torstai 16. helmikuuta 2017

10 vinkkiä kissarajauksiin


Kuten mun meikkikuvistani ainakin on voinut panna merkille, nestemäisellä eyelinerilla tehdyt kissarajaukset kuuluvat lähestulkoon aina mun silmämeikkiini. Mun meikkityylini vaihtelee muuten ajoittain melko paljonkin, mutta ne kissarajaukset ovat ja pysyvät. Multa on jonkin verran pyydelty postausta aiheesta - millä tuotteilla ja millä tavalla ne rajaukset saa nätisti tehtyä, ja nyt olisi vihdoin sellaisen postauksen aika :) Ensinnäkin mun täytyy todeta, että mun tapani rajata silmät ei taatusti ole se paras mahdollinen, mutta vuosien harjoittelu on osoittanut sen olevan paras juuri mulle. Tässä olisi siis muutama vinkki aloittelijoille, ja vaikka nämä varmasti suurimmalle osalle ovatkin täysin itsestään selviä, toivottavasti näistä on myös hyötyä jollekin! Jonkinlainen videotutoriaali olisi taatusti ollut paljon parempi ja havainnollistavampi, mutta tällä hetkellä sellaiset ei oikein multa onnistu, joten toivottavasti saatte näistä mun sanallisista selityksistäni irti edes jotain :)

1. Varaa aikaa ja hyväksy se, ettet välttämättä onnistu heti täydellisesti
Kukaan ei ole seppä syntyessään ja vaikka se ikävää onkin, sitä täydellisen upeaa ja symmetristä lopputulosta ei välttämättä saavuta ensimmäisellä eikä toisellakaan kerralla. Älä myöskään aloita rajausten tekemistä, kun sun pitäisi olla jo juoksemassa bussiin ja töihin tai kouluun. Varaa niiden tekemiseen riittävästi aikaa ja kärsivällisyyttä. Voisin itse verrata tätä irtoripsien kiinnittämiseen, sillä sekin oli mulle itselleni aluksi ihan mielettömän hankalaa, mutta riittävän sinnikkäällä harjoittelulla sekin alkoi sujua ja nykyään saan ne hyvinkin nopeasti asettumaan paikoilleen. Harjoittelemalla näiden rajausten teonkin parhaiten oppii ;)


2. Mieti millaisen eyelinerin valitset
Näissä on eroja ja paljon onkin. Mä voisin melkein tehdä erillisen postauksen siitä, millainen eyeliner on mun mielestäni hyvä. Aloittelijoille suosittelen ehdottomasi enemmän noita vasemmalla olevia diplinereita kuin perinteisempiä, sutimaisia eyelinereita. Ja tuo ihan siitä syystä, että usein noi "sudit" on suhteellisen pitkiä, taipuvaisia ja kärjestä leveitä, jolloin pienikin käden tärähdys saattaa vetää kauniin mustan eyelinerviirun puoleen väliin silmäluomea. Diplinerit on monesti jämäkämpiä ja niitä on helpompi hallita. Myös geelirajaukset on todella hyviä ja helppokäyttöisiä, kunhan vaan omistaa kunnollisen, riittävän ohuen siveltimen siihen tarkoitukseen. Tussilainerit ovat myös helppoja käyttää.

Mieti myös mitä ominaisuuksia haluat eyelineriltasi. Vedenkestävä pysyy todennäköisesti paikallaan koko päivän, mutta sitä on hankalampi mennä korjailemaan, jos se laittohetkellä ei asetukaan niin kuin haluat ja myös poispesemiseen tarvitaan usein vedenkestävä silmämeikinpoistoaine. Vesiliukoisen saa taas helposti putsattua ja korjailtua, mutta se saattaa hyvinkin levitä päivän aikana, erityisesti jos silmät ovat yhtään taipuvaiset vuotamaan. Ylempänä mainitut tussimaiset eyelinerit on hyvi helppokäyttöisiä, mutta valitettavan usein myös todella nopeasti kuivuvia. Ja voin kertoa, että pari viikkoa vanhalla, puoliksi jo kuivahtaneella eyelinerilla on erittäin hankala saada aikaan kaunista rajausjälkeä.


