maanantai 13. maaliskuuta 2017

Uusi alku ihollesi -valmennus


Mulle tarjoutui aivan mahtava tilaisuus päästä mukaan TwistBe:n järjestämään Uusi alku ihollesi -valmennukseen ja haluan ehdottomasti kertoa valmennuksesta myös teille ennen kuin se alkaa! Kyseessä on siis neljän viikon mittainen verkossa tapahtuva valmennus, jonka tarkoituksena on oppia hoitamaan omaa ihoaan oikein ja oikeilla tuotteilla. Lisäksi valmennuksen aikana paneudutaan myös mm. siihen, että jokainen oppisi näkemään markkinointilauseiden läpi ja maksamaan nimenomaan siitä itse tuotteesta eikä pääasiassa vain brändistä.

Kenelle valmennus sitten sopii? Oikeastaan kenelle tahansa, joka haluaa oppia hoitamaan ihoaan oikeilla tuotteilla ja säästämään rahaa kosmetiikkaostoksia tehdessä. Valmennus sopii jokaiselle riippumatta siitä, minkälaista kosmetiikkaa suosii. Käytit sitten vain selektiivistä kosmetiikkaa, luonnonkosmetiikkaa tai markettikosmetiikkaa, voit osallistua valmennukseen. Valmennus ei ole minkään kosmetiikkabrändin tukema vaan täysin puolueeton.


Valmennuksen kesto on siis neljä viikkoa ja jokaiselle viikolle on oma teemansa. Viikkojen aikana opitaan mm. perusasioita ihonhoidosta, kuten miten puhdistaa ja kosteuttaa ihoa oikein. Myös ravinto, liikunta, uni sekä stressi vaikuttavat ihon kuntoon ja valmennuksen toisella viikolla käydäänkin läpi, miten elämäntavoilla voi myös vaikuttaa oman ihon kuntoon.

Valmenus alkaa maanantaina 27.3. ja sen ennakkohinta on 87 euroa. Valmennuksella on tyytyväisyystakuu ensimmäiset 7 päivää, eli mikäli et ole täysin tyytyväinen valmennukseen, saat rahasi takaisin. Osoitteesta www.uusialkuihollesi.fi voit lukea laajemmin tietoa valmennuksesta ja sivulta löydät myös liittymislinkit, mikäli valmennus alkoi kiinnostaa :)


Itse olin innoissani saadessani TwistBe:n edustajalta sähköpostia, jossa mulle tätä valmennusta tarjottiin veloituksetta, sillä koen omaavani melkoisen ongelmaihon ja uskon tästä valmennuksesta olevan hurjasti hyötyä itselleni. Mulla on siis kuiva ja herkkä iho, joka reagoi välillä hyvinkin voimakkaasti erilaisiin kosmetiikkatuotteisiin. Tähän mennessä olen suosinut pääasiassa melko edullisia ihonhoitotuotteita, vaikka periaatteessa olisin kyllä valmis maksamaan toimivasta tuotteesta melko paljonkin. En ole vain uskaltanut laittaa kymmeniä euroja johonkin tuotteeseen, jos en ole tiennyt sen todella olevan sopiva omalle iholleni. Allergisia reaktioita on tullut niin synteettisestä kuin luonnonkosmetiikastakin ja yhtälailla markettikosmetiikasta kuin selektiivisestäkin. Toivon tämän valmennuksen auttavan minua löytämään oikeanlaisia tuotteita omalle ihotyypilleni ja uskon vahvasti, että tästä on suuri apu itselleni!

Mua kiinnostaisi tietää, minkälainen ihotyyppi teillä on ja minkälaisten ihonhoitoon tai ihon kuntoon liittyvien ongelmien kanssa te kamppailette? :)

10 kommenttia:

 1. Kuulostaapa mielenkiintoiselta valmennukselta, en tiennyt että tälläisiä ihonhoito valmennuksia olisikaan :) Tosi herkullisen näköinen tuo kuva noista kuorinnoista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään tiennyt, mutta toisaalta nykyään on niin monentyylisiä verkkovalmennuksia, ettei ole mikään ihme kun tällaisenkin on joku päättänyt perustaa :) Jep niin munkin mielestä, kun noi näyttää ihan joltain sorbeteilta :D

   Poista
 2. Voi tuo valmennus kuulostaa ihan mahtavalta, mulla on tosi kuiva iho ja kaipaisin lisää vinkkejä sen hoitoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ihan sama tilanne oman ihoni kanssa ja odotan tosi paljon tältä valmennukselta :)

   Poista
 3. Todella mielenkiintoinen konsepti, johon olisi kiva itsekin osallistua :) Kiva kuulla sinun kokemuksiasi valmennuksesta, jotta tietää olisiko siitä mahdollisesti hyötyä itselle. Estenomina tietysti tiedän paljon kosmetiikasta ja juurikin niistä hienolta kuulostavista markkinointilupauksista, jotka usein ovat täysin huuhaata. Mutta itse ihonhoidosta minulla olisi vielä opittavaa! Minulla on rasvoittuva iho, joten kaipailisin sen kanssa uudenlaisia vinkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotan myös innolla mitä kaikkea tämä valmennus tuo tullessaan ja ehdottomasti kerron täällä blogin puolella omia fiiliksiä ja ajatuksia valmennuksesta, kunhan se on lähtenyt käyntiin! Estenomin opinnot varmasti ovat valmistaneet ja opettaneet paljon juuri kaikesta tollaisesta :) Mä haluaisin itsekin päästä alaa opiskelemaan ja oppia kosmetiikasta enemmän, mutta toisaalta mua kiinnostaisi myös kosmetologin opinnot ihan siitä syystä, että oppisin nimenomaan hoitamaan ihoani oikeaoppisesti :)

   Poista
 4. Vau, ihan huippua että pääsit tuollaiseen valmennukseen! :) Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta ♥ Itse en oikeastaan edes tarkalleen tiedä, mikä ihotyyppi itselläni on, mutta luulisin että jonkinlainen sekaiho se on :D Mielenkiinnolla jään odottelemaan minkälaiset fiilikset siulle valmennuksesta tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä niin iloinen, että mulle tarjoitui tällainen mahdollisuu :) ♥ Heh, mullakin meni pitkään että sain oikeasti varmuuden sille, että mulla on tosiaan kuiva iho, vaikka totta kai sen nyt periaatteessa pystyy päättelemään itsekin, kun se iho todella on kuiva :D Mäkin odottelen, mitä tämä valmennus tuo tullessaan :)

   Poista
 5. Oii vähänkö mielenkiintoista! :) Tuosta on varmasti hyötyä ja saat tuosta paljon vinkkejä. En oo ennen kuullutkaan tuollaisesta, joten mielenkiinnolla luen tuosta enemmänkin :) Mä en edes tiedä oikein minkälainen iho mulla on :D Joku sekaiho vissiin, mutta välillä aika kuivakin muttei herkkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin odottelen superinnolla, mitä tää valmennus tuo tullessaan :) Sellanen pintakuiva sekaiho taitaa olla aika tyypillinen suomalaisilla. En tosiaan oo mikään asiantuntija, mutta siis tosi monet tuntuu sanovan, että omaa just sellasen :D

   Poista

Kiitos kommentista!