maanantai 19. joulukuuta 2016

NYX Intense Butter Glosses


Nyt olisi luvassa jatkoa tähän mun NYXin huulimeikkien tarkempaan esittelyyn ja arvosteluun. Aiemmin esittelin tässä postauksessa kaikki omistamani NYXin Matte Lipstickit ja tänään olisi siis vuorossa Intense Butter Glossit. Näitä huulikiiltoja multa löytyy neljä kappaletta ja pidän näistä kaikista. Nimensä mukaisesti nämä ovat huulikiiltoja ja todella intensiivisiä sellaisia. Sävyt ovat peittäviä ja sarjasta löytyy toinen toistaan upeampia eri sävyjä, joista osa on perinteisiä nudeja, punertavia ja vaaleanpunaisia, mutta joukosta löytyy myös todella räikeitä sävyjä. Nämä poikkeavat mun mielestäni täysin perinteisistä huulikiilloista, sillä nämä todella antavat huulille pitkäkestoisen värin sen kiillon lisäksi. Näistä mun sävyistäni yksikään ei ole shimmerinen eikä mun käsittääkseni tässä sarjassa sellaisia olekaan. Sävyvaihtoehtoja on yhteensä 24 ja yksi huulikiilto sisältää tuotetta 8 ml.

Nämä levittyvät huulille kauniisti, mutta tummien sävyjen kanssa suosittelen jälleen kerran rajaamaan huulet ennen huulikiillon levitystä. Ilman rajausta nämä myös saattavat karata huulten rajojen yli, mutta muuten pysyvyys on näillä huulikiilloiksi todella hyvä. Vaaleimmat sävyt lähtevät helposti myös pois huulilta meikkejä pestessä, mutta tummimmista sävyistä saattaa jäädä sitä väripigmenttiä huuliin, jolloin meikinpoistoon saa käyttää hieman enemmän aikaa ja vaivaa. Se ei kuitenkaan mua haittaa, sillä en mä sentään ole joutunut mitään silmämeikinpoistoainetta näiden poistoon käyttämään. Pidän kaikista neljästä omistamastani sävystä ja aion varmasti ostaa näitä vielä lisääkin. theBalmin Pretty Smart huulikiiltojen lisäksi nämä ovat mun ehdottomia suosikkejani!

Seuraavaksi esittelen yksitellen kaikki sävyt ja alhaalla on vielä swatchit kaikista sekä käden iholla että huulilla :)


Aloitetaan vaaleimmasta sävystä. Tres Leches on kaunis perinteinen nude sävy. Ei liian vaalea eikä liian tumma ja sävy sopii omalle ihonsävylleni ihan täydellisesti. Mä oon aika tarkka sen suhteen, millaista nudea huulipunaa käytän. Sävyn pitää olla juuri eikä melkein sopiva, sillä esimerkiksi liian vaaleat nudet punat näyttävät mun huulilla todella rumilta. Tämä on sävyltään juuri mulle sopiva ja nudenväriset huulet saa yhdistettyä kivasti melkeinpä minkälaiseen meikkiin tahansa. Tämä on myös sen puoleen hyvin turvallinen sävy, että vaikka tämä sattuisi leviämään huulten rajojen yli, se ei pomppaa silmille yhtä voimakkaasti kuin noiden kolmen muun sävyn kanssa.


Summer Fruitia kuvaillaan mansikanpunaiseksi, mutta mun mielestäni tämä on ennemminkin korallinpunainen. Näin kirkkaansävyiset huulipunat lukeutuvat mulla niihin kesäpuniin, sillä en jotenkin osaa talvella käyttää täntyylisiä sävyjä. Väri on hyvin silmiinpistävä ja tämän kanssa saakin olla tarkka siitä, ettei väri lähde karkaamaan huulten rajojen yli, sillä lopputulos on silloin kaikkea muuta kuin kaunis. Tämä ei ole näistä suosikkini, mutta eiköhän kevään ja kesän tullessa tätäkin tule käytettyä enemmän.


Tämä upeaakin upeampi sävy Berry Strudel on kylmänsävyinen, voimakkaasti siniseen taittava violetti. Tää sävy on puhdasta rakkautta, mutta onhan tää sävynä myös todella haastava. Ei todellakaan mikään perus ja tämä taatusti huomataan, sillä sävy on niin erikoinen ja erilainen eikä millään tavalla perinteinen. Tätä en myöskään itse pysty yhdistämään ihan minkä tahansa silmämeikin kanssa, joten joudun aika tarkkaan miettimään millainen muu meikki on, jos aion tätä huulikiiltoa huulilleni laittaa. Oon itse asiassa vasta kolme kertaa uskaltautunut tämän kanssa ihmisten ilmoille. Joo oon vähän pelkuri tiedän sen, mutta vaikka tästä sävystä pidän ja paljon pidänkin, ei tätä oo tosiaan ihan niin helppo käyttää.


