lauantai 9. huhtikuuta 2016

Huhtikuun LivBox


Noniin sain vihdoin eilen itselleni tämän kuun LivBoxin ja nyt olisi sen sisällön esittelyn vuoro. Pari edellistä boksia on olleet mieluisia ja toivoin tosissani, että LivBox jatkaisi samaa linjaa. Odotukset huhtikuun boksin suhteen olivat aika korkealla, sillä odotin tason pysyvän yhtä hyvänä kuin parin edellisen boksin kohdalla. Se, mitä en todellakaan kaivannut bokseihin, oli suuhygieniatuotteet, joita on viljelty nyt viime kuun bloggaajaboksia lukuun ottamatta viiden edellisen kuun bokseissa.


Boksin sisältö näytti tältä ja nyt on pakko sanoa, etten mä enää tiedä haluanko jatkaa LivBoxin tilaamista. Katse kiinnittyi välittömästi tuohon Colgaten hammastahnaan ja voi luoja miten mua alkoi saman tien ärsyttää. Välissä ollutta viime kuun bloggajaboksia lukuun ottamatta tää on nyt tosiaan kuudes boksi peräkkäin, josta löytyy suuhygieniatuote. Hammastahna on löytynyt neljästä boksista. Lokakuun, joulukuun ja helmikuun bokseista tuli hammastahna, samoin nyt tästä huhtikuun boksista. Mun ymmärrys ei oikeasti enää riitä. Eihän täältä tule joka toinen kuukausi uutta ripsiväriäkään? Tai puuteria tai kynsilakkaa? Joten minkä ihmeen takia näitä hammastahnoja pitää kylvää nykyään lähes joka boksiin?

Ymmärrän toki, että tämäkin boksi sisältää paljon paljon muutakin kuin vaan ton Colgaten hammastahnan, mutta ilmeisesti mä oon sitten vaan niin negatiivinen ihminen, etten tällä hetkellä oikein edes jaksa iloita noista muista tuotteista. Toi hammastahna ärsyttää oikeasti niin paljon. Eikä vaan se tahna, vaan se suunta ja tyyli, minkä LivBox on nyt ottanut. Se ei ole mun mieleeni, mutta makujahan on monia ja ehkä mun on tosiaan nyt aika jättää LivBoxin tilaaminen niille, joita nämä sisällöt oikeasti vielä kiinnostavat ja jotka näistä ilahtuvat. Oon tätä miettinyt jo monta kuukautta, mutta koska boksin taso parani selkeästi tossa pari kuukautta sitten, jatkoin tilausta. Kriteerinä tilauksen jatkamiselle myös nyt huhtikuun jälkeen oli se, ettei tämä boksi sisällä hammastahnaa tai muuta suuhygieniatuotetta. Ja miten kävi? No se on varmaan kaikille jo selvää. En missään nimessä tarkoita, että koko boksi olisi huono vain sen takia, että sieltä tulee hammastahnaa sun muuta suuhygieniatuotetta, mutta mieluummin käytän sen 15,90 € johonkin muuhun. En mä sillä summalla näiden boksien sisältöjä kaupasta itselleni saisi, mutta multa myös löytyy sitä kosmetiikkaa nykyään niin paljon, että iso osa näistä puteleista jää vaan nurkkiin pyörimään, vaikka ihan kivoja ovatkin. Valitettavasti.


Jotta saadaan päätettyä postaus vähän mukavemmissa merkeissä, aloitetaan boksin sisällön esittely tästä Colgaten Max White Expert White hammastahnasta. Ensinnäkin jatkaakseni tätä negatiivista linjaa, mikä idea tässä on laittaa kolme samaisen sarjan (Colgate Max White) hammastahnaa peräkkäin näihin bokseihin? Jos sinne joku hammastahna on ollut pakko tunkea, niin olisiko edes merkki voinut välillä olla eri? Ei sillä, mä tykkään Colgaten hammastahnoista enemmän kuin vaikkapa Pepsodentin, mutta vaihtelu virkistäisi. Ja kuten varmasti on tullut selväksi, mä en näitä hammastahnoja edes toivo boksista saavani. Vaikka eipä siinä, oon mä säästänyt nyt itse sen about kolme euroa per tahna, kun ei oo tarvinnut viimeiseen puoleen vuoteen ostaa itse näitä kaupoista! Lyhykäisyydessään kyseessä on siis valkaiseva hammastahna, joka lupaa jopa 3 astetta vaaleammat hampaat. Tuote pääsee käyttöön, mutta voi että miten mua voikin ottaa päähän se, että näitä hammastahnoja on nykyään melkeen joka boksissa. Tuotteen ovh on 4,95 €.


