keskiviikko 16. marraskuuta 2016

theBalm Pretty Smart Lip Glosses


Heips :) Tänään mun olisi tarkoitus kirjoitella postausta kaikista omistamistani theBalmin Pretty Smart -sarjan huulikiilloista. Sarjaan kuuluu yhteensä 11 huulikiiltoa ja omistan itse niistä 8. Mun on ollut jo pitkään tarkoitus tilata itselleni myös ne puuttuvat kolme huulikiiltoa, mutta en oo saanut aikaiseksi vieläkään tehdä sitä. Pretty Smart on kuitenkin sellainen huulikiiltosarja, josta haluan ehdottomasti kokoelmiini jokaisen sävyn. theBalmia ja samoin näitä huulikiiltoja myydään esimerkiksi Cocopandalla, jossa näiden alkuperäinen hinta on 15,00 €. Mutta kuten monet tietävät, Cocopandalla on aika usein tuotteet alennuksessa ja tätä postausta kirjoittaessani huulikiiltojen hinnat pyörivät siinä kymmenen euron kieppeillä. Jenkeissä tämän sarjan nimi ei ole Pretty Smart vaan Read My Lips, eli jos olette törmänneet theBalmin Read My Lips huulikiiltoihin jossain, on kyseessä täysin samat huulikiillot, mutta vain eri nimellä :)

Monet varmasti tietävätkin, etten mä niinkään välitä huulikiilloista, sillä mun kokemusteni mukaan ne tuntuvat huulilla erittäin tahmaisilta eivätkä yleensä ole kovin pitkäkestoisia. Nämä theBalmin huulikiillot tekevät poikkeuksen siinä, että ne tuntuvat huulilla harvinaisen miellyttäviltä ja myös pysyvät pitkään. En voi väittää, etteikö näillä olisi yhtään sellaista tahmaista tunnetta, mutta selkeästi vähemmän kuin valtaosalla muista testaamistani huulikiilloista. Pysyvyys on ihan huippuluokkaa huulikiilloiksi, ja koska suurin osa näistä on todella pigmenttisiä, säilyy se väri huulilla pitkään, vaikka itse kiilto kuluisikin pois vähän nopeammin.

Otin kaikista sävyistä myös swatch-kuvat huulilla ja niissä on käytetty pelkästään kyseisiä huulikiiltoja eikä huulia ole rajattu huultenrajauskynällä.


Aloitetaan esittely joukon kahdesta vaaleimmasta sävystä. Vasemmalta löytyy vaaleanpunainen, pääasiassa vain kiiltoa sisältävä sävy ZAAP! Kyseinen sävy on yksi niistä harvoista Pretty Smart huulikiilloista, joka sisältää myös pieniä kimallehippuja ja kuten sanottu, tässä ei ole väriä mitenkään kovinkaan paljon. Huulet saa tällä vaaleanpunaisiksi, mutta huulten oma väri kuultaa tämän kiillon läpi. Tykkään käyttää tätä sellaisina päivinä, kun en halua huulilleni kuin hieman väriä ja kiiltoa, mutta totta puhuen sellaiset päivät ovat nykyään aika vähissä eikä tämä ole viime aikoina päässyt mulla käyttöön. Sanoisinkin tämän olevan ehkä itselleni ennemminkin sävy, jota käytän keväällä ja kesällä.

Vieressä on vaaleanpunainen, hieman nuden sävyinen BAM!, joka on jo paljon runsaspigmenttisempi. Sävy peittää huulten oman värin täysin ja on todella kaunis perussävy, joka sopii todella monenlaisen silmämeikin kaveriksi. Mä tykkään kuitenkin käyttää ainakin tällä hetkellä hieman voimakkaampia sävyjä huulillani, joten tätä tulee käytettyä ahkerammin varmaan vasta kevään tullessa.


Vasemmanpuoleinen vaaleanruskea GRRR! on tämän kahdeksikon suosikkikiiltoni. Sävy on viileän ruskea tai oikeastaan tota voisi sanoa kylmän vaaleanruskeaksi nudeksi. Sävy on todella neutraali, mutta sävyeron huomaa huulilla kyllä selkeästi ja huulikiilto peittää huulten oman värin täysin. Tämä on sen puoleen mulle uniikki sävy, ettei multa löydy muita tämänsävyisiä huulimeikkejä ja oonkin miettinyt, pitäisikö mun ostaa jokin vastaava huulipuna itselleni.

Oikealla on ruskeansävyinen, kimallehippuja sisältävä sävy KA-BANG! Tämä sävy on itse asiassa ollut mulla käytössä melko vähän, sillä jotenkin en koe tätä ehkä ihan omaksi sävykseni, vaikka ruskean sävyisistä huulimeikeistä pidänkin. Tämä taittaa todella voimakkaasti pronssiin, mikä ehkä onkin ollut se "ongelma" omalla kohdallani. Muuten mulla ei ole tästä mitään huonoa sanottavaa, sävy näyttää huulilla kauniilta ja tässä on hyvä pigmentti. Tämä ei vaan ole päässyt omaan suosiooni.


