sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Beauty Boxi - Smoky Collection + alennuskoodi


Mulle tarjoutui erittäin mielenkiintoinen tilaisuus yhteistyöhön suomalaisen kauneusboksin, Beauty Boxin kanssa, ja innolla lähdin yhteistyöhön mukaan! Beauty Boxin kautta on mahdollista tilata itselleen ammattilaisten toimesta koottuja erilaisia kauneusbokseja. Valita voit esimerkiksi viidestä eri valmiiksi kootusta ja suunnitellusta boksista, joita ovat: Princess, Nude, Summer, Elegant ja Smoky Collectionit. Kyseiset meikkisetit on kaikki vielä jaettu pienempiin osiin, joten koko setin tilaamisen sijasta on myös mahdollista tilata pelkästään silmämeikki-, kynsi- tai huulimeikkisetti vähän kokoelmasta riippuen. Beauty Boxi tarjoaa myös uudenlaisen Minun Boxini, jossa jokainen pystyy kokoamaan valikoimaan kuuluvista meikkituotteista juuri itselleen sopivan kauneusboksin. Tai miksei vaikka luomaan jollekin rakkaalle ihmiselle kuten ystävälle tai vaikkapa äidille tai siskolle ikioman boksin täynnä meikkejä! Mikä olisikaan esimerkiksi mukavampi joulu- tai syntymäpäivälahja jollekin meikkejä ja kauneutta rakastavalle ;)

Beauty Boxi poikkeaa tavanomaisista kauneusbokseista siten, että nyt ostaja tietää tarkalleen, mitä boksista tulee itselleen saamaan. Kyseessä ei siis ole samanlainen yllätysboksi kuin vaikkapa LivBox vaan täysin erityylinen boksi täynnä meikkejä! Beauty Boxit sisältävät meikkejä mm. seuraavilta brändeiltä: Urban Decay, L'Oréal, Lancôme, Essie, essence ja Sleek MakeUP. Kaikki tuotteet tulevat täysikokoisina ja bokseilla on myös 14 päivän palautusoikeus, mikäli muutat mielesi.


Kaneusboksi tulee hyvin kauniisti pakatussa ja rusetilla suljetussa laatikossa ja olihan se aika kiva yllätys saada tämä "Lindan Boxi" itselleni :) Päädyin lopulta valitsemaan valmiista meikkiseteistä itselleni Smoky Collectionin. Kaikki viisi settiä kuulostivat mielenkiintoisilta ja kaikista löytyi tuotteita, joita olisin mieluusti lähtenyt testaamaan, mutta syksyn alkaessa ja iltojen pimetessä on kiva saada vähän tummuutta meikkiinkin ja Smoky Collection tarjosi siihen loistavan mahdollisuuden. Tämän setin tuotteista en olisi kaikkia itse kaupasta valinnut mukaani, sillä mähän suosion nykyään eläinkokeetonta kosmetiikkaa ja setistä löytyy myös sellaisia merkkejä, jotka eivät ole eläinkokettomia. Sitä odotellessa, että joku yritys tarttuisi ideaan pelkästään eläinkokeettomista tuotteista koostuvasta kauneusboksista ;) Tai sitten mun pitää harkita alanvaihtoa ja ruveta itse suunnittelemaan sellaista!


Bokista paljastui Sleek MakeUP:n Bare Skin Foundation. Sleek MakeUP ei ole merkkinä mulle vielä kovinkaan tuttu, sillä tämän meikkivoiteen lisäksi omistan vain Solstice highlighterpaletin. Kosteuttavan meikkivoiteen sanotaan tasoittavan ihon sävyä sekä peittävän ihon virheitä. Sain oman meikkivoiteeni sävyssä Shell, joka oli itse asiassa ihan täydellinen omalle iholleni. Kovin peittävästä meikkivoiteesta ei ole kyse, mutta hyvin tämä kyllä tasoitti ihon sävyn. Kyseessä on heleyttävä meikkivoide ja mä suosin itse mieluummin mattaisen lopputuloksen antavia meikkivoiteita, mutta oli oikeastaan ihan hauska saada tällainenkin! Pidin tästä meikkivoiteesta, sillä se sulautui ihooni hyvin, levittyi kauniisti, sävy oli oikea ja lopputulos näytti hyvin luonnolliselta. Suurta peittävyyttä tarvitsevalle tai haluavalle en tätä suosittelisi, mutta muuten sanoisin tämän olevan todellakin kokeilemisen arvoinen.


