maanantai 4. heinäkuuta 2016

Välikatsaus vuoden 2016 tavoitteisiin

Moikka ja ihanaa alkavaa viikkoa jokaiselle<3 Joku teistä ehkä muistaa, että asetin vuoden alussa itselleni muutamia tavoitteita tälle vuodelle ja nyt kun ollaan suurinpiirtein puolessa välissä vuotta, ajattelin tehdä pienoisen katsauksen siihen, miten olen tähän mennessä saavuttanut tavoitteeni. Mähän en oo enää moneen vuoteen laatinut mitään varsinaisia uudenvuodenlupauksia, sillä ne ei oo varmaan koskaan pitäneet, mutta tällaisia pieniä tavoitteita on ehkä muutenkin hyvä välillä asettaa itselleen ja uusivuosi on aina hyvä ajankohta sellaisten tekemiselle!


♥ Parempi hyvinvointi
Tämä kohta piti sisällään sekä henkisen että fyysisen hyvinvoinnin. Halusin tuntea oloni paremmaksi ja lisätä liikuntaa arkeeni. Kerroin hankkivani salikortin ja näin myös tein. Ensin kolmeksi kuukaudeksi ja sen jälkeen otin sen puoleksi vuodeksi. Liikunnan määrä on lisääntynyt ihan selvästi, mutta valitettavasti olossa ei muuten olekaan sitten ollut kehumista taas vähään aikaan. Jatkuva väsymys painaa päälle enkä saa nukuttua öisin. Veikkaisin, että ihan tästä unettomuudestakin johtuen mulla on myös mieli ollut maassa aika usein nyt viime aikoina, mutta eiköhän tää lähde tästä taas kohta parempaan suuntaan! Ainakaan mun elämässä ei ole ollut enää kevään jälkeen samanlaisia suuria mullistuksia ja menetyksiä, joten suunta ei voi olla kuin ylöspäin :)

♥ Alkoholinkäytön vähentäminen
Alkuvuodesta käytin alkoholia todella vähän, mutta nyt loppukevään ja alkukesän aikana olen käynyt taas muutamia kertoja ulkona juhlimassa, jolloin sitä alkoholiakin on tullut nautittua jonkin verran. Missään nimessä en ole kuitenkaan nauttinut sitä samassa mittakaavassa kuin vaikkapa viime kesänä ja siihen on yksi erittäin hyvä syykin: mä en pidä siitä tunteesta, kun oon humalassa. Mun mielestä on ihan jees juoda viikonloppuna lasillinen tai pari viiniä tai mennä vaikkapa kauniina kesäpäivänä jokilaivalle tai terassille ottamaan kavereiden kanssa yhdet. Se kun ei tarkoita sitä, että mä olen heti humalassa. En tiedä oonko vaan tullut vanhaksi vai mikä siinä on, että se olotila inhottaa nykyään niin paljon. No, ihan hyvä että suunta on ollut tämä :)♥ Oman mukavuusalueen ulkopuolelle meneminen
Tä on ehdottomasti ollut mulle yksi vaikeimmista tavoitteista, mutta olen mä sinne oman mukavuusalueeni ulkopuolelle itseni onnistunut pakottamaan tässä muutamia kertoja. Edelleenkin täytyy sanoa, että oon vähän turhan ujo ja mun pitäisi tsempata tässä enemmän, mutta kehitystä on jo tapahtunut! Sanotaan nyt yhtenä esimerkkinä vaikkapa sellainen asia, että uskaltauduin pyytämään ensimmäistä kertaa elämässäni miehen ulos treffeille kanssani :D Jep, 23 vuotta ikää mittarissa enkä ollut sitäkään aikaisemmin tehnyt. Ja naurakaa ihan vapaasti, mutta mulle toi oli iso juttu :'D

