torstai 7. huhtikuuta 2016

Stila Stay All Day Liquid Lipsticks


Esittelin viime ostospostauksessa ohimennen nämä Stilan Stay All Day Liquid Lipstickit, jotka tilasin itselleni 20 euron kappalehintaan Beauty Baystä jokin aika sitten. Näin itse asiassa Instagramia selaillessani upeita meikkikuvia, joissa katseeni kiinnittyi poikkeuksellisesti silmämeikin sijaan huulimeikkiin. Osassa meikkejä oli käytetty näitä Stilan nestemäisiä huulipunia ja heti seuraavana päivänä laitoin oman tilaukseni menemään. Mä rakastan erilasia huulipunia, sen kertoo varmasti jo blogin nimikin, mutta mulla oli tossa aika pitkä aika, kun uusia huulipunia ei pahemmin tullut hankittua. Ei ainakaan sitä tahtia, mitä ennen. Nyt viime aikoina huulimeikkikokoelmani onkin taas kasvanut ja kaksi uutukaista onkin juuri nämä Stilan huulipunat. Stila oli mulle merkkinä tuttu vain nimeltä ja mielenkiinnolla lähdin näitä testaamaan. 20 euroa on jonkun mielestä huulipunasta paljon, osalle se on vielä edullinen ja mulle toi on hinta, minkä maksan kyllä ihan mieluusti laadukkaasta huulipunasta. Näistä en tosiaan pahemmin etukäteen tiennyt mitään, joten kyllähän se hieman mietitytti, että mitäs jos tässä nyt menee se neljäkymppiä ihan hukkaan? Mun onnekseni ja ilokseni täytyy sanoa, että ei mennyt!


Toinen ja tummempi huulipuna on sävyltään Chianti. Se on todella tumman luumuinen, tietyssä valossa melkein mustalta vaikuttava mattainen, nestemäinen huulipuna. Toki mä näin niistä meikkikuvista, että tämä on sävyltään hyvin tumma, mutta kieltämättä se tummuus yllätti mut, kun ensimmäisen kerran tätä huulilleni laitoin. Mä en ole tottunut käyttämään näin tummaa huulimeikkiä ja totuttelua tämä vaatii yhä edelleen. Näin tumman huulipunan kanssa on melkein pakko tehdä silmämeikistä hyvin simppeli, pelkistetty ja vaalea, jotta ei ala näyttää gootilta. Tosin mulle tuli kieltämättä aikamoiset goottivibat, kun tätä sen ekan kerran käytin :D Mä menen todellakin oman mukavuusalueeni ulkopuolelle tätä käyttäessäni, mutta eikös se ole joskus vain hyvä asia?


Aria on purppuraisen punainen nestemäinen huulipuna, joka sekin on kuvista huolimatta loppujen lopuksi huulillä yllättävän tumma. Sävy on kuitenkin näistä kahdesta selkeästi "käyttökelpoisempi" ja sopii usemmanlaisten meikkien kanssa. Näistä kahdesta Aria pääseekin varmasti useammin mulla käyttöön ja sävy on mielestäni oikein kaunis. Voi olla, että hankin jossain vaiheessa vielä lisää näitä Stilan huulipunia, mutta tällä hetkellä olen tyytyväinen ihan näihin kahteenkin.


Tässä vielä swatchit molemmista punista sekä käsivarren iholla että huulissa. Lopputulos on siis hyvinkin mattainen. Tosta ylemmästä Chiantista ehkä huomaakin sen, ettei väri ole täysin tasainen vaan joukosta löytyy muutamia vaaleampia kohtia. Se johtuu ihan siitä, että tota saa levittää aika tavalla, jotta väri on oikeasti tasaisen tumma ja valo myös heijastaa tota aika hyvin ja paljastaa ne kohdat, joissa sitä väriä ei ole ihan yhtä paljon.


Huultenrajauskynän käyttöä suositellaan aina ennen huulipunan levitystä, mutta tällaisten nestemäisten tuotteiden kanssa se on mun mielestä melkeinpä vielä tärkeämpää. Huulten rajaaminen ja niiden mahdollinen väritys rajauskynällä ennen punan levittämistä tekee huulipunasta yleensä pitkäkestoisemman ja parantaa sen pysyvyyttä. Monesti varsinkin kermaisemmat huulipunat "karkaavat" huulten rajojen yli, mikäli huulia ei ole rajattu. Rajauskynällä on myös helppo huijata huulet näyttämään paksummilta tai muuten vain muokata niiden muotoa.

