lauantai 28. toukokuuta 2016

Sigma Beauty - Premium Kit


Noniin vihdoin sain aikaiseksi kirjoitettua tämän postauksen tästä jo suunnilleen kuukausi sitten saamastani Sigman Premium Kitistä. Sivellinsetti sisältää yhteensä 15 meikkisivellintä niin kasvoille, silmille kuin huulillekin. Multahan löytyy aiemmin ostettu Sigman Essential Brush Kit, joka sai mut rakastumaan Sigman siveltimiin ihan täydellisesti. Mä en ole mitenkään turhan monen eri brändin meikkisiveltimiä testannut, mutta Sigma on niistä vähistä ehdoton ykkönen. Siveltimet ovat kaikki todella laadukkaita eikä yhdestäkään mun yhteensä 27 siveltimestä ole irronnut toistaiseksi yhtä ainutta karvaa. Melko kalliitahan nämä ovat, erityisesti jos aikoo hankkia näitä settejä, mutta yksittäisiä siveltimiä löytyy alle kymmenelläkin eurolla. Siveltimien hinnat vaihtelee todella paljon riippuen ihan siitä, mikä sivellin on kyseessä, mutta esimerkiksi Sigman F60 Foundation sivellin, joka on ehdottomasti mun suosikkisivellin meikkivoiteen levitykseen, maksaa alle 15 euroa. Tämän setin tilasin tosiaan Lookfantasticilta ja maksoin tästä 229,56 €. Hinnasta lähti pois -20% alennuskoodin kanssa ja alkuperäinen hinta hipoi 300 euroa.


Siveltimet tulivat jämäkässä, nahkaisessa säilytyskotelossa, jossa näitä on halutessaan helppo kuljettaa. Kaikki siveltimet saa tuollaisen kätevän läpän taakse, mikä estää niiden putoamisen ja toisaalta myös likaantumisen. Mulle itselleni tolla säilytyskotelolla ei ole tarvetta, se on vähän turhan iso mun makuuni, mutta varmasti monille mieluinen.


Tässä näette kaikki setin siveltimet. Joukkoon mahtuu tosiaan kasvomeikkeille, silmämeikkeille sekä myös huulille tarkoitettuja siveltimiä eli sen puoleen tämä on todella monipuolinen setti. Premium Kit ei sisällä yhtäkään samaa sivellintä kuin aiemmin ostamani Essential Brush Kit, mikä olikin mun edellytykseni sille, että tämän setin itselleni ostan. Näissä suuremmissa seteissä on toki aina se huono puoli, että monesti joukkoon saattaa mahtua myös niitä itselle täysin tarpeettomia siveltimiä, mutta mä olen onneksi sen verran "kaikkiruokainen" meikkisivellinten käyttäjä, ettei kummankaan sivellinsetin kanssa ole päässyt käymään sellaista. Tässä vielä linkki postaukseen, jossa esitten Essential Brush Kitin. Mun mielestä näitä kahta settejä ei oikein voi verrata keskenään, sillä ne sisältävät pitkälti aivan erilaisia siveltimiä, mutta jos tarvitsee ihan perussivellinsettiä, joka sisältää käytännössä aika pitkälti kaiken tarvittavan ja vähän muutakin ihan perusmeikin tekoon, suosittelen ennemmin tuota Essential Brush Kitiä. Tämä Premium Kit sisältää ehkä enemmän sellaisia ns. hifistelysiveltimiä, joita ilman pärjää myös todella hyvin :D En tiedä ymmärtääkö kukaan teistä mitä ajan tällä takaa, mutta Essential Brush Kitistä löytyy kaikki perus luomiväri-, puuteri-, peiteaine-, meikkivoide yms. siveltimet, kun taas tämä setti sisältää vähän erikoisempia siveltimiä, jotka eivät ole millään tavalla välttämättömiä meikin tekoon.

Käydään vielä jokainen sivellin erikseen läpi:


F20 Large Powder on suurikokoinen puuterisivellin, joka on kuitenkin sivuilta hieman litistetty eikä siis täysin pyöreä. Tämä on jonkin verran pienempi kuin Sigman F30 Large Powder, ja oikein hyvin saa tälläkin irtopuuterin levitettyä kasvoille. Itse tykkään enemmän hieman tätä pienemmistä siveltimistä, mutta on tämäkin päässyt käyttöön.