Yksi mielenkiintoni herättäneistä tuotteista on ehdottomasti tämä Lumenen Arctic Glow Lip Oil eli huuliöljy, jonka sain sävyssä 100 Shine / Hohde. Kyseessä on koostumukseltaan kevyt ja hoitava huuliöljy, joka lupaa kosteuttaa huulia sekä pitää ne pehmeinä koko päivän. Tuote antaa myös kevyen sävyn huulille. No sanotaanko vaikka näin, että mikään huuliöljy/rasva jne. ei kyllä mun kokemusteni mukaan pidä huulia kostetettuina ja pehmeinä koko päivää, mikäli sitä ei päivän aikana lisää, sillä totta kai se kuluu päivän kuluessa huulilta pois. Oikein mielenkiinnolla aion tätä kuitenkin testata, sillä multa ei aiemmin tällaista huuliöljyä olekaan löytynyt! Ovh tällä 8 ml tuotteella on 11,90 €.


Similtä tuli System 4 Oil Cure Hair Mask 0 Hiusnaamio, joka on kuoriva ja ravitseva hoitonaamio hiuspohjalle. Tuotteen on tarkoitus poistaa hilsettä, kuoria hiuspohjan iho, kosteuttaa ja rauhoittaa ihon kutinaa ja punoitusta, lisätä kiiltoa sekä hiusten elastisuutta ja käsiteltävyyttä. Aikamoiset lupaukset, mielenkiinnolla odotan miten tämä toimii! Kuorivaa hiusnaamiota en olekaan tainnut ikinä testata, joten mielenkiintoni todella heräsi tämän tuotteen suhteen :) Boksista löytyi 20 ml näytekoko ja täysikokoisen 215 ml tuotteen ovh on 14,90-18,90 €.


Hiustuotteilla jatketaan, sillä boksista paljastui myös 50 ml kokoinen pullo Osis+ Big Blast Volyymigeeliä. Kyseessä on pitkäkestoista ja voimakasta volyymia antava kevyt geeli, joka lupaa olla tahmaamatta hiuksia. Tarkoituksena olisi levittää tuotetta kosteisiin hiuksiin ja pyöröharjan avulla föönata hiukset. Multahan ei mitään pyöröharjaa löydy, joten sen voin jättää laskuista pois, mutta eiköhän toi tule testattua muulla tavoilla. Mä kaipaan itse volyymia ja tuuheutta omiin hiuksiini, joten tämä vaikuttaisi ihan loistavalta tuotteelta juuri mulle. Ja varsinkin se, että tuote lupaa olla tahmaamatta hiuksia kuulostaa erittäin hyvältä. Ovh täysikokoisella 200 ml tuotteella on 12,90 €.


Garnierilta tuli Respons sarjan Mythic Olive Body Dry Oil eli vartaloöljy, joka on suunnattu erityisesti kuivalle iholle. Öljy sisältää neitsytoliiviöljyä, ja tuotteen on tarkoitus tehdä ihosta heleä, intensiivisesti ravittu, kauniimpi sekä joustavampi. Tuotekuvauksen mukaan vartaloöljy on koostumukseltaan kevyttä ja silkinpehmeää ja tuote imeytyy ihoon jättämättä tahmaista tunnetta. Kuulostaa erittäin hyvältä ja multahan tosiaan löytyy kuiva iho, joten senkin puoleen varmasti hyvä tuote mulle. Tosin mun iho on myös niin herkkä, etten ihan kaikkia tuotteita pysty käyttämään, mutta toivottavasti tätä pystyn. Boksista tuli täysikokoinen 150 ml tuote ja sen ovh on 6,95 €.


