torstai 11. elokuuta 2016

Keune Blend

Kaikki postauksen tuotteet saatuja ilmaistuotteita


Moikka! Mulle tarjoutui ihan loistava tilaisuus päästä testaamaan Keune Blend -sarjan hiustenmuotoilutuotteita. Keune oli mulle merkkinä totta puhuen täysin tuntematon, joten mielenkiinnolla lähdin ottamaan selvää minkälaisesta brändistä oikein on kyse. Pienen tutkiskelun jälkeen olin oikein vakuuttunut! Keune Haircosmetics on Hollannista lähtöisin oleva yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä monia eri tuotesarjoja, jotka sisältävät niin hiustenhoitotuotteita kuin -muotoilutuotteitakin. Tuotteita löytyy eri tarpeisiin ja myös miehille löytyy oma sarjansa.  Pääsin itse tosiaan testaamaan neljää eri Keune Blend -sarjan tuotetta ja tässä postauksessa kerron mielipiteeni kustakin tuotteesta. Tuotteet on saatu Keunen maahantuojalta, Veijo Kinnunen Oy:ltä.


Tällainen nelikko postipaketista paljastui ja innolla lähdin näitä testailemaan. Joukosta löytyi niin hiusta silottavia kuin rakennettakin antavia tuotteita ja lisäksi myös hiuslakka, joka on ainakin mulle itselleni erittäin tarpeellinen muotoilutuote. Keune Blend -sarja sisältää näiden tuotteiden lisäksi monia muitakin, mm. Gloss Spray -kiiltosuihkeen, Fiber Wax -vahan, Shape -muotoiluvoiteen sekä monia erilaisia shampoita ja hoitoaineita. Valikoima on siis laaja ja monipuolinen. Pakkaukset ovat mielestäni yksinkertaisia, mutta silti kauniita ja erilainen väriraita jokaisessa purkissa tekee niistä kuitenkin kivan yksilöllisiä. Nämä soveltuvat ulkonäkönsä puolesta myös kivasti sekä naisille että miehille. Keunen tuotteita voi ostaa Kinnusen myymälöistä monista kaupungeista, kuten Helsingistä, Kuopiosta, Turusta, Espoosta, Lappeenrannasta ja Oulusta. Käydään vielä yksitellen läpi kaikki saamani tuotteet:


Keune Blend De-Frizz on hiuksia silottava voide ja koostumukseltaan hieman vahamainen. Tuotetta on tarkoitus käyttää kosteisiin hiuksiin, jonka jälkeen hiusten voi joko antaa kuivua itsestään tai muotoilla ne halutunlaisiksi. Lopputuloksena hiuksista pitäisi tulla  kiiltävät, sileät ja pehmeät. Mä olen käyttänyt tätä muutamia kertoja nimenomaan pyyhekuiville hiuksille ja erityisesti hiusten latvoille, jotka mulla kaipaavat sitä silotusta. Oikein hyvin tällä onkin saanut latvat sileiksi ja pehmeän tuntuisiksi. Mun hiukset eivät ole tällä hetkellä huonoimmassa mahdollisessa kunnossa, joten innolla odottelen miten tämä tuote pärjää esimerkiksi talvella mun hiusten kanssa, kun vähintään latvat ovat usein aika kurittomat. Tuote antaa hiuksille myös upeaa kiiltoa, mutta lopputulos ei kuitenkaan näytä siltä, että hiukset olisivat rasvaiset tai likaiset. Voidetta ei tarvitse laittaa kerralla kovinkaan paljoa ja uskoisin tämän 75 ml purkin riittävän mulla ties miten pitkään. En ole myöskään saanut tällä lähmäisen tuntuisia hiuksia, minkä onnistun oikeinkin helposti saamaan aikaan esimerkiksi erilaisten hiusöljyjen kanssa, joten siitä iso plussa!
Hinta: noin 19,50 €/75 ml.


