lauantai 31. joulukuuta 2016

Katsaus vuoden 2016 tavoitteisiin


Moikka :) Mä kirjoitin alkuvuodesta blogiin postauksen tavoitteista, jotka asetin itselleni tulevalle vuodelle. Nyt eletään vuoden viimeistä päivää, joten on korkea aika tehdä pieni katsaus siihen, miten olen tavoitteissani onnistunut! Mä tein puoli vuotta sitten välikatsauksen tavoitteisiin ja siinä tuli huomattua, että osan kanssa on mennyt todella hyvin, mutta joissain kohdissa riittää vielä petrattavaa. Käydään nyt lyhyesti läpi olenko saavuttanut tavoitteeni vai en. Postausken kuvituksena on tämän vuoden aikana napsimiani kuvia, joista suurin osa löytyy myös Instagramistani :)

♥ Parempi hyvinvointi
Koen, että kulunut vuosi on ollut mulle paras pitkiin aikoihin. Muutama tätä edeltävä vuosi on sisältänyt niin suuria muutoksia ja isoja menetyksiä, että mun on edes vaikea muistaa niitä hyviä hetkiä, jotka noihin vuosiin mahtui. Alkuvuosi ei ollut mulle helpoin mahdollinen, mutta kesän tultua alkoikin sitten tilanne kääntyä ja tällä hetkellä tunnen olevani onnellisempi kuin mitä olen ollut moneen vuoteen. Mun elämä on tällä hetkellä tasapainoista ja suhteellisen vakaata ja vaikka välillä on niitä huonoja päiviä, niitä hyviä on ehdottomasti nykyään paljon paljon enemmän.


♥ Alkoholinkäytön vähentäminen
Mä olin kesällä todella positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka hyvin mulla oli tämän asian suhteen mennyt. En ollut juonut kuin ihan muutamia kertoja sen puolen vuoden aikana ja toivoin saman jatkuvan yhä edelleen. No, en tiedä mitä tapahtui, mutta jostain syystä kuluneen syksyn ja talven aikana on tullut nautittua sitä alkoholia vähän turhankin paljon.. En siis todellakaan voi sanoa onnistuneeni tämän tavoitteen kanssa. Ja tästä tuleekin heittämällä uusi tavoite vuodelle 2017. Josko tällä kertaa onnistuisi paremmin. Tai onnistuuhan se, kunhan asiaan asennoituu oikein ja oikeasti vähentää sitä alkoholin käyttöä!

♥ Oman mukavuusalueen ulkopuolelle meneminen
Mun oli tarkoitus uskaltaa tehdä asioita, joita en pienen ujouteni takia oo aiemmin uskaltanut tehdä. Ei niiden ollut tarkoitus olla välttämättä mitenkään suuria tai ihmeellisiä, sillä ihan arkisetkin jutut saattoi joskus olla sellasia, joita en kovin mielelläni halunnut tehdä. Oon mennyt oman mukavuusalueeni ulkopuolelle tämän vuoden aikana monta kertaa. Välillä pakosta ja välillä ihan tiedostaen, että hei nyt mä teen tämän, vaikka jännittäisi kuinka paljon tahansa! Kertaakaan en ole jälkikäteen katunut eikä mulle ole tullut sellainen olo, että jokin meni huonosti tai jotain vastaavaa. Samalla linjalla jatketaan ensi vuonnakin, ehdottomasti :)


♥ Rahankäytön säännöstely
Nojaa, shoppailua oon kyllä vähentänyt, siis kosmetiikan ja vaatteiden osalta, mutta rahaa olen tänä vuonna käyttänyt enemmän kuin koskaan aiemmin. Tosin sitä on mennyt ihan fiksuun tarkoitukseen, sillä mä ostin itselleni oman asunnon :) Uuteen asuntoon on myös kiva ostaa vähän uusia huonekaluja ja muita sisustusjuttuja, joten sellaisiin on mennyt ja tulee menemään rahaa jonkin verran jatkossakin. Mutta siis sellaisten täysin turhien juttujen ostamisen oon saanut kuriin ihan suht hyvin eli voisin sanoa tämän tavoitteen lopulta onnistuneen, vaikka alkuvuosi vähän heikolta näyttikin. Ja mikäli tarkempi postaus mun uudesta kodistani kiinnostaa niin suosittelen pysymään kuulolla! Ajattelin kirjoittaa siitä, kunhan saan kämpässä kaiken kuntoon :)


