maanantai 7. marraskuuta 2016

Crazy About Makeup

Miten musta tuntuu, että päivä päivältä mun blogini nimi kuvaa mua yhä paremmin ja paremmin? Lipstick Love, jep tai paremminkin Lipstick Lover :D Huulipunat on olleet mulle jo jonkin aikaa intohimo, mutta mitkäs muut meikit sitten on niitä. joita oikeasti keräilen ja joista en vaan saa tarpeekseni? Postaus käsittelee siis pääasiallisesti mun "pakkomiellettäni" hamstrata tietyntyyppisiä meikkejä itselleni sekä omaa ajatustenpurkuani siitä, miksi niin teen. Kuulisin myös mielelläni teidän ajatuksianne aiheeseen liittyen!


Luomivärit
Tääkään tuskin tulee yllätyksenä kovinkaan monelle, sillä mä oon viimeisen vuoden aikana hankkinut melkoisen monta uutta luomiväripalettia ja ne ovat kaikki näkyneet myös täällä blogin puolella. Mä rakastan tehdä erilaisia silmämeikkejä, leikitellä eri väreillä ja tyyleillä ja vaikken mikään taitava siinä olekaan, halua kehittyä ja oppia uutta kyllä löytyy. Oon ehdottomasti enemmän shimmeristen kuin mattaisten luomivärien ystävä, mutta sävyjä käytänkin sitten oikeastaan ihan laidasta laitaan. Välillä saattaa mennä pitkäkin aika, kun käytän ihan pelkkiä vaaleita, nudeja ja ruskean eri sävyisiä luomivärejä, mutta välillä on niitäkin kausia, kun mun silmämeikit on värikkäitä ja jopa räikeitä. Silmät on yleensä se osa, jota korostan meikissäni ja mihin panostan loppupeleissä eniten. Toki kaunis ja onnistunut meikkipohja on perusta muulle meikille, mutta silmämeikillä saa luotua ihanasti aivan erilaisia lookeja itselleen!


Tottahan se on, etten missään nimessä tarvitsisi näin suurta määrää luomivärejä, sillä eihän noissa paleteissa kaikki sävyt todellakaan ole mitenkään uniikkeja. Sellaisia, joita ei muista omistamistani paleteista jo löytyisi. Mutta jokin niissä kuitenkin kiehtoo ja voisin väittää, että lähes jokaisessa luomiväripaletissani on kuitenkin ainakin yksi sävy, mitä ei muista löydy. Isompien palettien kohdalla tämä ainakin toteutuu. Mun luomivärimakuni ei ole sieltä halvimmasta päästä ja iso osa paleteistani on maksanut sen 50 e/kpl, mutta tällä hetkellä musta tuntuu, että omistankin jo ne kaikki vähän arvokkaammat paletit, jotka itselleni haluan. Mä haluaisin varsinkin arkena selviytyä silmämeikistäni yhdellä paletilla, mikä vaikuttaa siihen, että luomiväripaletin kokonaisuus pitää olla sellainen, että sen kanssa pystyy helposti tekemään erilaisia silmämeikkejä. Nykyään pystyn aiempaa helpommin vastustamaan kiusausta, jos bongaan jonkun uuden ihanan luomiväripaletin jostain eikä mulla tosiaan ole tarvetta uusille ennen kuin markkinoille tulee jokin uusi upea paletti!


Huulipunat
Rakkautta, rakkautta ja rakkautta.. Mä oon ehdottomasti sitä mieltä, ettei naisella voi koskaan olla liikaa huulipunia, mutta toisaalta yhtä lailla uskon siihen, että jopa yhdellä omaan makuun ja tyyliin soveltuvalla huulipunalla selviää oikeinkin hyvin, mikäli huulipunaa haluaa käyttää :) Multa noita huulipunia löytyy jo melkoinen määrä ja valitettavasti tilanne on se, että oon joitain vanhimpia suosikkipuniani joutunut heittämään pois, sillä meikitkään eivät säily ikuisesti. Sen puoleen olisi ehkä hyvä rajoittaa uusien ostamista, mutta se on vähän helpommin sanottu kuin tehty. Mä en edes tiedä miten mulla voikin nykyään tulla niin voimakkaana tiettyjen huulipunien kohdalla se tunne, että toi on pakko saada. Siis oikeasti pakko. Mä ajattelen näistä asioista ehkä vähän eri tavalla kuin monet muut, sillä kun mä juttelin kavereideni kanssa mun Jenkkilän ostoksista, mainitsin siinä vähän niin kuin harmissani, että en mä ostanut kuin 12 huulipunaa. Sain aika huvittuneita katseita ja lausahduksia ton kommentin jälkeen kavereiltani :D Ehkä se 12 huulipunaa sitten oli paljon..? Mä kun olisin voinut tuoda niitä mukanani sieltä vaikka vielä toisetkin 12!


