lauantai 19. maaliskuuta 2016

Viime päivinä olen..

Heips! Ajattelin kertoilla teille viime päivien kuulumisia taas vaihteeksi. Pariin viime viikkoon on mahtunut vähän kaikenlaista, joten ajattelin kirjoitella näistä asioista myös blogin puolelle ja tehdä taas kerran postauksen, joka ei liity kosmetiikkaan :) Seuraavaksi kirjoittelenkin uusista kosmetiikkaostoksista!

Eli viime päivien aikana mä olen..


• Tehnyt uuden bannerin blogiin. Mainitsin jokin aika sitten, että oon tehnyt pieniä muutoksia blogin ulkoasuun ja myös banneri olisi tarkoitus uudistaa. No, nyt sain sitten vihdoin ja viimein sen tehtyä! Toihan on tosi samanlainen kuin se edellinenkin, mutta eri kuvat ja toi muutos kyllä piristi ainakin mun silmääni. Yllä vielä kuva entisestä ja nykyisestä bannerista. Mitä mieltä olette, mentiinkö huonompaan vai parempaan suuntaan? :)

• Menettänyt viimeisenkin isovanhempani. Mummini kuoli keuhkosyöpään sairastettuaan sitä jo pitkään. Me ei oltu kovinkaan läheisiä ja mietinkin tossa juuri, että oon hänet nähnyt muutaman viime vuoden sisällä varmaan vain kaksi kertaa. Tämä toi vaan taas pinnalle sen, kun menetin toisen mummini viime elokuussa ja hän oli mulle yksi elämäni tärkeimmistä ja läheisimmistä ihmisistä.

• Tajunnut, että oon nähnyt mun ystäviä viime aikoina ihan liian vähän ja yrittänyt tehdä siihen muutosta.


• Saanut kuulla ensimmäisen kerran elämässäni olevani lutka. Ylläoleva kuva on siis puhelimella otettu screenshotti Instasta, kun eräs heppu ensin kehui mun silmiä kauniiksi ja kun mä en kiitoksen jälkeen enää vastannut hänen viesteihinsä, muuttuikin ääni kellossa aika täysin ja olin sitten tollo lutka. Jotenkin tää nauratti mua aivan hillittömästi :D Mutta siis jos totta puhutaan niin mun mielestä tollanen haukkuminen ei oo hyväksyttävää missään tilanteessa. Tota nyt ei vaan voinut ottaa itseensä, kun toi ihminen ei muutenkaan vaikuttanut noiden viestiensä perusteella siltä kaikkein tasapainoisimmalta.

• Saanut toisaalta myös työkavereiltani kehuja meikkejäni koskien. Mä en todellakaan koe olevani mitenkään erityisen hyvä meikkaaja, joten tollaset kehut tuntui kyllä ihan todella hyviltä :) Ehkä mä oon siis ainakin jotain tehnyt oikein!

• Antanut pieniä vinkkejä ja neuvoja meikkaamisen suhteen noille samaisille työkavereilleni. Kahvihuoneen pöydällä oli testeri Dermosilin Illuminating Primerista ja työkaverit sitä sitten testailivat ja miettivät, kuuluuko sen päälle laittaa vielä meikkivoidetta ja mikä sen primerin varsinainen tarkoitus on. Kerroin heille sitten oman näkemykseni asiasta. Seuraavana päivänä pari muuta työkaveria sanoi, että mun pitäisi joskus ottaa meikkini töihin ja meikata muita siellä :D Samalla he kyselivät oonko itse käynyt jonkun meikkauskurssin ja miten saan luomivärini levitettyä niin nätisti. Mähän siis meikkaan selkeästi enemmän ja yleensä voimakkaammin kuin työkaverini keskimäärin ja mä olen monesti saanut ihmettelyjä siitä, miten jaksan panostaa meikkiini niin paljon, kun työpäivä alkaa jo kello 7.


• Kasannut hyllyjä ja kasannut niitä vielä vähän lisää. Ikeassa on ehkä suhteellisen halpaa, mutta olishan se ehkä vähän helpompaa ostaa niitä huonekaluja jostain muualta, jos niitä ei siinä tapauksessa tarvitsisi koota alusta alkaen itse. No, ainakin toi kokoominen sujuu multa jo aika hyvin, kun oon noita itsekseni kasaillut!