F10 Powder/Blush on nimensä mukaisesti puuterille ja poskipunalle tarkoitettu sivellin. Mä olen käyttänyt tätä poskipunan sekä aurinkopuuterin levitykseen ja varsinkin poskipunan kanssa tämä toimii todella hyvin. Otsalle ja ohimoilla tämän kanssa saa levitettyä hyvin myös aurinkopuuterin, mutta poskiluun varjostamiseen käytän mielelläni vähän eri mallista sivellintä.

F25 Tapered Face oli mulle aivan uudenmallinen sivellin. Toi on tosian tollanen keskeltä leveämpi ja kärjestä suipompi, mikä tekee tästä aivan loistavan siveltimen esimerkiksi poskiluun varjostamiseen. Suippo kärki takaa sen, että varjostus asettuu juuri oikeaan kohtaan eikä tämän kanssa tarvitse pelätä, että puoli naamaa on siinä aurinkopuuterissa tai varjostusvärissä.


F15 Duo Fibre Powder/Blush on niin ikään puutereille ja poskipunille suunniteltu sivellin ja erona tuohon ylempänä olevaan F10 tässä on tosiaan se, että karvat ovat siveltimen kärjessä hieman harvemmassa. Se mahdollistaa hyvin kevyen puuteroinnin ja lopputuloksesta tuleekin oikein kaunis. Tätä olen käyttänyt pääasiassa poskipunille.

F35 Tapered Highlighter on täysin identtinen ylemmän kuvan F25 siveltimen kanssa, sillä erotuksella, että tämä on kooltaan pienempi. Ja ai että miten mä rakastan käyttää tätä sivellintä poskiluun yläpuolelle highlighterin levittämiseen! Toimii siinä aivan loistavasti, koko ja muoto ovat siihen puuhaan aivan täydelliset. Tämä on ehdottomasti suosikkisiveltimeni koko setistä, ihan mahtava.

F65 Large Concealer on nimensäkin mukaisesti aivan valtavan kokoinen peiteainesivellin (ainakin mun mittakaavassani), mutta tällä saa todella kaunista jälkeä esimerkiksi levittäessä voidemaisia korostusvärejä kasvoille. Eniten mä olen tosin käyttänyt tätä nenän varjostusten tekemiseen voideväreillä, sillä tällä saa tehtyä ohuempaa ja tarkempaa jälkeä kuin niillä siveltimillä, joita oon siihen puuhaan ennen käyttänyt. Tämä soveltuu varmasti loistavasti myös niille peiteaineille ainakin silloin, jos kasvoilla on jokin isompi alue, joka tarvitsee sitä peiteainetta. Itse käytän peiteainetta lähinnä tummille silmänalusille ja siihen tämä on vähän turhan isokokoinen.


L05 Lip on huulipunien levitykseen tarkoitettu sivellin ja tosta siveltimen varsiosasta saa tolle myös suojan, jolloin ei ole pelkoa, että huulipunassa oleva sivellin tuhrisi esimerkiksi meikkipussin. Oikein hyvä huulipunasivellin, ei mitään valittamista!

F75 Concealer on tavallinen, hieman isompikokoinen peiteainesivellin ja tästäkin oon tykännyt kovasti. Multa löytyi entuudestaan jo yksi tämän kokoinen peiteainesivellin sekä kaksi selkeästi pienempää ja nämä isommat ovat monessa mielessä niitä pieniä kätevämpiä. Tällä saa levitettyä peiteaineen silmänalusille todella kauniisti, vaikkakin beautyblender on edelleen mun suosikkini siinä puuhassa.

E10 Small Eye Liner on kärjestä suipompi silmienrajaukseen tehty sivellin joka on E05 Eyelinerin kanssa muuten samanlainen, mutta tämä on selkeästi pienempi. Sivellin on pehmeä, mutta samalla kuitenkin riittävän jämäkkä, jotta rajaukset on helppo tehdä. Olen käyttänyt tätä siis geelimäisten rajausvärien kanssa ja tällä siveltimellä saa tehtyä ihan superohutta jälkeä!


Setti sisälsi jopa kolme luomivärien häivytyssivellintä, mikä on mun mielestä melko paljon, sillä joukkoon olisi mun mielestä hyvin voinut laittaa myös muunlaisia luomivärisiveltimiä, mutta ainakin multa löytyy nyt montaa eri kokoa ja mallia.

