perjantai 15. tammikuuta 2016

Sigma Beauty Essential Brush Kit


Mainitsin tossa jokin aika sitten, että tein vähän arvokkaamman kosmetiikkatilauksen ja kyseessähän oli siis Lookfantastic verkkokaupasta tilattu Sigma Beauty Essential Brush Kit. Mä olen kuolannut Sigman meikkisiveltimien perään jo vuosia. Youtuben meikkitutoriaalivideoita katsellessa näiltä ei ole voinut välttyä, mutta jotenkin aina ajattelin, etten saisi näitä koskaan itselleni hankittua. Tai ehkä saisin, mutten raaskisi laittaa niin isoja summia meikkisiveltimiin. Hyvät meikkisiveltimet ovat mielestäni erittäin tärkeitä onnistuneen meikin kannalta, mutta niitä hyviä ja laadukkaita siveltimiä löytyy myös muilta, edullisimmilta merkeiltä. Päätin lopulta pitkän harkinnan jälkeen kuitenkin tilata tämän 12 siveltimen setin itselleni. Vilkaisin mitä kyseinen sivellinsetti tällä hetkellä maksaa Lookfantasticissä ja hintaa oli 187,95 €. Itsehän maksoin tästä setistä 115,98 € eli lähes 72 euroa vähemmän. Toi ero on ihan valtavan suuri enkä usko, että olisin tätä sivellinsettiä tilannut ilman noita alennuksia, jotka tilaukseeni sain. Tämä oli myös ensimmäinen tilaukseni Lookfantasticiin ja kaikki sujui oikein hyvin. Paketti tuotiin kotiin asti ja toimitusaika piti hyvin paikkansa.


Tällaiset siveltimet Essential Brush Kit siis sisältää. Joukosta löytyy kasvomeikkin ja silmämeikin tekoon soveltuvia siveltimiä. Huulimeikin tekoon tästä setistä ei löydy siveltimiä, mutta itse en sellaisia oikeastaan olisi edes kaivannut. Esittelen kaikki siveltimet vielä erikseen, mutta jo tässä kohtaa voin mainita, että näiden siveltimien karva on ihan valtavan pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten. Siveltimet ovat kaikki tukevia kädessä ja riittävän pitkiä omaan makuuni. 


Ensimmäisenä esittelyyn pääsee sivellin, josta itse asiassa koko setin tilaaminen lähti. Kyseessä on Sigman F60 Foundation sivellin, joka on siis tarkoitettu meikkivoiteen levitykseen. Mulla on ollut jo pitkään käytössä Coastal Scentsin vastaavanlainen meikkivoidesivellin, mutta siitä on alkanut irrota todella paljon karvoja eikä tuo metallikiinnitys siveltimen varteen enää pidä vaan se liikkuu koko ajan. Mun on ollut siis jo jonkin aikaa tarkoitus hankkia uusi meikkivoidesivellin ja nyt sellaisen sitten sain! Meikkivoide levittyy tällä todella hyvin, ja siveltimen karva on sen verran tiivistä, ettei karvoista jää meikkipohjaan ikäviä viiruja, joita saa sitten olla häivyttelemässä. Tämä on jonkin verran isompi kuin Coastal Scentsin meikkivoidesivellin, mutta se ei ole mielestäni ollenkaan huono asia. 

F40 Large Angled Contour on mielestäni ensinnäkin todella kauniin värinen sivellin. Kyseinen sivellin soveltuu ennen kaikkea aurinkopuuterin ja poskipunan levitykseen. Siveltimessä saisi mielestäni olla hitusen enemmän karvaa, jotta se olisi hieman jämäkämpi, mutta ei tämä liian "veltto" missään tapauksessa ole. Tämä on myös jonkin verran isompi kuin sivellin, jota tällä hetkellä käytän aurinkopuuterin levitykseen, mutta hyvin tämäkin siihen soveltui. Veikkaan kuitenkin, että alan käyttää tätä poskipunasiveltimenäni.