W7 oli mulle aiemmin tuttu vain nimeltä, sillä muista blogeista olen bongannut näitä merkin tuotteita. Sain itselleni tämän Nail Polishin sävyssä Cosmic Black. Sävy on aivan upea. Glitterinen ja pääasiassa tumman lila, mutta valon osuessa siihen se saa myös vivahteita muistakin väreistä. Mä sain onneksi testattua tätä sairaslomani aikana, mutta valitettavasti mulla ei normaalissa arjessa ole mahdollisuutta kynsilakkoja käyttää, vaikka niistä pitäisinkin. Yhdellä lakkakerroksella ei saanut peittävää lopputulosta ja kynnen oma väri kuulsi sieltä selkeästi läpi, mutta toinen kerros olikin sitten jo riittävän peittävä.


Kynnet on lyhyet, kynsinauhat kamalassa kunnossa enkä mä todellakaan ole mikään kynsien lakkaaja, mutta tästä nyt ehkä saa vähän paremman käsityksen siitä, miltä sävy kynsillä näyttää. En käyttänyt alus- tai päällyslakkaa ja ensimmäisen vuorokauden kynsilakka ei lohkeillut lainkaan. Toisena päivänä se lohkeilu sitten pikkuhiljaa alkoi, mutta nyt täytyy myöntää ettei mulla ole enää harmainta hajua tai muistikuvaa siitä, kuinka kauan kynsilakat normaalisti tuppaavat pysymään hyvännäköisinä :D Glitterlakkoja saa oman kokemukseni mukaan aina hinkata vähän normaalia kauemmin pois, mutta yllättävän kivuttomasti lakka lopulta lähti. Mä pidin tästä oikein kovasti, sävy oli nätti ja vähän erilainen kuin mitä normaalisti ehkä käyttäisin, mutta hyvinhän toi sointuisi kunnon smokey eye meikkiin.


Kulmatuotteena boksissa oli Rimmelin Brow Kit, joka sisälsi Professional Eyebrow Pencilin sävyssä 002 Hazel sekä Brow This Way Brow Styling Gelin. Kulmakynällä oli helppo piirtää ja muotoilla kulmat. Kynä ei ollut liian kova vaan väriä irtosi oikein kivasti, mutta sävy oli valitettavasti omille kulmilleni hitusen liian lämmin. Kulmageelistä sen sijaan pidin todella paljon. Sillä sai kulmat hyvin ojennukseen ja läpinäkyvyyden ansiosta toi soveltuu minkä värisille kulmille tahansa. Multa löytyikin aiemmin vain Lumenen kulmageeli, joten oli oikein kiva päästä testaamaan myös jonkun toisen merkin kulmageeliä!


Tämä Cargon Lip Gloss Quad Casablanca vaikutti alusta alkaen yhdeltä boksin kiinnostavimmalta tuotteelta. Kyseessä on huulikiiltonelikko, jota on tarkoitus ottaa tuolta purkista siveltimen kanssa ja levittää huulille. Yllätyin todella, todella positiivisesti tästä. Ylimpänä oleva sävy sisältää lähinnä kiiltoa, mutta kaikki kolme muuta ovat hyvin pigmenttisiä ja upeita sävyjä. Huulilla nämä eivät tunnu läheskään niin tahmaisilta kuin huulikiillot normaalisti ja kaikki sävyt näyttävät todella hyviltä.


Tässä vielä swatchit kaikista neljästä sävystä. Vasemmanpuoleinen ja nelikon vaalein sävy on siis tosiaan pelkkää kiiltoa ja pieniä shimmerhippuja. Kaksi seuraavaa ovat shimmerisiä ja upeita kumpikin ja viimeisenä löytyy vielä upea nude huulikiilto ilman mitään shimmeriä tai glitterhippuja. Ainut huono puoli tässä onkin se, että näitä täytyy levittää siveltimen kanssa enkä mä jaksa kantaa sellaista erikseen mukana laukussani. Huulikiiltojen pysyvyys ei ole koskaan mikään huippuhyvä, joten sen puoleen haluaisin tätäkin kantaa mukanani, Onneksi nämä kuluvat huulilta pois todella kauniisti, jolloin ei oikeastaan haittaa, vaikka tätä ei päivän aikana saisikaan lisättyä. Totta kai loppupäivästä ei sitten ole huulilla enää mitään, mutta ainakaan näistä ei jää mitään rumia rajoja toisin kuin huulipunista monesti.