E45 Small Tapered Blending on melko pienikokoinen häivytyssivellin eikä mun suosikkini näistä. Mä ehdin jo niin tottua E40 Tapered Blending siveltimeen, että tämän kanssa luomivärien häivyttely tuntui melko työläältä. Tämä on kuitenkin todella hyvä sivellin, jos häivytys täytyy tehdä varovasti ja pienellä alueella - mä itse vaan harvemmin harrastan noin tarkkaa luomivärien laittoa. Siveltimen suipon kärjen ansiosta tällä on mun mielestä kuitenkin helppo lisätä luomiväriä luomivakoon ja sen jälkeen ottaa käyttöön isompi sivellin häivyttelyyn. Muuten sivellin on malliltaan pyöreä ja kärjestä hieman suipompi.

E25 Blending taas on litistetty häivytyssivellin eikä taas sen takia mun suosikkini juuri häivytyksien tekoon. Tämä on myös melko pieni, itse asiassa aika samaa kokoa ylemmän E45 kanssa, mutta olen käyttänyt tätä yksinkertaisesti luomivärien lisäämiseen liikkuvalle luomelle. Siihen tämä soveltuu ihan kivasti.

E35 Tapered Blending onkin sitten jo astetta suurempikokoinen häivytyssivellin ja muistuttaa aika paljon mun suosikkiani E40:tä. Sivellin on pyöreä ja kärjestä hieman levenevä sivellin ja luomivärien häivyttely onnistuu tällä ihan loistavasti. Oon oikeastaan todella tyytyväinen, että sain itselleni toisen loistavan häivytyssiveltimen niin mun ei tarvitse olla ihan niin usein pesemässä näitä, kun voin käyttää toista vaaleammille ja toista tummemmille sävyille!


E50 Large Fluff on todella, todella suurikokoinen sivellin, joka muistuttaa aika paljon ihan perus luomivärisivellintä (karvat, muotoilu yms.) mutta on vain hyvin paljon suurempi. Mä mietin todella pitkään mitä mä tämän siveltimen kanssa tekisin, sillä mulla ei ole koskaan aiemmin ollut tällaista, mutta toi on osoittautunut aika kivaksi siveltimeksi sy-ihon puuterointiin. Itse kiinnitän peiteaineen aina puuterilla ja tällä saa oikein kivasti sitä puuteria haluttuihin kohtiin. Tällä voisi varmasti tehdä paljon muutakin, mutta toistaiseksi mä en ole käyttänyt tätä mihinkään muuhun.

E15 Flat Definer on mulle ensimmäinen tämäntyyppinen sivellin. Toki multa löytyy vastaavia silmien rajaukseen tai kulmien muotoiluun tarkoitettuja viistopäisiä siveltimiä monessakin eri koossa, mutta tämä on täysin tasainen ja tykkään käyttää tätä alarajausten tekemiseen ihan ripsirajaan. Itse käytän siihen puuhaan useimmiten luomivärejä ja tällä saa todella kivasti tehtyä ohutta tai vähän paksumpaa rajausta, joka on sen jälkeen helppo häivyttää muilla siveltimillä.

E20 Short Shader on mahtava sivellin utuisten smokey eye -meikkien häivyttämiseen juurikin vaikkapa siellä alaripsirajassa. Karva on todella lyhyttä ja tällä saa todella kaunista, utuista jälkeä aikaiseksi. Tykkään tästä siveltimestä oikein kovasti ja multa löytyikin entuudestaan vastaavanlainen sivellin Coastal Scentsiltä ja sekin on ollut kovassa käytössä. Toki tällä saa myös esimerkiksi yläluomen rajaukset häivytettyä ja tehtyä sumuisemmiksi, mutta mä en itse kovin usein tee niin vaan jätän rajaukset hyvinkin teräviksi.

