perjantai 25. joulukuuta 2015

Urban Decay Naked Smoky


Tänään olisi vuorossa postausta tästä Urban Decayn Naked Smoky luomiväripaletista, jonka sain itselleni jokin aika sitten. Rakastuin palettiin välittömästi ja tämän kanssa onkin tullut tehtyä jos jonkinlaisia silmämeikkejä erilaisiin tilaisuuksiin. Sävymaailma tässä paletissa on sen verran tumma, että itse käytän tätä pääasiassa viikonloppuisin, kun olen lähdössä viettämään iltaa jonnekin, mutta olen mä onnistunut tämän kanssa taikomaan parit ihan arkimeikkiinkin sopivat silmämeikit. Toki se on ihan ihmisestä kiinni kuinka vaaleaa/tummaa silmämeikkiä haluaa arkena käyttää, toisille jopa sopii ihan älyttömän hyvin todella tumma ja räväkkä meikki ihan arkenakin! Itse kuitenkin suosin hieman vaaleampaa silmämeikkiä varsinkin töissä.


Naked Smoky sisältää sekä mattaisia että shimmerisiä sävyjä yhteensä 12 kappaletta. Iso osa sävyistä on shimmerisiä, niin kuin muissakin Naked paleteissa, joten en suosittelisi tätä välttämättä henkilölle, joka käyttää meikeissään pelkkiä mattasävyjä. Lisäksi paletin mukana tulee kaksipäinen sivellin kuten muissakin Naked paleteissa. Mä olen itse asiassa tosi vähän käyttänyt mitään näistä siveltimistä, enkä oikein edes tiedä minkä takia. Noi on kuitenkin tosi laadukkaita ja hyviä. Pitäisi varmaan ottaa ne pois noista paleteista ja laittaa muiden siveltimien joukkoon niin ehkä muistaisin noidenkin olemassaolon!

High / Dirtysweet / Radar / Amor / Slanted / Dagger
Black Market / Smolder / Password / Whiskey / Combust / Thirteen
High, Dirtysweet ja Radar ovat kaikki enemmän tai vähemmän shimmerisiä sävyjä ja näitä kolmea käytän ehdottomasti eniten tästä paletista, sillä ne soveltuvat hyvin myös arkimeikkiin. Ihania ja todella pigmenttisiä sävyjä kaikki.
Armor on upea harmahtavan hopea sävy, joka soveltuu hyvin yhteen sinisen sävyisten Slantedin ja Daggerin kanssa.
Black Market on musta sävy, jota pystyy käyttämään myös rajausvärinä ja Smolder tumma violetti sävy, joka on päässyt mulla todella monesti smokey eye -meikkeihin mukaan.
Harmahtava Password sekä ruskean sävyinen Whiskey sopivat mielestäni täydellisesti tummien silmämeikkien häivyttämiseen.
Vaalea Combust taas soveltuu vastaavasti vaaleammille meikeille. Levitän tätä monesti myös koko luomelle ennen muita värejä. Paletin vaalein mattasävy, Thirteen, soveltuu hyvin korostusväriksi esimerkiksi kulmaluulle.

Olen kokeillut tehdä tämän paletin kanssa erilaisia silmämeikkejä. Suurimman osan näistä väsäsin jo kuukausia sitten ja viimeiset sitten ihan tässä lähipäivinä. En todellakaan sanoisi kaikkien näiden olevan kovinkaan onnistuneita silmämeikkejä, mutta onneksi taitojaan voi aina kehittää :D Lisäksi kamera ei oikein tahtonut toistaa kaikkia sävyjä sellaisina kuin ne oikeasti ovat, mutta ehkä näistä kuvista nyt suurinpiirtein saa selville millaisista meikeistä on kyse.


Mun silmämeikeissä on käytännössä aina periaatteena se, että silmän sisänurkassa sävyt ovat vaaleimpia ja ne tummenevat ulkonurkkaa kohden. Päätin kuitenkin kokeilla taas vaihteeksi hieman toisenlaista tapaa youtube videoita katsottuani ja jättää vaaleimman osion luomen keskiosaan tuossa vasemmanpuoleisessa silmämeikissä. Ihan kivaltahan toi näyttää, ja itse asiassa tämän meikin innoittamana olen tehnyt samalla tyylillä silmämeikin monta kertaa! Käytin tuossa meikissä paletin sävyjä High, Dirtysweet, Radar, Smolder, Combust ja Thirteen. Tästä saisi helposti vieläkin tummemman lisäämällä mustaa Black Marketia joukkoon. Tämä on ehdottomasti mun suosikkini näistä kaikista meikeistä.