3. Mieti, missä vaiheessa rajaat silmäsi
Itse piirrän rajaukset sen jälkeen, kun olen saanut luomivärit paikoilleen eli siis ennen ripsien taivuttamista ja ripsivärin laittoa. Joskus jätin eyelinerit viimeiseksi siitä syystä, ettei ripsien taivutus tuntunut onnistuvan, jos silmät oli jo rajattu. Tai onnistui se, mutta samalla se eyeliner lähti pois ja tarttui ripsientaivuttimiin. Nykyään en enää käytä sellaisia eyelinereita, jotka eivät kuivuttuaan pysy paikoillaan ripsiä taivutettaessa, joten tätä ongelmaa ei ole. Eyeliner myös tarttuu helpommin jo taivutettuihin ripsiin, joten senkin takia tykkään taivuttaa ripset vasta rajattuani silmät. Ennen luomivärien laittoa en missään nimessä suosittele rajaamaan silmiä, sillä luomille jälkeenpäin levitetyt luomivärit blurraavat ja jopa peittävät jo olemassa olevan rajausjäljen ja jos siitä haluaa terävän ja selkeän, joutuu joka tapauksessa tarttumaan uudestaan siihen eyelineriin ja korjaamaan meikkiä.

4. Tue käsi johonkin
Kun vihdoin tulee aika aloittaa rajausten teko, suosittelen tukemaan kättä koko ajan johonkin. Näin vältät ylimääräisen tärinän ja vapinan, joka helposti tulee käteen pikkutarkkaa työtä tehdessä, vaikkei sen kummemmin tilannetta jännittäisikään. Itselläni on kyynärpää aina tuettuna meikkipöytään ja useimmiten vien vielä vasemman käden kasvoille ja tuen oikeaa kättä siihen, kun alan tehdä rajauksia. Tämä piirre on varmasti jäänyt siitä, kun mulla oli aiemmin tapana venyttää vasemmalla kädellä silmäluomea samalla, kun tein rajauksia oikealla. Nykyään yritän olla venyttämättä ihoa, mutta yhä edelleen tuen sitä eyelinerviivaa piirtävää kättä mahdollisimman paljon johonkin. Kasvojen ihon ja käden välissä voi myös käyttää jonkinlaista puhdasta liinaa, jos pelkää tuhrivansa alla olevan meikkipohjan. Tai sitten sen meikkipohjan voi tehdä vasta silmämeikin jälkeen, jos kokee sen paremmaksi tavaksi.


5. Tee pieniä vetoja mahdollisimman lähelle ripsirajaa
Varsinkaan alussa ei edes kannata yrittää vetää yhtä pitkää vetoa koko silmäluomen poikki, sillä vaikka Youtuben kauneusbloggaajat saavat sen näyttämään hyvinkin helpolta, ei se välttämättä todellisuudessa sitä ole. Tee mieluummin pieniä, lyhyitä vetoja eyelinerin kanssa ja pidä huoli siitä, että rajausjälki tulee mahdollisimman kiinni ripsien tyveen. Tällöin vältyt siltä, että rajausjäljen ja ripsirajan väliin jäisi näkyviin ihon omaa sävyä/luomivärejä.

Toiset tykkäävät aloittaa rajausten teon silmän sisänurkasta ja toiset tekevät ensin sen silmän ulkonurkasta lähtevän siipirajauksen ja etenevät siitä kohti silmän sisänurkkaa. Kannattaa testata kumpi tyyli itselle sopii paremmin. Mä teen itse yleensä ensin sen rajauksen luomelle ja aloitan milloin silmän sisänurkasta ja milloin ihan luomen keskeltä ja etenen siitä molempiin suuntiin :D Sen jälkeen teen sen siipirajauksen ylhäältä alaspäin.

6. Valitse jokin piste, minne asti vedät siipirajauksen
Sen pisteen voi ja se kannattaakin aluksi ihan konkreettisesti piirtää sillä eyelinerilla. Eli siis teet jonkinlaisen merkin molempiin silmiin siihen kohtaan, johon haluat sen rajauksen lopulta päättyvän. Toiset haluavat rajausjäljen jatkuvan ohuena todella korkealle asti, toiset taas tykkäävät lyhyemmästä siipirajauksesta. Niin tai näin, suosittelen itse tekemään jonkinlaisen pienen pisteen ensin molempiin silmiin ja vetämään siitä sitten eyelinerin kanssa sen rajauksen siihen pisteeseen tai siitä pisteestä alaspäin. Itse suosin jälkimmäistä tapaa. Mulla on yleensä tapana nostaa ja kaartaa sitä rajausjälkeä kohti kulmakarvojen loppua, mutta joskus on kiva vetää vähän suorempaakin viivaa sen eyelinerin kanssa. Nää on kaikki ihan makuasioita :)


7. Räpsyttele välillä
Faktahan on, että silmiä on joskus pakko räpsyttää ja jos et itse sitä tee, silmät tekevät niin automaattisesti itse. Helpommalla pääset, kun välillä nostat sen eyelinerin kauemmas silmästä ja räpsytät silmiä. Sen jälkeen voit taas hetken aikaa jatkaa rajaamista ihan rauhassa ilman pelkoa siitä, että silmät räpsyvät omia aikojaan ja eyelineria on puoli silmäluomea täynnä.