Ja vielä yksi hiustuote! Cutrinilta tuli Chooz Hairspray Super Strong eli erittäin voimakas hiuskiinne. Tuotteen on tarkoitus antaa maksimaalista kiiltoa ja tukea hiuksille. Mä oon hiustuotteiden kohdalla todella tarkka muutamista tuotteista ja yksi niistä on hiuslakka/-kiinne. Sen pitää antaa riittävästi tukea ja pitoa, joka myös kestää, mutta se ei missään nimessä saa tehdä hiuksista kovia ja korppuisia. Lisäksi haluan, että hiuslakkani tuoksuu hyvältä, mihin ei kovin moni hiuslakka pysty. Kiiltoa mä en niinkään tarvitse hiuslakasta, sillä mulla löytyy siihen hommaan ihan erikseen aivan loistava tuote, mutta eipä siitä haittaakaan tietenkään ole! Odotukset tän tuotteen kohdalle ovat siis korkeat ja vähän epäilen täyttääkö tämä tuote noita mun kriteerejäni. Avoimin mielin lähden tätä kuitenkin testaamaan :) Boksista tuli 100 ml näytekoko ja ovh 300 ml täysikokoisella pullolla on 15,90 €.


Boksista löytyi tällä kertaa myös extratuote pitkäaikaistilaajille, tällä kertaa Ecotoolsin Bath & Shower Mitt -pesukinnas. Pesukinnas on valmistettu rami- ja bambukuiduista. Sitä on tarkoitus käyttää suihkugeelin tai -saippuan kanssa ja kinnas sekä pesee että kuorii kevyesti vartalon ihon. Ihan kiva ja hyödyllinen tuote, joka pääsee varmasti käyttöön. Mikäli lopetan LivBoxin tilauksen, menetän totta kai myös nämä pitkäaikastilaajille lähetettävät tuotteet, jos joskus aion tilaustani jatkaa. Boksia pitää siis tilata 12 kk putkeen, jotta on näihin oikeutettu. Nämä ovat toisinaan jopa pelastaneet boksin sisällön, jos se ei ole muuten ollut omaan mieleeni. Tämän ovh on 5,40 €.

Boksi oli kaiken kaikkiaan hyvin hiustuotepainotteinen. Jopa yllättävissä määrin. Vaikka boksi sattuneesta syystä olikin pettymys, löytyi joukosta kuitenkin myös monta mieluiselta vaikuttavaa tuotetta. Teen näistä kaikista vielä tuttuun tyyliin arvostelupostauksen, kun olen nämä ehtinyt testaamaan! Mulle on tulossa vielä ensi kuun boksi, jonka saan ilmaiseksi, mutta mahdollisesti seuraavan kerran sen jälkeen blogissani nähdään LivBoxiin liittyvä postaus seuraavan bloggaajaboksin tultua. Mä en ihan periaatteestakaan halua tilata itselleni kauneusboksia, joka sisältää nykyään aina hammastahnaa. Mulla on varmaan joidenkin mielestä aikamoinen asennevamma, kun oon tässäkin postauksessa sanonut lähes joka tuotteen kohdalla, että se vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta silti keskityn vaan tohon hammastahnaan ja sanon boksin olleen pettymys. Oikeastaan ei pettymys ole juuri tämä boksi ja sen sisältö, vaan tää LivBoxin nykyinen linja, mistä tossa postauksen alussa mainitsinkin. Itse asiassa tän boksin muu sisältö pelasti tän siltä osin, etten mennyt saman tien katkaisemaan tota jatkuvaa sopimustani LivBoxin tilauksessa. Sen verran paljon mua ketuttaa toi hammastahna.. Katsellaan kuitenkin, miltä ensi kuun boksi näyttää ja teen päätökseni sitten sen perusteella :)

Mä en ookaan ihan vähään aikaan kirjoittanut tänne näin negatiivista postausta, eikä tästä onneksi ole tarkoitus tulla mikään tapa :D Mutta mitäs ajatuksia boksi teissä herätti? :)

24 kommenttia:

 1. No on kyllä ihmeellistä miten jo noin monesta boksista on tullut hammastahna tai muu vastaava suuhygieaniatuote?!! :D Ilmeisesti he ajattelevat, että tuleepahan hampaat pestyä, haha :D Muut tuotteet kuitenkin vaikuttivat ihan mielenkiintoisilta, varsinkin tuo Systemin kuoriva hiusnaamio jäi mieleen! Itselläni on ajoittain ongelmia hiuspohjani kanssa, joten olisi mielenkiintoista kuulla myöhemmin miten tuo sitten ajoi asiansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en ihan ymmärrä noiden pointtia :D Kai he on sitten tehneet jonkun diilin Colgatenkin kanssa, että laittavat noita bokseihin nyt joka toinen kuukausi. Mene ja tiedä :D Boksi oli munkin mielestä muuten oikein kiva ja tuota kuorivaa hiusnaamiota testailen oikein innolla ja kerron ehdottomasti täälläkin sitten miten se toimi! :)

   Poista
 2. Tämä on itselleni ensimmäinen "hammastahnaboxi", sillä tilaukseni oli tauolla jonkin aikaa. On silti ärsyttänyt muiden puolesta nämä markettihammastahnat!