Näiden kahden nestemäisten huulipunan kanssa suosittelen sitä rajauskynän käyttöä ihan yksinkertaisesti siitä syystä, että huulet on sata kertaa helpompi värittää tämän värin kanssa, kun on ensin kynän kanssa rajannut sen alueen, johon sitä väriä on tarkoitus levittää. Terävän ja ohuen kynän kanssa saa paljon tarkemman jäljen kuin jos alkaisi suoraan vetelemään tuollaisen suurehkon vaahtomuoviapplikaattorin kanssa niitä huulen rajoja. Todennäköisesti sitä väriä on siinä applikaattorissa aina joko liikaa, jolloin sitä väriä pursuu yli huulten rajojen tai vaihtoehtoisesti liian vähän, jolloin väri jää haaleaksi ja epätasaiseksi. Vähemmällä korjailulla siis pääsee, mikäli vain jaksaa käyttää sen puoli minuuttia huulten rajaamiseen ennen huulipunan levitystä.


Pysyvyys nestemäisissä huulipunissa on mun mielestä yleensäkin vähän parempi kuin ihan puikkohuulipunissa ja niin on myös näissä. Väri "jämähtää" aika hyvin huulille kuivuttuaan ja mattapunat kestävät huulilla muutenkin yleensä hyvin. Nämä huulipunat kestävät aika hyvin syömisen ja juomisen, toki riippuu hieman myös siitä, mitä syö, mutta mitä olen muutaman kerran näitä testannut niin en ole syömisen jälkeen kokenut tarvetta lisätä huulipunaa huulille kuin tasan kerran. Silloinkin se oli vain hieman haalistunut tuosta huulten keskiosasta, mutta ei kuitenkaan näyttänyt vielä ollenkaan pahalta. Hyvä pysyvyys merkitsee aika usein myös sitä, että huulipunaa ei ole kovin helppo myöskään pestä pois. Nämä olen pessyt pois käyttäen vedenkestävää silmämeikinpoistoainetta ja kerran sellaista tästä syystä myös maistaneena voin kertoa, ettei ainakaan toi Garnierin silmämeikinpoistoaine ole kovin hyvän makuista :D Tavallisella kasvojen-/meikinpuhdistusaineella nämä eivät kovin hyvin lähde ja mikäli ei halua, että puoli naamaa on suttaantunut huulipunaan, suosittelen lämpimästi käyttämään heti kättelyssä vähän tujumpia aineita. Mutta vinkatkaa ihmeessä, jos tiedätte jonkun muun hyvän keinon, millä tällaiset huulipunat saa huulilta pois!

Loppuun vielä muistutus omasta blogiarvonnastani, jossa palkintona on theBalmin Nude Dude -luomiväripaletti ja johon pääsette tästä

Lisäksi Kata on järjestänyt blogissaan lukijoilleen ihan huippuarvonnan, jonka voittaja saa itselleen upean Real Techniquesin sivellinsetin! Arvontaan pääsette suoraan tästä, käykää ihmeessä osallistumassa, mikäli laadukkaiden meikkisivellinten voittaminen yhtään kinnostaa ;)

Onko Stila tuttu merkki? Entä mitä mieltä olette nestemäisistä huulipunista? :)

16 kommenttia:

 1. Herkullisen näköisiä sävyjä! :) Mulle Stila on vain nimeltä tuttu. Joskus olen katsellut niitä meikkejä Beauty Bayssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beauty Baystä mäkin oon näitä Stilan meikkejä katsellut joskus aiemmin ja nyt tuli sitten tilattua pari :)

   Poista
 2. Myös mulle Stila on lähinnä nimeltä tuttu :) Aika syksyisiä sävyjä punissa! Chianti menisi varmaan itselläkin mukavuusalueen ulkopuolelle, Arian taas voisin jopa kuvitella itselle käyttöön. :D