Huulipuna viimeistelee mulla sen meikin. Vaikka useimmiten valitsen huulipunan sen mukaan, millainen muu meikki ja esimerkiksi vaatetus sinä päivänä on, nykyään se menee yhä useammin täysin päinvastoin. Päätän siis aamulla ensimmäisenä, että tänään mä laitan just jotain tiettyä huulipunaa ja muu meikki ja asu valikoituu sitten sen mukaan, että kokonaisuus mätsää sen huulipunan kanssa. Tällä hetkellä oon täysin ihastunut erilaisiin violetin, lilan, luumun, viininpunaisen ja burgundyn sävyisiin huulipuniin, jotka mun onnekseni sopivat aika kivasti myös tähän vuodenaikaan! Rakastan testailla erilaisia huulipunia, mutta nyt täytyy ehkä jatkossa koittaa vähän hillitä uusien punien ostamista, jos vastaan ei sitten kävele joku ihan unelmayksilö. Onneksi multa noita eri sävyjä löytyykin jo aika hyvin.


Highlighterit
Blingblingblig ja vähän shimmeriä vielä päälle. Ai vitsit miten ihminen voikaan olla rakastunut kauniisiin highlightereihin! Mä voisin hankkia erilaisia upeita highlightereita itselleni kasoittain, mutta tällä hetkellä oon kyllä ihan tyytyväinen nykyiseen kokoelmaani. Multa löytyy sekä puuterisia, voidemaisia, nestemäisiä että kynämuodossa olevia highlightereita, joista mun suosikkeja ovat puuteriset ja voidemaiset tuotteet. Highlighterit eivät ole mitenkään älyttömän kauaa vielä olleet pinnalla, mutta niistä tuli loppujen lopuksi iso hitti aika nopeastikin. Mun mielestä highlighterit on ihan mahtavia tuotteita korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia ja tuomaan kaunista hehkua kasvoille. Tosin mä liputan vahvasti myös sen puolesta, että sitä highlighteria tulee käyttää maltillisesti. Kasvojen ei ole tarkoitus kimaltaa kauttaaltaan ja mun mielestä se näyttää todella hassulta, jos sitä highlighteria on läästitty puoli naamaa täyteen.


Highlighterien kanssa mulla on ollut oikeastaan ihan sama kuin noiden huulipunien ja luomivärien kanssa - oon kokenut ihan pakottavaa tarvetta saada jonkun tietyn paletin itselleni, jos oon sen jostain bongannut. Sleek MakeUP Solstice paletti on viimeisin innotukseni ja tilasinkin sen itselleni heti, kun huomasin sitä taas olevan Pretty.fi varastossa. Mun on mahdoton sanoa mikä on suosikkihighlighterini, sillä rakastan niin monia, mutta jos mun pitäisi sanoa yksi highlighter, jota ihmisille suosittelen olisi se theBalmin Mary-Lou Manizer. Ja ihan siitä syystä, että se soveltuu värinsä puolesta minkä tahansa meikin kanssa ainakin vaalealle iholle. Myös pigmenttiä riittää ja voisin kuvitella täysikokoisen Mary-Loun kestävän pienen ikuisuuden. Tällä hetkellä olen tyytyväinen highlighterkokoelmaani, mutta veikkaan, että niitä tulee silti hankittua vielä lisää. Varsinkin ABH:n highlighterpaletit ovat jotain niin ihanaa!

Löytyykö teiltä jotain tiettyjä meikkejä, joita keräilette tai jotka on teille sellasia, että niitä tulee hankittua enemmän kuin muita? Tai jos ei meikkejä niin jotain muita kosmetiikkatuotteita? :)

24 kommenttia:

 1. Ihanan inspaava postaus <3 Siis noi glow kitit, oon kuolaillu niiden perään ja todellakin, pakko kotouttaa ne jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti<3 :) ABH:n Glow Kitit on ihan superihania, suosittelen lämpimästi niitä!

   Poista
 2. Kynsilakkoja löytyy lujasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä arvelinkin, että kynsilakat on monille sellainen "keräilyn kohde" :D Mulla taas ei niitä pahemmin ole, kun en arkena saa sellaisia käyttää :)

   Poista
 3. Samaistun jokaiseen näistä! :D Lisäksi hamstraan myös kynsilakkoja, joista suosikkejani ovat Essien lakat! Tosi kiva postaus jälleen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, kiva kuulla! :D Essien lakat on kyllä ihan huippulaadukkaita ja ne on munkin suosikkejani :) Kiitos paljon<3

