sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Lookfantastic Advent Calendar | Luukut 6-10


Tänään olisi luvassa taas pieni katsaus kosmetiikkajoulukalenterini sisältöön :) Mähän olin enemmän kuin tyytyväinen viiteen ensimmäiseen luukkuun ja toivoin totta kai, että sama meno jatkuisi myös seuraavissa luukuissa. Toivonkin tältä kalenterilta erityisesti monipuolisuutta niin tuotteiden kuin tuotemerkkien kohdalla. Meikit ovat totta kai edelleen mulle se, mitä näistä eniten toivon, mutta totta kai myös muunlainen kosmetiikka on enemmän kuin tervetullutta! Hinnat olen taas napannut Lookfantasticin sivuilta, mikäli olen tuotteet sieltä löytänyt. Mitä luukuista 6-10 sitten oikein paljastui?


Kuudes luukku sisälsi Monuskinin BB Cream Illuminating Primer SPF 15. Tämä on kaikille ihotyypeille soveltuva ihoa silottava ja heleyttävä pohjustusvoide. Pohjustajaa voi käyttää joko meikin alla tai yksinään, mutta tämä tosiaan oli sen verran shimmeristä, ettei mulle ainakaan tulisi ihan äkkiä mieleen olla lisäämättä tämän päälle meikkivoidetta. En oikein tiedä mitä mieltä oon tästä tuotteesta, sillä mä toivon meikkipohjani olevan aika mattainen ja käytän sitten erikseen highlighteria tiettyihin kohtiin kasvoja. Toisaalta tämä primer oli ihan kivaa vaihtelua ja tämä heleytti todella kauniisti sitä meikkipohjaa. Ehkä mun pitää opetella käyttämään tällaistakin pohjustajaa useammin :) Kalenterista tuli 25 ml kokoinen tuote ja täysikokoisen 50 ml tuotteen hinta on 36,95 €.


Seitsemännestä luukusta paljastui NUDESTIX Lip + Cheek Pencil sävyssä Whisper. Whisper on tollanen hyvin perus nude sävy ja kynää voi siis käyttää joko poskilla poskipunana tai huulilla huulipunana tai huultenrajauskynänä. Mä käytän itse poskilla mieluummin puuterisia tai voidemaisia poskipunia kuin tällaisia kynämäisiä, sillä tällaisten levittäminen ja häivyttäminen on mun mielestä sata kertaa vaikeampaa. Tämä pääsee mulla siis käyttöön todennäköisesti vain huulilla. Nudet huulipunat ovat aina tarpeellisia eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa. Väri tarttui ja levittyi huulille hyvin, lopputulos oli kaunis eikä puna kuivattanut huulia. Kynän toinen pää sisälsi myös teroittimen ja sen osan saa tosta kynästä myös halutessaan kokonaan irti. Tällä on hintaa 29,45 €


Kahdeksas luukku piti sisällään 15 ml kokoisen REN:n V-Cense Revitalising Night Creamin. Kyseessä on ihoa elvyttävä, ravitseva ja silottava yövoide. Mä en normaalisti oikein innostu tällaisista minikokoisista ihonhoitotuotteista, sillä koen ne ehkä vähän tylsiksi, kun ei niistä kuitenkaan riitä iloa kovinkaan pitkäksi aikaa, muta tämä oli loppujen lopuksi ihan mukava yllätys. Ja ihan siitä syystä, että toi yövoide osoittautui ihan huippuhyväksi! Se todella kosteutti ihoa ja sai ihon tuntumaan todella sileältä. Voide on koostumukseltaan melko paksua, mutta se imeytyi kuitenkin yllättävän nopeasti. Todella hyvä kosteusvoide ainakin mun kasvoilleni. Tätä en löytänyt Lookfantasticin sivuilta.


Luukku numero 9 sisälsi Ojon Damage Reverse Instant Restorative Hair Serumin 15 ml koossa. Tämä aiheutti mussa oikeastaan pienen hämmennyksen, sillä vastahan luukku 5 sisälsi Moroccanoilin hiusöljyn. En odottanut siis ihan näin äkkiä saavani taas tällaista hiustuotetta. Seerumi lupaa mm. tehdä hiukset terveen näköisiksi sekä vahvistaa hiuksia ja antaa niille kiiltoa. Tämä on mun mielestäni hyvin lähellä ihan perus hiusöljyjä ja tuote tosiaan sisältääkin sitä öljyä (ja myös näyttää siltä). Mun kuivissa latvoissa tämä ei kovin ihmeellisiä muutoksia saanut aikaan. Näyttivät ne hieman paremmilta kuin ilman tätä, mutta tällä hetkellä tämä ei ole riittävän tehokas omiin hiuksiini. Katsellaan viikon päästä, kun oon saanut leikkautettua huonot latvat taas pois! Toi pipettiosa on periaatteessa kätevä, mutta mulla toi ruskea pidikeosa irtosi tosta koko ajan, mikä vaikeutti huomattavasti ton käyttöä. Tiedä sitten minkä maanantaikappaleen oon saanut, mutta toivottavasti muilla ei oo ollut samaa ongelmaa. 25 ml maksaa 9,50 €.


Mun iloiseksi yllätyksekseni kymmenes luukku sisälsi Ardellin Demi Wispies irtoripset! Mä rakastan just ton tyylisiä irtoripsiä ja Ardellilta löytyy toinen toistaan kauniimpia ja oikeasti hyviä ripsiä. Tätä kaksikkoa en ole vielä testannut, mutta eiköhän nämä pääse testiin vielä tämän vuoden puolella - viimeistään uutenavuonna ;) Ihan mahtava yllätys ja olin hurjan iloinen nähdessäni nämä ripset. Ripsipaketti sisältää myös pienen Duon ripsiliiman ja toihan on juuri sitä liimaa, mitä itse käytän irtoripsien kiinnittämiseen eli tarpeeseen tuli sekin. Tämä kyseinen paketti maksaa 6,95€.

Oliko teille tuttuja tuotteita tai tuotemerkkejä? :)

6 kommenttia:

 1. Ren on mulle tuttu merkki, harmi kun se poistui Kickseistä myynnistä :P Ja edelleenkin sanon, tää kalenteri vaikuttaa ihan "toppen" ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai poistui, no höh! Ärsyttävää jos jotkut tuotemerkit poistuu tolleen kauppojen valikoimista :/ Tää vaikutta munkin mielestä ihan älyttömän hyvältä<3

   Poista
 2. Ardellin demi wispiesit on mun ehdottomat lempiripset! <3 Ja duon liimakin on tosi hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä tuleeko noista munkin lempparit :) Tosi kauniilta noi ainakin näyttää! ♥

   Poista
 3. NUDESTIX olisi ollut kiva yllätys. Mulla on saman merkin luomivärikynä, joka on tosi laadukas ja kestävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtava kuulla, että merkiltä löytyy muitakin huipputuotteita :) Pitääkin ehkä testailla enemmänkin NUDESTIXin meikkejä jossain kohtaa.

   Poista

Kiitos kommentista!