perjantai 10. helmikuuta 2017

Bette Box | Helmikuu


Moikka! Mainitsin tammikuun Bette Boxin yhteydessä, että aion antaa tilaisuuden vielä ainakin tälle helmikuun boksille ja tänään olisi aika esitellä ja arvostella boksin tuotteet. Itse asiassa mä en maksanut tästä boksista mitään vaan lunastin pisteillä ilmaisen boksin, joten senkään puoleen ei ainakaan jäisi harmittamaan, jos boksi ei miellyttäisi :) Tammikuun boksin sisältöön olin tyytyväinen. Se oli monipuolinen ja mikä parasta - se sisälsi jopa kaksi meikkituotetta! Toivoin, että sama linja jatkuisi ja näyte- ja matkakokojen määrä pysyisi maltillisena. Miten kävi helmikuun kohdalla?


Tällainen sisältö boksista paljastui. Oikein monipuolisen ja runsaan oloinen, ensisilmäyksellä olin hyvin tyytyväinen sisältöön. Jälleen kerran boksista löytyi meikkituote, mistä suuren suuri plussa! Mun mielestäni LivBoxin muuttuminen Bette Boxiksi on ainakin toistaiseki tuonut mukanaa pelkästään positiivisia muutoksia. Sisällöt bokseissa ovat selkeästi parantuneet ja monipuolistuneet. Tämä linja kun jatkuu niin tulen ehdottomasti tilaamaan Bette Boxia jatkossakin :) Sitten vielä tuotteiden esittelyt ja arvostelut:


Aloitetaan tällä Lumenen Nordic Noir Deep Impact Mascaralla, joka oli siis se boksista löytynyt ainut meikkituote. Mua hieman kyllä ihmetytti, että bokseihin laitetaan ripsiväri kahtena peräkkäisenä kuukautena, mutta en mä valita - meikkejä on aina kiva saada! Tätä ripsiväriä kuvaillaan sekä tuuheuttavaksi, pidentäväksi että erottelevaksi. Tämä oli valitettavasti mulle pienoinen pettymys, sillä tämä ei saanut mun ripsiäni näyttämään mitenkään kummoisilta. Väkisinkin tätä tulee verrattua viime kuussa tulleeseen Maybellinen ripsiväriin, joka toimi mun ripsissä ihan täydellisesti. Kyllä tämän Lumenenkin kanssa saa ihan kivan lopputuloksen, mutta aikaa siihen saa käyttää vähän liikaa eikä tuotteen lupaama "yksi harjanveto riittää" todellakaan pitänyt paikkaansa.. Väri ei tunnu tarttuvan ripsiin ja lisäksi tuo harja on omaan makuuni aivan liian suuri ja sainkin jonkin verran suttua aikaan ton kanssa. Sinänsä ihan ok ripsiväri, mutta en ostaisi itse. Harmi, sillä mä yritän tässä koko ajan löytää uutta luottoripsaria ja Lumene olisi siihen eläinkokeettomuutensa puolesta kelvannut hyvin. Ovh tällä ripsarilla on 24,90 €.


Schwarzkopfin Professionalin BC Bonacure Oil Miracle Brazilnut on maitomainen, hiuksiin suihkittava hoitoaine. Tuote lupaa hoitaa, suojata sekä tasapainottaa hiusten kosteustasoa. Erilaisia hoitosuihkeita on aina hauska päästä testaamaan ja tämä helpotti pyyhekuivien hiusten harjaamista huomattavasti eli tuote toimi oikein hyvin. Harmi, ettei tosta pienenpienestä 5 ml näytepullosta riitä mun hiuksiini kovinkaan moneksi kertaa, mutta siis mulla ei ole tästä itse tuotteesta mitään huonoa sanottavaa. Se toimi kuten oletan hoitosuihkeiden toimivan ja tuoksu oli myös miellyttävä. Täysikokoisen  100 ml pullon ovh on 19,50 €.


Avènen Cleanance Micellar Water oli sen puoleen hyvin mieluinen tuote, että mä oon taas tykästynyt käyttämään misellivesiä ihonpuhdistuksen viimeistelyssä. Tuote on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja sillä on ihon rasvoittumista tasapainottava vaikutus. Miselliveden tulisi poistaa kasvoilta meikki, lika sekä muut epäpuhtaudet ja toimia myös kasvovetenä. Tämä poisti meikinrippeet oikein hyvin kasvoilta, mutta en siis ikinä osaisi käyttää meikinpoistoaineena pelkkää misellivettä. Pidin tästä tuotteesta ja tätä olisi ollut mukava saada isompikin pullo testiin. Boksista tuli 20 ml kokoinen pullo ja täysikokoisen 200 ml pullon ovh on 22 euroa.