♥ Rahankäytön säännöstely
Viime vuonna tuli tuhlattua rahaa melko paljon ja valitettavasti sama meno jatkui onnellisesti myös tänä vuonna. No toisaalta nyt oon kyllä parin viime kuun ajan ollut ostelematta niin paljon kaikkea ja veikkaisin saman jatkuvan aina syyskuun ulkomaanreissuun saakka, sillä mun täytyy säästää rahaa sitä matkaa varten. Mulla on muutenkin taas viime aikoina ollut välillä todella huono olla, kun oon miettinyt miten oon ostanut niin paljon sellaisiakin juttuja, joita en oo oikeasti tarvinnut. Oon nytkin kiertänyt kaikki kesän alennusmyynnit kaukaa eikä mun oikeastaan ole edes tehnyt mieli mennä shoppailemaan. Kosmetiikkaa nyt tulee toki osteltua, mutta siinäkin oon selkeästi rauhoittunut, jos verrataan vaikka alkuvuoteen. Tämä ei siis todellakaan lähtenyt käyntiin hyvin, mutta parempaan suuntaan ollaan koko ajan menossa :)

♥ Meikkaamisessa kehittyminen
Jonkin verran sitä kehitystä on tapahtunut, sillä oon oppinut mm. varjostamaan ja korostamaan kasvojani aiempaa paremmin. Silmämeikkien suhteen voisin käyttää sitä luovuutta paljon enemmänkin, mutta oon mä ehkä jonkin verran siinäkin puuhassa kehittynyt. Oon opetellut tämän vuoden aikana käyttämään myös irtoripsiä, joiden laittaminen oli aiemmin yhtä tuskaa eli ainakin tällaisissa pienissä jutuissa oon kehittynyt. Tä on kuitenkin sellainen tavoite, jota ei koskaan oikeastaan voi täysin saavuttaa, sillä itseään voi aina kehittää ja parantaa taitojaan. Mieltymykset ja tyylisuunnatkin muuttuvat ajan kanssa, joten senkin puoleen uutta opittavaa riittää aina :)


♥ Parempi bloggaaja
Halusin kehittyä niin oman blogini suhteen kuin myös mm. kommentoida aktiivisemmin muiden blogeihin. Muiden blogeja oon ehtinyt ihan hyvin lukemaan, vaikka totta kai välillä on niin kiire, ettei sille oikein meinaa löytä aikaa - kuten ei myöskään oman blogin päivittämiselle. Musta tuntuu, että mun blogi on tässä nyt jonkin aikaa junnannut paikoillaan, vaikka mulla olisi ihan mieletön määrä erilaisia postausaiheita ja puolivalmiita postauksia luonnoksissa. Jotenkin oon vaan arkisin niin väsynyt, etten oo moneen viikkoon oikein jaksanut tehdä blogin eteen paljoakaan, jolloin postausten tekeminen jää viikonloppuun. Täytyy koittaa tsempata tän asian kanssa nyt ihan todenteolla!

♥ Instagram-tilin luominen
Tän tavoitteen mä olin tosiaan saavuttanut jo siinä vaiheessa, kun sen tavoitepostauksen julkaisin :D Mun IG-tilin piti pysyä salassa mun kavereilta ja sukulaisilta, mutta mun salapoliisisiskoni tosiaan jostain sieltä mut bongasi ja sen jälkeen myös serkkuni sekä pari muuta tuttua. Kaverini eivät tosta edelleenkään tiedä ja toistaiseksi ihan hyvä näin :) Toisaalta kaipa sekin luokiteltaisiin oman mukavuusalueen ulkopuolelle menemiseksi, jos mä kertoisin kavereilleni tästä blogista ja samalla myös sitten siitä IG-tilistä?

Teittekö te lupauksia tai asetitteko tavoitteita tälle vuodelle? Miten olette tähän mennessä onnistuneet niissä? :)

16 kommenttia:

 1. Hyvin oot saanut toteutettua sun tavotteita! :) Mun mielestä oot todella taitava meikkaaja, mutta ymmärrän että aina haluaa olla parempi <3 Saanko kysyä mikset halua, että sun tutut löytää sun IG tilin? :) Sulla ei oo mitää hävettävää, päinvastoin. Voit olla itsestäsi ylpeä. Kyllä mullekki tuli vähän sellanen kiusallinen olo kun luokkalaiset olivat mun blogia lukeneet, mutta toisaalta kirjoitan nykyään sillee, että kuka tahansa sitä voi lukea eikä niin väliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on lähtenyt pääosin ihan hyvin liikkeelle ja onneksi on vielä puoli vuotta aikaa petrata noiden muutamien kohtien kanssa! :) Varmaan pelkään tulevani arvostelluksi negatiivisesti, jos kerron tästä blogista tia mun IG:stä. Tiedän, ettei iso osa mun läheisistä koskaan sanoisi mitään pahaa, vaikka saisivat mun blogista kuulla, mutta kaikista en valitettavasti ole ihan niin varma.. Mutta kiitos paljon kehuista ja ihanista sanoista, tuli tosi hyvä mieli tästä kommentista<3 :)