8. Tarkista, että molemmat puolet näyttävät suunnilleen samalta
Täysin symmetrisen lopputuloksen saaminen on usein täysin mahdotonta eikä sellaiseen kannata edes pyrkiä. Mun mielestäni riittää, kun molempien silmien rajaukset ovat silmämääräisesti samanlaiset. Tarkista, että rajausjälki ulottuu molemmissa silmissä yhtä pitkälle ja rajaus on yhtä paksu. Vaikka mulla on vuosien kokemus eyelinerien teosta, yhä edelleen mulla käy välillä niin, että toisen silmän rajausjälki on omaan silmääni täydellinen, mutta toisesta tuleekin selkeästi paksumpi. Sitten ei auta muu kuin tehdä toisestakin yhtä paksu, sillä varsinkaan vedenkestävä eyelineria en yleensä lähde tossa vaiheessa enää putsaamaan pois.


9. Anna eyelinerin kuivua ennen ripsien taivuttamista ja ripsivärin levitystä
Suosittelen odottamaan hetken aikaa rajausten teon jälkeen ennen kuin ripsiä alkaa taivuttaa. Harmillisen moni eyeliner lähtee pois ja tarttuu ripsientaivuttimiin vielä kuivuttuaankin, mutta onneksi on olemassa myös niitä eyelinereita, jotka eivät noin tee. Tämä asia ei myöskään ole mun kokemusten mukaan riippuvainen siitä, onko kyseessä vedenkestävä vai vesiliukoinen eyeliner. Kuvassa näkyvä kolmikko ei mulla itselläni tartu kuivuttuaan ripsientaivuttimiin ja siksi pidän noista. theBalmin ja NYXin eyelinerit ovat vesiliukoisia ja H&M:n taas vedenkestävä.

10. Älä ota meikkaamista liian vakavasti
Tämä pätee eyelinerien teon lisäksi kaikkeen muuhunkin meikkaukseen. Älä ota sitä liian vakavasti! Meikkaamisen ei pitäisi olla pakkopullaa eikä sitä pitäisi joutua tekemään hampaat irvessä ja itku kurkussa. Joskus kaikki ei onnistu, ja vaikka se erityisesti kiireisinä aamuina ottaakin päähän, ei sitä tilannetta kannata ottaa liian vakavasti. Harjoitus tekee mestarin ja jokainen on joskus ollut aloittelija tässäkin asiassa.

Noista mun meikkikuvista huomaa helposti sen, etteivät noi munkaan rajaukseni mitään täydellisiä ole. Rajausjälki saattaa olla hieman epätasainen tai paksuus on muuten omituinen. Onneksi se ei kuitenkaan ole niin vakavaa ;)

Tässä siis mun vinkkivitoset kissamaisten rajausten tekoon :) Kertokaa ihmeessä omat vinkkinne silmien rajaamiseen!

22 kommenttia:

 1. Tää oli tosi hyvä postaus, hyviä vinkkejä :) Mä oon rajannut silmiä varmaan jo 7 vuotta lähes joka päivä, mutta edelleen on välillä ongelmia. Mä meikkaan tällä hetkellä seisaalteen peilin edessä enkä saa kättä tuettua mihinkään, joten siinä varmaan suurin pilalle menneiden meikkien aiheuttaja :D Mulla on myös paha tapa venyttää silmäkulman ihoa rajauksia laittaessa :D
  Tosi upeita silmämeikkejä sulla näissä kuvissa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jasu :) Oi eii, mä en ikinä voisi meikata tolla tavalla, ihan senkään takia etten oo tottunut tollaseen :D Mäkin sorrun tohon venyttämiseen yhä edelleen aina silloin tällöin, se ainakin nopeuttaa tota touhua jonkin verran ja vanhoista tavoista on ollut yllättävän hankala päästä eroon. Kiitos paljon kehuista ihana<3

