keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Toukokuun LivBox


Mä oon oikeasti odottanut tätä toukouun LivBoxia kuin kuuta nousevaa. Mun fiilikset on kyllä olleet melkoisen ristiriitaiset, sillä tämän boksin perusteella mun olisi tarkoitus tehdä päätös jatkosta, eli lopetanko LivBoxin tilaamiseen vai jatkanko sitä edelleen. Keneltäkään mun blogin LivBox-postauksia lukeneelta ei ole voinut mennä ohi se, että mä olen jo useamman kuukauden ajan valittanut ja kitissyt täällä niistä hammastahnoista ja muista suuhygieniatuotteista. En aio aloittaa taas sitä samaa, mutta nehän ovat siis se suurin syy, miksi olen boksin tilaamisen harkinnut lopettavani. Toinen on se, että multa löytyy kosmetiikkatuotteita jo melkoisen paljon ja vaikka uudet ovatkin aina tervetulleita, pitäisi mun jossain vaiheessa ehtiä käyttämään pois noi vanhatkin hiustökötit ja rasvapurkit, joita olen sekä ostanut itse että saanut näistä kauneusbokseista.


Tältä näyttää toukokuun boksi. Ensivaikutelma oli ihan hyvä ja luojan kiitos täältä ei löytynyt yhtään suuhygieniatuotetta. Toi Neutrogenan CC-voide kiinnitti huomioni ihan ensimmäisenä ja heti perään Cutrinin shampoo. Käydäänpä sitten vielä yksitellen tuotteet läpi:


Aloitetaan tästä Neutrogenan Visibly Clear Correct & Perfect CC-voiteesta, jonka sain itse sävyssä Light. Ilmeisesti tämä on vaalein sävy, jota tästä tuotteesta on myynnissä, mutta aika usein tällaisissa tuotteissa ne vaaleimmatkin sävyt on mulle itselleni liian tummia. Tämä vaikutti ensivilauksella olevan onneksi riittävän vaalea, mutta toki mun täytyy testata tämä ennen kuin osan sanoa tarkemmin. Kyseessä on sävytetty CC-voide, jonka on tarkoitus auttaa poistamaan finnejä sekä häivyttää vanhojen epäpuhtauksien jälkiä. Voiteen on myös tarkoitus peittää jo olemassa olevat finnit ja tuote on öljytön. No niitä finnejähän ei mulla nykyään enää käytännössä ikinä, mutta eiköhän tätä pysty käyttämään siitäkin huolimatta. Täytyy vain toivoa, ettei tämä kuivata mun ihoani. Tämä oli boksin ainut täysikokoinen tuote ja tämän ovh on 10,95 €.


Biozell Professionalin Texturizing Spray Rakenne- ja Volyymisuihke alkoi hieman itse asiassa huvittaa mua, sillä hammastahnojen lisäksi bokseista löytyy melkoisen usein näitä hiuksia tuuheuttavia tuotteita :D Onneksi mulla löytyy näille myös käyttöä, mutta eihän niitä edellisiä ole koskaan ehtinyt käyttää pois ennen seuraavan tuloa. Kyseessä on tosiaan rakennetta, tukea ja tuuheutta antava suihke, joka ei tuotekuvauksen mukaan tee hiuksista jäykkiä tai tahmaisia. Tuotteen on tarkoitus antaa kestävä pohja erilaisille kampauksille ja tehdä hiuksista ilmavat. Vaikutta ihan lupaavalta ja mielelläni testailen tämän. Boksista tuli 100 ml näytekoko ja ovh täysikokoisella 300 ml pullolla on 6,50 €.


Palmoliven Aroma Sensations sarjasta tuli tossa jokin aika sitten pieni näytekoko eräästä toisesta suihkugeelistä ja tällä kertaa boksiin päätyi 50 ml kokoinen tuubi Feel The Massage suihkugeelistä. Kyseinen suihkugeeli on hellästi kuoriva ja se sisältää kuolleenmeren suolaa, aloe veraa sekä vesiminttua. Tuoksu vaikutti suhteellisen raikkaalta ja eiköhän tämä pois tule käytettyä. Se mikä mua tämän tuotteen kohdalla huvitti oli se, että ovh täysikokoisella 250 ml tuotteella on 1,85 € eli toisin sanoen tämän boksista tulleen pienen näytteen arvo on 0,37 €. Nojoo ei kaikkea pidä mitata rahassa ja toisaalta oon ihan tyytyväinen siihen, etten saanut täysikokoista suihkugeeliä itselleni, kun niitä tosiaan löytyy varastoista jo ihan riittävästi. Tällainen pieni näytekoko riittää kyllä kertomaan sen, kannattaako ja haluaako tätä ostaa täysikokoisena itselleen.


