tiistai 27. joulukuuta 2016

Uusia meikkejä

Ostospostausta luvassa pitkästä aikaa! Mun loppuvuoden kestävä ostolakko ei nyt ehkä oo ihan mennyt niin hyvin kuin olisi voinut odottaa, mutta toisaalta oon kyllä ollut ostamatta aika paljonkin kaikkea sellaista, mitä olisi tehnyt mieli ostaa. Joitain meikkejä tässä on silti tullut ostettua ja nyt täytyy myöntää, että montaakaan näistä en olisi kyllä oikeasti tarvinnut, eli sen puoleen mun itsekurissa on aika paljonkin parannettavaa.. Oon tämän postauksen julkaisua venyttänyt ja venyttänyt, sillä yhden pakettini kanssa oli pienoisia ongelmia. Verkkokaupan mukaan paketti olisi saapunut perille Postiin jo aikoja sitten, mutta eipä sieltä oltu mulle mitään ilmoiteltu. Lopulta kävin sitä lähipostistani kyselemässä ja sain muutaman päivän päästä viestin, että paketti on tosiaan löytynyt ja voin sen hakea. Ei tossa muuten mitään, mutta siellä oli myös yksi joululahja ja tilauksen olin kuitenkin tehnyt jo reippaasti marraskuun puolella juurikin sen takia, että varmasti ehdin sen paketin saamaan jouluksi. No loppu hyvin, kaikki hyvin ja sain paketin ajoissa! Mitäs mä sitten olen ostanut itselleni? :)


Aloitetaan näistä Sleek MakeUP:n Blush By 3 Paletteista, joita tilasin itselleni pari kappaletta feeluniquelta. Mulla iski täydellinen valinnanvaikeus näiden palettien kohdalla, sillä mun teki mieli tilata oikeastaan jokainen niistä, mutta lopulta päädyin näihin kahteen. Sävymaailmaltaan Sugar ja Pink Lemonade ovat kuin yö ja päivä. Sugar sisältää tummempia ja syvempiä sävyjä ja Pink Lemonade taas vaaleita ja hempeitä sävyjä. Mulla ei mitenkään älyttömän paljon ole poskipunia ollutkaan, joten sen puoleen nämä paletit olivat aivan loistava lisä kokoelmiini. Paletit maksoivat 12,79 €/kpl eli hinta ei todellakaan ole paha kolmesta reilun kokoisesta poskipunanapista.


Sugarin sävyt näyttävät tältä. Vasemmalta löytyy tummahko punainen sävy Demerara, vierestä rusehtavamman punainen sävy Muscovado ja oikealta persikkainen Turbinado. Pigmenttiä riittää erityisesti Demerarassa ja Muscovadossa, mutta ihan kivasti myös tuo persikan sävyinen Turbinado poskilla näkyy. Kaksi ensimmäistä sävyä ovatkin sellaisia, että niiden kanssa saa oikeasti olla varovainen, sillä sävyt ovat kumpikin aika tummia ja noilla on erittäin helppo mennä vähän liiallisuuksiin. Ne ovat myös kumpikin shimmerisiä ja Turbinado paletin ainut mattasävy. Oletin Muscovadon olevan selkeästi ruskea sävy, mutta kasvoilla tuo näyttää todella punaiselta ja siinä on mun mielestäni aika pieni taitto siihen ruskeaan. Kauniita sävyjä jokainen ja nämä ovat puuterisia kaikki kolme.


Pink Lemonade sisältää nimensä mukaisesti vaaleanpunertavia sävyjä. Vasemmalta löytyy hempeän vaaleanpunainen sävy Pink Mint, keskeltä hieman tummempi vaaleanpunainen Macaroon ja vasemmalta vähän rusehtavampi ja vielä tummempi sävy Icing Sugar. Pink Mint ja Icing Sugar ovat molemmat shimmerisiä ja puuterisia sävyjä. Macaroon taas on matta ja voidemainen. Pink Mintin pigmentti on selkeästi kahta muuta huonompi ja tuota poskipunaa saakin laittaa kasvoille ihan reippaasti, jotta se näkyy mihinkään. Kahteen muuhun sävyyn olen täysin tyytyväinen, erityisesti Macaroon on hyvin pigmenttinen.