Tämä Palmoliven Feel Glamorous deodorantti on ollut mulla käytössä päivittäin siitä asti, kun boksin itselleni sain. Mä käytin pitkään mieluummin antiperspirantteja kuin deodorantteja niiden mahdollisesti hieman paremman tehon vuoksi, mutta nyt kun oon muutenkin käyttänyt mm. luonnonkosmetiikkaa olevia deodorantteja, tätäkin oli hauska päästä testaamaan. Vaikka Palmolive ei ole luonnonkosmetiikkaa eikä edes eläinkokeeton, enkä tätä siis sen takia tule koskaan itse ostamaan kaupasta. Deodorantin luvataan antavan 48 h suojan hikoilua ja hajuja vastaan ja myös ehkäisevän valkoisia tahroja vaatteissa. Tämä on toiminut mulla hyvin ja erityisesti tykkään tän tuoksusta, jota kuivaillaankin aika osuvasti hedelmäiskukkaiseksi. Oon tosin ottanut nyt koko viikon melkoisen rauhallisesti, koska oon hieman kipeä, joten tän tehosta kunnon hikitreenin aikana en osaa sanoa mitään. Ovh tällä on 1,95 €.


Nivean Cellural Perfect Skin Eye Illuminator vaikutti hyvin mielenkiintoiselta tuotteelta. Kyseessä on siis silmänympärysvoide, joka sisältää ihon sävyä tasoittavaa sävypigmenttiä. Tuote lupaa antaa valokynäefektin ja säännöllisesti käytettynä sen tulisi myös tasoittaa ryppyjä. Mä en oo tätä itse asiassa vielä päässyt testaamaan, sillä mun molempien silmien sy-iho on nyt siinä kunnossa, etten halua laittaa niille mitään ylimääräisiä aineita. Toisen kanssa on enemmän ongelmia eikä siihen pahemmin tee mieli edes koskea, saati että laittaisin sille jotain tällaisia uusia aineita. Mutta voide siis on tosiaan sävyltään sellaista peiteaineen tyyppistä, joten voisin hyvinkin uskoa ton todella tasoittavan sitä sy-ihon väriä. Mullahan sitä tummuutta silmien alla riittää vaikka muille jaettavaksi, joten innolla odotan peittyvätkö ne tämän kanssa yhtään. Ovh tällä 15 ml tuubilla on 15,90 €.


Helein Biotin+ on kauneusravintolisä, joka sisältää C-vitamiinia, biotiinia, sinkkiä sekä kysteiiniä. Tuote on tarkoitettu erityisesti parantamaan hiusten ja kynsien hyvinvointia. Pakkaus sisältää 60 tablettia ja näitä on tarkoitus ottaa päivässä yksi. Joskus aikoinaan on jonkinlaisen vastaavan ravintolisäpurnukan saanut LivBoxista, mutta niitä en muistaakseni koskaan syönyt loppuun. Näitä olen nyt muutaman päivän popsinut ja aion syödä purkin tyhjäksi. Saa nähdä, jos mun hiuksissa ja kynsissä on havaittavissa jonkinlaista vahvistumista niin voi olla, että jatkan biotiinin syömistä. Täntyyliset tuotteet on ihan ok silloin tällöin, mutta kovin usein en näitä itse välittäisi kauneusboksista saada. Tällainen purkki maksaa apteekissa noin 20 euroa.


Extrana tuli vielä Zadig & Voltairen tuoksunäytekortit sekä miehille että naisille. Miesten tuoksua en ole luonnollisestikaan testannut, mutta täytyy katsoa jos saisin tohon poikaystävääni sitä laittaa niin pääsee senkin tuoksuttelemaan. Tuota naisille tarkoitettua tuoksua kuvaillaan itämaisen tuoksuiseksi, mutta mua toi tuoksu ei oikein miellyttänyt. Tykkään enemmän sellaisista kevyemmistä tuoksuista ja tämä oli aika "tumma" jos tuoksu nyt voi sellaista olla :D

Tilasitteko te helmikuun boksin tai olisiko sisältö miellyttänyt teitä? :)

15 kommenttia:

 1. Itse olen siirtynyt myös suosimaan eläinkokeettomia tuotteita ja pelkäsin myös että mistä löytäisin hyvän ripsivärin jota ei ole testattu eläimillä. Voin kuitenkin todella lämpimästi suositella Zuiin Maxi Lash ripsiväriä. Kaikki eivät tykkää, mutta omille ripsilleni se on sopinut tosi hyvin ja olen ollut tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii kiitos paljon vinkistä! Mä just katselin noita Zuiin meikkejä ja mietin, pitäisikö ostaa jotain testiin :) Tuo ripsari lähtee ainakin testiin heti, kun pääsen taas keskustaan ostoksille. Ripsivärit on kyllä just sellasia, että joku sopii jollekin ja toinen ei taas tykkää yhtään, mutta toivottavasti mäkin tykästyn tohon!

