perjantai 12. helmikuuta 2016

Kuivien latvojen pelastajat

Löytyykö sieltä ketään toista, joka kärsii hiusten kuivista latvoista, mutta ei millään raaskisi astella kampaajalle leikkauttamaan niitä? Täältä löytyy meinaan yksi! Mä en haluaisi, että mun hiuksista leikataan senttiäkään pois, sillä haluaisin kasvattaa niistä pidemmät, mutta pakkohan niitä kuivia latvoja on silti aina välillä käydä napsaisemassa pois. Jostain syystä mun hiusten latvat on kuivuneet nyt viime aikoina ihan extranopeaa tahtia ja pari alinta senttiä on olleet ihan tajuttoman kamalan näköiset ja tuntuiset. Kaksihaaraisia on enemmän kuin laki sallii, latvat ovat kuivat, pörröiset ja näyttävät kauheilta.


Multa löytyy jonkin verran erilaisia hiusöljyjä ja -seerumeita sekä muita hiuksen pintaa silottavia tuotteita. Näistä kaksi on sellaisia, jotka oikeasti tällä hetkellä tehoavat hiuksiini ja tekevät niistä sileät ja elinvoimaisen näköiset - Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Sealed Ends sekä TIGI Bed Head Glaze Semi-Sweet Smoothing Hair Serum. Sellaista ihmetuotetta ei tietenkään ole, mikä korjaisi vaurioituneen hiuksen takaisin kuntoon, mutta onneksi tietyillä tuotteilla pystyy aika hyvin saamaan hiukset huomattavasti paremman näköisiksi. Mun edellisestä kampaajareissusta on vierähtänyt jo ihan liian pitkä aika (nimim. about kolmen sentin tumma juurikasvu vaaleissa hiuksissa), mutta toi sairasloma ja erityisesti se, etten oo voinut kuvitellakaan istuvani niin pitkää aikaa, on viivyttänyt tota entisestään. Kuvassa näkyvät kaksi tuotetta ovatkin siis olleet viime aikoina erityisen kovassa käytössä.


TIGI Bed Head Glaze Haze Semi-Sweet Smoothing -hiusseerumin ostin suurinpiirtein vuosi sitten ja rakastuin tähän välittömästi, kun ensimmäisen kerran tätä käytin. Aiemmin olin käyttänyt lähinnä hiusöljyjä ja erilaiset seerumit olivat mulle melko tuntemattomia enkä oikeastaan edes odottanut tältä kovin paljoa. Muistaakseni mulla meni suhteellisen kauan ennen kuin edes otin tämän käyttöön, mutta sen tehtyäni tämä on ollut todella iso osa hiustenhoitoani. Tämän seerumin on ennen kaikkea tarkoitus pehmentää ja kiillottaa hiusta sekä myös lyhentää hiusten kuivumisaikaa. Tuote soveltuu käytettäväksi sekä märkiin että kuiviin hiuksiin. Itse käytän tätä useimmiten pyyhekuiviin hiuksiin ja tarpeen vaatiessa lisään jotain hiusöljyä sitten kuiviin hiuksiin. Useimmiten tämä seerumi kyllä riittää yksinäänkin pitämään hiusten latvat pehmeinä siihen saakka, että pesen ne seuraavan kerran.


Seerumi tekee hiuksista pehmeän tuntuiset ja kiiltävät jo pienellä määrällä. Koskaan en ole onnistunut laittamaan tätä hiuksiini liikaa, jolloin lopputulos olisi lähmäisen näköinen, vaikka monet kerrat olen onnistunut siinä erilaisten hiusöljyjen kanssa. Tämä seerumi on tosiaan todella riittoisaa - yli vuoden tämä on mulla jo kestänyt ja melkoisen usein tätä on tullut käytettyä ja tosta on iso osa vielä jäljellä. Seerumi tuoksuu TIGIn tuotteiden tapaisesti makealta, mutta ei mitenkään liian makealta vaan oikein miellyttävältä. Tuoksu myös jää hiuksiin melko pitkäksi aikaa. Itse taisin maksaa tästä noin 10 euroa ja tämä on todellakin täysin hintansa arvoinen. Voisin mieluusti maksaa tästä enemmänkin, sillä olen ollut oikein tyytyväinen tähän hiusseerumiin.


