sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance


Jos multa tällä hetkellä kysyttäisiin, mikä on mun suosikkiluomiväripalettini, olisi vastaus täysin selvä. Mä olen täysin rakastunut tähän kuukausi sitten saamaani Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance luomiväripalettiin. Olin jo jonkin aikaa ihaillut tätä palettia netissä ja kun tämä vihdoin tuli myyntiin Beauty Bayhin, lähti paletti välittömästi tilaukseen. Paletti on ihanan erilainen verrattuna muihin luomiväripaletteihini ja värimaailma tässä on hurjan kaunis. Tämä ei ehkä ole se kaikkein paras arkikäyttöön soveltuva paletti, ainakaan ihmiselle, joka pitää neutraaleista ja ruskean sävyisistä luomiväreistä. Mulle nämä sävyt ovat kuitenkin aivan täydellisiä, sillä mä rakastan esimerkiksi pinkin ja punaisen eri sävyjä luomiväreissä, mutta niitä on tullut käytettyä aivan liian vähän. Rakastan myös kokeilla erilaisia silmämeikkejä sekä leikkiä luomivärien kanssa ja tämä paletti mahdollistaa myös nämä mun pienet kokeiluni.


Paletti sisältää 14 luomivärinappia ja sävyjä löytyy vaaleasta nudesta fuksiaan ja oranssista tummanruskeaan. Sävyjä on sekä mattaisia että shimmerisiä. Osa shimmersävyistä on vain kevyesti hohtavia ja osa taas jopa metallinhohtoisia. Värimaailmaltaan tämä on mun mielestä jopa aika syksyinen, sillä sävyistä suurin osa on aika lämpimiä, mutta on tällä saanut mukavan kesäisiäkin silmämeikkejä tehtyä! Paletin neutraalimmat vaaleat ja ruskeat sävyt mahdollistavat myös hyvin simppelit arkimeikit, mutta itse rakastan tässä paletissa juurikin noita punaisia, oransseja ja pinkkejä sävyjä, sillä ne tekevät tästä paletista niin erilaisen. Luomivärien pigmentti on aivan loistava eikä yksikään sävy tee siinä poikkeusta. Värit ovat hyvin intensiivisiä ja kauniita. Niitä on kuitenkin myös helppo häivyttää ja mielestäni paletin sävyt sopivat loistavasti yhteen keskenään, mikä mahdollistaa koko silmämeikin tekemisen vain tätä palettia käyttäen. Ainut sävy, mitä itse tarvitsen jostain toisesta paletista, on mattainen vaalea sävy, jota käytän kulmaluuni korostamiseen. Sellaista tästä paletista ei löydy, mutta sellainen löytyy esimerkiksi mun kaikista Too Facedin luomiväripaleteista, joten enpä mä sellaista sävyä välttämättä tähän palettiin kaipaakaan.


Paletti sulkeutuu magneettien avulla ja itselläni tämä on pysynyt suljettuna oikein hyvin. Paletti sisältää myös peilin sekä kaksipäisen siveltimen, joka on mulla kuitenkin jäänyt yhtä pikaista testauskertaa lukuun ottamatta täysin käyttämättä. Itse tilasin tämän Beauty Baysta ja paletin hinta oli 55,90 €. Tällä hetkellä tätä ei ole saatavilla Beauty Baystä, mutta ABH:n omilla sivuilla tätä myydään 42 dollarilla eli noin 38 eurolla.


Swatchit sävyistä Tempera, Golden Ochre, Raw Sienna ja Burnt Orange


Swatchit sävyistä Vermeer, Buon Fresco, Primavera ja Red Ochre


Swatchit sävyistä Antique Bronze, Love Letter, Cyprus Umber, Venetian Red, Warm Taupe ja Realgar


Yllä näette muutaman esimerkin silmämeikeistä, jotka olen tämän paletin kanssa tehnyt. Ja miten niin mulla on joku hiton pinttymä noista kissarajauksista? :D En vaan yksinkertaisesti osaa olla ilman niitä, mutta onhan toi aika hupaisaa, että ne löytyy noistakin jokaisesta. Toisaalta kuten tostakin kuvasta voi päätellä, mä en tällä hetkellä käytä oikeastaan lainkaan ripsaria alaripsissä. Normaalisti laitan kyllä ripsaria alaripsiinkin, mutta jotenkin tällä hetkellä ei tee taas mieli laittaa sellaista ja meikki näyttää kyllä selkeästi erilaiselta, jos sitä ripsiväriä ei ole alaripsissä :) Irtoripsillä olisi toki saanut näistä kaikista meikeistä paljon näyttävämmät, mutta en oo sellaisten kanssa jaksanut taas säätää, joten omilla ripsillä mennään!

Ylhäällä vasemmalla sitä ihan perustyyliä, mitä meikatessa usein käytän, tosin en ihan näillä väreillä ja tää olikin vaan tällainen pikainen kokeilu :D Silmän sisänurkasta löytyy shimmeristä kultaista Primaveraa, keskelle mentäessä se muuttuu oranssiseen Realgariin ja luomivaosta löytyy sitten kevyesti ruskeaa Cyprus Umberia. Veikkaisin, että tuolta saattaa jotain muutakin väriä löytyä pohjalta (en muista enkä tietenkään muistanut kirjoittaa ylös..), mutta noita kolmea tossa meikissä on pääasiassa käytetty.