   Poista
 2. Hyvät olivat ohjeet, selkeät ja tarkat, olisivat voineet olla tarpeen noin 25 vuotta sitten kun aloitin kissarajausten teon! 😸 Silloin en tajunnut eyelinerien hyödyllisyyttä, kait niitä silloin jo oli olemassa. Mustalla tylsähköllä kajalilla piirrettiin 😁 Mulle paras työkalu nykyään kissarajausten tekoon on YSL:n Baby Doll eyelineri, jonka juuri mainitsin Keyword Lovenkin blogissa. Sitä jäin miettimään miksi silmäluomea ei saa venyttää? Mun on pakko venyttää, iho ei ole enää kimmoinen ja "pullea" 😄 Käsikin on jo niin harjaantunut ettei tarvitse tukea, mutta se on täysin totta, että kiireessä hommasta ei tule mitään 👍 Sun silmäkuvat on todella ihania, värit on kauniita varsinkin vaaleanpunainen-ruskea luomiväri ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kajalilla on varmasti tosi monet ton touhun aloittaneet :) Kajalilla on mun mielestä joskus ihan kivakin tehdä niitä rajauksia, mutta eihän niistä mitenkään saa sellaisen pehmoisen kynän kanssa yhtä teräviä ja selkeitä kuin nestemäisen eyelinerin kanssa :D Mä just bongasin ton eyelinerin jostain Fb keskustelusta, kun sitä hehkutettiin siellä! Varmasti on siis hyvä :) En mä tiedä onko tossa silmäluomen venyttämisessä mitään muuta huonoa kuin se, että iho venyy siitä jonkin verran, mutta aika monta vuotta mäkin tota harrastin ihan päivittäin. Kiitos hurjasti kehuista ja kommentista Tuuli<3 :)

   Poista
 3. KIITOS, just tänä aamuna taas kirosin kun perkele mikään ei onnistunut :D Sun silmämeikkikuvat on ihania ja katsoin niitä ihaillen <3
  Huomisaamuna taas uudella innolla siipien pariin.
  Mikä on sun mielestä joka kategoriassa paras kokeilemasi tuote? Meinaan nyt siis rajaustuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ole hyvä, toivottavasti rajausten teko on sujunut paremmin! Kiitos kovasti<3 :)

   Diplinereista sanoisin parhaimmaksi ton H&M:n eyelinerin. Se on ihan mahtava ja edullinenkin vielä. Essencen Liquid Ink Eyeliner Waterproof on myös ihan mahtava ja tolla pysyvyys on ihan huippuluokkaa. NYXin Matte Liquid Linerilla saa superohutta jälkeä ja toi on muutenkin todella hyvä, vaikka normaalisti suosin vedenkestäviä eyelinereita :) Tussilainereista en osaa sanoa mitään suosikkia, kun en oikeen oo koskaan päässyt testaamaan mitään sellaista, mikä oikeasti toimisi kaksi viikkoa kauemmin ja olisi muutenkin mun tarpeisiini sopiva :D Sama homma geelirajausten kanssa.

   Poista
 4. Mielenkiintoinen postaus! Varsinkin kun samaistun täysin, ei olekaan päivää jolloin jättäisin kokonaan kissarajauksen pois meikistäni. Paaitsi joinain sunnuntaina, hahaha!:'D No siis lähestulkoon aina multa löytyy kissarajaus, mutta ikinä ei pidä sanoa ei ikinä. Meni nyt taas ohi aiheen???
  No mutta siis aiheeseen. Itse tein kajaalilla rajauksia nuorempana mutta sitten kun aika oli siirtyä siihen haastavaan nestemäiseen niin otin sen monien suosiman teipin avukseni. Teipillä saa aloitettua hyvin ja siinä harjaantuu taidotkin samalla! Nykyään onnistun jo ilman teippiä saamaan suht hyvät ja samannäköiset rajaukset. Joten minun vinkkini on, aloittelijat rakkaat ottakaa teippi avuksi.:D
  Vielä muuten siitä ripsientaivutuksesta. Joskus kun taivuttelin ripsiä linerin laiton jälkeen, niin vanhemmat linerit jotka olivat jo lopuillaan, kului/tarttui taivuttimiin ja rajaukseen jäi sitten korjattavia aukkoja. Selitinpä hölmösti, toivottavasti älysit mitä ajan takaa:'D Anyway yleensä en taivuta ripsiä kun ne on sen verran kaarevat mulla. Inhoon ripsientaivuttamista kun oma ripsi saattaa lähteä irti sen mukana:/
  Vielä kerran ihana postaus ja ihanaa viikonlopua Linda<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, ne on kyllä aikas ihanat ja meikki näyttää tosi oudolta ilman niitä, kun niihin on tottunut :D Kyllä mäkin joskus meikkaan ilman niitä, mutta voi vitsit miten siinä vaiheessa tulee aina ikävä niitä rajauksia. Oonkin melkeen mieluummin kokonaan ilman meikkiä kuin meikin kanssa, mutta ilman rajauksia :D