Oikealla oleva silmämeikki on ehkä maailman simppelein tumma silmämeikki ilman mitään sen kummempia erikoisuuksia. Olisin halunnut silmän sisänurkasta astetta vaaleamman, mutta menin tyhmyyksissäni levittämään mustaa luomiväriä koko liikkuvalle luomelle, eikä sitä sitten oikein enää paljon vaaleammaksi saanut :D Virheistä toki oppii! Tässä käytin sävyjä High, Armor, Black Market, Smolder, Password ja Thirteen. Mä käytän melko harvoin mustaa kajalia sisärajauksena, mutta tähän meikkiin se sopi mielestäni loistavasti. Mulla näkee todella, todella harvoin näin tummaa silmämeikkiä, mutta toisinaan tällaisiakin tulee käytettyä.


Jotain luovuuden puutetta ilmeisesti havaittavissa mulla, sillä vasemmalla oleva meikki on ylempänä olevasta meikistä vähän vaaleampi ja hieman vähemmän glitterisempi versio. Nopea ja helppo ja tästä on tarpeen mukan helppo tehdä joko tummempi tai vaaleampi! Käytettyjä sävyjä tässä ovat Combust, Thirteen, Black Market, Dagger, Slanted. Meikki on oikeasti selkeästi sinisemmän sävyinen, vaikka kuvassa näyttää lilalta.

Oikealla on viereisen meikin kanssa täysin samalla tyylillä tehty ruskean ja kultaisen sävyinen silmämeikki. Tä on mulle se tuttu ja turvallinen tyyli,  minkä kanssa harvoin epäonnistuu ainakaan täysin. Tässä on käytetty sävyjä High, Dirtysweet, Radar, Whiskey, Combust ja Thirteen.


Nämä kuvat on aikamoisia floppeja. Kamera ei saanut huonon valaistuksen takia lainkaan vangittua meikkien oikeita sävyjä ja varsinkin tuo vasemmanpuoleinen meikki näyttää suoraan sanottuna kamalalta tossa kuvassa. Oikeasti nuo tummat kohdat olivat selkeästi tummempia ja toi näytti luomilla ihan kivalta. Käytin tuossa sävyjä High, Slanted, Black Market. Smolder, Combust ja Thirteen.

Oikeanpuoleisessa silmämeikissä ei ole käytetty lilan sävyisiä luomivärejä, vaikka kuva niin antaakin ehkä ymmärtää. Oikeasti tuo on valkoisesta harmaaseen, siitä tumman harmaaseen ja lopulta mustaksi muuttuva silmämeikki. Harmittaa, etteivät värit pääse kuvassa yhtään oikeuksiinsa, sillä mä pidin tästä silmämeikistä yllättävän paljon, vaikka tämä todella tumma olikin! Käytettyjä sävyjä ovat Armor, Black Market, Password ja Thirteen.


Nämä kaksi simämeikkiä ovat kumpikin sellaisia, joita käytän arkena - simppeleitä ja sopivan vaaleita. Mä tosin käytän varsinkin keväisin ja kesällä erittäin paljon värikkäitä värejä silmämeikissäni, mutta näin talven tullen olen taas siirtynyt enemmän tällaisiin maanläheisiin sävyihin. Vasemmalla olevassa meikissä käytin sävyjä High, Radar, Whiskey, Combust ja Thirteen.

Oikealla oleva meikki on muutaman kerran mun silmiini päätynytkin, tykkään tosta värimaailmasta todella paljon. Ja mikä parasta, toi on ihan superhelppo ja nopea tehdä! Käytin sävyjä High, Dirtysweet, Radar, Whiskey ja Thirteen. Tällä samalla tyylillä oon tehnyt lukemattomia kertoja silmämeikkini eli tämä on mulle sellainen "tuttu ja turvallinen" tapa.