Suolasuihkeita rakastavana ihmisenä tämä Keune Blend Sea Salt Spray oli mulle ihan mahtava yllätys ja itse asiassa tästä nelikosta juuri tämä mulle kaikkein mieluisin tuote. Tämän suolasuihkeen on tarkoitus antaa hiuksille rakennetta sekä volyymia, jolloin hiukset on helpompi muotoilla ja loihtia niille erilaisia tyylejä ja kampauksia. Tuotetta on tarkoitus suihkia pyyhekuiviin hiuksiin ja joko föönata ne kuiviksi tai antaa kuivua ihan vapaasti. Itse tykkään suihkia suolasuihkeita ihan kuiviinkin hiuksiin ja nimenomaan sinne hiusten tyviosiin, jolloin niitä on helpompi tupeerata ja se tupeeraus myös pysyy pitempään. Suolasuihkeen tai muun rakennetuotteen lisääminen hiuksiin auttaa mulla ainakin ihan hurjasti siihen kampauksen pysyvyyteen eikä sitä hiuslakkaa tarvitse suihkia valmiin kampauksen päälle puolta pulloa, jotta se pysyy hyvännäköisenä koko päivän. Pidin todella paljon tästä Sea Salt Spraysta ja tämä on ollut mulla lähes päivittäisessä käytössä sen jälkeen, kun nämä tuotteet itselleni sain.
Hinta: noin 19,50 €/150 ml.


Keune Blend Volume Powder on tuuheuttava hiuspuuteri. Multa löytyy tällaisia vastaavia tuotteita entuudestaan pari kappaletta - toinen Four Reasonsilta ja toinen TIGIltä ja tämä on hyvin samantyylinen TIGIn tuotteen kanssa. Puuteri on purkissa, josta sitä voi töpöttää esimerkiksi sormille, josta sen saa levitettyä hiusten tyviosiin. Tätä voi toki töpötellä suoraan purkista hiuksiin, mutta itse suosin tuota ensimmäistä vaihtoehtoa. Isona erona tällä ja TIGIn hiuspuuterilla on se, että TIGIn puuteri lentelee joka puolelle, kun sitä yrittää hallitusti laittaa johonkin tiettyyn kohtaan, mutta tämän ihan oikeasti saa juuri sinne, minne se puuteri on tarkoitettukin. Liikaa tätä ei kannata laittaa, sillä tämä tekee helposti hiuksista hieman jännän tuntuiset. Meinasin kirjoittaa, että tahmaisen, mutta ei niistä tahmeita tule. Ei myöskään kovia, mutta sellainen jännä tunne, mikä ei ainakaan itseäni miellytä. Maltillisesti käytettynä tämä kohottaa hiuksia ja antaa niille volyymia, sekä helpottaa hiusten muotoilua ja varsinkin sitä mun harrastamaa tupeerausta.

Pidän enemmän Four Reasonsin tyylisistä, suihkutettavista hiuspuutereista ja muista suihkutettavista, hiuksille rakennetta antavista tuotteista, mutta tämä antoi mulle uskoa siihen, että myös näillä purkista siroteltavilla hiuspuutereilla voi saada kauniin lopputuloksen. Mulla meni täysin usko näihin tota TIGIä käyttäessäni, mutta tätä Keunen hiuspuuteria tulee taatusti käytettyä myös jatkossa!
Hinta: noin 19,50 €/7 g.


Hiuslakka on mulle itselleni ihan pakollinen hiustenmuotoilutuote. Jos mun pitäisi valita vain yksi muotoilutuote hiuksilleni, se olisi nimenomaan hiuslakka. Mä vaadin hiuslakalta aika paljon, joten olikin aika mielenkiintoista päästä testaamaan tämä Keune Blend Fixing Spray. Tuotteen kuvaillaan antavan hiuksille maksimaalisen pidon ja runsauden, joka kestää koko päivän. Kyseessä on erittäin voimakas hiuslakka, mutta sen tulisi lähteä hiuksista pois harjaamalla. Voimakas lakka tämä onkin, mutta ei kuitenkaan liian voimakas, sillä sellaisiinkin olen törmännyt. Tämä viimeisteli oikein hyvin kampauksen ja hiukset ovat säilyneet hyvännäköisinä koko päivän tätä suihkittuani. Tämä ei myöskään tehnyt hiuksista kovia korppuja, kuten monet voimakkaat lakat eikä tässä ollut epämiellyttävän voimakasta ja pahaa tuoksua. Mun kestosuosikki on yhä edelleen TIGIn Masterpiece, mutta tämä pääsee kyllä Top-3 suosikkeihini hiuslakkojen suhteen ja tulen ehdottomasti tarttumaan tähän pulloon myös jatkossa. Kaikinpuolin oikein hyvä hiuslakka.
Hinta: noin 19,50 €/300 ml

