllisyyttä siitä, jos sun kaikki kosmetiikka ei oo eläinkokeetonta! Ite siirryin pari vuotta sitten pikku hiljaa täysin vegaaniseen kosmetiikkaan ja vaikka se toimii mulla ja on mulle se ainut oikee tapa, ei se oo sitä kaikille. :) Mä oon samaa mieltä sun kanssa, et parempi yrittää, kuin jättää yrittämättä eli sekin et käytät pääasiassa vaan cruelty free kosmea, on jo iso plussa. Jos joku ei haluu lukee sun blogista näitä tällasii postauksia niin se ei sitten lue, sä kuitenkin päätät täysin ite mitä sisältöä haluut tuottaa blogiis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu tosi hyvältä saada tällaista palautetta ihmisiltä, jotka tosiaan käyttävät vain eläinkokeetonta kosmetiikkaa :) Nostan kyllä hattua teille ja mun mielestä on ihan mahtavaa, että niin monet tohon pystyvät ja käyttävät jopa pelkästään vegaanista kosmetiikkaa! Ehkä jonain päivänä mäkin pystyn samaan kuin te :) Se on kyllä totta, että postauksia ei tarvitse lukea, jos sisältö ei miellytä. Ja uskon, että blogini lukijat ovatkin sen verran "kypsiä" että skippaavat sitten vain tällaiset postaukset eivätkä turhaan tule pahoittamaan mieltään tms. jos nämä eivät kiinnosta :D

   Poista
 6. Kulmasetti kuulostaa hyvälle, mä käytän puuterimaisia kulmavärejä tällä hetkellä, vahaa kun pistäää niin näyttää jokseenkin tosi luonnottomalta, mutta sitten jos ei vahaa pistä niin kulmat törröttää pystyssä tyyliin:'D Pitäisi kokeilla sellaista kulmavahaharjajuttua jotta ne sais aisoihin.
  Mun mielestä on tärkeää myös että koittaa parhaansa ja karsii suurimmaksi osaksi, ei sitä täydellinen tarvikaan olla. Itse en ole kiinnittänyt huomioita eläinkokeettomiin meikkeihin, varmaan ehkä pitäisi. Sit on vaikea jos vakkarimeikki lähtee, mä olen tosi huono vaihtamaan merkkiä mihin oon tottunut:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollasella ihan vahavahalla saa mun mielestä tosi herkästi väghän turhan sliipatun näköiset kulmat ja just sellaset luonnottomat, mutta noi kierreharjalliset vahat/geelit on mun mielestä parempia :) Niillä saa samalla sudittua kulmat siihen asentoon, mihin ne haluaa :D Eikä lopputulos näytä yhtään niin luonnottomalta!

   Toi on mun mielestä ihan jokaisen oma valinta ja totta kai tollasiin(kin) asioihin olisi varmaan periaatteessa hyvä kiinnittää huomiota, mutta onhan se ihan ymmärrettävää, etteivät kaikki niin tee. Joo uskon, että olis vaikea luopua vakkarimerkeistä ja opetella käyttämään uutta, kun on löytänyt itselleen ne hyvät tuotteet ja brändit. Mulla on siitä hyvä tilanne, että lähes kaikki mun suosikkimerkit on eläinkokeettomia :)

   Poista
 7. Vähänkö olisi kiva kokeilla tuota Artistryn Signature Color Shimmer Powder Eye Duota :) En usko, että on kuitenkaan tarpeellinen, mutta kuulostaa mielenkiintoiselta! Enkä edelleekää lämpene puuterimaisille kulmatuotteille :D Tuli muuten mieleen, että eikö Batiste ole eläinkokeeton? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli tosiaan ihan yllättävän hyviä ja pigmenttisiä luomivärejä. Niillä saa kunnon shimmerlookin aikaan<3 Haha ei ne oo kaikkien juttu, mutta mä taas tykkään käyttää puuterisia kulmatuotteita yhdessä kulmakynän kanssa :D Saan niillä jotenkin niin paljon pehmeämmän lopputuloksen kuin pelkällä kynällä :)

   Joo Batiste on ilmeisesti tosi nihkeesti vastaillut ihmisten kysymyksiin siitä, myyvätkö he Kiinassa vai eivät ja jossain vaiheessa sitten paljastui, että kyllä he siellä vaan myyvät :/

   http://phyrra.net/batiste-cruelty-free.html
   https://www.cosmeticsbusiness.com/news/article_page/Batiste_becomes_number_one_dry_shampoo_brand_globally/120420

   Tossa pari linkkiä, mistä selviää vähän tätä kuviota!

   Poista

Kiitos kommentista!