Nivea Creme Care Facial Cleansing Wipeseja tuli 7 kpl eli kyseessä on näytekoko. Nämä ovat siis ihonpuhdistukseen tarkoitettuja puhdistusliinoja, jotka lupaavat puhdistaa kasvot hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Näiden luvataan poistavan jopa vedenkestävän ripsivärin ja mielenkiinnolla testaan, pitääkö väite paikkansa! Mä käytin joskus suunnilleen vuosi sitten todella paljon tällaisia puhdistusliinoja (mulla oli joku innostuskausi niiden suhteen), mutta nykyään puhdistan näillä pääasiassa käsistä swatcheja ja kannan toisinaan salikassissa mukana. Matkoille otettavaksi tällaiset on ihan superkäteviä, mutta päivittäiseen ihonpuhdistukseen nämä tulee mun mielestä liian kalliiksi, sillä yhden pakkauksen hinnalla saa helposti ostettua kunnon tuubin jotain putsaria, joka kestää taatusti kauemmin kuin sen 25 kertaa (ainakin mulla). Ihan kiva tuote, enkä ainakaan itse muista saaneeni puhdistusliinoja boksista aiemmin. Täysikoisen 25 kpl paketin ovh on 4,25 €.


Cutrin Pure ISM Anti-Green Shampoo vaikutti ensisilmäyksellä oikein mielenkiintoiselta. Kyseessä on syväpuhdistava shampoo, jonka tarkoituksena on poistaa hiuksiin kertyneitä värjäytymiä, joita aiheuttavat esim. kupari ja rauta. Viime syyskuun boksista tuli Cutrinin Color ISM -sarjan shampoo ja hoitsikka, joista tykkäsin, joten innolla odottelen pidänkö myös tästä shampoosta. Shampoo vaikuttaisi ainakin erittäin hyvältä ja tarpeelliselta. Syväpuhdistavan shampoon käyttö on mulle ihan ehdottoman tärkeää ihan jo sen takia, että käytän niin paljon muotoilutuotteita, jotka eivät kaikki lähde välttämättä kokonaan pois tavallisella shampoopesulla, mutta varmasti myös ne hanavedestä tulleet värjäytymät on hyvä saada pois hiuksista. Tästä tuli 75 ml näytekoko. Ovh täysikokoisella 300 ml tuotteella on 11,90 €.


Kaupan päälle boksista löytyi Pandan uutuussuklaalevy Vadelmamuru sekä Iberon ponnareita. Näiden ponnarien tilalle tuli ilmeisesti joillekin jotain muuta Iberolta. Suklaa kelpaa aina (mulla on onneksi vaan kolme levyä sitä keittiön kaappeihin piilotettuna..), mutta noi ponnarit taidan antaa eteenpäin. En siksi, etteikö noille olisi periaatteessa käyttöä, mutta mä juuri sain erään tilaukseni kaupan päälle noita samanlaisia ja multa löytyy niitä jo entuudestaan ihan riittävästi :D

No, mitäs mieltä sitten olen jatkon suhteen? Mä en olettanutkaan saavani tästä boksista hammastahnaa, sillä niitä on tähän asti tullut joka toisessa boksissa ja juuri viime boksista sellainen tuli, mutta mua vähän pelottaa, että ensi kuussa sellainen olisi taas tulossa. Toisaalta mä veikkaan ja toivon, että noista hammastahnoista olisi nyt annettu sen verran palautetta, ettei niitä ainakaan pariin kuukauteen bokseihin tungettaisi, mutta mistäs sen tietää. Mulla ei ole hajuakaan siitä, millä perusteella noi tuotteet bokseihin valitaan, joten en myöskään tiedä paljonko tilaajien antama palaute loppujen lopuksi vaikuttaa.

