torstai 9. maaliskuuta 2017

Tunnustus blogilleni

Sain jokin aika sitten Smoky Eye Candy blogin Sannalta tämän tunnustuksen blogilleni, ja olin niin iloisesti yllättynyt, kun bongasin oman blogini Sannan listalta! Tällaisten tunnustusten saaminen tuntuu aina ihan superhyvältä ja tulee sellainen olo, että oonhan mä ehkä jotain tehnyt oikein blogini suhteen, kun tällaisenkin kerran sain ja vielä ihan perustelujenkin kanssa :) Muutaman päivän kuluttua huomasin, että myös ihana Katzariina blogin Kata oli antanut mulle tämän tunnustuksen ja huulet kääntyivät kyllä niin isoon hymyyn, kun näin blogini olevan Katan listalla! Kiitos ihan mielettömästi teille molemmille ♥ Teidän kummankin blogit kuuluvat suosikkeihini ja mikäli en olisi juuri teiltä tätä tunnustusta saanut, olisi teidän molempien blogit ehdottomasti päässeet mun listalleni :)


Tunnustuksen idea on seuraava:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajiksi

Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen

Vuosi 2014 oli mulle todella, todella rankka eikä mulla kesän jälkeen juuri ollut mitään ilon aiheita äitini kuoleman jälkeen. Joulukuussa päätin, että nyt mä alan tehdä jotain sellaista, mikä tuo mulle ja mun elämääni iloa ja päätin alkaa kirjoittaa kauneus- ja kosmetiikkablogia, sillä aihe oli lähellä sydäntäni. Toi päätös oli ehkä yksi elämäni parhaimmista, sillä sain todella paljon voimaa blogin kirjoittamisesta ja ylipäätään elämääni mieluista ja hauskaa sisältöä kaiken sen surun keskelle.

Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille

Mun mielestä ehdottomasti tärkein ohje on, että ole oma itsesi ja tee sitä, mitä itse haluat tehdä. Toisin sanoen jos haluat kirjoittaa postauksen x, kirjoita se ja jos et halua kirjoittaa aiheesta y, älä kirjoita. Mun mielestä bloggaamisen koko perusta ja hauskuus perustuu nimenomaan siihen, että bloggaaja saa itse päättää mistä kirjoittaa, milloin kirjoittaa ja millä tavalla kirjoittaa ja toteuttaa postauksensa. Väkisin väännetyt postaukset aiheista, jotka eivät oikeasti kirjoittajaa kiinnosta, yleensä näkyvät kilometrien päähän enkä itse lukijana välitä sellaisia lukea. Bloggaajan kiinnostus aiheeseen näkyy kyllä sieltä postauksesta :) Älä turhaan yritä miellyttää kaikkia, se ei onnistu ikinä. Totta kai on hyvä seurata minkätyyppiset postaukset lukijoita kiinnostavat, mutta ikinä ei tule sellaista tilannetta, että kaikki kiinnostuisivat blogistasi ja sen aihepiiristä. Eikä tarvitsekaan ja sen takia onkin hyvä, että blogimaailma on niin monipuolinen. :)

Toisena vinkkinä sanoisin, että panosta blogisi kuviin - edes jonkin verran. Mitään ammattitason kuvia en todellakaan itse vaadi lukemiltani blogeilta, sillä munkin kuvat on sellaisesta todella kaukana. Eikä niitä kuvia välttämättä tarvitse ottaa järjestelmäkameralla, mutta riittävä valaistus sekä tarpeeksi tarkat ja isot kuvat ovat ainakin mun mieleeni. Tossakin yleensä kyllä kehittyy ajan kanssa ja mähän en ollut kuvannut oikeastaan ikinä mitään ennen kuin blogia aloin kirjoittaa, ja itse ainakin huomaan kyllä eron kuvissani siihen mitä ne ovat nyt ja mitä ne olivat kaksi vuotta sitten :D

Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi

Ylempänä nämä jo onkin, mutta sain tunnustuksen siis Smoky Eye Candyn Sannalta sekä Katzariina blogin Katalta. Iso kiitos teille molemmille ♥

Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajiksi

Koska sain itsekin Sannalta ihanan lyhyen perustelun sille, miksi tämä tunnustus mulle annetiin, päätin kirjoittaa myös itse lyhyet perustelut sille, miksi näistä blogeista niin kovasti pidän :)

Behind The Brown Eyes. Tuulin lifestyleblogi on jo pari vuotta ollut yksi ehdottomista suosikkiblogeistani. Blogi on täynnä todella upeita kuvia, fiksuja ja rehellisiä ajatuksia sekä monipuolisesti erilaisia postauksia.

Catrih. Katrin blogista saa hurjan hyviä vinkkejä ja paljon inspiraatiota terveelliseen elämään, liikuntaan ja ruokavalioon. Katrin postauksista jää aina hyvä mieli ja blogiin on ihana palata kerta toisensa jälkeen.