Tämä L'Oréal Color Riche Quad Shadow sävyssä Smoky saapui mulle valitettavasti tässä kunnossa. Musta, eli totta kai juuri se paletin tummin värinappi, oli hajonnut tuonne rasiaan ja mä sain ton itse asiassa itse murenemaan vielä hieman enemmän yrittäessäni fiksata tota kuntoon. Mulla ei selkeesti ole nyt mitenkään turhan hyvä onni näiden meikkien kanssa, sillä vastahan mä sain Lip Monthlyn huulipunan palasina itselleni :D Onneksi tämä luomivärinelikko ei missään nimessä ole käyttökelvoton, mutta onhan toi toki vähän inhottavaa, kun juuri se tummin väri on hajonnut, sillä se sotkee väistämättä myös noi vaaleammat värit.

Huom! Rikkoutuneen tuotteen tilalle saa totta kai uuden, mutta mä en itse sellaista lähtenyt pyytämään, sillä pärjään ihan hyvin tämän kanssa näinkin :)


Paletti sisältää mustan, tumman harmaan, vaalean harmaan sekä valkoisen luomivärinapin. Valkoisen sävyn pigmentti oli melko huono, eikä mustallakaan ihan mustaa kyllä kovin helposti saanut, mutta molemmat harmaat sävyt olivat hyvin pigmenttisiä. Luomivärit levittyivät kauniisti, mutta myös varisivat aika herkästi poskille. Tämäkään ei toki haittaa yhtään, mikäli tekee meikkipohjan vasta silmämeikin jälkeen ja itse sain kyllä aika hyvin sudittua myös viuhkasiveltimellä ne hiput poskiltani pois. Paletti on kuin luotu smokey eye meikin tekoon ja tästä löytyy kivasti kaikki perussävyt sitä varten! Mukana tulee myös kaksipäinen vaahtomuoviapplikaattori, jota en tosin itse ole käyttänyt. Mä en enää oikein edes osaa noita vaahtomuoviapplikaattoreita käyttää ja koen toisenlaiset siveltimet paremmiksi ja helpommiksi.


Luomiväreillä jatketaan ja kuvassa näkyy Urban Decayn Deluxe Eyeshadow sävyssä Zero. Zero on musta hieman shimmerinen luomiväri, jossa pigmenttiä riittää todella hyvin. Luomivärin koostumus on suhteellisen kermainen, mikä helpottaa sen levittämistä luomille ja myös sitä, ettei se varise helposti poskille. Luomivärinappi on myös melko iso, joten ihan äkkiä toi ei kyllä pääse loppumaan. Mä käytän mustaa luomiväriä melko harvoin, mutta smokey eye meikeissä sellainen on melko tarpeellinen, joten oli ihan mahtavaa saada tämä luomiväri.


Lancômen Eyeliner Pencil sävyssä Black Ebony on omiaan viimeistelemään kunnon smokey eye meikin. Kynä on ensinnäkin todella pitkä, ainakin 1,5 kertaa "normaalien" silmänrajaus- ja kajakynien pituinen eli tästä riittää iloa hyvin pitkäksi aikaa. Kynää ei oltu teroitettu, joten ennen käyttöönottoa se piti itse teroittaa, mutta se ei mua haitannut. Koostumukseltaan tämä oli mun mielestä jotain silmänrajauskynän ja kajalin välimaastoa - riittävän pehmeä ja kermainen vesirajalle mutta toisaalta tarpeeksi kova, jotta tällä sai kivasti rajattua silmät muutenkin. Itse tulen todennäköisesti käyttämään tätä jatkossa nimenomaan vesirajalla, sillä tykkään rajata silmäni nestemäisellä eyelinerilla. Tällä saa tosin halutessaan paljon pehmeämmän ja utuisemman lopputuloksen, mikä sekin näyttää kyllä todella hyvältä :) Kynä pysyi oikein hyvin myös siellä vesirajalla, josta mulla ainakin lähtee normaalisti aika herkästi väri pois. Siitä erittäin iso plussa tälle kynälle!