F30 Large Powder on nimensä mukaisesti suuri puuterisivellin. Multa löytyy tällainenkin vähän vastaava Lily Lololta, mutta tämän Sigman siveltimen karva on lyhyempää ja koko sivellin jämäkämpi. En ole oikein osannut käyttää sitä Lily Lolon sivellintä juurikin sen takia, että se on niin taipuisa. Tämä oli huomattavasti parempi ja pääsee taatusti käyttöön. Olisin ehkä toivonut tämän olevan vielä hitusen jämäkämpi, mutta kyllä tämä näinkin menee.

F50 Duo Fibre on tasapäinen kaksivärinen sivellin. Multa löytyy vastaavanlainen sivellin myös Coastal Scentsiltä ja sitä olen tykännyt käyttää erityisesti irtopuuterin kanssa. Tässä Sigman siveltimessä on siihen tarkoitukseen ehkä vähän turhan vähän karvoja ja Coastal Scentsin tiiviimpi karva soveltuu paremmin puuterin levitykseen. Olen käyttänyt tätä nyt korostuspuuterin lisäämiseen, mihin tämä soveltuu todella hyvin. Siihenkin tarkoitukseen multa tosin löytyy jo sivellin, mutta tämä on hieman sitä isompi ja tosiaan tasapäinen.


F70 Concealer on peitevoidesivellin. Peitevoidesiveltimet ovat mulla päivittäisessä käytössä tummille silmänalusille ja tästä siveltimestä voisin sanoa ihan samaa kuin tuosta F60 meikkivoidesiveltimestä - sillä saa peiteaineen levittymään siististi ilman mitään karvoista jääviä rajoja. Sivellin on riittävän jämäkkä, mutta silti hyvin pehmeä, mikä on erityisen tärkeää herkän silmänympärysihon kohdalla. Pidän tästä siveltimestä todella paljon ja tämä on kaikin puolin miellyttävämpi kuin muut peitevoidesiveltimeni.

E30 Pencil on kynän mallinen sivellin, joka soveltuu mielestäni hyvin esimerkiksi rajausten tekoon luomivärien kanssa. Tällä saa tehtyä todella tarkkaa työtä, joten myös silmän sisänurkassa tämä toimii loistavasti. Tällaista sivellintä multa ei löytynytkään ja tämä on yksi suosikeistani tässä setissä.


E65 Small Angle sivellin on tollanen viistopäinen (mun mielestä keskikokoinen) sivellin, jota voi käyttää esimerkiksi kulmien muotoiluun tai rajausten tekoon. Mulla toi pääsee käyttöön nimenomaan kulmille. Sivellin on juuri oikean kokoinen omille kulmakarvoilleni ja mielestäni sitten taas hieman liian iso varsinkin geelirajauksen levittämiseen. Luomiväreillä tehtäviin rajauksiin tämä soveltuu varmasti ihan loistavasti.

E05 Eyeliner on teräväkärkinen sivellin juurikin eyelinerin tekoon. Mä olen tosiaan käyttänyt geelirajausten tekoon tollasia pieniä viistopäisiä siveltimiä, sillä mulla ei ole ollut tällaista kunnollista suippomaista eyeliner-sivellintä ennen tätä. Ostin taannoin Duroyn vähän tämän tapaisen siveltimen, mutta se ei ollut riittävän jämäkkä, jotta olisin saanut sillä kauniit rajaukset silmiini. Tämä Sigman sivellin taas hoiti tehtävänsä täydellisesti. Tällä sai todella tarkkaa jälkeä aikaan ja sivellin oli samaan aikaan tarpeeksi pehmeä sekä riittävän jämäkkä. Juuri sellainen kuin toivoinkin!


E55 Eye Shading on hieman leveähkö perus luomivärisivellin. Multa löytyy monia luomivärisiveltimiä, mutta ihan tällaista ei itse asiassa löytynyt. Tämä soveltuu hyvin luomivärin levittämisen koko liikkuvalle luomelle. Kovin tarkkaa työtä tällä ei saa tehtyä, mutta siis aika perus luomivärisivellin, mitä varmasti tulen tarvitsemaan ja käyttämään monen monta kertaa.

E70 Medium Angled Shading on keskikokoinen luomivärisivellin, jolla saa erityisen hyvin väriä esimerkiksi luomivakoon. Sivellin on melko lättänä ja pienehkö ja tällaista olen halunnut jo pitkään. Näistä setin luomivärisiveltimistä tämä on ehdottomasti ollut mulla eniten käytössä ja tulee varmasti olemaan vastaisuudessakin.