Pääsin myös vihdoin testaamaan näitä NYXin Ombre Lip Duoja, joita olin jo pitemmän aikaa katsellut ja kuolannut muiden blogeista. Ombré-ilmiö on nyt ollut jo jonkin aikaa pinnalla hiusten lisäksi erityisesti huulissa ja tämänkin kynän avulla on tarkoitus värittää huulten reunaosat tummemmiksi ja jättää keskelle vaaleampi alue liukuvärjäyksen tapaan. Valitsin itselleni ruskean sävyn Cookies & Cream, sillä tällä hetkellä olen edelleen ihastunut erilaisiin ruskeansävyisiin huulimeikkeihin. Huulipunakynän toisesta päästä löytyy ohuehko tummanruskea rajauskynä ja toisesta paksumpi ja vaaleampi huulipuna. Tummempi sävy onkin ihan selkeästi paljon tummempi, joten tällä on mahdollista saada aika näyttäväkin liukuvärjäys, mutta itse oon tykännyt pehmentää sitä huomattavasti huulipunasiveltimen kanssa. Kynän molemmista päästä irtoo väriä todella hyvin ja huulipuna on hyvin kermainen. Pidän tästä ja voisin hyvin kuvitella ostavani näitä lisääkin. Kynä maksoi feeluniquella 11,52 € ja näitä on saatavilla monissa eri sävyissä.


NYX:n huulimeikeillä jatketaan! Feeluniquelta lähti testiin myös Liquid Suede Cream Lipstick sävyssä Pink Lust. Kyseessä on mattaisen lopputuloksen antava nestemäinen huulipuna, jota myydään pääasiassa melko räikeissä sävyissä. Valikoimasta löytyy niin tämä kirkuvan pinkki kuin tumman sininen ja harmaa sävy, mutta myös muutamia selkeästi neutraalimpiakin sävyjä. Pink Lust on todella räikeä fuksian sävyinen huulipuna eikä itse asiassa sävyltään lainkaan sellainen, mitä tähän vuodenaikaan tykkään käyttää. Senpä takia olenkin testannut tätä vasta kerran, mutta siitä kerrasta jäi ihan suhteellisen positiivinen mielikuva. Puna kuivui nopeasti mattaiseksi, mutta huulituntuma oli silti melko tahmea. Pysyvyys oli hyvä eikä tämä kuivattanut huulia lainkaan niin paljon kuin Soft Matte Lip Creamit tai Lip Lingeriet, eli näitä voisin hyvin kuvitella ostavani lisääkin. Ei tästä suosikkiani tullut, mutta ihan hyvä nestemäinen huulipuna. Maksoin tästä 8,32 €.


Pari uutuusjuttua on tullut hankittua myös essenceltä. Puhuin jo aiemmin, että haluaisin testata essencen kivipuuteria ja koska mun Shiseidon kivipuuterini on loppu, ostin tämän All About Matt! Fixing Compact Powderin itselleni. Pidän tuosta puuterin kuvioinnista, se on mielestäni kaunis ja kyseessä on siis translucent puuteri eli ei, tämä ei näytä kasvoilla valkoiselta vaikka puuteri sen värinen onkin. Tämä ei kuitenkaan taida olla paras mahdollinen puuteri mun kuivalle iholleni, sillä puuteri kasautuu ja jämähtää kasvoille aika rumasti. Mä käytän kivipuuteria pääasiassa vain kasvojen T-alueelle, mutta täytyy varmaan koittaa etsiä jostain uusi puuteri, sillä tämä ei valitettavasti mun ihollani toimi kuten haluaisin.

Vierestä löytyy essencen Eyeliner Pen Waterproof. Mä tykkään tällaisista tussilainereista, ne on tosi näppäriä ja niillä on ihan älyttömän helppo tehdä siistit ja kauniit rajaukset silmiin. Näiden ongelmana vaan on se, että tällaiset tuppaavat kuivumaan mun käytössäni ihan viikossa tai parissa, minkä takia jossain vaiheessa lopetin näiden ostamisen kokonaan. Päätin kuitenkin antaa mahdollisuuden tälle eyelinerille, sillä essencen meikit ovat tosi edullisia, joten menetys ei olisi suuri, mikäli en tästä pitäisi tai tämäkin kuivahtaisi. Valitettavasti tämäkään ei päässyt mun suosiooni, sillä vaikka tämä on vedenkestävä, jostain syystä väri suttaantui todella helposti päivän aikana. Oon mä tätä muutaman kerran käyttänyt, mutta mua inhottaa, jos rajaukset leviävät työpäivän aikana, kun en pysty niitä pahemmin korjaamaan, joten tätä ei varmaankaan tule pahemmin jatkossa enää käytettyä. Näiden kahden hintaa en muista, sillä oon hävittänyt kuitit johonkin.