♥ Meikkaamisessa kehittyminen
Tämä on mun mielestäni pieni ikuisuusprojekti, joka ei varmasti tule koskaan valmiiksi. Aina voi oppia uutta, mutta onhan mun taitoni jonkin verran tässä vuoden aikana taas kehittyneet. Vieläkään en ole likimainkaan tyytyväinen enkä aio tähän tyytyä. Haluaisin oppia tekemään toinen toistaan upeampia silmämeikkejä ja harjoittelua jatketaan ensi vuonnakin! Ensi vuonna olisi myös hauska opetella ihan kunnolla meikkaamaan muita, se on kuitenkin niin eri asia kuin oman naaman laittaminen. Vielä kun saisin jostain vapaaehtoisia mun koekaniineikseni :D

♥ Parempi bloggaaja
Halusin kehittyä sekä oman blogini suhteen että panostaa muiden blogien lukemisessa ja kommentoinnissa. Mulla on ollut jo jonkin aikaa melkoinen draivi päällä tän oman blogini kanssa. Uusia postausideoita tupsahtaa mieleen lähes päivittäin ja oon innoissani niitä myös toteuttamassa. Valitettavasti tämä edessä häämöttävä muutto saattaa jonkin verran vaikuttaa bloggailuun, mutta muuton jälkeen palaan taas täydellä teholla blogin pariin! Muiden blogeja oon pyrkinyt lukemaan mahdollisimman ahkerasti, mutta siinä kommentoinnissa olisi yhä vain parannettavaa. No ehkä sitä ei voi olettaakaan, että aina kommentoisi jokaiseen lukemaansa postaukseen, mutta haluan tässä vielä parantaa. Osittain onnistui siis tämäkin tavoite.


♥ Instagram-tilin luominen
Tämä tavoite oli saavutettu jo alkuperäistä postausta kirjoittaessani, sillä loin samaan aikaan Instatilin itselleni. Sieltä mut löytää nimimerkillä @llindaemiliaa

Ihan suhteellisen hyvin toteutui tämän vuoden tavoitteet, paria poikkeusta lukuun ottamatta. Onneksi uusi vuosi tuo myös uuden mahdollisuuden noiden tavoitteiden toteuttamiseen :) Tälle vuodelle en aio asettaa mitään sen kummempia uusia tavoitteita, mutta näillä samoilla mennään myös jatkossa.

Ihanaa uuttavuotta 2017 kaikille blogini lukijoille ♥

14 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta! Odotan innolla postausta uudesta kodistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Maija! Mäkin odottelen innolla, että pääsen sitä tekemään :)

   Poista
 2. Kiva lukea sun tavotteiden toteutumisesta! :) Ihana kuulla, että tavoite paremmasta hyvinvoinnista on toteutunut <3 Mullakin on tänä vuonna tavoite vähentää alkoholin käyttöä, koska kyllä mun kieltämättä on tullut sitä turhan paljon nautittua viimeisen vuoden aikana. Tykkään kyllä silloin tällöin bilettää, mutta jos juhlii ja juo liian usein, menee koko hommasta hohto. Otin ihan konkreettisen tavoitteen, että tammi-huhtikuun aikana juon korkeintaan kerran kuukaudessa. Voin sitten keskittyä vapaina viikonloppuina vaikka blogiin ja urheiluun. Kesällä otan sitten rennommin enkä laita rajoituksia, mutta syksyllä palaan taas siihen max. kerta kuussa alkoholia :)

  Ihanaa uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Kata<3 Joo edellinen vuosi oli kyllä niin hurjasti parempi kuin muutama aiempi, toivottavasti sama linja jatkuu vielä pitkään! Oon ihan samoilla linjoilla sun kanssa tosta alkoholin käytöstä. Ja hei, kuulostaa oikeesti tosi hyvältä toi, että joisi vaan kerran kuukaudessa! Siinä on ihan riittävästi ja tosiaan, jää aikaa muuhunkin kun ei tarvii olla juhlimassa ja/tai kärsiä seuraavana päivänä mahdollisesta huonosta olotilasta :D