Muttamutta.. Boksista löytyi oikeasti vain yksi täysikokoinen tuote? Joo, LF:n Beauty Boxit on yleensä myös täynnä vain näytekokoja, mutta jokaisen boksin arvo on vähintään 50 puntaa, eli yli 60 euroa. Mitäs sanotte kun kerron teille, että toukokuun LivBoxin varsinaisten tuotteiden arvo oli 17,66 €? Ihan oikeasti mä en näe mitään järkeä siinä, että uudet tilaajat maksavat boksista 16,90 € ja saavat boksin, jonka arvo on 0,76 € enemmän kuin mitä siitä maksoi. Joo, boksien arvot vaihtelevat, mutta toi nyt menee jo naurettavaksi, ettei boksilla ole arvoa edes 20 euroa. Ja okei, tohon päälle sai vielä jonkun Iberon hiustuotteen ja suklaalevyn, mutta siis ne oli taas noita extratuotteita eikä noidenkaan arvo kovin suuri ole. Mä en normaalisti jaksa laskea, kuinka paljon näiden tarkka arvo on, sillä kyllä sen nopeasti silmäilemällä jo näkee puhutaanko parinkympin boksista vai viidenkympin. Nyt päätin laskea ja kannatti, sillä toi summa on aivan mitätön. Mähän en tästä boksista maksanut senttiäkään, sillä sain tämän ilmaiseksi, mutta enpä taida maksaa kyllä jatkossakaan. Joo edelleenkään se rahallinen arvo ei ole se pääasia myöskään näissä bokseissa, mutta kyllä toi nyt vähän ihmetyttää.

Tää saattaa hyvin olla kaikkien muiden mielestä vaan turhaa napinaa ja valitusta, mutta mä en todellakaan voi ymmärtää, miksei tuolla ollut enempää täysikokoisia tuotteita, jolloin boksin arvokin olisi sitten samalla noussut. Varsinkaan, kun yksikään noista tuotteista ei ollut täysikokoisenakaan arvoltaan edes 12 euroa. Toi Beauty Boxin vähimmäisarvo joka boksille on mun mielestä sellainen, mikä LivBoxinkin pitäisi ottaa käyttöön, mutta joo, mä taidan jättää tämän boksin tilaamisen tähän. Mua selkeesti ärsyttää ihan liikaa koko LivBox nykyään eikä tarvitse sitten jatkossa teidänkään lukea näitä mun ragepostauksia, kun en taaskaan ollut mihinkään tyytyväinen :D

Mitä mietteitä ja ajatuksia boksin sisältö herätti teissä? Olisitteko kelpuuttaneet itsellenne nämä tuotteet?

22 kommenttia:

 1. Kiva lukea sun ajatuksia boksista! :) Mä oon ihan samaa mieltä sun kanssa! Kuvasin tänään unboxing videon ja en tiedä, kehtaanko edes julkasta koko videota. Sellasta valittamista se avaaminen oli alusta loppuun :D Mun kohdalla tuo ainoa täysikokoinen tuote menee vielä eteenpäin, joten käteen jää vain näytteet. Päätin jo viime kuussa, että tää tulee olemaan mun viimeinen LivBox. Ei kyllä harmita pätkääkään. Ainut mikä harmittaa on se, että mun viimeinen boksi jäi näin surkeaksi. Tää on heittämällä huonoin LivBox, minkä oon saanut. Onneksi mäkin sain lunastettua tän pisteillä, joten ei ainakaan tarvinnut maksaa tästä ilosta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti julkaiset sen videon! Tollaset unboxing videot (niin kuin ensivaikutelmavideotkin) on just siitä ihan huippuja, että niissä näkee sen todellisen reaktion, minkä tuotteet tai tässä tapauksessa LivBox aiheuttaa :) Toki ymmärrän hyvin, jos sellaista videota ei halua julkaista, muakin vähän kuumotti julkaista tämä postaus kaiken ton valituksen jälkeen :'D Joo mäkin oon erittäin tyytyväinen, etten maksanut tästä itse senttiäkään ja toisaalta mäkin oon niin pitkään jo arponut sen välillä, että lopetanko tilauksen vai en, että oli toisaalta ihan hyvä, kun tää boksi selvensi mun ajatukset ja nyt tiedän, etten halua näitä enää tilata. Katsellaan uudemman kerran joskus myöhemmin, jos taso näissä vähän nousisi :D