  Huuliöljystä en innostunut sillä käytän huulilla vain huulirasvaa. Muut tuotteet olivat kyllä tosi hyviä, mutta minullakin alkaa olla liian paljon kosmetiikkaa varastossa, koska system4 naamio oli ainut minkä otin heti käyttöön. Mutta parempaan suuntaan ovat boksit olleet menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti näissä hammastahnoissa nyt tulisi oikeasti taukoa. Enkä meinaa tauolla mitään kuukauden tai kahden taukoa, vaan vaikka ihan puolta vuotta :D Ei näitä ennenkään näin tiheään ole bokseista tullut.

   Saa nähdä mitä mieltä mä oon tosta huuliöljystä, mä kun olen suht. tarkka siitä, mitä huulilleni laitan. Suunta on tosiaan parempi ja hyvä, että edes tuo naamio pääsi sulla välittömästi käyttöön! :)

   Poista
 3. Boksi näytti ihan kivalta tässä kuussa. Ainakin oli kunnolla tavaraa ja testattavaa! Tuo huuliöljy on jo itsessään niin söpö, että se pelastaisi mun mielen, jos tämän olisin tilannut :D Hammastahnan lisääminen boksiin rupeaa jo periaatteesta ärsyttämään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tavaraa kyllä tuli ja ihan kivoilta noi tosiaan vaikuttaa :) Toi huuliöljy on kyllä ihan supersöpön väristä, toivottavasti se myös toimii hyvin! Niin alkaa muakin ja se varmasti tuli tästä postauksestakin aika hyvin ilmi :'D

   Poista
 4. Tilasin tammikuusta 2013 joulukuuhun 2015. Teki tiukkaa olla jatkamatta tilaustani, mutta päädyin siihen kun olin kuukausia pettynyt boksiin ja kaapit pursuili kosmetiikkaa. Annoin livboxin tuotteita niin paljon eteenpäin, että loppujen lopuksi tuntui fiksuimmalta siirtyä sivusta seuraajaksi ja ostaa itse se jokin yksittäinen tuote, joka ehkä herättäisi boksin sisällössä kiinnostukseni. Halvemmaksi se niin tulee omalla kohdallani.

  Olen ollut tyytyväinen, että lopetin tilauksen. Käytössäni on edelleen yksi Pepsodentin ikuisuuksia kestävä valkaiseva hammastahna ja kaapissa odottaa Golgaten toinen valkaiseva. Molemmat livboxista. Olisi ketuttanut saada helmikuussa ja tässä kuussa lisää hammastahnaa.:D Etenkin kun valkaisevia ei suositella käytettäväksi kahta viikkoa pidempään, joten joudun joka tapauksessa aina ottamaan tavallisen hammastahnan hetkeksi käyttöön eivätkä nuo tuubit tunnu koskaan loppuvan... Yksinasuvan huonoja puolia.;)

  Tukkatuotteita inhoan ja olen varastojani tehokuluttanut väkisin. Paljon olen antanut eteenpäinkin. Olisi ollut kauheaa saada boksillinen lisää hiustuotteita hammastahnan lisäksi.:D Öljyistä en myöskään välitä iholla, ja halutessani saisin sitten hankittua tuon Lumenen huuliöljyn boksin hintaa halvemmalla, jos meikkituote kiinnostaisi riittävästi.

  Kaiken kaikkiaan katselen siis mielelläni sivusta tätä ja iloitsen kun kotini ei täyty turhilla tavaroilla ja rahaa "säästyy" sitten niille itselle oikeasti mieluisille kosmetiikalle.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et edes tiedä miten tutulta toi ensimmäinen kappale kuulostaa. Mäkin oon reilut pari vuotta nyt tilannut LivBoxia ja lopettamista oon harkinnut jo pitkään, mutta jotenkin se tuntuu niin vaikealta. Jotenkin on kai niin tottunut siihen, että saa sen boksin itselleen joka kuukausi. Mutta mullakin menee eteenpäin todella moni näistä tuotteista tai sitten ne jäävät kaappeihin pyörimään.