Swatchit huulilla kaikista neljästä edellisestä sävystä. Kuten näkyy, ZAAP! ja BAM! ovat huulilla hyvinkin samansävyisiä ja tästä siis huomaa hyvin sen, ettei ZAAP! ole kovinkaan pigmenttinen, sillä hylsyissähän noi ovat selkeästi eri värisiä. GRRR! on tosiaan kylmän viileä vaaleanruskea nude ja pronssisesta KA-BANG!:sta löytyy sitä kimalletta.


Vasemmanpuoleinen BOOM! on tumma, luumunsävyyn taittava punaruskea sävy ja todella kaunis. Tässä on ehkä hieman huonompi pigmentti kuin suurimmassa osassa näistä huulikiilloista, mutta kyllä tälläkin saa peittävän lopputuloksen, jos tätä laittaa huulille riittävästi. Toivoisin kuitenkin ehkä hieman runsaampaa pigmenttiä tälle huulikiillolle, sillä sävy on muuten aivan upea.

Kirkkaan pinkki POW! oli kesällä todella kovassa käytössä mulla, sillä rakastan käyttää erilaisia kirkkaita pinkin ja fuksian sävyjä huulilla nimenomaan kesällä. Sävy on siis melko kirkas ja pomppaa huulilta esiin todella voimakkaasti, eli luonnollisempaa lopputulosta haluavalle en lähtisi tätä huulikiiltoa suosittelemaan. Tällä saa kuitenkin takuuvarmasti räiskyvän pinkit huulet ja väri myös kuluu huulilta pois todella kauniisti, mikä on ehdottoman tärkeää näin kirkkaiden sävyjen kanssa.


Vasemmalla oleva HUBBA HUBBA! oli yksi ensimmäisistä Pretty Smart huulikiilloistani ja rakastan tätä sävyä edelleen. Tämä on huulilla hyvin paljon samankaltainen kuin POW!, mutta selkeästi vähän tummemman ja syvemmän sävyinen. En välttämättä tarvitsisi näitä molempia kokoelmiini, mutta toisaalta sävyissä on kyllä ihan selkeä tummuusero. Joka tapauksessa molemmat ovat upeita kirkkaan pinkkejä sävyjä ja todella pigmenttisiä.

Vieressä oleva WOW! on sävyltään melko lämpimän punainen, mutta hyvin kirkas sellainen. Pigmenttiä riittää tässäkin yllinkyllin ja tämä onkin yksi suosikeistani näistä kaikista. Mä rakastan punaisia huulia, jopa räikeän punaisia, ja tämä huulikiilto on mukavaa vaihtelua huulipunille. Oon monesti myös lisännyt tätä kiiltoa punaisen huulipunan päälle ja lopputulos näyttää mun silmääni todella hyvältä. Tämä on toki myös yksi niistä sävyistä, joiden levityksen kanssa saa olla aika tarkkana, sillä sävy on sen verran silmiinpistävä, että huolimattomasti levitettynä lopputulos ei ole kovinkaan kaunis.


BOOM! näyttää tässä ehkä hieman todellisuutta vaaleammalta ja sävy on ehkä asteen tai pari tumemmpi. POW! ja HUBBA HUBBA! ovat molemmat kirkkaan pinkkejä, toinen vain hieman vaaleampi kuin toinen ja WOW! upea kirkkaan punainen sävy.

Oletteko te testanneet näitä Pretty Smart huulikiiltoja? Mikä on suosikkinne tai mikä tämän postauksen kuvien perusteella vaikuttaa teistä kauneimmalta sävyltä? :)

12 kommenttia:

 1. Pow! ja Wow! Ehdottomat lempparit!

  VastaaPoista
 2. Grr ja Zaap näyttävät sävyiltä, jotka voisin ostaa. Tummempia huulikiiltoja en uskalla enää käyttää, koska pelkään niiden levahtamista. Mulla oli kerran tummanpunaista huulikiiltoa illanistujaisissa ja mulle tuli sellaiset ihanat huulikiiltoviikset lasista, josta join. Eikä kukaan voinut huomauttaa mua niistä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu ton kokemuksen jälkeen en yhtään ihmettele, ettet uskalla tummempia huulikiiltoja käyttää! Ja ai että toi on niin inhottavaa, kun meikit on päin jotain eikä kukaan viitsi siitä sanoa :D

   Poista
 3. Nuo viimeisen kuvan sävyt on mun suosikkeja, tosi kauniita! Mä en vaan oikein osaa huulikiiltoja käyttää, vaikka muutama multa löytyykin ( ei kuitenkaan näitä :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään oikein osannut aiemmin, mutta nämä ostettuani aloin tykätä taas huulikiilloista ja nyt niitä tulee käytettyä aika paljonkin :) Opettelemaan siis vain ;D