   Poista
 2. Joo, minusta tämä boksi oli ihan surkea. Päätin tilaukseni tänään. Kolmen boksin kokeilu riitti minulle. Ei lähelläkään hintansa väärti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LivBoxin taso oli mun mielestä joskus ihan erilainen. Nykyään boksit pursuaa lähinnä pelkästään markettikosmetiikkaa eikä sellaisia vähän kalliimpia merkkejä/tuotteita näy juuri koskaan. Tota Cutrinin shampoota lukuun ottamatta nääkin on kaikki sellasia tuotteita, jotka pystyisin nappaamaan mukaan Cittarista :D Oon täysin samaa mieltä sun kanssa ja aion tosiaan itsekin tilaukseni lopettaa.

   Poista
 3. Mnjoo.. Itsellä oli 3kk tilausjakso ja tämä oli se viimonen. Mie en oikein syty noille tuuheuttaville yms. hiustuotteille, kun ne menee heti eteenpäin. Joo, hiustuotteita käytän kyllä, mutta ihan perusjuttuja, erikoisemmat kestää iäisyyden, niin ei nuo tulisi ikinä käyttöön. Cutrinin tuotetta kokeilen mielenkiinnolla, en ole ennen tuollaisia käyttänyt. Neutrogenasta en oikein tiedä vielä.

  Mietin, kun ensi kuussa on tulossa mm. Essenceä, että mikä tuote se on ja mitä muuta voisi löytyä. Essencet tuotteet kun ei kalliita ole muutenkaan ja ne saa ihan kävelymatkan päästä käydä ostamassa itse. Tilata vaiko ei? :D Tai sitten pidän sen 2 kk ja ehkä otan sitten taas pienen tauon, valintoja..

  Ja hei, ei Lumenea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä toi on jotenkin jopa hassua, että noita tuuheuttavia hiustuotteita tulee vähän koko ajan, kun erilaisia hiustuotteitakin on ihan älyttömästi. Miksi aina sitä samaa? Nää boksit voisi olla ainakin ton puoleen vähän monipuolisempia. Mäkin mielenkiinnolla odottelen, mitä tosta Neutrogenan CC-voiteesta tykkään. Mulla on täydellinen meikkivoide MACiltä, joten vähän pelkään, että toi aiheuttaa mulle pettymyksen :D

   Mä en jotenkin yhtään innostunut tosta Essence jutusta, juurikin sen takia, että Essencen tuotteet on puoli-ilmaisia ja niitä tosiaan saa nykyään niin helposti. Totta kai on kiva, kun LivBoxiin tulee uusia merkkejä ja Essencen meikit on ihan hyviä, mutta mieluummin mä käyn hamstraamassa ison läjän Essenceä kaupasta kuin maksan sen melkein 16 euroa tosta boksista :D

   Heh, mä ihan yllätyin kun täältä ei Lumenea löytynyt tällä kertaa!

   Poista
 4. Sinäänsä tää boksi näyttää ihan hyvältä ja tuotteet tulisi käyttöön, mutta kun mainitsit tuon hintajutun niin ei huhhuh, mitä järkeä? Ennen boksien arvot oli paljon korkeammalla ja jotenkin tuotteetkin laadukkaampia..:/ Oon pohtinut boxin tilaamista uudestaan, mutta näiden viime aikaisten laatikoiden jälkeen taidan pitää rahat vaan itselläni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, mäkin ajattelin ensin että ei tää nyt mikään ihan huono boksi ole ja ihan käyttökelpoisen oloisia tuotteita, mutta toi boksin arvo kyllä alkoi ketuttaa.. Niinhän ne oli ja ennen näistä myös tuli useammin ja enemmän muuta kuin pelkkää edullista markettikosmetiikkaa. Musta tuntuu, että nykyään se on tosi harvinaista, että täältä tulee jotain vähän arvokkaampia tuotteita ja jos tulee niin niistäkin pienenpieniä testereitä. Mua huvittaa nimittäin vieläkin se maaliskuun bloggaajaboksin 3 ml kokoinen näyte Vichyn kasvovoiteesta :D Mitä tollasella oikeesti edes tekee? Joo en suosittele kyllä tilaamaan, näiden boksien taso on laskenut ihan älyttömästi ja mäkin aion jatkossa käyttää noi rahat johonkin ihan muuhun :D