   Hei ton teipin olisin kyllä voinut itsekin listata tähän! Teipin lisäksi monet käyttää kaikenlaisia muitakin apuvälineitä sen siipirajauksen tekoon. Toivottavasti ihmiset on lukeneet tän sun kommentin, sillä toi on oikeesti hurjan hyödyllinen vinkki :)

   Joo tajusin kyllä mitä ajat takaa, ja tossa postauksessa oon itsekin juuri tosta maininnut, kun jotkut eyelinerit lähtee pois ja tarttuu niihin taivuttimiin ja sen jälkeen sitä rajausta saa olla korjaamassa :D Sen takia suosinkin sellaisia eyelinereita, jotka pysyy paikoillaan, kun noissakin on yllättävän paljon eroja :) Mun on taas ihan pakko taivuttaa mun ripset, kun ne on täysin suorat :D Kiitos paljon ja hauskaa viikonloppua sinnekin! ♥

   Poista
 5. Hyviä vinkkejä! :) Muistan kun itsekin tein aina kissarajaukset, ja tosiaan teen edelleenkin jos rajaukset laitan, mutta viime aikoina olen mennyt vain jostain syystä pelkällä ripsivärillä :D Ehkä se johtuu siitä, että miulla ollessa ripsienpidennykset, en yleensä koskaan tehnyt rajausta, joten kai se on sitten vaan jäänyt päälle ripsien pois ottamisen jälkeenkin. Tai sitten olen vain laiskistunut meikkaamisen suhteen, haha ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tossa yksi syy, miksen niitä ripsienpidennyksiä oo koskaan uskaltautunut ottamaan :D Voin kuvitella miten vaikea niitä rajauksia olisi putsata pois ja varoa samalla ripsiä, varsinkin kun tykkään käyttää nimenomaan vedenkestäviä eyelinereita :'D Toi on kyllä varmasti aika pitkälti nimenomaan tottumiskysymys. Tällä hetkellä mun namaa näyttää mun mielestä tosi oudolta, jos mulla on meikkiä mutta ei niitä rajauksia, mutta luultavasti mäkin tottuisin tohon nopeasti, jos vaan lakkaisin rajaamasta silmäni :)

   Poista
 6. Hyvä postaus ja hyviä vinkkejä! :) Mä muistan joskus tuskailleeni kissarajuksen kanssa oikein kunnolla. Lopputulos oli aina sotkuinen, ruma ja paksu. Nykyisin teen kissarajauksia jo sen verran usein, että yleensä olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Mä en siltikään tee kissarajuksia, jos mulla ei ole kunnolla aikaa meikkaamiseen. Rajausten teko ei välttämättä vie älyttömän kauan aikaa, mutta jos niitä kiireessä alkaa väkertämään, silloin mä yleensä myös sotken :D Sillon kuin mulla on aikaa panostaa silmämeikkiin jonkin verran, mutta rajauksia en uskalla tehdä (koska niiden korjaamisen ei olisi aikaa), laitan usein ohuen rajauksen ihan silmänrajauskynällä ja siihen irtoripset. Korostaa silmiä tosi kivasti ja meikki näyttää huolitellulta, mutta siinä mulla ei ole sotkemisvaaraa :D Mutta kyllähän silmämeikki parhaalta näyttää juuri silloin, kun on kauniit mustat kissarajaukset :)

  Mä en enää osaa tehdä rajausta muulla, kuin tuollaisella nestemäisellä sutieyelinerilla. Itseasiassa en muuta käytäkäään, kuin NYXin Matte ja Vinyl Liquid Linereita :D Mutta se on kyllä totta, että aloittelijoille nuo voivat olla vaikeita ja suttaamisen mahdollisuus on suurempi. Noissa on mun mielestä se etu, että niillä saa helposti todella tarkan ja ohuen, sekä pikimustan lopputuloksen. Nuo NYXin myös pysyvät tosi hyvin :)