   Poista
 4. Grr, Ka-Bang, Boom ja Wow! Johan on söpöt nimet mutta siis anyway nuo on mun suosikit näistä!:D Aivan ihania huulituotteita ja hei kerro mulle tuo salaisuus kuinka saat kuvattua sun huulet aina niin täydellisesti postauksiin:D Mä en vaan osaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi nimet on kyllä ihania noissa<3 :D Voi eii tiedätkö mä vihaan sitä, kun pitää yrittää ottaa huulikuvia, kun musta ne epäonnistuu aina :D Tuntuu että joudun ottamaan joku 20 kuvaa, joista yksi ehkä onnistuu edes jotenkuten eikä mun huulet näytä ihan supertyhmiltä :'D Mulla ei oikein muita vinkkejä oo kuin riittävä valaistus ja hyvät hermot, niillä koitan itse pärjätä!

   Poista
 5. Kiva lukea sun ajatuksia Pretty Smart / Read My Lips -huulikiillosta! <3 Tämä on yksi mun suosikkihuulikiilloista ja ylipäätään ainut huulimeikki, mistä omistan kaikki sävyt. Nämä ovat siitä hyviä, että tahmaisuutta ei juurikaan ole. Myös sävyvalikoima on hyvä ja pigmentti hyvä suurimmassa osassa sävyjä. Ainut asia, mistä en näissä pidä, on ällönmakea tuoksu. Koska itse huulikiilto on muuten todella hyvä, koitan tulla toimeen tuoksun kanssa.

  GRRR! on myös mun suosikkisävy, sillä se on niin käytännöllinen sävy. Kaikista mun huulikiilloista käytän ehdottomasti tuota eniten. Tykkään myös BAM!ista, vaikka yleensä en niinkään ole pinkkien fani. Tuo on sopivan murrettu ja neutraali pinkki omaan makuun. Itse tykkään KA-BANG!ista, varsinkin kesällä se näytti upealta tummemman silmämeikin kanssa ruskettunutta ihoa vasten. Näin kalpeampana en kuitenkaan ehkä osaisi käyttää sitä. Myös SNAP! on yksi mun suosikki, se on vaalea beige sävy. Suosittelen hankkimaan sen, jos tykkäät neutraaleista sävyistä.

  Kirkkaammat ja tummemmat sävyt ovat ihania myös, mutta yleensä tykkään sellaisista sävyistä huulipunina enemmän. Huulikiiltojen kanssa kuitenkin saa vähän enemmän pelätä, että leviääkö se sävy ympäri naamaa :D Vaikka nämä eivät onneksi ole tahmaavaa ja leviävää sorttia. Ainut sävy, mistä en oikeasti tykkää yhtään, on ZAAP! Mun mielestä se on vaan todella tylsä sävy, tulee mieleen 10-v tytön ensimmäinen huulikiilto :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että postaus kiinnosti! :) Nää on kyllä ihan huippuhyviä, ehdottomasti huulikiiltojen parhaimmistoa :) Tosin mä en mitään överikalliita huulikiiltoja edes omista, enkä siis tiedä olisko sellaset parempia, mutta näissä on hinta-laatusuhde todellakin enemmän kuin kohdillaan :D Munkin mielestä toi tuoksu on myös ehkä vähän hmm.. etova? mutta on sitä pahempiakin tullut haisteltua meikeissä.

   Kiva kun kerroit omista suosikkisävyistäsi :) Mulla oli itse asiassa eilen pitkästä aikaa KA-BANG!ia ja yllättävän hyvältä se näytti, kun silmämeikki oli vähän samaa sävymaailmaa :D SNAP! on ehdottomasti ostoslistalta ja se poikkeaa myös kivasti näistä muista sarjan huulikiiltosävyistä.

   Joo huulikiillot ei oo ihan yhtä turvallisia kuin huulipunat, sen takia noita onkin kiva laittaa huulipunien päälle :) Hahah, nojuu kieltämättä ZAAP! on aikalailla just sellanen perushuulikiilto, mitä pikkutytöt käyttää kun saavat ne ensimmäiset meikkinsä :'D

   Poista
 6. Näillä on kyllä hauskat nimet :) Just aloin miettiä, et mun omistamat huulikiillot pystyy laskemaan yhden käden sormilla :D Et ei tuu mullakaan juuri huulikiiltoja käytettyä. Jos mä kuitenkin jotain alkaisin keräilemään, olisivat ne nuo NYX:in Butter Glossit, niihin oon ollut sen verran tyytyväinen.

  VastaaPoista
 7. Oho, onpa sulle kertynyt noita! Nuo kaikki sävyt on kyllä niin ihania <3 :) Eniten tykkäsin kuitenkin tuosta WOW sävystä :) Se on jotenkin niin kivan näköinen ja sopisi varmaan hyvin mullekki!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!