Mahtava nelikko siis kaiken kaikkiaan! Oon erittäin iloinen, että mulle tarjoitui mahdollisuus päästä nämä Keune Blend tuotteet testaamaan ja näistä tulee riittämään mulle iloa pitkäksi aikaa. Suosikki näistä oli tosiaan tuo Sea Salt Spray, johon ihastuin ihan täysin. Volume Powder tulee varmaankin jäämään vähemmälle käytölle, mutta eiköhän sekin tule pois käytettyä. Näiden neljän tuotteen lisäksi sain vielä Keunen lahjakortin, joten eipähän tarvitse ihan hetkeen taas miettiä, mistä lähden metsästämään uusia hiustenhoitotuotteita itselleni ;)

Onko Keune teille tuttu merkki? Oletteko testanneet Keune Blend -sarjan tuotteita? :)

10 kommenttia:

 1. Olipa hyvän oloisia tuotteita kaikki! :) Mullekki hiuslakka on tosi tärkeä tuote ja mulla on ollut nyt tosi hyvää lakkaa käytössä sellaselta merkiltä kuin NAK. Tuollaista suolasuihketta en oo koskaan kokeillut, mutta olis kyllä kiva kokeilla joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin noi oli! :) Oi tosta merkistä en oo kuullutkaan, täytyykin tutkia paremmin tota! Suolasuihkeet on ihan mahtavia, multa löytyy niitä muutamiltakin merkeiltä ja pidän oikeastaan ihan jokaisesta :D

   Poista
 2. Noi purkit on kyllä niin söpöjä ja tuotteet kuulostaa hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ja hyviä noi tuotteet olivatkin! :)

   Poista
 3. Tämä oli mulle nimenä tuttu merkki, mutta kokemusta ei ole. Viime aikoina olenkin paljon testaillut kampaamotuotteita, vaikka ennen suosin paljon markettimerkkejä, mutta yleensä laatuerot huomaa näiden välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sen eron joo huomaa yleensä melko selkeästi. Itse huomaan sen parhaiten shampoista ja hoitoaineista enkä oikeastaan enää lainkaan käytä markettishampoita tai -hoitoaineita. Ne ei vaan ole riittävän tehokkaita mun hiuksille :)

   Poista
 4. Enpä ole aiemmin kuullutkaan kyseisestä merkistä, mutta nuo esittelemäsi tuotteet vaikuttavat kyllä lupaavilta! :) Tuo De-Frizz -voide kuulostaa mielenkiintoiselta, samoin hiuspuuteri. Onko noissa minkälainen tuoksu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tämä oli tosiaan uusi tuttavuus, mutta sitäkin mieluisampi :) De-Frizz on aivan ihana ja samoin tuo hiuspuuteri oikein toimiva! Hmm mitäs mä tosta tuoksusta nyt sanoisin. Sellanen aika mieto, ei makea mutta ei mitenkään liian "miehinenkään" :D Ihan ok siis :)

   Poista
 5. Sun blogi on kyllä ihan mahtava! ^^ Täältä saa usein tietoo tuotteista mistä ei ole ennen edes kuullutkaan :)

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla :) Tohon pyrinkin ja mahtavaa, jos täältä löytyy myös tietoa ja vinkkejä uusiin tuotteisiin!

   Poista

Kiitos kommentista!