• Roudannut ne edellä mainitut hyllyt kotiini. Hissi olis kiva, varsinkin kun sattuu asumaan kolmannessa kerroksessa. Sain mä sentään mun isän auttamaan niiden kantamisessa, mutta ison osan kannoin yksin ja kyllähän siinä taas vähän kuuma tuli :D

• Tehnyt ensimmäisen iltavuoroni yksin töissä. Meillä on siis vuoden jokaisena iltana yksi ihminen töissä päivystämässä eli hakemassa sairaalan eri osastoilta näytteitä ja tekemässä tarvittavia analyysejä ja lievästi sanottuna jännitti kyllä siinä vaiheessa, kun kaikki muut hipsivät kolmen jälkeen kotia kohti ja mä jäin yksin sinne. Muistettavaa ja osattavaa on ihan valtavasti ja aina voi tulla eteen jotain sellaista, mitä mulle ei ole kerrottu. Iltavuoro meni kuitenkin tosi hyvin ja luojan kiitos se oli todella rauhallinen. Tästä on hyvä lähteä odottamaan niitä ei-niin-rauhallisia iltavuoroja, sillä niitäkin taatusti tulee olemaan.


• Shoppaillut netissä. Ei nyt taas oo mennyt ihan suunnitelmien mukaan tää mun tuhlaamisen lopettaminen. Meikkejä on tullut tilattua vähän enemmän kuin on ollut tarkoitus, mutta mä oon myös huomannut itsestäni sen, että kun mua stressaa tai elämä on muuten vaikeaa, mun itsekuri katoaa tyystin. Mua ei siinä kohtaa kiinnosta mikään, mitä oon itselleni "luvannut". Muutamia kevätvaatteitakin tilailin, mutta se sallittakoon, sillä mä en oo tämän vuoden aikana ostanut kuin kaksi paitaa ja muutamat urheiluvaatteet.

• Nauttinut noista muutamasta selkeästi lämpimästä päivästä ja vetänyt päälle conssit ja kevättakin. Sinne takin alle sai vielä tosin laittaa suht paksun neuleen, mutta talvitakin jätin kotiin. Oon muutenkin siirtänyt pari paksuinta ja lämpimintä talvitakkia jo pois eteisestä odottelemaan ensi talvea. Kyllä se kevät sieltä tulee, vaikka jo eilen saikin taas heittää talvitakin niskaan!

• Tehnyt ihan superhyviä ja terveellisiä ruokia ja herkutellut marjaisilla smoothieilla. Mun pitäisi vihdoin päästä ostamaan uusi isompi ja tehokkaampi blenderi, mutta kyllä ton nykyisenkin kanssa onneksi vielä pärjää.


• "Kärsinyt" ihan valtavasta sisustusinnostuksesta, sillä mä olen nyt päättänyt laittaa about koko mun kämpän uuteen uskoon. Makkarista ja mun meikkauspisteestä se alkaa ja siitä sitten keittiön kautta olkkariin. Uusia huonekaluja olis siis tarkoitus hankkia enemmänkin, mitään sen isompia juttuja en voi/aio tehdä, kun asun vuokralla. Nappasin Ikeassa käydessäni huonekalujen lisäksi mukaan myös parit uudet kynttilät ja mulla levisi silmät varmaan lautasen kokoisiksi, kun bongasin noi pitsikuvioiset kynttilät :D Siis pitsi on niin mun mieleeni, oli kyse sitten sisustuksesta, vaatteista tai kengistä, joten ei tullut kysymykseenkään, että noi ihanuudet olisin jättänyt sinne kauppaan!

• Katsellut netistä asuntoja ja miettinyt, millaisen asunnon haluan itselleni ostaa. Mun oli alunperin tarkoitus ostaa oma asunto jo tämän vuoden puolella, mutta veikkaan, että se menee kyllä ensi vuoteen ennen kuin saan mitään konkreettista aikaiseksi.

• Käynyt salilla ja ensimmäisen kerran CxWorx-tunnilla, minkä ansiosta mun vatsalihakset oli aivan tajuttoman kipeät ja kosketusherkät pari seuraavaa päivää. Mä vihaan vatsalihasten tekemistä yli kaiken (en edes tiedä mikä siinä on, etten niistä tykkää), joten ehkä mun pitää jatkossakin käydä tolla tunnilla, että saan niitäkin treenattua useammin.