E40 Tapered Blending on melko suurikokoinen häivytyssivellin. Mä suosin itse yleensä vähän pienempiä siveltimiä luomivärien häivytyksessä, mutta hyvin tälläkin sai ne luomiväri häivytettyä. Totuttelua tämä ehdottomasti vaatii, mutta eiköhän meistä tule vielä oikein hyvät kaverit :)

Viimeisenä sitten vielä E60 Large Shader, joka siis on suurikokoinen luomivärisivellin. Tällä ei mitään pikkutarkkaa työtä luonnollisestikaan saa tehtyä, mutta mä itse levitän oikeastaan lähes aina meikatessani yhtä mattaista vaaleaa luomiväriä alaluomelle tällaisella vähän suuremmalla siveltimellä, ja esimeriksi siihen tämä toimii loistavasti. Samoin siihen, jos haluaa yläluomelle laajemmalle alueelle levittää jotain tiettyä väriä.

Ovatko Sigman siveltimet tuttuja?

Ihanaa viikonloppua jokaiselle! ♥

8 kommenttia:

 1. Tosi nätteja siveltimiä! :) Kyllähän niihin meikkisiveltimiin voi laittaa rahaa vähän enemmän, kun hyvin hoidettuna laadukkaat siveltimet kestää käyttöä vuosia,vuosia ja vuosia :) Kivaa viikonloppua!

  ♥ Sini | http://myblog-bysini.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kyllä :) Jep oot ihan oikeessa ja mieluummin panostaa vähän kalliimpiin siveltimiin kuin on vuoden välein ostamassa aina uusia, kun edellisistä lähtee karvat pois! Kiitos samoin sulle Sini :)

   Poista
 2. Upea setti! <3 mäkin haluun tuollaisen :D onko nuo silveltimet aitoa karvaa vai sekoitanko johonkin muuhun merkkiin? Oon yrittänyt vältellä aitoa karvaa, mutta tuo häivitysivellin houkuttelisi. Tuntuu, että joka toisessa youtube-videossa vloggaaja sanoo: "I'm using my Sigma blending brush" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä aika ihana<3 :D Joo siis mähän koitin kissojen ja koirien kanssa itsekin metsästää tietoa siitä, ovatko noi aitoa karvaa vai synteettistä. Sigman omilla sivuilla tän setin kohdalla puhutaan synteettisistä karvoista, mutta ilmeisesti tämä setti on kuitenkin aitoa karvaa? Sigmalta kyllä löytyy joka tapauksessa synteettistäkin karvaa olevia siveltimiä, ainakin noi Bunny Kitit on sellaisia mun käsittääkseni :) Heh jep tuon samaisen lauseen oon itsekin kuullut aikas monta kertaa :D

   Poista
 3. Tarkkaan tehty ja hyvä postaus! Joskus vielä hankin jonkun tällaisen setin itsekin, joten kiva lukea arvosteluja näistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nella :) Voin lämpimästi suositella näitä siveltimiä, nä ylitti ihan ehdottomasti mun odotukset!

   Poista
 4. No nyt on mahtava setti! Sigman siveltimiä vilkkuu vähintäänkin jokaisella kauneusvloggaajalla ja himottaisi kyllä itseänikin. Erillisetkin maksavat hurjia summia, niin ei niitäkään raaski ostaa :( Saako udella miten sait noin hyvän alen pakettiin? :) Oletko muuten kokeillut Morphen siveltimiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vilkkuu ja mä olen kuolannut näiden perään jo ties kuinka pitkään! Hurjan hintaviahan nää on ja tämä setti lähti tosiaan yllättävänkin edullisesti. Lähtöhinta tällä setillä oli noin 136 euroa kun tein tilausta ja sain siitä vielä koodilla -15% alennusta :) Mä en nyt muista oliko tää setti jo valmiiksi sitten jossain alessa, todennäköisesti oli, sillä tuskin tuolla verkkokaupassa on parissa viikossa noin radikaalisti ton setin hintaa nostettu :D Morphen siveltimiä en oo kokeillut, mutta nyt alkoi itse asiassa kiinnostaa kovasti noikin siveltimet!

   Poista

Kiitos kommentista!