Where to Next? Niinan blogissa pääsee lukemaan matkustamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä. Blogi on täynnä upeita matkakuvia, loistavia vinkkejä sekä rehellisiä mielipiteitä eri matkakohteista, joissa Niina on käynyt.

Katatuulikki. Kauneusblogi, jossa kosmetiikkatuotteista saa takuulla rehelliset mielipiteet ja kattavat arvostelut. Kata tekee myös ihan mahtavia videoita ja esimerkiksi meikkitutoriaaleja, joista saa aina hyviä vinkkejä.

High & Light. Hennan kauneusblogista saa lukea toinen toistaan mielenkiintoisempia faktoja kosmetiikkaan liittyen. Blogista löytyy paljon mielipiteitä, tuotearvosteluja ja todella kauniita kuvia.

My Life As A Material Whore. Jasun blogista löytyy tosi monipuolisesti erilaisia postauksia, mm. kosmetiikkaa, kuulumisia ja älyttömän herkullisia reseptejä. Värikkäät ja raikkaan oloiset kuvat kruunaavat tän blogin!

Pitsiniekka. Kirsin blogi on oikea kunnon hyvänmielenblogi. Ihania kuvia, ajatuksia ja pohdintaa elämästä ja kaikesta siihen liittyvästä. Blogissa panostetaan ihanasti sekä teksteihin, kuviin että myös kommentteihin vastaamiseen, mikä itselleni on yksi todella tärkeä asia blogissa.

Divine. Idan kauneus- ja kosmetiikkablogista löytyy todella kattavia ja hyviä tuotearvosteluja sekä mm. kauniita meikkejä ja meikkitutoriaaleja. Idan blogin kuvat ovat myös todella upeita!

Neiti Minttukihara. Nellan kauneusblogi on täynnä tietoa, arvosteluja ja esittelyjä sekä synteettisestä että luonnonkosmetiikasta. Blogista löytyy myös aivan upeita meikkilookeja!

In This Light. Kauneusblogi, jossa Salka mm. esittelee ja arvostelee todella kattavasti ja perinpohjaisesti eri kosmetiikkatuotteita. Rakastan Salkan blogin kuvia, ne ovat ehdottomasti yhtiä kauniimpia mitä olen blogeissa nähnyt.

Iso kiitos vielä sekä Katalle että Sannalle tästä tunnustuksesta<3 Ja ihanaa loppuviikkoa jokaiselle!

24 kommenttia:

 1. Vau kiitos listalle pääsystä!! <3 Ihana yllätys näin synttäripäivänä :) Varmasti suurin pelko blogia aloittaessa on se, ettei kukaan lue sitä tai tykkää postauksista. Tietysti blogia pidetään siksi, että tykkää kuvien ottamisesta ja tekstien kirjoittamisesta, mutta on sitä aina kivempi tehdä, kun saa vastakaikua :)

  Sinunkin blogisi on yksi lemppareistani, sillä postauksistasi välittyy iloisuus ja olet aidosti innoissasi kirjoittamistasi aiheista :) Kahdella sanalla kuvaisinkin blogiasi aidoksi ja positiiviseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, paljon onnea näin vähän jälkikäteen! <3 Toi on ihan totta ja veikkaisin, että lähes jokainen aloitteleva bloggaaja miettii, kiinnostaako se oma blogi ketään ja tuleeko niitä lukijoita ollenkaan. Vuorovaikutus on tossakin mun mielestä tosi tärkeetä ja kommentoimalla ja lukemalla aktiivisesti muiden blogeja, saa helpommin lukijoita omaankin blogiin :)

   Voi kiitos paljon ihanista sanoista, tuli tosi hyvä mieli sun kommentista! :)

   Poista
 2. Voi kiitos ihana tästä! :) Sun blogi on mulle ihanaa, erityisesti meikki-inspiraatiota, olet saanut mut innostumaan luomiväreistä ^_^ Ja se on kuules isosti sanottu, kun koen olevani luomivärien suhteen vähän kömpelö :D Vaikutat myös tosi sympaattiselta ja lämminsydämiseltä, empaattiselta nuorelta naiselta!

  Ja ihana kuulla, että olet saanut bloggaamisesta apua surutyön käsittelyyn <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kiva kuulla, että oon saanut mun luomiväri-intoutta tartutettua sinuunkin :D Harjoittelemalla luomivärienkin käytön oppii, vaikka en uskokaan, että mitenkään kömpelö niiden kanssa nytkään olet :) Kiitos kovasti, ja kyllä, blogin kirjoittamisesta oli iso apu sillä hetkellä :) ♥

   Poista
 3. Oi kiitos paljon ♥ Mä en pahemmin lue meikkiblogeja, mutta sun blogi kolahti muhun heti :) Kirjoitat tosi monipuolisesti ja rakastan näitä kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla ja täysin samaa voin tosiaan sanoa sunkin blogista - tosi monipuolisesti erilaisia postauksia ja aivan upeita kuvia! ♥