  Ainut juttu, minkä mä teen aika eri tavalla kuin sä, on tuo siiven nostaminen ylöspäin. Mulla on niin raskaat luomet, että nostamalla sitä rajausta se saattaa jäädä luomen alle hölmösti piiloon :D Siksi menen aina vähän suoremmalla rajauksella. Oon monesti ihaillut sun silmien muotoa ja sulle sopii tuo nosto todella hyvin :) Ja nämä silmämeikit ovat muuten ihanan värikkäitä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata :) Sama homma täällä, mutta onneksi taidot on kehittyneet meillä molemmilla eikä tota tuskastelua tule enää samalla tavalla kuin joskus aiemmin! Mä oon joskus tehnyt ihan samaa kuin mitä sä tossa mainitsit, eli ohut rajaus rajauskynällä ja irtoripset päälle. Jotenkin ne irtoripset on itsessään sen verran näyttävät, ettei ne välttämättä edes tarvitse sitä kunnon rajausta sinne pohjalle :)

   Mä haluaisin testata myös ton Vinyl Liquid Linerin. Tuohon Matteen tykästyin ja kiitos siitä, että ylipäänsä lähdin tota testaamaan, kuuluu juurikin sulle :) Joo toi siveltimen muoto on kyllä sellanen, että sillä saa tosi ohutta rajausjälkeä aikaan ja väri myös tarttuu hyvin luomille!

   Tossa tapauksessa suorempi rajaus on varmasti parempi vaihtoehto :) Mäkin kyllä vedän ton rajausjäljen yleensä suhteellisen pitkälle, koska pelkään sen jäävän just tolla tavalla sinne luomen alle piiloon :D Kiitos kovasti sulle<3

   Poista
 7. Superhyviä vinkkejä. Oon ollut aina surkea eyelinerin laittaja, joten näistä on oikeasti apua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että postauksesta oli hyötyä sulle! :)

   Poista
 8. Tosi hyviä vinkkejä ja olit ajatuksella tehnyt postauksen!

  Minä en nykyään juuri koskaan tee rajauksia silmiin, se vaan jossain vaiheessa jäi rutiinistani pois. Tuntuu, että silmäluomeni ovat ehkä vähän raskaammat nyt kuin pari vuotta sitten ja rajaukset saavat ne usein näyttämään vielä raskaammilta. Toisaalta en ole kaivannut tuota rajaustussin kanssa söhertämistä :D Irtoripsien kanssa tekisin rajaukset, mutta muuten en usko niitä hirveän usein enää eyelinerilla tekeväni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta Nella :) Joo raskaissa luomissa se rajaus saa kyllä herkästi vielä raskaamman vaikutelman, mutta toki se riippuu paljon myös esim. silmän mallista ja siitä, millaiset rajaukset tekee :) Haha, se on ihan hyvä jos ei ole edes ikävä niitä rajauksia ja eyelinereita :D

   Poista
 9. Oii miten hyviä vinkkejä!:) Tosiaan eyelinerin tekeminen vaatii kärsivällisyyttä ja harjoittelua. Mä itse teen kajaalilla ekaksi rajaukset ja siihen päälle sitten eyelinerit. Käytän itse sivellintä ja sellaista geelimäistä eyelineria. Mä laitan rajaukset myös luomivärin jälkeen ja ennen ripsaria. Haluaisi kyllä oppia tekemään sellaisia ihan tarkkoja ja ohuita rajauksia. Sulla on todella upeita noi rajaukse<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jep niin vaatii, sama niiden irtoripsien kanssa esimerkiksi :) Geelirajaukset on tosi näppäriä, itsekin käyttäisin mieluusti sellaista, mutta tällä hetkellä en omista/tiedä yhtään sellaista, joka oikeesti pysyisi mun luomilla koko päivän :/ Sitten vain harjoittelemaan! Mullakin kyllä tulee lähes aina rajauksista hieman liian paksuja tai saatan saada toisen tosi ohueksi, mutta toinen puoli menee sitten pieleen ja joudun tekemään siitä onnistuneesta, ohuesta rajauksestakin paksumman :D Kiitoksia<3

   Poista
 10. Mun pitäisikin alkaa harjoitella rajauksia :D Mutta olen just se tyyppi, jolla on aamuisin aikaa meikkaamiseen 5 min :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjoittele ihmeessä, tosin toi viis minuuttia kuulostaa mun korvaani melko pahalta rajausten kannalta! :D

   Poista

Kiitos kommentista!