   Hammastahnat on sinänsä ihan ok, jos niitä tulee se pari kappaletta vuodessa mutta tää nykyinen tahti on ihan liikaa. Mäkään en yksinasuvana ole noita edellisiäkään ehtinyt käyttää loppuun ja kaapit tosiaan alkaa pursuilla noita valkaisevia tahnoja :D

   Nojuu ei olisi kyllä ollut sun boksi tämä, jos hiustuotteet ei pahemmin kiinnosta ja tuo Lumenen huuliöljy olisi ollut ainut mieluisa tuote :D Mun täytyy varmaan myös ottaa itseäni niskasta kiinni ja lopettaa tilaus, koska fiilikset boksin suhteen on nykyään niin negatiiviset ja sitä kosmetiikkaa löytyy jo niin paljon, että näistä iso osa on tavallaan aika turhia tuotteita mulle.

   Poista
 5. Arvasin, että mukana on Lumene huuliöljy ja sitä olisi kiva testata, mutta en haluaisi näin paljon hiustuotteita ja sitä tahnaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä todella hiustuotepainotteinen boksi :D Harvemmin ihan tällaisia tulee. Lumenen huuliöljy vaikuttaa kiinnostavalta!

   Poista
 6. Itselle boksi olisi ollut aika huono, syystäkin, että juuri markettihamamstahnat eivät käy :/ Olen allerginen parille aineelle niissä...samoin hiustuotteista olisin ollut parille allerginen :D Joten siis paree pysyä pois tilaamasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, nojoo jos on tolla tavalla allerginen niin varmaan joka boksista löytyisi jotain, mitä ei pysty käyttämään :/ Parempi tossa tapauksessa tosiaan käyttää ne rahat sellaiseen kosmetiikkaan, jota varmasti sitten pystyy käyttämään! :)

   Poista
 7. Noista itselle kiinnostavin oli tuo Lumene huuliöljy, mutta tämän boxin perusteella en ehkä itse lähtisi tilaamaan, kun hiustuotteetkin on mulle sellasia, että kun löydän hyvän tuotteen niin en helpolla lähde kokeilemaan uusia hius juttuja :) ..Tosi harmi toi hammastahna juttukin. En ehkä haluaisi hammastahnaa edes yhtä kertaa, se ei vaan jotenkin tunnu kiinnostavalta :D

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon myös aika "nirso" monien hiustuotteiden kanssa. Kaupasta en tosiaan nappaisi mukaan varmasti yhtäkään näistä, mutta toisaalta boksin kautta tulee väkisinkin testailtua sellaisia tuotteita, joita ei muuten ostaisi :D Välillä sitä myös yllättyy positiivisesti :) Joo hammastahnat ei todellakaan kiinnosta muakaan enkä vaan osaa liittää niitä osaksi kauneusboksia. Toki kyseessä on hygieniatuote ja hyvin tarpeellinen sellainen, mutta silti. Hammastahnan jokainen saa itsekin ostettua kaupasta :D

   Poista
 8. Mun mielestä tämä boksi oli kokonaisuutena ihan ok, mutta tuo hammastahna kyllä ketuttaa. Ymmärrän kyllä, jos lopetat tilauksen. Itsekin pidin taukoa boksista tammikuun ajan ja saatan lopettaa minäkin tilauksen, kunhan olen saanut lunastettua pisteillä yhden boksin. Juuri tuo, että joka kuukausi boksista ei edes tule meikkituotetta, mutta suuhygieniatuotteita kyllä tulee :D Meikit kun ovat kuitenkin pääsyy boksin tilaukseen omalla kohdalla. Ja boksista tulevat meikit ovat lähes poikkeuksetta Lumenea, joita saa halutessaan ostaa boksia halvemmalla hinnalla marketista. Hmmm, ehkä munkin on vain aika lopettaa tilaus ja ostaa boksiin menevällä rahalla jotain muita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boksi tosiaan oli ihan hyvä ja parempaan suuntaan ollaan noiden tuotteiden kanssa taas menossa, mutta toi hammastahna ärsyttää vaan ihan tajuttoman paljon :D Meikkituotteet on myös mulle ne, jotka eniten kiinnostavat ja niitä toivoisin bokseihin enemmän - edes yhden joka kuukauden boksiin. Lumene varastot on kyllä kieltämättä LivBoxin kautta karttuneet aika lailla :D Saa nähdä mitä toukokuun boksi pitää sisällään, toivottavasti se on mieluisa ja noiden suuhygieniatuotteiden määrä vähenisi radikaalisti :)