• Meinannut menettää hermoni totaalisesti, kun mun isä aiheutti pienoisen ketjureaktion mun makkarissani kaatamalla mun pyykkitelineen seinähyllyn päälle. Hylly oli täynnä mun hiusputeleita ja ne siitä sitten tippuivat mun meikkipöydälleni, josta lensi sitten kaaressa kaikkiin mahdollisiin ilmansuuntiin mun meikkejäni. Onneksi ainut, mikä meni rikki, oli mun MACin meikkivoiteen pumppu. Ja niitä tosiaan myydään erikseen, joten eipä hätä ole tämän näköinen :)

• Fiilistellyt vanhoja biisejä. Mun mielestä on välillä ihan parasta kuunnella sellasien bändien ja artistien biisejä, joita kuuntelin joskus nuorempana.


• Vetänyt tiskatessa itselleni keittiöveitsen kanssa sormeen suhteellisen syvän haavan. Saa nähdä missä kunnossa toi on maanantaina, töissä kun joudun kuitenkin käyttämään käsidesiä jokaisen asiakkaan kohdalla sen kaksi kertaa, jos näytteenotossa joudun olemaan. Ja voin kertoa, että avohaavaan, joka on tavallaan "revennyt" suhteellisen leveäksi, koska se on niin syvä, ei todellakaan tee mieli laittaa mitään käsidesin tapaistakaan. Onneksi siellä töissä on paljon muutakin tekemistä kuin näytteenottoa :)

Ihanaa viikonloppua kaikille ♥

8 kommenttia:

 1. Uusi banneri näyttää todella hyvältä! :) Aika hupaisa kieltämättä tuo viestiketju. Varsinkin kun kyse on Instasta eikä mistään Tinderistä tai vastaavasta. Mutta joo, ei tuollainen käytös ole hyväksyttävää missään tilanteessa. Toivottavasti naiset osaavat kiertää tuon äijän kaukaa :D

  Otan osaa mummisi johdosta! Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! :) Jep, ymmärtäisin paremmin, jos jotain tollasta tulis vastaan vaikka just Tinderissä :D No mutta sainpahan kaverini kanssa hyvät naurut tosta! Mä toivon myös, että naiset kiertää tollasen tyypin hyvin kaukaa.

   Kiitos paljon ♥

   Poista
 2. Tälläset kuulumispostaukset on kivoja!:) Sä oot tosi taitava meikkaamaan munkin mielestä <3 Voi tota miestä joka sulle tommosia laittaa :D -.- Voi jättää vaan omaa arvoonsa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Niina ja kiitos kehuista<3 :) Heh joo, hän oli varsin hupaisa tapaus :D Mä en muutenkaan oo koskaan voinut ymmärtää, miten esim. parisuhteen aikana toinen kehuu toista ja jos se suhde päättyykin eroon, aletaan toista haukkua ja sanoa ihan päinvastaisia asioita vaikkapa sen exän ulkonäöstä :D Tää nyt ei ihan sama asia ole, mutta yhtä älytöntä silti alkaa yhtäkkiä haukkua :D

   Poista
 3. Tätä postausta oli tosi kiva lukea! :) -Vaikka tosin noita hieman ikävempiäkin juttuja mahtui mukaan..:/ Hahaa, instassa tulee välillä noita ihme random tyyppejä, jotka sitten suuttuvat jos et vastaa enää takaisin :'DD Silti aika lapsellista käytöstä tuolta kyseiseltä tyypiltä! Täälläkin ollaan jo fiilistelty kevättä ja sisustusintoa riittäisi vaikka muille jakaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Joo mä oon saanut joskus vähän vastaavia "rageviestejä" Tinderissä ollessani, mutta tää oli eka kerta IG:ssä :'D Keväisin taitaa aika monella olla sisustusinto huipussaan, musta on ihan mahtavaa päästä laittamaan kotia taas :) ♥

   Poista
 4. Olipa kivaa vaihtelua tälläinen postaus! :) Harmi tuo haukkuminen.. en tajua tuollaisia ihmisiä :/ ihania muuten nuo kynttilät ♥ katselin niitä itsekin, mutta jätin kauppaan joka harmittaa nyt hieman :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että postaus oli mieluinen :) Joo mäkään en ymmärrä, mutta ei tollasia onneksi tarvitse ottaa itseensä :D Oi ei, no jos oot Ikeaan suuntaamassa taas niin nappaat sitten mukaan, noi on kyllä tosi kauniit! ♥

   Poista

Kiitos kommentista!