  Mä oon viime aikoina innostunut nestemäisistä huulipunista ja tilasinkin jo toisen LA Splashin punan, kun ne pysyy niin hyvin. On niin kiva käydä ulkona syömässä ja lasillisellakin kun ei tarvitse heti aterioinnin tai juoman jälkkeen paljoa tarkistaa että onko punaa huulilla vai ainoastaan huulten reunoilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kieltämättä nää ei ole mitään ihan kesäisimpiä sävyjä :D Aria varsinkin soveltuu varmasti tosi kivasti syksyllä ihan arkikäyttöönkin :)

   Nestemäiset huulipunat tosiaan pysyvät mun kokemusteni mukaan yleensä ihan superhyvin ja senpä takia olen kai itsekin niistä niin innnostunut :D Mä en periaatteessa odota, että mikään huulipuna pysyy huulilla koko päivää, sillä ei mulle ole mikään ongelma lisäillä sitä päivän aikana, mutta onhan se ihan kiva, kun sitä ei tarvitse koko ajan olla lisäilemässä ja se kuluu pois "kauniisti".

   Poista
 3. Oon nähnyt Stilaa käytettävän Youtube-videoissa ja mulle tulee merkistä ensimmäisenä mieleen se valkoviheroranssi primeri. Se näyttää meinaan kivalta :D Itse en kuitenkaan ole merkkiä käyttänyt.

  Ihania nuo molemmat sävyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta primerista en oo kuullutkaan, vaikuttaa aika mielenkiintoiselta :D Pitää tutustua tohon paremmin! Joo noi on kyllä kivoja sävyjä kumpikin, vaikka Chianti onkin ihan supertumma :D

   Poista
 4. Ompa hyvännäköiset sävyt :) itse en vain osaa muuta kuin sotkea huulimeikeillä ja pysyttelen siellä omalla mukavuusalueella vaaleiden huulipunien sekä huulirasvojen kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin tollasten nestemäisten huulipunien kanssa saa kyllä olla aika tarkka, ettei sitä ole joka paikka täynnä :D Vaaleemmat punat on myös siitä kivoja, että pois kuluessaan sellainen ei yleensä näytä yhtä "karulta" kuin tummemmat punat :)

   Poista
 5. On muuten aikas herkkuja sävyjä siellä Linda, jollain tasolla melko syksyisiä kuten ylemmässäkin kommassa taidettiin mainita. Kyllä silti kelpaisi tännekin. Mä en nestemäistä punaa oo vielä hankkinut, pitäisi varmaan kotiuttaa yksi ja pistää testiin se sellainen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo ehkä jotkut persikkaiset ja koralliset sävyt olis olleet vähän parempia tähän vuodenaikaan, noi tosiaan on vähän syksyisiä sävyjä :D Mutta onpahan valmiina pari uutta punaa syksyä varten ;) Voin suositella, noi tosiaan on pysyvyydeltään yleensä huimasti "normipunaa" parempia! :)

   Poista
 6. Wau mitkä värit, varsinkin toi tummempi sävy iski ihan tosissaan! *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi tummempi sävy on kyllä upea, mutta vaatii multa ainakin aika paljon, että noin tummilla huulilla lähden ihmisten ilmoille, kun en oo sellaseen tottunut :D

   Poista
 7. vitsi miten täydellisen värisiä nuo <3! Kyllä itellekkin kelpuuttaisin :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä ihania sävyjä molemmat<3 :)

   Poista
 8. Vau, no nyt on kyllä ainakin pigmenttiä noissa punissa! <3 Stila ei nimenä sano itselleni mitään, mutta vaikuttaa kyllä ihan mielenkiintoiselta merkiltä :) Itsekään en tuollaisia nestemäisiä huulipunia omista yhtäkään kappaletta, mutta täytyy ehdottomasti joskus kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä kyllä löytyy ihan riittävästi :D Stilaan ja nestemäisiin huulipuniin kannattaa ehdottomasti tutustua :) Tollasia löytyy tosi monilta merkeiltä ja kuten oon monessa kommentissa ja tossa tekstissäkin maininnut, noiden pysyvyys on tavallisia puikkohuulipunia parempi! Ainakin oman kokemukseni mukaan :D

   Poista

Kiitos kommentista!