Vierestä eli ylhäällä vasemmalta löytyy cut crease tyylinen silmämeikki, jonka aion aluksi tehdä pinkin sävyiseksi, mutta lopulta päädyin neutraalimpaan ruskeaan. Mä en kovin usein noita cut crease silmämeikkejä tee, mutta toisaalta toi näyttää kyllä ihan kivalta, joten pitäisi ehkä tehdä useamminkin! Luomivaosta löytyy ensin Raw Siennaa, päältä Cyprus Umberia ja Antique Bronzea. Häivyttelyyn olen käyttänyt lisäksi Warm Taupea. Liikkuvalla luomella on Buon Frescoa ja silmän sisänurkassa pieni sipaisu shimmeristä Vermeeriä.

Alhaalla vasemmalla mun ikuisuusrakkauteni - halo silmämeikki! En oo tosiaan mikään erityisen taitava tollasia tekemään, mutta tän paletin sävyt on täydellisiä näille halo-meikeille. Sisä- ja ulkonurkissa on ensin kevyesti Burnt Orangea, jonka väriä on sitten syvennetty Realgarilla ja Red Ochrella, jotta meikistä saataisiin punertava. Keskeltä löytyy kultaista Primaveraa. Alarajauksena toimivat Red Ochre ja Primavera. Tein täysin samanlaisen meikin, mutta pinkeillä ja hopeisilla sävyillä tossa viikko sitten tätä palettia käyttäen ja olisi ehdottomasti pitänyt ottaa siitäkin kuva, tykkäsin niistä sävysitä vielä näitä enemmän! :)

Alhaalla oikealla tämänpäiväinen silmämeikkini, joka syntyi oikeastaan aikalailla itsestään sen kummempia etukäteen suunnittelematta. Luomivaosta löytyy ensin Buon Frescoa, jonka päälle lisäsin Love Letteria. Jatkoin sen levitystä silmän ulkonurkkaan, josta löytyy myös Venetian Rediä. Liikkuvalla luomella ja silmän sisänurkassa on Vermeeriä. Alarajauksena Vermeer ja Love Letter.

Miellyttääkö noista silmämeikeistä mikään teidän silmäänne? Enkä onko tämä paletti jo tullut hankittua vai onko tämä edes sävymaailmaltaan sellainen, mikä teitä kiinnostaa? :)

14 kommenttia:

 1. Kauniisti meikattu:)Ja kaunis nuori nainen.

  VastaaPoista
 2. Nätit sävyt paletissa! Ja kauniit silmämeikit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon Iina! Noi sävyt on kyllä tosi kauniit<3

   Poista
 3. Oi miten kauniita silmämeikkejä oot tällä loihtinut!<3 vaikuttaa hyvältä paletilta, tosi kauniita värejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon<3 Tää paletti on kyllä täyttä rakkautta, noi sävyt on niin upeita!

   Poista
 4. Kauniita meikkejä, varsinkin tuo halo! Mun mielestä tuo on oikein hyvin tehty :) Itse en oikein osaa tehdä noita, vaikka haluaisin :D Olen yrittänyt opetella, mutta tuollainen look ei ehkä ole mun raskaille luomille se imartelevin.

  Mullahan tuo paletti on, mutta vielä se on jäänyt aika vähälle käytölle. Oon tainnut tehdä sillä vain yhden neutraalin lookin. Paletti on kuitenkin todella kaunis ja sävymaailma ihan täydellinen. Tulen varmasti käyttämään tuota todella paljon syksyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kata<3 :) Joo tietty se riippuu tosi paljon silmän mallista ja muusta, että millainen meikki sopii parhaiten. Mäkin aika harvoin teen noita halo-meikkejä, mutta on noi kyllä toisaalta aika kivan näköisiä! Syksyä tämä paletti jää varmaan mullakin nyt hetkeksi odottamaan, kun tämä alkuinnostus tästä laantuu :D Harvoin vaan tulee innostuttua mistään paletista yhtä paljon kuin tästä. Innolla odottelen millaisia meikkejä sä saat tällä paletilla taiottua<3

   Poista
 5. Miten herkullisia sävyjä tuossa paletissa ja VAU mitä silmämeikkejä olet osannut noista taikoa! :o <3 Jotenkin itselleni pinkki ja muutenkin punertavat sävyt luomilla kuulostaa vielä melko vieraalta, mutta noista kuvista kyllä huomaa miten senkin värinen voi näyttää hyvältä! :) Oot tosi taitava meikkaamaan <3 Myös tuo cut crease -silmämeikki on niin kivan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi sävyt on upeita! Kiitos paljon kehuista Tuuli, ihana kuulla tällaista vaikken omasta mielestäni mitenkään kovin kummoinen meikkaaja olekaan<3 :D Punaiset sävyt on luomilla kyllä tosi näyttäviä eikä ehkä ihan munkaan normaalia arkityyliä, mutta noistakin voi saada kyllä tosi kivan näköisiä silmämeikkejä :) Suosittelen kokeilemaan! Varsinkin pinkki on ihanan kesäinen sävy luomilla<3

   Poista
 6. Nätti paletti ja monipuolisesti oot sillä jo meikkaillut :)

  VastaaPoista
 7. Tuossa paletissa on kyllä niin kauniita sävyjä <3 Ja nuo sun tekemät meikit niin kauniita! Oma lemppari on tuo oikealla alhaalla oleva kuva, todella nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, noi on kaikki upeita<3 Kiitos paljon, mäkin tykkään tosta meikistä ja se onnistuikin ihan kivasti! :)

   Poista

Kiitos kommentista!