Sellaisia siveltimiä! Kaiken kaikkiaan oon oikein tyytyväinen ostokseeni ja nyt alkaa pikkuhiljaa vaikuttaa siltä, että mulla on kaikki ne meikkisiveltimet, jotka itselleni olen halunnutkin. Toki mun tekisi mieli ostaa esimerkiksi Zoevan siveltimiä ja varmasti jonain päivänä niin vielä teenkin, mutta tällä hetkellä olen oikein tyytyväinen sivellinvarastoihini :)

Ovatko nämä tai Sigman muut siveltimet teille tuttuja? Mua kiinnostaisi myös tietää, mitkä ovat teille tärkeimmät meikkisiveltimet? :)

10 kommenttia:

 1. Oii sulla noita siveltimiä ainakin riittää ;) Toisaalta sulla on niin paljon meikkejä ja luomivärejä jne, että tarviitkin noita paljon :) Mulle itselle tärkeimmät siveltimet on eyeliner sivellin sekä poskipuna sivellin :) Muuten en oikee käytä niitä, paitsi luomiväreihin, mutta luomiväriä käytän niin harvoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo niitä on vähän päässyt kertymään :D Hyvä eyelinersivellin ja poskipunasivellin on mullekin tosi tärkeitä, ilman ei oikein pärjäisi! Se on kyllä aika kiva, että meikkivoiteet sun muut pystyy hyvin levittämään ihan ilman sivellintäkin :)

   Poista
 2. Olen aina halunnut testata sigman siveltimiä! Kateellinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä sitten testaamaan ;D En voi kuin suositella näitä ihanuuksia<3

   Poista
 3. Olen kuullut pelkkää hyvää näistä ja seuraavaksi, kun jotain siveltimiä pitää hankkia niin ajattelin kotiuttaa muutamat Sigmalta. Tästäkin syystä tätä postausta oli tosi mielenkiintoista lukea. Tää on aina yhtä loistavaa, kun jonkun tuotteen hankkimista harkitsee tai se edes käy mielessä, voi aina tulla sun blogiin ja löytää siitä arvostelun! Ihan parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sigmalta löytyy ihan mielettömän hyviä siveltimiä ja taatusti ihan joka lähtöön! Heh voi miten kiva kuulla<3 :D Toisaalta mustakin on ihan parasta, että nykyään oikestaan tuotteesta kuin tuotteesta löytyy jostain päin nettiä arvosteluja! :)

   Poista
 4. Kiva lukea tästä setistä! :) Mulla on Sigmalta pari sivellintä ja lisää pitäisi tilata. E40 on kyllä täydellinen häivytyssivellin! Mulla on tuo E45 ja se on mun mielestä hyvä, jos haluaa lisätä kevyesti väriä silmän ulkonurkkaan. Ei tuo kuitenkaan mikään must have sivellin ole. Haluaisin Sigmalta Most Wanted setin, mutta en löytänyt sitä mistään Eurooppalaisesta verkkokaupasta.

  Mulle tärkeimmät siveltimet ovat ehdottomasti meikkivoidesivellin, varjostussivellin, poskipunasivellin, luomivärin häivytyssivellin, liikkuvan luomen sivellin ja sellainen smudge sivellin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vieläkään ymmärrä miten olin alkuun niin epäileväinen ton E40 kanssa :D Nykyään en luopuisi siitä mistään hinnasta ja jossain vaiheessa on varmaan pakko ostaa myös toinen tollanen. Oo tosta Most Wanted -setistä löytyy pari munkin suosikkisivellintä<3 Toivottavasti sitä alkaisi löytyä paremmin nettikaupoista niin saisit sen tilattua :)

   Aikalailla samat siveltimet on mullekin niitä tärkeimpiä :) Lisäksi mulla mahtuu joukkoon myös eyelinersivellin!

   Poista
 5. Nyt on kyllä siveltimiä, tekisipä mieleni pistää oma sivellinkokoelma uusiksi ja nää olisi varmana ihan todella hyviä! Ihanaa kuinka paljon sun blogista saa tietoja meikkijuttuihin, mä en esimerkiksi aina tiedä mikä sivellin on oikea mihinkin tarkoitukseen (nolo?) ja täältä sain nyt vastauksia 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en voi kuin suositella näitä Sigman siveltimiä, nä on vaan ihan täydellisiä ja laadultaan ihan huippuluokkaa! :) Voi miten kiva kuulla, että näistä mun höpötyksistä on jotain hyötyäkin<3 :) Ja meikkisiveltimet on musta siitä tosi kivoja, että vaikka niillä olisikin jokin tietty käyttötarkoitus mihin ne on suunniteltu, aina voi kuitenkin soveltaa itse ja käyttää niitä juuri siihen tarkoitukseen, mikä itsestä tuntuu parhaalta :)

   Poista

Kiitos kommentista!