tiistai 13. syyskuuta 2016

BH Cosmetics Carli Bybel - 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette


Päädyin jokin aika sitten tilaamaan BH Cosmeticsin sivuilta itselleni tämän ihanan Carli Bybelin 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Paletten ja tämänpäiväisen postauksen aiheena onkin kyseinen paletti ja arvostelu siitä. Carli Bybel on varmasti monille tuttu Youtuben kauneusguru ja vaikken itse mitenkään säännöllisesti seuraa tai katsele Carlin videoita, olen niitä kuitenkin katsellut todella monia, eikä mun tarvinnut lopulta kahtaa kertaa miettiä tilaanko tämän paletin itselleni vai en. Palettia ei myöskään ollut hinnalla pilattu, sillä toimituskuluineen tämä maksoi $19,50.


Paletti sisältää siis kymmenen eri sävyistä luomiväriä ja neljä hieman suuremman kokoista highlighteria, mutta kukaanhan ei kiellä käyttämästä myös noita highlightersävyjä luomiväreinä. Luomivärit ovat kaikki todella kauniin sävyisiä, melko neutraaleja, maanläheisiä ja toisiinsa hyvin sopivia. Mitään shokkisävyjä tämä paletti ei sisällä, mutta itse asiassa mun mielestä se on vain hyvä, sillä nyt paletilla on yksi yhteinen linja sävyjen suhteen. Joukosta löytyy ruskean, kullan ja punertavan sävyisiä luomivärejä, joista osa on shimmerisiä ja osa mattaisia. Luomivärit levittyvät helposti eivätkä pahemmin varise poskille. Sävyjen pigmenttisyydessä on pieniä eroja ja shimmersävyt ovatkin selkeästi pigmenttisempiä kuin mattasävyt. Ei mattasävyjenkään pigmentti mikään huono ole, mutta selkeästi eri luokkaa kuin shimmeristen sävyjen.


Highightersävyjä löytyy paletista neljä ja kaikki ovat selkeästi eri sävyisiä. Joukosta löytyy yksi todella vaalea sävy, yksi melko vaalea ja kaksi tummempaa, joista ainakin toinen on ihan selkeä aurinkopuuterisävy (ainakin vaalealle iholle). Itse olen käyttänyt lähinnä noita kahta vaaleinta sävyä higlightereina. Nämä ovat totta kai kaikki shimmerisiä ja kuten sanoin jo noista luomiväreistä, tässä paletissa shimmersävyissä on selkeästi parempi pigmenttisyys ja sama koskee myös näitä. Varsinkin noissa kahdessa tummimmassa sävyssä riittää pigmenttiä vaikka muille jakaa ja sävyt ovat muutenkin todella intensiivisiä.


Yhtä asiaa jäin paletilta kuitenkin kaipaamaan ja se on nimet jokaiselle luomiväri- ja highlighternapille. Ei niillä nimillä sinänsä tavallisessa elämässä oikein mitään tee, mutta esim. blogipostauksia varten ne sävyjen nimet helpottaisivat aika tavalla, jos haluaisi mainita jotain juuri jostain tietystä sävystä. Muuten paletti on mieleeni enkä ole hetkeäkään katunut tämän ostamista. Hinta-laatusuhde on koko paletissa mun mielestäni enemmän kuin kohdillaan, vaikka noiden mattasävyjen pigmenttisyys voisikin olla hieman parempi.

Oletteko te hankkineet tämän Carli Bybelin paletin tai heräsikö kiinnostus palettia kohtaan? :)

12 kommenttia:

 1. Tää on mun mielestä ihan älyttömän kaunis!Ja tuo korostusvärien kuviointi♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja toi kuviointi on kyllä tosi nätti! Ihanaa miten tollanen pienikin panostus saa aikaan noin suuren vaikutelman :)

   Poista
 2. Mäkin tykkään tästä paletista kovasti! <3 Mutta samaa mieltä, että mattasävyissä voisi olla pikkuisen enemmän pigmenttiä. Onneksi shimmereistä kuitenkin löytyy sitä hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps täysin samoilla linjoilla siis ollaan! Onneksi shimmersävyjen pigmenteissä ei ole valittamista :)

   Poista
 3. Mä en ollut tästä kuullutkaan, mutta mielenkiintoni heräsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tää on kyllä tosi kiva paletti :)

   Poista
 4. Tässä paletissa on kyllä kauniit ja tasapainoiset sävyt. En käytä shokkivärejä, joten tälläiset neutraalit ovat suosikkejani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän tyyppiset sävyt on varmasti todella monien mieleen eli sävyvalinnat ovat todella onnistuneet tässä paletissa :)

   Poista
 5. Oii ihania sävyjä <3 Mä oon nyt tykästynyt juuri kullan ja pronssin sävyihin luomiväreissä :) Ennen en niin välittänyt, mutta kokeilin yksi päivä ja sopikin mulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla, että oot löytänyt uusia luomivärejä jotka sulle sopii<3 Voisin kyllä kuvitella että sulle sopii tosi monenlaiset luomivärit ja silmämeikit! :)

   Poista
 6. Kiva lukea sun arvostelua tästä paletista! Mä tilasin paletin myös ja sainkin sen jo, mutta oon vain kevyesti swatchannut sitä. Mun oli pakko saada tämä, koska mä rakastan Carli Bybeliä! Onneksi sävytkin ovat paletissa juuri mun hg-luomivärisävyjä. Ja multa puuttui pinkkiin taittava highlighter, joten sekin asia tuli hoidettua tän paletin myötä :D Tässä on hyvin samanlaisia sävyjä kuin mun suurimmassa suosikkipaletissa, Too Facedin Chocolate Barissa. Tämä on kuitenkin itselleni ehkä vielä vähän käytännöllisempi, koska vaaleita shimmersävyjä on enemmän, eikä tässä ole mitään turhaa. Voi siis olla, että tästä tulee mun uusi suosikkipaletti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää paletti on kyllä ihana ja arvelinkin, että säkin tulet tämän vielä hankkimaan<3 Noniin täähän on sitten ollut ihan loistava ostos sulle! :D Paletin sävyt on kyllä todella kauniita ja rakastan erityisesti noita shimmersävyjä. Tosin mä käytän muutenkin aika vähän mattasävyjä silmämeikeissäni :) Toivottavasti ihastut palettiin, kun pääset sitä kunnolla testaamaan!

   Poista

Kiitos kommentista!