Olen nähnyt tämän L'Oréal Parisin Double Extension Mascara Extra-Blackin kaupassa varmaan sata kertaa, mutta itse en oo koskaan aiemmin tätä ripsiväriä omistanut tai testannut. Tässä ripsivärissä on siis kaksi eri puolta, joiden on yhdessä tarkoitus sekä erotella että antaa ripsille tuuheutta. Jos mä jonkin meikkituotteen suhteen olen vaativa, niin ripsivärin. Tämä oli periaatteessa ihan ok, mutta jotenkin se ripsiväri oikein halunnut tarttua mun ripsiini ja sain käyttää melko paljon aikaa, jotta sitä väriä todella oli tarpeeksi. Alempana olevasta kuvasta näkee, että yläripset ovat ehkä vähän turhankin paljon paakuissa, mutta alaripsistä tykkään ja väri tarttuikin jotenkin paremmin niihin. Tämä ei ollut missään nimessä huonoin testaamani ripsiväri, mutta ei myöskään suosikkini.


Meikkasin itseni perjantaina käyttäen pääasiassa pelkästään boksista tulleita meikkejä ja silmämeikki on kokonaisuudessaan tehty boksin meikeillä. Luomilta löytyy kaikkia viittä eri luomiväriä (L'Oréal + UD), rajaukset on tehty Lancômen kajalkynällä ja ripsissä on L'Oréalin ripsiväriä. Tuo Rimmelin kulmaväri on hitusen liian lämpimän sävyistä mun kulmilleni varsinkin nyt, kun mun hiukset on niin kylmät, mutta sekin pääsi tosiaan testaukseen! Miltä meikki näyttää teidän silmäänne? :)


Lisäksi boksista paljastui muutama pieni näytepakkaus. Neutrogenan käsivoidetta olen joskus aiemminkin käyttänyt, mutta Lumenen meikkivoide ja Blistexin huulivoide olivat uusia mulle. Kumpaakaan en ole vielä testannut, mutta odotan innolla mitä pidän erityisesti tosta meikkivoiteesta! Sitä kun toiset ylistävät maasta taivaisiin ja toiset taas eivät pidä siitä ollenkaan.

Sain myös teille jaettavaksi alennuskoodin Beauty Boxin verkkokauppaan. Alennuskoodilla LXQ9I92ABCDR  saate -15% alennukseen Beauty Boxin tuotteista!

Beauty Boxi sisältöineen on saatu blogin kautta.

Oletteko te ihastuneet erilaisiin kauneusbokseihin? Entä onko Beauty Boxi teille jo tuttu? :)

16 kommenttia:

 1. Hei vähän mielenkiintonen! Ihanaa et Suomeenki alkaa tulla enemmän näitä vaihtoehtoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon ihan samaa mieltä! Mahtavaa, kun näitä erilaisia bokseja on alkanut ilmestyä enemmän ja enemmän :)

   Poista
 2. Ihania tuotteita kieltämättä! ♥ Kiva kun Suomessakin alkaa olla saatavilla muitakin boxeja kuin LivBox :)

  E.K.S.
  https://eks-katariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tää on kyllä ihan mahtavaa, kun näitä bokseja on ruvennut ilmestymään lisää! :)

   Poista
 3. Mukavaa, että on boksi, joka sisältää vain meikkejä ja palautusoikeuskin on aika kiva plussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikit on nimenomaan se juttu, mitä itse bokseista haluan ja tää oli siitä kyllä ihan mahtava! :)