Tämän Schwarzkopf BC Bonacuren Repair Rescue Sealed Ends -latvasuojan ostin tosiaan vasta vähän aikaa sitten. Olin lukenut tästä kehuja melko monesta blogista ja päättänyt jo pitkän aikaa sitten, että ostan tämän heti, kun mun hiusteni latvat ovat taas huonossa kunnossa. Kannatti, sillä tässä on tuote, joka täytti kyllä välittömästi ihan kaikki odotukseni. Tuotekuvauksen mukaan Cell Perfector -teknologia sekä proteiinilipidit sulkevat hiusten latvat sekä ehkäisevät niiden haaroittumista. Lopputuloksena tämän hoitovoiteen kanssa pitäisi saada sileät ja pehmeät latvat.


Tämä latvasuoja on koostumukseltaan voidemaista ja tätäkään ei kovin paljon kerralla tarvitse. Tätä on tarkoitus levittää pyyhekuiviin hiuksiin ja sen jälkeen joko antaa hiusten kuivua itse tai föönätä ne kuiviksi. Tämä tuote tekee latvoista todella pehmeät ja sileät. Se pörröisyys, joka latvoissani normaalisti tällä hetkellä on, katoaa täysin ja jäljelle jää kiiltävät ja sileät hiukset. Ihan loistotuote ja voin lämpimästi suositella tätä jokaiselle kuivat latvat omistavalle! Maksoin tästä itse 13,90 €, mutta tämän hinta vaihtelee melko paljon ostopaikasta riippuen. Oma tuubini on 150 ml kokoinen ja uskoisin, että tämä tulee kestämään mulla erittäin kauan. TIGIn hiusseerumi tuoksuu mielestäni paremmalta kuin tämä, vaikka ei tässäkään mitenkään paha tuoksu ole, mutta melko voimakas ja pitkäkestoinen se kyllä on.

Kumpi vie voiton - TIGI vai Bonacure? Molemmat ovat todella hyviä hiusten kuiville latvoille, mutta sanoisin silti, että tuo Bonacuren on hitusen parempi. Molemmat silottavat hiukset ja saavat ne pehmeiksi, mutta Bonacuren latvasuojan teho kestää hivenen pitemmän aikaa.

Mitä tuotteita te käytätte silottamaan hiuksianne? :)

10 kommenttia:

 1. Mulla on käytössä vain hiusöljy, mutta oon pitkään harkinnut että pitäisi joku seerumi ostaa myös testiin. Tuota TIGIN seerumia voisin kyllä kokeilla, vaikuttaa mielenkiintoiselle eikä hintakaan näytä olevan yhtään paha:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä lämpimästi suositella tota TIGIn seerumia, itse oon ainakin tykännyt tosta ihan valtavasti :) TIGIä saa joo tosi edullisesti varsinkin nettikaupoista!

   Poista
 2. Täällä yks ketä ei halua leikauttaa hiuksiaan, vaikka oikeesti se olis vaan hyväksi :D Noi tuotteet vaikuttaa kokeilemisen arvoisilta, vois jopa auttaa! Ei oo kyllä pahan hintanenkaa toi Bonacure :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin en oo siis ainoa :'D Noilla molemmilla tosiaan saa "ihmeitä" aikaan ja latvoista tosi sileät ja pehmeät!

   Poista
 3. Vaikuttaa hyviltä tuotteilta, mulla kans on se tilanne, etten haluaisi leikata hiuksia vaikka latvat on kuivat ja kaksihaaraisia täynnä. Pitää harkita noiden testaamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, noi ihan oikeasti auttaa ja toimii ainakin mun hiuksissa tosi hyvin! :)

   Poista
 4. Itsekään en millään haluaisi leikata hiuksia, vaikka todellakin pitäisi :D Nää alkaa olemaan jo alaselkään saakka, aina tiellä ja suussa + muiden suussa ja alla :D Latvat on karheat ja pörröiset ja niitä kaksihaaraisi löytyy. Mua on onneksi auttanut hiusöljyt ja juuri tuo Glaze haze, jota on mennyt jo pari puteloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä ihan hurjan pitkät hiukset :D Kelpaisi mullekin<3 :D Mun hiusten latvoilla on ihan sama tilanne, mutta onneksi tosiaan löytyy näitä tuotteita, jotka auttaa asiaan! Glaze Haze on ihan huipputuote :)

   Poista
 5. Leikatkaa ne huonot latvat pois, säännöllisesti. Se on ainoa järkevä tapa kasvattaa KAUNIIT pitkät hiukset. Kuka edes haluaa hiuksia joiden latvat ovat hapsottavat, kuivat ja täynnä kaksihaaraisia?! Hyi helkkari. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan minä :) Senpä takia leikkautankin hiukseni säännöllisesti. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö ne latvat pääsisi joskus huonompaan kuntoon.

   Poista

Kiitos kommentista!