   Poista
 2. Mä oon 25 enkä oo pyytänyt miestä eka treffeille....!:D mutta no joo oon iteki nii ujo ensin ja arastelen, joten on itselläki opettelemista olemaan rohkeampi ja poistua niistä omista mukavuusalueista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva kuulla, etten oo ainut joka ei tämän ikäisenä tollasta ollut vielä tehnyt! :D Mäkin oon sen verran ujo, että tekee pelkästään hyvää lähteä joskus pois sieltä omalta mukavuusalueelta. Se tuntuu kuitenkin yleensä jälkeenpäin pelkästään hyvältä :D

   Poista
 3. Ihana kuulla mitenkä oot noissa tavoitteissa edistynyt :) Tekee ittelleen paljon selkeämmäksi kun välillä "tarkistaa" miten on sujunut :) Plus, et oot jälleen sairaan kaunis näissä kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihan totta ja jotenkin tällaisia ylöskirjoitettuja tavoitteita on myös helpompi seurata kuin jos ne olisi vain oman pään sisällä mietittynä :) Voi kiitos paljon sulle ihana<3 :)

   Poista
 4. Sun tavoitteiden toteutuminenhan on jo hyvällä mallilla! :) Tsemppiä vielä tohon ekaan tavoitteeseen <3 Ymmärrän hyvin, että se kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin löytäminen voi olla hankalaa, jos on ollut stressiä, murheita ja mullistuksia. Mutta kyllä se siitä, pienin askelin :) Pienetkin ilot ja hetket poikii aina lisää hyvää! Ja hei, toi treffijuttu on mahtava ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on lähtenyt käyntiin ihan mukavasti! Joidenkin kohtien osalta jopa paremmin kuin odotin, vaikka tsempattavaa vielä löytyykin :D Jeps ja täytyy muistaa, ettei saa olla itselleen liian ankara ja myös sallia pienet takapakit ja negatiivisemmatkin olotilat, jos takana on jotain murheita sun muita :) Niin ne tekee ja joo, toi oli mulle tosi iso juttu :D

   Poista
 5. Kiva lukea välikatsausta sun tavoitteista :) Mun pitäisi myös lisätä liikuntaa aika reippaasti. Kyllä mä koiran kanssa ulkoilen, mutta mulla on salille vähän ikävä. Toivottavasti tuo unettomuus alkaa helpottaa pian!

  Mäkään en edelleenkään suurimmalle osalle tuttuja ole kertonut blogistani. Jotkut ovat kylläkin löytäneet mun blogin juuri instan kautta ja jopa seurailevat, mikä on ihan kiva, mutta löytäkööt kaverit blogini itse jos ovat löytääkseen. Parhaat ystäväni tietävät kyllä blogistani ja suhtautumisestamni kosmetiikkaan. Heillä on aina hauska odottaa mua pari tuntia, kun ollaan lähdössä ulos ja haluan laittaaa täyden tällingin naamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän sellasia kausia, että välillä jaksan käydä salilla monta kertaa viikossa ja välillä jo se yksi kerta tuntuu tuskalta :D Koiran kanssa tulee väkisinkin liikuttua, voisin itsekin haluta jonkun hoitokoiran kyläilemään aina välillä niin olis pakko lähteä lenkille :'D

   Ehkä mullakin pitäisi olla vähän sama asenne blogini suhteen kuin sulla. Munhan piti IG:stäkin poistaa mun blogin osoite, kun sisko alkoi mua siellä seurata. Ehkä pitäisi laittaa se sinne takaisin ja katsoa miten käy :D Hahah, sun meikit on kyllä aina niin upeita ja lopputulos kaiken siihen meikkaamiseen käytetyn ajan arvoinen ;D