   Poista
 4. Siis 12 huulipunaa on paljon! Hurjan ihanan määrän oot Jenkistä ostanut punia. Mun teki syksyllä mieli ostaa joku viininpunainen/luumu/burgundy huulipuna mutta ajattelin säästää sen ensi kerran laivareissulle kun sieltä ostan aina Chanelin mattapunan kun mä vaan rakastan niitä:D Toivotaan että talven tai kevään aikana pääsen laivalle ja onpahan ensivuoden syksylle ja loppukesälle (se menee mielesstäni hyvin loppukesästäkin) sitten uutukainen puna 8)

  Mä haluaisin ostaa enemmän luomivärejä ja huulipunia sekä muita huulituotteita, mutta oon niin pihi nykyään että haluan vanhat alta pois + en halua täyttää kaappeja liialla meikillä - saattaa kuulostaa susta hassulta, veikkaan ettei mielestäsi kellään voi olla liikaa meikkejä??;) sitä asiaa ihailen sussa ja siitä pidän kun täällä näkee niin paljon uusia ja erilaisia meikkejä ja kosmetiikka! - mutta noh pikkuhiljaa sitä uusia silti tulee ostettua ja oon tyytyväinen.:)
  Tulipa taas niin pitkä kommentti että sorry <3
  Ainiin ihana oli pitkästä aikaa päästä lueskelemaan omaa blogilistaa ihan ajan kanssa ja sai kunnolla ajan kanssa lukea ja kommentoida täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ehkä mun sitten pitää uskoa, että se on paljon :'D Juu siellä oli sitä valikoimaa niin älytön määrä, että teki tiukkaa tosiaan jättää se määrä tohon 12. Sä oot kyllä kehunut ihan valtavasti noita Chanelin punia ja uskonkin, että ne on ihan hurjan laadukkaita<3 Nimenomaan, ja tosiaan tuon sävyinen sopii jo hyvin käytettäväksi loppukesälläkin!

   Nojaa, mä ehkä ajattelen ettei mulla itselläni voi olla liikaa meikkejä, mutta mä oonkin ehkä vähän kummallinen tän ajatusmaailmani kanssa :'D Toi on mun mielestä vaan fiksua, että käyttää ensin vanhat tuotteet pois ja ostaa sen jälkeen vasta niitä uusia!

   Sun kommentteja on aina niin kiva lukea ja iso kiitos tästäkin<3 Tollanen on kyllä ihan parasta, kun pääsee rauhassa lueskelemaan blogeja :)

   Poista
 5. Hahah samat "pakkomielteet" löytyy tältäkin suunnalta... :'D Oon myös melkoisen paha hamstraamaan erilaisia hiustuotteita ja toisinaan kynsilakkoja :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla :D Mulla tähän voisi muusta kosmetiikasta lisätä vielä suihkugeelit ja kasvonaamiot. Niitäkin on tullut hamstrattua "muutamia" :'D

   Poista
 6. Näitä oli mielenkiintoista lukea :) Täällä kyllä yksi toinen huulipunien hamstraaja, niitä ei tosiaan voi koskaan olla liikaa! :D Itselläni on yksi noista the Balmin nestemäisistä mattahuulipunista ja pysyvyys/pigmentti on ihan täydellistä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Jep ei voikaan ja täytyyhän sitä nyt olla riittävästi sävyvaihtoehtoja eri tilanteisiin ja hetkiin ;D Noi theBalmin punat on ihan mahtavia ja ehdottomasti mun suosikkeja nestemäisistä huulipunista! ♥

   Poista
 7. Luomivärejä mulla ei oo paljon enkä osaa käyttää värikkäitä värejä :( mitä luomiväri palettin suosittelisit minulle? aloittelijalle, joka haluaa oppia käyttää välillä kirkkaita ja välillä vähän rauhallisimpia sävyjä? meikkeis mun oma suosikki on huulipunat <3 en voisi elää ilman niitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opettelemaan vaan, uskon että sulla näyttäisi ihan älyttömän hyvältä just kaikki kirkkaat sävyt luomilla! :) Hmm.. Blush Professionalilla on aika paljonkin erilaisia suht edullisia, monen eri sävyn luomiväripaletteja, joissa on sitten niitä räikeitäkin sävyjä joukossa :) Mulla on itselläni pari merkin luomiväripalettia ja ne on oikeesti tosi hyviä! Huulipunat on aivan ihania :D ♥

   Poista
 8. Mun on kanssa tullut ihan huomaamatta hamstrattua kynsilakkoja, niitä löytyy pitkälti kolmatta sataa, hui! :D

  Olen yrittänyt pitää järjen päässä luomiväripalettien kanssa ja minulta löytyykin vain Naked 2 ja Too Faces Chocolate bar kalliimmista paleteista. Ainoa vaan, että ne ovat molemmat niin pirun hyviä ja monikäyttöisiä, että joudun jatkuvasti käydä kamppailua pääni sisässä.. tarkoittaako se sitä, että ne riittävät vai tarkoittaako se sitä, että muutkin olisi pirun hyviä?! :'D Kyllä on taas vaikeaa!