   Poista
 4. Hmm en muista oletko koskaan maininnut sitä mikä sai sinut bloggaamaan, hirmuisen iso halaus sinulle Linda ♥ Ihanan aidosti olit kirjoittanut tämän postauksen ja nyt itseä vähän harmittaa etten tarttunut tuohon Sannan ideaan ja perustellut myös valitsemiani blogeja!:D No ehken joku toinen kerta;) Oot ihana, sulla on aivan mahtava blogi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mä sen jossain sivulauseessa tainnut joskus aiemminkin mainita, kiitos kovasti Kata<3 Heh ensi kerralla sitten, jos jotain vastaavanlaista postausta alat tekemään ;) Kiitos samoin ihanuus! ♥

   Poista
 5. Kiitos tästä, on jotenkin vaikeaa löytää suomalaisia kosmetiikka-aiheisia blogeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos löysit tän postauksen avulla uusia blogeja lukuluetteloosi! :)

   Poista
 6. Oli pysäyttävää lukea millaisessa elämäntilanteessa aloit bloggaamaan. Iso halaus sulle ♥ Postauksistasi huokuu todellinen lämpö ja aito kiinnostus aihetta kohtaa. Ja mielestäni sun kuvasi ovat yhdellä sanalla sanoen upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Sanna ♥ On niin ihana saada tällaista palautetta omasta blogista :')

   Poista
 7. Kiitos hurjasti tästä haasteesta, siunkin blogi on ehdottomasti yksi suosikeistani ja olisi myös ihana päästä tutustumaan ihan kunnolla ja nähdä taas! ♥ :) Blogi on kyllä varmasti auttanut keskittämään ajatuksia muualle surun keskellä - ihanaa että päätit aloittaa tämän harrastuksen ♥ Hyviä vinkkejä nuo aloitteleville bloggaajille suunnatut, voin kyllä allekirjoittaa joka kohdan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pitäisi kyllä päästä näkemään uudemmankin kerran, oli niin kiva silloin kesälläkin nähdä ja jutella blogimiitissä! <3 Vaikutit niin huipputyypiltä :) Joo blogin aloittaminen antoi kivasti muuta ajateltavaa ja se tuli kyllä tarpeeseen sen kaiken surun keskellä. Kiva kuulla, että vinkit on sunkin mielestä hyviä!

   Poista
 8. Kiitos tunnustuksesta :) Tää onkin tosi kiva juttu, jakaa tälleen hyvää mieltä. Ja samalla tulee vinkattua muille omat suosikkiblogit! Voisin tän toteuttaa itsekin, en oo tainnut koskaan kirjoittaa omista suosikkiblogeista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Jep munkin mielestä tä oli ihan loistava tapa jakaa just sitä hyvää mieltä ja varmasti jotkut löytävät uutta luettavaakin tällaisista postauksista :)

   Poista
 9. Kiva lukea näitä ja sun blogi on kyllä ihana! ^^ Samaa mieltä tuosta, että aina kannattaa panostaa kuviin. Kuvien muokkaus on nykyään niin helppoa ja nopeaa, että pienelläkin muutoksella saa paljon aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin on sunkin blogisi :) Jeps ja se on yllättävää, miten ihan pienilläkin fiksauksilla saa jo tosi ison muutoksen aikaan! :)

   Poista
 10. Kiitos tunnustuksesta! Munkin täytyy tämä tehdä piakkoin :) Bloggaaminen on kyllä ihana harrastus, onneksi olet saanut siitä iloa elämääsi! Ja sun blogi on yksi mun suosikeista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Bloggaamisesta tuli kyllä tosi nopeesti mulle hyvin tärkee harrastus. Kiitos kovasti, ihana kuulla :) <3

   Poista
 11. Kiitos paljon tunnustuksesta! ♥ Oon kyllä niin samaa mieltä tosta, että kun bloggaa siitä mistä tykkää, niin se kyllä välittyy postauksista. Sun blogista ainakin välittyy se, että oikeesti tykkäät tästä hommasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä<3 :) Joo sen kyllä huomaa tosi selkeesti ja mä en itse henkilökohtaisesti tykkää lukea sellaisia väkisinväännettyjä postauksia. Esim. jotkut yhteistyöpostaukset on välillä tosi väkisinväännetyn oloisia ja niistä näkee, ettei bloggaajaa todellakaan aihe edes kiinnosta :/

   Poista
 12. Kiitos paljon tästä! <3 Ihmettelen kyllä etten ole kommentoinut tähän mitään aikaisemmin? :D Sori, ehkä olen unohtanut tai kommentti ei ole tullut perille :/ Mutta oli ihana päästä listaasi, olisin antanut tunnustuksen myös sulle, mutta jotkut olivat jo kerenneet ensin :) Sulla on niin ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ihana<3 :) Joo ei ne kommentit aina tuu perille, joten voi hyvin olla että ootkin kommentoinut aiemmin :D Kiitos kovasti kehuista :) ♥

   Poista

Kiitos kommentista!