   Poista
 6. Oli kiva lukea näitä sun tavoitteita ja sitä miten olet niissä onnistunut! :)) Itse en myöskään tykkää siitä tunteesta kun humallun ja vielä vähemmän tykkään krapulasta, joten en ole juonut kolmeen vuoteen :D Sekä, kyllästyin täysin tuohon Instagramiin muutama kuukausi sitten ja on ollut jotenkin paljon helpompaa ilman sitä haha, en toki tiedä miksi mutta jotenkin alkoi vaan tökkimään se, vaikka kätevä sovellus onkin! Ehkä mulla oli sekin, kun alkoi niitä sukulaisia ja kavereita sinne tulemaan, jotka ei tiedä mun blogista, niin tuli vähä noh.. en tiedä millanen fiilis, mutta sä tajuat kyllä! :D Itse näen asian niin, että sä olet kehittynyt bloggaajana, sun tekstit parantuu kokoajan ja kerrot paljon laajemmin tuotteista mitä ennen, sekä vaikka onkin paljon tuotetestauksia, niin ne ei ole koskaan tylsiä ja yleensä saankin kauhean kipinän mennä selailemaan nettikauppoja! :D Mutta, tiedän niin tunteen kun tuntuu siltä, että blogi vaan junnaa paikallaan. Mulla on nimittäin ihan sellainen fiilis ja ärsyttää välillä! :D Ps. Täällä on kanssa univaikeudet palanneet, mutta toivotaan että meillä kumallakin ne helpottavat pian <3 Pps. Sori sekava kommentti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mulla ei kovinkaan usein tuu mitään kunnon darraa, vaikka olisin juonut ihan reippaastikin, joten sellasesta en onneksi oo joutunut kärsimään kovinkaan montaa kertaa elämässäni :D Tajuun kyllä todella hyvin mitä meinaat tolla! Munkin piti poistaa Instasta linkki mun blogiini siinä vaiheessa, kun isosisko mut sieltä bongasi. Jotenkin haluaisin vaan pitää blogini ns. omana paikkanani enkä sen takia halua kaikkien sukulaisteni saavan tästä tietää :D

   Voi kiitos paljon, ihana saada tuollaista palautetta blogin kehityksestä<3 Joo siis mullekin iskee lähes aina muiden ostos- tai tuote-esittelypostauksia lukiessa hirveä vimma lähteä shoppailemaan :D Kai sitä pitäisi vaan joskus tavallaan antaakin sen blogin "junnata paikoillaan" ja kirjoitella uusista jutuista sitten, kun sellaisille on aikaa ja niitä tulee mieleen. Harvoin sitä paikallaan junnaamista sitä paitsi edes huomaa kukaan muu kuin bloggaaja itse :D Tosi kurja kuulla, että sullakin on univaikeuksia :/ Tsemppiä niiden kanssa Linda! ♥

   Poista
 7. Mahtava katsaus tavoitteisiin mitä teit vuoden vaihteessa! Bloggaajana olet kehittynyt ja meikkaustaitosi paranee paranemistaan mitä nyt instasta näkee sun meikkauksia, kuten välillä täältäkin 8) Kerro ihmeessä myös läheisillesi blogistasi, tämä on mahtava joten miksikäs ei? Varmasti lasketaan oman mukavuusalueen ulkopuolelle menemiseksi;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ja voi kiitos paljon Kata! <3 Heh, pitäisi varmaan uskaltautua ja itse asiassa oon yhdelle parhaimmalle kaverilleni ollutkin pari kertaa jo kertomassa :D Jep, se olisi sitä oman mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä ainakin mulle :'D

   Poista
 8. Olipa mielenkiintoista päästä kurkkaamaan miten olet pässyt alkuun noissa tavoitteissa! :) Ja miun mielestä voit olla kyllä ylpeä itsestäsi, monessakin kohtaa <3 Ja heii, ei se ole niin helppoa pyytää miestä treffeille, joten ehdottomasti hatunnosto siulle että teit sen!! :D Tuo oman mukavuusalueen ulkopuolelle meneminen on miullekin vielä hieman vaikeaa, mutta hiljaa hyvä tulee ja onhan niitä pieniä askelia täälläkin jo otettu :) Vitsit miten ihania kuvia tässä postauksessa, oot hurjan kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että postauksesta on tykätty :) Haha joo ei todellakaan ollut helppoa, voi vitsit sitä kuumotuksen ja panikoinnin määrää ennen kuin uskalsin sen tehdä, ja sitten piti vielä odottaa vastausta :'D Kiitos kehuista sulle kaunokainen ja tsemppiä sullekin tossa oman mukavuusalueen ulkopuolelle menemiseen<3 :)

   Poista

Kiitos kommentista!