Spice Cake oli ensimmäinen Intense Butter Glossini ja ostin tämän Jenkeistä. En silloin todellakaan odottanut näiden olevan näin intensiivisiä ja runsaspigmenttisiä, mutta rakastuin tähän luumun sävyiseen huulikiiltoon välittömästi. Tässä kohtaa on ton huulikiillon hylsyn sävy mennyt mun mielestäni vähän metsään, sillä todellisuudessa huulikiillon sävy on reippaasti tummempaa. Huulilla toi näyttää aluksi todella tummalta, mutta poiskuluessaan se vaalenee kyllä kauniisti jonkin verran ja sävy muuttuu hieman lämpimämmäksi. Tämä on yksi mun syksyn suosikkihuulimeikkituotteeni, ihan mahtava huulikiilto ja niin kaunis sävy!


Swatchit ensin kädellä ja tästä näkee mun mielestä loistavasti noiden huulikiiltojen paksun koostumuksen. Ja onhan noi myös ihan superpeittäviä, sillä oma iho ei paista tuolta läpi ollenkaan! En oo koskaa aiemmin törmännyt näin peittäviin huulikiiltoihin, kun yleensä ne tuppaa olemaan enemmän tai vähemmän läpikuultavia.


Ja sitten vielä ne swatchit huulilla. Kuten kuva kertoo, Tres Leches on näistä ainut neutraali sävy ja kaikki kolme muuta enemmän tai vähemmän räväkämpiä. Kaikista pidän ja haluan ehdottomasti kasvattaa Intense Butter Gloss kokoelmaani vielä monella sävyllä!

Ovatko nämä tuttuja? Entä mitä mieltä te olette esimerkiksi tuon Berry Strudelin kaltaisista räikeistä huulipunista? :)

16 kommenttia:

 1. Ei ole tuttuja. Summer Fruit olisi aivan mahtava kesällä. Berry Strudel on itselleni ehkä vähän liikaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Summer Fruit on ihan täydellinen keäsävy<3 Veikkaan, että aika monet on samaa mieltä sun kanssa tosta Berry Strudelista :D

   Poista
 2. Noi räikeemmät sävyt, varsinkin molemmat lilat on kyllä mageet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on munkin mielestä<3 Noi on tosi kivaa vaihtelua sellasiin perinteisimpiin huulipunasävyihin!

   Poista
 3. Mulla on sävy Chocolate Crepe, joka on nimensä mukaisesti suklaanruskea. Oon tykännyt siitä, mutta jostain syystä sitä tulee käytettyä tosi harvoin. Koostumus taitaa olla liian huulikiiltomainen makuuni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin mitä meinaat, mäkään en normaalisti pahemmin tykkää siitä huulikiiltojen huulituntumasta :) Chocolate Crepe on kyllä kaunis sävy!

   Poista
 4. Summer fruit 8) ♥♥♥ Nämä näyttää todella hyviltä, taaisilta ja kestäviltä huulilla joten pakko varmaan kevään kynnyksillä ostaa muutama kokeiluun. Koen muutenkin kesän olevan enemmän huulikiilto aikaa ja punat menee sitten muulloin:D En tiedä miksi mutta niin se vaan on. Kyllä on NYXin kiiltojakin nyt päästävä kokeilemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Summer Fruit on ihana sävy ♥ Jep sitä ne tosiaan on ja noista oikeesti lähtee hyvin sitä väriä huulille! Mulla on muuten ihan sama ajatus, että kesällä huulikiillot menee jotenkin paremmin kuin vaikkapa just talvella :D Osta ihmeessä näitäkin testiin<3

   Poista
 5. Ompa kauniita sävyjä :) Mulla on joku tosi vaalea tälläinen ja se ei oikein huulilla valitettavasti näy :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään näistä :) No harmi, vaaleissa sävyissä on just toi huono puoli, ettei ne välttämättä näytä huulilla oikein miltään :(

   Poista
 6. Tres Leches on huippu! Tuo Berry Strudel houkuttelisi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ♥ Oi voisin niin hyvin kuvitella sulla just Berry Strudelin sävyistä huulipunaa/-kiiltoa!

   Poista
 7. Toi Berry strudel on aivan ihana väri, mutta en kyl tiedä minkä kans tollasta käyttäis. Ihania sävyjä noi kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi ei tosiaan oo mikään kaikkein helpoin sävy :D Mutta ihana kuitenkin<3

   Poista
 8. Oii miten kauniita sävyjä jälleen <3 Tuo Summer Fruit on sellainen jota voisin itsekki hyvin käyttää :) Käytätkö muuten tuollaisia vähän erikoisempia sävyjä kuten liilaa yleensä esim. töissä/kaupungilla jne? Vai minkä sävyisiä huulituotteita tykkäät käyttää töissä ja muualla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Summer Fruit sopisi sulle varmasti ihan loistavasti! Erityisesti kesällä<3 Mä käytän töissä nykyään aika pitkälti mitä tahansa sävyjä :) Oon oppinut käyttämään viimeisen puolen vuoden aikana töissä myös niitä tummempia ja räikeämpiä sävyjä, kun aiemmin menin tosi vaaleilla ja luonnollisilla sävyillä töissä ja jätin ne voimakkaammat sävyt vapaa-aikaan. En mä ihan ton Berry Strudelin kaltaisia punia töihin laittaisi, mutta muuten menee melkein mikä tahansa sävy sielläkin :D Vapaa-ajalla sitten ihan laidasta laitaan käyttelen noita punia :)

   Poista

Kiitos kommentista!