   Poista
 5. Tuo syväpuhdistava shamppoo olisi varmasti tullut tänne tarpeeseen, mutta eipä olisi kauan kestänyt tässä reuhkassa mikään pikku puteli :D Olisi silti ollut kiva päästä sitä kokeilemaan, mutta toisaalta sen voi ostaa kaupasta kun ei hinta päätä huimaa. Muuten boksin sisältä oli aika laimea ja tuli vaan näääh-fiilis. Ymmärrän täysin, että lopetat tämän tilaamisen etenkin kun miettii tuota hintaa ja sitä mitä sillä saa. Tuntuu jotenkin huijaukselta jopa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollasesta tuubista ei tosiaan kovin moneen kertaan riitä, varsinkin kun on pitkät ja paksut hiukset! Toki tollaset pienemmät koot on siitä kivoja, että niiden kautta saa jo käsityksen siitä, kannattaako tuote ostaa täysikokoisena, mutta olishan se ihan kiva saada niitä täysikokoisena jo tonne boksiinkin.. Mä en tiedä olisko mun pitänyt itkeä vai nauraa, kun sain laskettua ton lopullisen arvon tolle boksille. Siis ihan käsittämätöntä :D Ja hei oikeesti, jos joku puhdistusliina paketti maksaa sen vähän päälle neljä euroa niin minkä ihmeen takia siitäkin pitää laittaa joku muutaman liinan näytekoko? Ärsyttää tommonen! :D

   Poista
 6. Itsellehän nyt ei livboxia tässä kuussa tullutkaan ja mielenkiinnolla odottelin mitä toukokuun laatikko pitää sisällään. Oikeastaan nuo tuotteet olisivat omasta mielestä olleet ihan kiinnostavia kokeillakin. Esim. tuo cc-voide ja cutrinin shampoo kuulostavat kivoilta tuotteilta. Mutta ihmettelen kyllä miten vain yksi tuote oli täysikokoinen?! Onhan niitä nyt yleensä muutama ollut. Ja aika ikävälle kuulostaa myös tuo laskemasi boxin arvo :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tuotteet on kyllä kiinnostavia ja mieluusti noi testailenkin, mutta mua ärsyttää ihan suunnattomasti toi boksin arvo ja juurikin se, ettei ton hintaisista tuotteista voitu laittaa kuin näytekokoja. Ja tosiaan LivBoxista nyt yleensä on löytynyt enemmän kuin yksi täysikokoinen tuote niin en senkään puoleen ihan ymmärrä tätä :D Mutta joo kuten mainitsin tossa postauksessakin, mulla ei ole harmainta hajua siitä millä perusteella tuotteet bokseihin valitaan, joten turha kai sillä on päätään vaivata. Helpommalla pääsee, kun lopettaa tilauksen niin ei tarvitse miettiä tollasia enää :D

   Poista
 7. Mä taas vaihteeksi tykkäsin boksista :D Siksi lähinnä, kun kaikki boksin tuotteet jää itselle käyttöön ja pari mua kiinnosti niistä enemmänkin. Siitä oon kyllä samaa mieltä, ettei tässä boksissa oikein arvollisesti saanut rahoilleen vastinetta. Onhan se käsittämätöntä, kun esimerkiksi jenkeissä on se Boxycharm, josta maksetaan 21 dollaria ja sisältö on lähes aina arvoltaan yli 100 dollaria. Sit tulee Livbox, josta saa 5 euroa voittoa tuotteiden arvoista :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä sisältö oli ihan hyvä ja mieluusti noi testailen. Ketuttaa vaan toi boksin arvo ja kun yleensä näissä on enemmän noita täysikokoisia tuotteita niin minkä ihmeen takia nyt vain yksi :D Jep, on vähän eroa näillä eri bokseilla :D Mun mielestä se olisi jo tilaajienkin kannalta reilua, jos LivBoxillakin olisi joku summa, minkä arvoinen jokainen boksi vähintään on. Musta nimittäin tuntuu, että boksien hinta nousee ja samalla niiden sisältöjen arvo toisaalta laskee :D

