torstai 13. lokakuuta 2016

Aussie 3 Minute Miracle Moisture


Sain itselleni testattavaksi tämän Aussien ihanan 3 Minute Miracle Moisture Deep Treatment -tehohoitoaineen. Kyseisen hoitoaineen kuvaillaan olevan täydellinen kuiville hiuksille ja kahden viikon ulkomaanmatkan jälkeen mun hiukseni olivat ehdottomasti todella kärsineet. Mun atooppinen iho ei ole vuosiin voinut yhtä hyvin kuin sen viikon ajan siellä Miamin lämpimänkosteassa ilmastossa (okei ei se ehkä siitä tykännyt, kun käristin sen auringossa..), mutta hiukset kärsivät reissussa aika paljonkin. Kuivasin hiukseni lähes päivittäin hiustenkuivaimella eikä mulla ollut mukanani lämpösuojaa. Myöskään jatkuva auringonpaiste tai kloorivedessä lilluminen ei ainakaan parantanut hiusten kuntoa, joten kotiin palattuani musta tuntui, kun mun päässä olisi roikkunut kasa pitkiä kovia ja kuivia oksia, jotka vain katkeilee latvoista.


Kuvioihin astuivatkin siis välittömästi erilaiset tehohoitoaineet ja hiusnaamioit, joista yksi oli tämä Aussien kosteuttava tehohoitoaine. Hoitoaine sisältää australialaista macadamiapähkinäöljyä, jonka on tarkoitus kosteuttaa kuivuneita hiuksia ja tehdä niistä jälleen kiiltävät. Hoitoaineen on tarkoitus antaa vaikuttaa hiuksissa hiustenpesun jälkeen kolmen minuutin ajan, jonka jälkeen hiukset tulee huuhdella puhtaiksi.

Mä koen olevani todella vaativa ja valikoiva hoitoaineeni (ja shampooni) suhteen, joten ihan mikä tahansa tuote ei mun suosiooni pääse. Hoitoaineen pitää olla riittävän hoitava, mutta se ei mielellään saisi tehdä hiuksista täysin lässähtäneitä. Hoitavuuden pitää myös olla havaittavissa välittömästi ja hiusten pitää tuntua hoitsikan käytön jälkeen pehmeiltä, sileiltä ja näyttää hyviltä. Yksikään hoitoaine ei tietenkään ole mikään ihmeaine, joka korjaisi vaurioituneet hiukset taas ehjiksi, mutta hoitoaineiden tehoilla on todella paljon eroja, mikä toki johtuu osittain ihan niiden eri käyttötarkoituksista. Aussie oli jossain vaiheessa vuosia luottovalintani shampoita ja hoitoaineita valitessani ja tälläkin hetkellä multa löytyy kylppäristä myös eräs toinen merkin hoitoaine. Sen puoleen lähdin tätä testaamaan hyvinkin luottavaisin mielin, enkä ollut aiemmin koskaan pettynyt Aussien tuotteisiin.


Enkä pettynyt nytkään. Hoitoaine sai hiukset tuntumaan todella pehmeiltä ja näyttämään huomattavasti elinvoimaisimmilta kuin ennen pesua. Tällä oli tuttu, Aussien tuotteille tyypillinen miellyttävä tuoksu ja hoitoainetta oli kaikinpuolin miellyttävä käyttää. Tuotetta oli helppo puristaa ulos tuubin pohjasta ja toivottavasti sama jatkuu myös siinä vaiheessa, kun hoitoaine on jo loppumassa. Ehdottomasti tulen käyttämään tätä jatkossakin! Jos hiusnaamioita ja tehohoitoja miettii yleisellä tasolla niin sanoisin tämän olevan hoitavuudeltaan ehkä sellaista keskitasoa. Olen käyttänyt sekä huonompia että parempia tuotteita, mutta ehdottomasti tämä on hoitavampi kuin tavalliset "perus"hoitoaineet. Valitettavasti Aussie ei kuitenkaan ole eläinkokeeton merkki, joten en tule näitä Aussien tuotteita itse itselleni ostamaan, vaikka näistä pidänkin!

Hoitoainetta myydään esim. Sokoksella, jossa 250 ml näyttäisi maksavan 13,90 €.

Tuote saatu testiin blogin kautta.

Ovatko Aussien hiustenhoitotuotteet tuttuja? Mikä on suosikkinne? :)

8 kommenttia:

 1. Mä rakastan Aussien tuotteiden tuoksua! <3 Oon tainnut käyttää heiltä vain hiusnaamioita, joista olen tykännyt kovasti. Tällä hetkellä käytössä 3 Minute Miracle Frizz Remedy -naamio, joka tekee hiukset ihanan sileiksi ja pehmeiksi :) Eli Aussien tuotteet on ehdottomasti suosikkien listalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuoksu on kyllä ihana<3 Oi toi kuulostaa ihan loistavalta hiusnaamiolta! Kiva kuulla, että oot tykännyt Aussien tuotteista :)

   Poista
 2. Mä en ole koskaan kuullutkaan kyseisestä tuotteesta:D Toisaalta tuo hyppivä kenguru purkissa näyttää jostan syystä hieman tutulta.. Ehkä olen ohimennen kuullut/nähnyt mutten ole pistänyt merkille. Anyway! Täältä bogistasi löytää kyllä usein jotain uutta kosmetiikkaa mistä en ole koskaan kuullutkaan, se on hauskaa;) Tämäkin yksilö kuulostaa todella hyvältä tuotteelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi olla, että oot jossain kaupassa näitä nähnytkin, näitä kun myydään vähän joka puolella :D Toi on kyllä niin kiva kuulla, että täältä mun blogista löytyy uusiakin tuttavuuksia :) Kiitos kommentista Kata<3

   Poista
 3. Itselläni oli joskus pari vuotta sitten jokin Aussien shampoo ja hoitsikka, mutta ne eivät muistaakseni herättäneet mitään sen suurempia innostuksen tunteita, kuin muutkaan käyttämäni hiustenhoitotuotteet :D Tuoksu oli kyllä herkullinen ja tehokin ihan ok, mutta en tiedä ostaisinko enää ainakaan niitä kahta uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon myös joskus käyttänyt jotain Aussien hoitoainetta, joka ei sen kummempia riemunkiljahduksia aiheuttanut. Se oli ihan hyvää ja toimivaa, mutta uudelleen en olisi itsekään sitä ostanut, kun se oli kuitenkin aika perus :D Värjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo sen sijaan oli tosi pitkään mun suosikkini!

   Poista
 4. Matkoilla hiukset kyllä kärsii aina vähän.. Ainakin jos on lämpimässä kohteessa ja käy uimassa niin hiukset ei kyllä yhtään tykkää. Tuli siis varmasti tarpeeseen toi tuote sulla! :) Vaikuttaa kyllä hyvältä tuottelta, tekis varmaan hyvää omille hiuksillekki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kärsii, se yllätti mut taas kuinka paljon ne hiukset oikeesti kärsi ton reissun aikana! Toi oli kyllä tosi hyvä tuote ja tarpeeseen tosiaan tuli<3

   Poista

Kiitos kommentista!