Oon paristakin blogista lukenut tässä viime kuukausien aikana näistä NYX:n Ombre Blush -poskipunista ja ihastuin noiden blogipostausten myötä täysin sävyyn Mauve Me. Niinpä laitoin jokin aika sitten poskipunan tilaukseen ja vihdoin olen tuon upeansävyisen poskipunan onnellinen omistaja! Tässä on siis kaksi eri sävyä, toinen vaaleampi ja toinen tummempi ja kumpikin sävyistä on kylmiä. Näitä on mahdollista käyttää joko erikseen tai sitten yhtä aikaa pyörittämällä sivellintä kauttaaltaan tossa poskipunapannussa. Mä olen itse suosinut tuota jälkimmäistä tapaa, mutta olen myös testannut kumpaakin sävyä erikseen. Mauve Me on hurjan kauniin sävyinen poskipuna ja tämä näyttää todella hyvältä kasvoilla. Poskipuna on näyttävä, mutta tämän kanssa ei tarvitse kuitenkaan olla turhan varovainen enkä ole itse ainakaan onnistunut laittamaan tätä kasvoille liikaa. Puna on kevyesti shimmerinen. Tällä oli feeluniquella hintaa 11,52 €.


Feeluniquelta tuli myös tilattua pari uutta Urban Decayn huulipunaa ja nämä olivat juuri siinä paketissa, minkä kanssa posti oli jotain hieman sekoillut. Mä oon täysin rakastunut näihin Vice huulipuniin ja olin jo Sokoksella katsellut tuota vasemmalla olevaa kaunista Cream punaa sävyssä Violate. Violate on kylmä ja violettiin taittava vaaleanpunainen huulipuna, joka näyttää huulilla melko neutraalilta mutta silti oikein kauniilta. Mun mielestä tämä ei myöskään ole ihan niin kermainen kuin monet Cream huulipunat ja tämän pysyvyys on todella hyvä. Vierestä löytyy Metallized sarjaan kuuluva upea ruskeansävyinen puna Conspiracy. En voi liiaksi toistella sitä, kuinka paljon pidän kaikista ruskeansävyisistä huulipunista ja nämä metallinhohtoiset punat ovat tällä hetkellä ehdottomasti mun suosiossani. Upea huulipuna, joka näyttää huulilla todella hyvältä eikä yhtään liian tummalta! Nämä maksoivat 19,20 €/kpl.


Ja sitten vielä viimeisenä itse itselleni ostama joululahja! Mulla on ollut nyt muutaman vuoden ajan tapana ostaa itselleni joku hieman arvokkaampi kosmetiikkalahja sekä jouluna että syntymäpäivänäni ja tällä kertaa tilasin itselleni feeluniquelta tämän Urban Decayn Full Spectrum luomiväripaletin. Mä olin vähän niinkuin päättänyt, etten tarvitse uusia luomivärejä enää, mutta tää poikkeaa täysin muista omistamistani paleteista, sillä toi sävymaailma on kaikkea muuta kuin neutraali ja "perinteinen", ja hyville värikkäille luomiväreille on toki aina tarvetta.


Tältä näyttää siis paletin sisältö. Paletista löytyy 21 upeaa sävyä, joista suurin osa on enemmän tai  vähemmän shimmerisiä, mutta löytyy tuolta myös valkoinen mattasävy. Toi väriloisto on jotain aivan ihanaa ja mulla on ties miten monta ideaa minkälaisia ihania värikkäitä silmämeikkejä tän paletin kanssa saa toteutettua! Yhden kerran olen tätä nyt ehtinyt testaamaan ja suurinta osaa sävyistä olen myös ihan sormella testannut. Iso osa sävyistä on pigmenttisiä ja väriä riittää oikein hyvin, mutta muutaman kanssa on valitettavasti aika paljonkin toivomisen varaa. Esimerkiksi keltaiset sävyt eivät mitenkään turhan hyvin luomilla näy, mutta kun alle laittaa valkoista luomiväriä, näkyvät värit paljon kirkkaampina. Samoin kostealla siveltimellä sävyt tulevat paremmin esille. Jotenkin olisin kuitenkin odottanut tämänhintaiselta luomiväripaletilta vähän enemmän. Maksoin tästä feeluniquella 55,04 €.

Näiden lisäksi oon tehnyt tilauksen myös ColourPopille, mutta siitä kuulette myöhemmin ihan omassa postauksessa :)

Oliko ostosteni joukossa tuttuja meikkejä? Kertokaa ihmeessä mielipiteenne näistä!