   Poista
 8. Itse lasken aina myös boksin arvon, koska ei ole mitään järkeä tilata yllätysboksia, joka on tasan hintansa arvoinen. Voin myös suoraan ostaa rahalla, mitä tarvitsen. Vaikka tämä boksi oli niin "halpa", tykkäsin lopulta siitä, eikä mitään turhaa jäänyt. Yllätin jopa itseni siitä, etten pettynyt. :D Minulla on sellainen onnellinen tilanne, että mies käyttää mielellään tuotteita ja hänellä on eri tarpeet kuin minulla (eri ihotyypit, eri hiusten väri jne). Näin ollen oikeastaan kaikki paitsi meikkituotteet tai todella hajustetut pääsevät jommallekummalle käyttöön. Ainoa, mikä tässä boksissa lopulta harmitti oli, että CC-voiteessa ei ollut SPF:ää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei todellakaan ole ja mun mielestä noiden pitäisi olla ihan selkeästi arvokkaampia kuin mitä niistä maksaa. LivBoxinkin arvo saisi mun mielestä olla vähintään sen 30 euroa eikä toikaan ole mun mielestä vielä paljon, kun miettii muiden vastaavien kauneusboksien arvoa. Toisaalta LivBoxilla on se etu, että se on ainut suomalainen boksi eikä sillä ole tavallaan kilpailijoita, kun varmasti monet kokevat ulkomaisten boksien tilaamisen hankalaksi tms.

   No toi on kyllä tosi hyvä, että teillä löytyy käyttöä monentyyppisille tuotteille! :) Mulla noi epäsopivat tuotteet jää usein nurkkiin pyörimään, kunnes jaksan tarjota niitä kavereilleni, mutta harvemmin oon joutunut roskiin noita viskomaan :) Suojakerroin olisi tosiaan ollut ihan paikallaan varsinkin näin kesän tullessa!

   Poista
 9. Arvasin vinkeistä, että boksissa tulee tuo CC-voide ja sen takia hieman harkitsin tilaamista, mutta no ehkäpä oli hyvä, että säästin rahani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ei onneksi ole kovin kallis ja jos boksista ei muuta oikein kiinnostavaa olisi tullut, pääsee jopa halvemmalla kun käy vaan kaupasta nappaamassa ton CC-voiteen mukaansa :)

   Poista
 10. Vaikuttaa kyllä hyvältä boksilta, ite voisin käyttää noita kaikkia tuotteita! :) Toi suklaa on varmaan superhyvää, pitää maistaa joku päivä :D Naurettavaa kyllä toi boksin arvo.. Aika ristiriitaista kyllä tilata tota, toisaalta kiva, mutta sitte myös niitä epäkohtia. Onneks sulla on se toinenki boksi tilauksessa, se on vissii kivempi jos oon oikein ymmärtänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä ei kyllä löytynyt mitään sellaista tuotetta, mitä en lähtisi mielelläni itsekin testaamaan, joten sen puoleen sisältö oli kyllä hyvä munkin mielestä :) No toi suklaa oli ihan superhyvää, tosi makeeta mutta silti ihanaa<3 :D Toi on oikeesti aika harmi, että noiden boksien arvo vaihtelee noin paljon :/ Beauty Boxiin oon ainakin toistaiseksi ollut oikein tyytyväinen ja innolla odottelen tämänkin kuun boksia! :)

   Poista
 11. Ainoa omasta mielestäni mielenkiintoiselta vaikuttava tuote näyttäisi olevan tuo rakenne- ja volyymisuihke ja senkin voi ostaa kaupasta täysikokoisena. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Biozellin suihke oli itse asiassa ainut, mistä mä lopulta pidin :D Ei tosiaan ollut mun boksini tämä!

   Poista

Kiitos kommentista!