Oletteko te hankkineet tämän Naked Smoky paletin tai oletteko aikeissa hankkia? :) 

14 kommenttia:

 1. Ihania smokyjä olet saanut aikaiseksi paletilla! Muakin kyllä himottaisi kyseinen paletti kakkosen seuraksi, mutta ne tiedä raaskinko vielä, tummat sävyt kun harvoin omalle luomelle asti päättyvät... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia :) Naked 2 on mun ehdoton suosikkini tästä nelikosta ja silläkin saa kyllä tarpeen vaatiessa loihdittua tosi tummia silmämeikkejä :)

   Poista
 2. Sulla on kyllä upeat silmät! Hyvä loihtia vaikka minkälaisia sumusilmämeikkejä! :) Mä luultavasti jätän tämän paletin hankkimatta, kun käytän nykyään enemmän ruskean ja harmaanruskean sävyjä, silloin kun väriä tulee luomille sipaistua. Iltameikkejä tulee tehtyä tosi harvoin, joten tämä paletti jäisi varmasti liian vähälle huomiolle ;) Multa löytyy Naked kakkonen ja kolmonen jo ennestään, ja niitäkin voisin käyttää enemmän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mia! Joo tää on kyllä sellainen paletti, ettei kannata hankkia, jos ei käytä tummia silmämeikkejä. Tokihan tällä niitä vaaleampiakin silmämeikkejä saa tehtyä, mutta melko turhahan tää varmaan on, jos ne tummat värit eivät niin innosta, varsinkin jos sultakin löytyy 2 ja 3 paletit :D

   Poista
 3. Ihana paletti ja ihania meikkejä :) Mäkin pidän eniten tuosta ensimmäisen kuvan vasemmanpulisesta meikistä ja myös toisen kuvan oikean puolisesta :)

  Kyllä tämä paletti pitäisi hommata, kuten kaikki muutkin Nakedit. Olisin jo ostanut tämän, mutta limited edition Gwen Stefni -paletti meni sitten etusijalle joulukuun alussa ja nyt matkalla tuli ostettua Sephorasta Kat Von D -paletti. Melko varmasti Naked Smoky on sitten seuraava luomiväripaletti, minkä hankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kata :) Muakin houkutteli niin paljon se Gwen Stefan -paletti, harmi kun en sitä itselleni saanut! Tollaset limited edition jutut menee totta kai edelle, jos joku paletti pitäisi ostaa :) Innolla odottelen millaisia meikkejä sä saat tällä paletilla taiottua sitten joskus, jos/kun päädyt tämän ostamaan!

   Poista
 4. Vau mitä silmämeikkejä olet loihtinut tuolla paletilla! ♥ Itsekään harvemmin enää meikkaan silmiäni kovinkaan tummiksi, sillä tuntuu että onnistun aina sotkemaan luomiväreillä jotenkin ja lopputulos on sitten kamalan sotkuisen näköinen :D Siulla on aivan ihanat silmät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Tuuli<3 Heh, joo tummilla luomiväreillä saa kyllä ihan superhelposti aikaan pelkästään sotkuisen ja epäsiistin näköisen lopputuloksen :D Mäkin kyllä tykkän käyttää juhlameikkinäkin vähän vaaleampia sävyjä, kun niiden kanssa voi sitten käyttää vähän räväkämpää huulipunaa!

   Poista
 5. Tosi upee meikki ja kiva arvostelu!Tahdon kyl kovasti ton paletin, ja varmaan sen itselleni nappaankin sitten jossain vaiheessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voin kyllä ehdottomasti suositella tätä palettia, jos pidät tummista sävyistä luomiväreissä!

   Poista
 6. Vau upeet silmät sulla! Noi kaikki sävyt sopi sulle, mutta eniten tykkään alimmasta kuvasta, tosta vasemman puoleisesta silmästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Niina! Toi on yksi munkin suosikeistani näistä :)

   Poista
 7. Oiiii, mä niin haluan tämän paletin! :D En kestä!:DD Tuolla paletilla saa kyllä tehtyä ihanan erilaisia silmämeikkejä ja oli tosi kiva, kun jaksoit niitä tähän postaukseen kuvailla! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä aika ihana<3 Suosittelen lämpimästi ostamaan ;D Kiva kuulla että tykkäsit postauksesta!

   Poista

Kiitos kommentista!