12 kommenttia:

 1. Oi miten ihania värejä tuo luomiväripaletti täynnä ♥ itse en kyllä osaisi käyttää noin kirkkaita värejä, mutta sun käsissä tosta paletista syntyy varmasti vaikka mitä ihania lookkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi väriloisto tossa paletissa on kyllä ihan uskomaton<3 :) Heh joo väreillä leikkiminen on usein tosi kivaa, mutta näiden kanssa saattaa kyllä syntyä myös sellaisia lookeja, joiden kanssa ei ihan äkkiä tee mieli lähteä ovesta ulos ihmisten ilmoille :D

   Poista
 2. Aivan ihania ostoksia, meikkejä, herkkuvärejä ym! Taas sellainen unelma meikkikasa mitä tuppaa sun blogista aina löytämään;) mua alkoi eniten nyt kiinnostaa tuo NYXin liukuväri huulipuna jutska. Haluan kuitenkin kokeilla myös sitä lingerietä mitä mulle on moni kehunut. Mutta anyway! Ihania ostoksia, ei se haittaa vaikka vähän lakosta lipsuu kun sen vuoksi voi tulla herätteenä ostettua aarteita nimim. kokemusta on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Testaile hei ihmeessä sekä noita ombre-huulipunia että lip lingerieitä :) Mä en tiedä itseni lisäksi kovinkaan montaa, jotka eivät olisi noista lip lingerie punista pitäneet :D Tuntuu, että ne saa lähinnä pelkästään niitä kehuja joka puolelta, vaikka mähän en niistä oikein perustanutkaan :) Heh no niinpä, ties mitä ihanuuksia sitä voi löytää<3

   Poista
 3. Iiiiiihania juttuja ! ♥ Täällä yksi NYX ja Urban Decayn rakastaja ihastelee :D

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat ihastuksen kohteen mullakin ;D NYX ja UD on niin ihania<3

   Poista
 4. Tuo NYXin Ombre-poskipuna houkuttaisi minuakin, mutta yritän nyt pitää kokoelmani maltillisena-poskipunia kun on kertynyt vähän liikaa ja ne kuluvat niin hitaaasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis musta tuntuu, että poskipunat ei kulu juuri ollenkan :D Kestää ihan tolkuttoman kauan, että sellaisen saa käytettyä loppuun, eli ymmärrän täysin mitä meinaat! Toi poskipuna on kyllä tosi ihana<3

   Poista
 5. Paljon ihania meikkejä <3 Tuo NYXin poskipuna alkoi heti kiinnostamaan mua! Näyttää niin ihanan sävyiseltä :) Myös noissa luomiväripaleteissa on niin kauniita sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poskipunan sävy on kyllä hurjan kaunis ja sopisi varmasti sulle tosi hyvin! Harmi ettei noita taida saada ostettua kaupoista vaan noi pitää vielä ainakin tilata jostain :/

   Poista
 6. Ihania ostoksia! <3 Mua kiinnostaisi myös kokeilla noita NYXin Ombre Lipsejä. Silloin tällöin olen tehnyt ombremeikkiä huuliin ihan tavallisia huulipunia yhdistelemällä :)

  Multakin löytyy tuo essencen tussirajaus. Mun mielestä se on ihan ok. Itselläni se pysyy kyllä paikoillaan koko päivän ja parasta tuossa on se, että vaikka tussi on ollut avattuna mulla ainakin yli 3 kuukautta, ei se ole vieläkään kuivunut. Mä en kuitenkaan tykkää tehdä rajausta tuon kanssa, koska se tuntuu työläältä käyttää. Mun mielestä nestemäisellä eyelinerilla tulee helpommin ja nopeammin pikimusta ja tarkka rajaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata<3 :) Mäkin oon tehnyt niitä ihan tavallisten huulipunien kanssa, mutta olihan toi ihan kiva saada tollanenkin yhdistelmätuote :)

   No toi on kyllä kieltämättä tosi poikkeuksellista, ettei tussi oo vielä kuivahtanut tossa ajassa :D Mäkin käytin tota taas viikonloppuna ja hyvä se mullakin oli, eli ei voi ainakaan nopeasta kuivumisesta moittia tota eyelineria. Jep, nestemäiset eyelinerit on kyllä parempiä siitä, että saa heti sen kunnollisen, intensiivisen mustan rajausjäljen!

   Poista

Kiitos kommentista!