   Kiitos samoin sulle<3

   Poista
 3. Onnea uudesta kodista!<3 asuntopostausta odotellessa ;) sun blogi on ollut ihana seurata, samalla on huomannut miten oot kehittynyt meikkaamisessa ja kuvaamisessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Oi miten ihanaa saada tollasta palautetta, tuli niin hyvä mieli tästä sun kommentista ♥ :')

   Poista
 4. Olipa mielenkiintoista lukea tätä postausta ja sitä miten tavoitteesi onnistuivat :) Ihana kuulla että hyvinvointisi on lisääntynyt, se on tosi tärkeää ♥ Itse päätin yrittää nyt tipatonta tammikuuta, sillä syksyn ja loppuvuoden aikana alkoholia tuli tosissaan juotua vähän turhan usein ja se on kieltämättä vaikuttanut siihen omaan olotilaan ja jaksamiseen..
  Mitä olen blogiasi/instaasi seurannut, siulla on ihan älyttömän ihania silmämeikkejä aina luotuna! ♥ Joten ehdottomasti voit sanoa tuon kohdan täyttyneen, vaikka ei omasta mielestä koskaan täysin valmis olisikaan ;) Aivan ihanaa tätä vuotta sinne Linda! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Tuuli<3 Mulla ei tipaton tammikuu tule onnistumaan, kun tässä kuussa on sen verran paljon kaikkia juhlia yms. tiedossa, mutta tammikuun jälkeen aion kyllä vähentää juomista ihan huomattavasti. Nykyinen tahti ei tosiaan voi jatkua :D Jep, sepä se kun sen alkaa huomata jo omassa olossaan, että on tullut juotua vähän liian usein :/

   Voi miten kiva kuulla, kiitos paljon ihana<3 :') Hyvää ja onnellista vuotta sullekin Tuuli ♥

   Poista
 5. Olis kiva lukea postaus sun uudesta kodista :) Me muutettiin myös omaan asuntoon pari kuukautta sitten, mutta jotenkin olen epäröinyt tehdä siitä postausta. Tekisi mieli viilailla sisustusta ja muutenkin se tuntuu tosi henkilökohtaiselta postata omasta kodista. Mutta katsotaan, ehkä minäkin jossain vaiheessa vielä. Tsemppiä uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että postaus uudesta kodista kiinnostaa! Kieltämättä toi on todella henkilökohtainen aihe ja munkin täytyy vähän miettiä miten sitä lähden toteuttamaan :) Olisi tosi hauska lukea myös sulta asuntopostausta, niistä saa aina myös kivasti vinkkejä omaankin sisustukseen yms ;D Sitä samaa sulle Nella! :)

   Poista
 6. Ihana postaus Linda! <3 Hyvin oot onnistunut tavotteissasi :) Nuo on tommoisia, jotka voi pitää aina tavotteina. Mä en enää harrasta baarissa käymistä kuin harvoin ja sen huomaa kyllä ei käytä usein paljoa alkoholia. Ainakin kukkarossa :D Upeita nää kuvat tässä postauksessa, oot mun mielestä todella taitava meikkaamaan <3 Kyllähän sen näkee noista sun silmämeikki kuvistakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 :) Jep, nä on suurimmaksi osaksi sellaisia, jotka voisi ottaa jopa ihan pysyväksi elämäntavaksi :D Kukkarossa ton baareissa ravaamisen tosiaan huomaa ja mä huomaan sen kyllä ihan omassa voinnissa ja jaksamisessa. Se on loppujen lopuksi aika kuluttavaa, jos jatkuvasti menee viikonloput siihen, että lauantaina tulee notkuttua baarissa pilkkuun asti ja sunnuntai sitten koomattua sen takia kotona sängynpohjalla :D Kiitos paljon kehuista, ihana saada tällaista palautetta ♥♥

   Poista
 7. Vitsit sun blogi vaikuttaa ihanalta!! Sait musta uuden lukijan :-)

  http://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, tervetuloa seurailemaan juttujani Susanna<3 :)

   Poista

Kiitos kommentista!