   Poista
 9. Toi huuliöljy kyl toden totta kuulostaa mielenkiintoiselra! Tuuhan kertomaan sit meilleki toimiko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi vaikutti kyllä tosi mielenkiintoselta tuotteelta ja kerron toki myöhemmin mitä mieltä tosta oon! :)

   Poista
 10. Hei! Eksyin sun blogiin ihan sattumalta. Olipa kivan oloinen! Mä alotin kans tilaan livboxia ja ensimmäisen sainkin maaliskuussa ja oon nyt aika skeptinen tän boksin suhteen. Oon kuullut että hyviä tuotteita tulee, mutta oon kyllä tässä kuussa ollut tosi pettynyt tähän. Ehkäpä perun? Mutta pirteä postaus :-)
  - Satu, http://mylifes-stripes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Satu! :) Mun mielestä boksin taso oli ennen (sanotaan vaikka vuosi sitten) paljon korkeampi kuin nykyään. Viime aikoina on monesti tuntunut siltä, että boksiin laitetaan mahdollisimman paljon erilaisia näytekokoja suht halvoista markettituotteista, jotta ne saadaan näyttämään runsailta. Mutta löytyy joukosta onneksi niitä hyviäkin tuotteita :) Mä ajattelin katsella, mitä ensi kuun boksi tuo tullessaan ja miettiä jatkoa sitten!

   Poista
 11. Moi! Tosi kiva blogi sulla, jäin heti seuraajaksi :) Itselle tuli nyt viimeinen livbox. Puoli vuotta noita lootia tilailin (ja pari miesten boxia päälle) ja nyt jo viehätys on kadonnut lähes kokonaan. Kaapit pursuavat jos jonkinlaista putelia, joten en kaipaa enää yhtään lisää. Ehkä myöhemmin taas jatkan tilausta, mutta nyt on pidettävä taukoa ja seurailtava mihin suuntaan nämä sisällöt kehittyvät. Hammastahnoista ei tarvinne mainita mitään...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Voi miten kiva kuulla ja tervetuloa seurailemaan mun juttujani, munkin täytyy käydä tutustumassa sun blogiisi<3 :) Mä oon tilannut LivBoxia kohta kaksi ja puoli vuotta ja nyt alkaa tosiaan jo riittää. 2014 vuoden boksit oli tosi hyviä lähes kaikki, mutta siitä eteenpäin taso on selkeästi lähtenyt laskuun :/ Mä harkitsen myös todella vakavasti sitä taukoa, mutta katsotaan nyt mitä tosta toukokuun boksista paljastuu :D

   Poista
 12. Täällä sama juttu. Hammastahnoja tulee ovista ja ikkunoista, välillä haluaisi käyttää niitä itseostamiaankin. Jos tahnaa tulee, niin olisi vaikka jotain erikoisempaa esim. Marvisia.

  Itselleni tulee toukokuun laatikko vielä ja sitten jos pitäisi pari kuukautta taukoa (2 kk maksimi aika olla tilaamatta, sitten poistuu se pitkäaikaistilaaja -status.), itse kuitenkin saan sillä 13,90 € hinnalla vielä boxit. Valintoja valintoja..

  Olisi kyllä kiva saada kuukausittain joku kosmetiikkaboxi, mutta LookFantastic ei ole miun juttu, Glowwboxx on liian kallis (noin 31 €/kk), Lip Monthly ei myöskään kiinnosta. Näitä vaan on liian vähän saatavilla tänne meille, ellei sitten alkaisi käyttämään välitysfirmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, samaa mieltä oon mäkin. Hammastahna on ihan ok, jos sitä tulee vaikka pari kertaa vuodessa, mutta tää joka toinen kuukausi on ihan liikaa. Ja tosiaan Colgaten tilalle voisi koittaa laittaa jotain muutakin välillä..

   Onneksi sä saat boksit vielä noin halvalla! Sekin on vähän jännä, että mun mielestä boksien taso laski aika reippaasti siinä vaiheessa, kun niiden hintaa viimeksi nostettiin :D Toi on tietysti vaan mun mielipiteeni.

   Mäkin oon tykännyt ihan hirveästi siitä, että oon saanut kuukausittain kivan yllätyksen itselleni, mutta LivBox aiheuttaa nykyään lähinnä ärsytystä. Saa nähdä kauanko tilailen sitä Lookfantasticin Beauty Boxia, jos sieltä alkaa tulla samoja tuotteita kuin aiemmin :/

   Poista

Kiitos kommentista!