   Poista
 2. Nyt ainakin näyttää vahvasti siltä, että Livboxin muuttuminen Betteksi on parantanut boxin laatua huomattavasti. Itsehän on ole nyt näitä kahta ensimmäistä Betteä tilannut, mutta nähtyäni helmikuun laatikon sisällön pistin oitis kolmen kuukauden tilauksen vetämään :D Maaliskuun boxihan on vielä bloggaajien kokoama, joten odotukset on kyllä korkealla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oon ihan samoilla linjoilla sun kanssa :) Joo ensi kuun boksilta mä ainakin odotan vielä enemmän juuri siksi, että kyseessä on bloggaajaboksi! Tosin nää kaksi jo tullutta Bette Boxia on olleet kyllä mun mielestä hyvinkin paljon samaa tasoa kuin LivBoxin aikaiset bloggaajaboksit, joten oon ihan tyytyväinen näiden perusboksienkin sisältöön :D

   Poista
 3. Mä tykkäsin, ja varmasti tilaan vielä ainakin ensi kuun boksin, joka on bloggaajaboksi. Tosin paljastuksista jo tiedän, ettei yksi tuote minua kiinnosta, mutta toivottavasti muut tuotteet ovat mieluisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä :) Mä en oo mennyt mitään paljastuksia vielä lukemaan, mutta toivottavasti boksi on muuten sisällöltään sulle mieluisa!

   Poista
 4. Mä tykästyin kovasti tähän boksiin 😊 Vaikka mulla on hartioihin ulottuvat hyvin ohuet hiukset niin BC:n Oil Miracle Brazilnut oli kertalaakista käytetty 😮 Tykkäsin kyllä ja tuntui tekevän hiukset ihaniksi, mutta kokeilupullot voisivat olla suuremmat. Yhdestä kerrasta on hankala saada niin hyvää mielipidettä, että tosiaan marssii kauppaan ja ostaa ko. tuotteen. Onkohan sisäiset kauneustuotteet tekemässä tuloaan sillä Look Fantasticin helmikuun boxissa oli Myvitaminsin c-ja d-vitamiinia sekä sinkkiä sisältäviä kapseleita. Purkki oli nimetty ihanasti Catwalk Queeniksi 💖 Kylläpä ne englantilaiset osaa 😆 Mä ihastuin tuohon Zadig & Voltairen tuoksuun niin että vinkkasin miehelle, että vois tuoda vaikka tuliaisia kun seuraavan kerran raahautuu Helsinkiin työkeikalle 😃 Tosi hyvä boksi oli kaiken kaikkiaan, Bette Box parantaa sisältöä kuin sika juoksuaan 🐖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tosta riitti kahdeksi kerraksi, ja tosiaan eihän yhdellä tai kahdella käyttökerralla oikein saa vielä kunnollista käsitystä siitä, kannattaako tuote ostaa täysikokisena :/ Ilmeisesti tollaset kauneusravintolisät on taas muodissa, liekö tällä pian alkavalla keväällä jotain vaikutusta asiaan? Ihana nimi tolla tuotteella kyllä<3 :) Kiva että tuoksu oli sulle mieluinen, toivottavasti mies sellaisen sulle kiikuttaa ;) Jep, toivottavasti sama linja jatkuu vielä pitkään!

   Poista
 5. Vaikuttaa kivalle boksille :) Tosin nyt, kun koitan siirtyä luonnonkosmetiikkaan pääosin (kaikkia ei vaan voi vielä korvata, ko esim. mun silmät on superherkkiksiä uusille tuotteille).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä tosi vähän luonnonkosmetiikkaa, mutta onneksi on myös bokseja, jotka on pääasiassa tai jopa kokonaan luonnokosmetiikkaa! :)

   Poista
  2. Ehkä sellainen pitäisikin ottaa testiin, kiitos ideasta :)

   Poista
 6. Mä en oo koskaan tilannut mitään boxeja ja tekis kyllä mieli kokeilla, mutta minkähän sitten tilaisi kokeiluun :D niitä on niin monenlaisia!

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin niitä kyllä on :D Bette Boxia ja Lookfantasticin Beauty Boxia voin ainakin suositella :) Muista mulla ei olekaan kokemusta.

   Poista
 7. Nyt vaikuttaa kyllä hyvältä boxilta ja edelleen funtsin tällaisen tilaamista. Etenkin nuo kauneusravintolisä tabut oli aika mahtava juttu ja ehken hieman yllättäväkin, en tiennyt että tuollaisiakin voi boxista löytyä! Meikkituotteita vaan kaipailisin taas enemmän, etenkin huulituotteita:D Ripsari taas? Tuntuu että nuita tulee näistä usein!:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LivBoxia en olisi missään nimessä suositellut, mutta nää Bette Boxit on kyllä ihan toista luokkaa :) Ensi kuussa on vielä hei bloggaajien valitsemia tuotteita boksissa ja ne boksit on ainakin LivBoxin aikana olleet aina keskimääräistä laadukkaampia ;) Huulituotteet kelpaisi kyllä mullekin, toivottavasti sellaisia tulisi pian! Joo toi ripsiväri oli vähän hassu yllätys, mutta toisaalta tulipahan toikin testattua :D

   Poista

Kiitos kommentista!