   Poista
 4. Tässäpä boxi joka ihan oikeasti jo houkuttelee:D Ehkäpä voisin harkita tämän tilaamista, mä oon kyllä vaan ehkä maailman laiskin nettishoppailija, aina kun pitäisi netistä tilata jotain niin ei mihinkään... Menee viikkoja että saa tilattua. :D
  Valehtelematta ehkä lähes jokaiselle tuotteelle mitä tässä boxissa tuli niin olisi käyttöä! Harmi että sulla on olllut nyt kehno tuuri nuiden kanssa kun ensin oli se puna rikki ja nyt tuo palettikin oli säpäleinä! :D Tuossa olisi muuten ihan täydellinen paletti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mun mielestä netissä on taas niin ihana shoppailla, kun saa rauhassa katsoa kaikkea :D Tosin silloin ei pääse hypistelemään niitä tuotteita tai testaamaan toisin kuin kaupasta ostaessa. Joo tässä boksissa oli kyllä tosi kivoja tuotteita, oli ihan huippua saada tämä! Saa nähdä mitä vielä saan rikkinäisenä tai onnistun itse rikkomaan :'D

   Poista
 5. Heii vähän kiva, että saa luoda oman boksinsa! :) Ei ihme kun oli noin kiva kun sä olit siihen valinnut tuotteita. Tuo sun silmämeikki on muuten tosi kaunis, jo Instassa sitä ihailin <3 Mä muistan kun olin nuorempi niin tuollaiset ripsarit oli suosittuja missä laitetaan ekaks tuota valkoista ripsaria ja sitten mustaa :D En oo pitkään pitkään aikaan käyttänyt tuollaista, voisi testata kyllä :) Muistan tykänneeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi idea on kyllä mahtava<3 Tää boksi oli itse asiassa valmis enkä itse valinnut noita tuotteita tonne, mutta veikkaan että jos olisin valinnut niin aika moni näistä olisi siihen päätynyt ;) Voi kiitos paljon kehuista<3 :) Joo noita ripsivärejä oli sillon ihan tajuttomasti, mutta mä en koskaan päässyt sellaista testaamaan :D Kannattaa testailla jos tykkäilit noista nuorempanakin<3

   Poista
 6. Hei, vitsit miten mielenkiintoiselta tuo boxi kuulostaa! :D Myös nuo saamasi tuotteet vaikuttivat hyviltä, ja ihastuin etenkin tuohon kynsilakkaan, UD:n luomiväriin sekä huulikiiltopalettiin <3 Tuo siun luoma silmämeikki on ihan täydellinen, oot vaan niin taitava! Itse en ole pitkään aikaan leikkinyt tummempien luomivärien kanssa, ja en varmaan osaisi enää meikatakaan silmiäni mitenkään nätisti, haha :D Miullakin oli joskus tuota samaa Rimmelin kulmakynää ja totesin sen myös itselleni liian lämpimän sävyiseksi, vaikka muuten ihan hyvä kynä olikin. Melkein houkuttelisi itsekin tilata tuollainen boxi, kun saisi vielä alennustakin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli munkin yhtiä suosikkituotteita tästä boksista, varsinkin toi huulikiiltopaletti on ihana<3 :D Voi kiitoksia kovasti Tuuli :') Heh, kannattaa testailla joskus niitä tummempiakin sävyjä, niillä saa tosi upeita meikkejä ja tummat sävyt sopii tosi kivasti syksyyn! Joo harmi, että toi kynä oli noin lämpimän sävyinen, kun muuten tykkäsin siitä oikein kovasti :/ Kannattaa tilata, jos yhtään kiinnostaa :)

   Poista
 7. Tämä boxi kuulostaa kyllä paremmalta kuin hyvältä, alkoi ihan oikeasti kiinnostamaan :D Livboxit muuttuneet joka kuukausi vain huonommiksi, joten sellaista tuskine enään ikinä tilaan. Tää boxi sen sijaan voisi tullakin tilatuksi :)
  Tosi kaunis silmämeikki sulla tuossa kollaasissa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava kuulla! :D LivBoxien taso on tosiaan laskenut ihan älyttömästi ja lokakuun boksi oli niin täydellinen floppi, ettei tarvitse kyllä taas ihan vähään aikaan edes harkita uutta tilausta. Kiitoksia paljon<3 :)

   Poista
 8. Minusta sinulla on todella hyvän oloinen blogi! kirjoitat omasta mielestäni puoleensa vetävästi ja ei malta lopettaa lukemista, kun kerran on aloittanut. Jään mieluusti lukijaksi :

  www.believemydestiny.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana saada tällaista palautetta, kiitos oikein kovasti<3 :) Mun täytyy ehdottomasti käydä kurkkaamassa sunkin blogi! :)

   Poista

Kiitos kommentista!