  Huulipunia löytyy myös multa aika paljon.. pitkään on itse asiassa pitänyt tehdä niiden suhteen sellainen projekti, että swatchaisin kaikki ja sitten katsoisin, että mitkä on ne sävymaailmat, joihin punatäydennystä kaipaisin.. tiedän nimittäin, että vanhaa roosaa ja kirkasta fuksiaa löytyy valikoimasta vaikka muille jakaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh :D Melkoinen määrä sulle kertynyt noita kynsilakkoja! Tollanen määrä vaatii jo aika paljon säilytystilaakin :D

   Heh, noi on varmaan molemmat ihan totta - muutkin olisi hyviä, mutta noilla kahdellakin pärjää, kun ne on tosiaan niin monipuolisia :) Itse asiassa jos mun pitäisi jättää itselleni vain yksi luomiväripaletti, olisi se varmasti Too Facedin Chocolate Bar. Sillä saa aivan ihania meikkejä ja paletista löytyy monia eri sävyjä!

   Mä voisin ehkä tehdä saman projektin noiden huulipunien kanssa. Nykyään niitä tulee ostettua vähän sen hetkisen fiiliksen mukaan enkä ollenkaan välttämättä mieti sitä, löytyykö multa jo samansävyinen kotoa :D

   Poista
 9. Niin ja piti vielä sanoa, että kiva postaus! Antoi itsellekin ajattelemisen aihetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos Kirsi! Ja ihanaa kun jaoit täällä omiakin ajatuksiasi<3

   Poista
 10. Haha tuo "olisin voinut tuoda mukanani vielä toiset 12 huulipunaa" :D Voi sun kanssas! Mulla itsellä ei oo varmaa ees 12 huulipunaa! Jonkun verran löytyy ja muutama semmonen luotto huulipuna :) Mutta huulipunalla saa niin kivasti piristettyä ihan arkimeikkiäkin, tykkään :) Luomivärejä mulla taas ei oo kauheesti, mutta en kyllä niitä niin usein käytäkkää. Highlightereita löytyy myös muutama kappale ja niitä käytänkin joka päivä, koska tuo kasvoille sellaista mukavaa pirteyttä! Tää oli todella kiva postaus <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeh, mä oon vähän tällanen meikkihamsteri :D Tosi kiva että sulla on sellasia luottohuulipunia, ei niitä oikeastaan montaa tarvitsekaan jos on juuri ne itselle sopivat ja omaa silmää miellyttävät sävyt jo löytyneet! :) Niin saa munkin mielestä<3 Mullakin on highlighter ihan päivittäisessä käytössä, rakastan sitä pientä hehkua minkä se tuo kasvoille! Kiitos paljon ihanainen<3

   Poista
 11. Huh 12 huulipunaa, se on kyllä paljon :D mäkin oon joskus miettinyt miksi vaikkapa juuri meikkibloggaajilla on niin paljon kaikkea, mutta sitten havahtunut siihen, että mulla itselläni on kymmeniä huulirasvoja ja joskus keräilin tietyn merkin suihkugeelejä :D Tää oli mielenkiintoinen postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mieltä mun kaveritkin taisivat olla.. :D Heh noinhan se on, monilla on just joku tietty juttu mitä tulee keräiltyä :) Mäkin oon keräillyt aika paljon kaikkia suihkugeelejä! Nyt oon koittanut olla ostelematta niitä, mutta TBS:ltä on taas yksi tulossa :D Kiitos kovasti<3

   Poista
 12. Tää oli hauska postaus :D Mulla nuo ovat myös juuri ne kosmetiikan osa-alueet, joita keräilen vähän enemmän. Mä haluan, että jos mun tekee mieli tehdä tietynlainen meikki, se ei ainakaan valikoimasta jäisi kiinni. Toisaalta oon huomannut, että mun ei tee mieli ostaa uutta ihanaa huulipunaa, jos mun kokoelmista löytyy jo vastaava :) Näiden lisäksi poskipunat ovat mulla pieni hamstrauksen kohde :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! Mulla on vähän sama, se on kiva kun on sitä valinnanvaraa ja jos näkee vaikka jonkun kuvan jostain meikistä, on se mahdollista todennäköisesti toteuttaa myös itse omilla meikeillä :) Munkin pitäisi oppia toi, etten tarvitse montaa samansävyistä huulipunaa.. :D Poskipunat on kyllä ihania ja mun pitäisikin varmaan vähän kasvattaa omia poskipunavarastoja!

   Poista

Kiitos kommentista!