lauantai 19. joulukuuta 2015

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray


Tänään olisi vuorossa pientä arvostelua tästä Urban Decayn All Nighter Makeup Setting Spraysta eli meikin viimeistelysuihkeesta. Taisin mainita jo ostospostauksen yhteydessä tätä ensikertaa blogissani esitellessäni, että olen pitänyt tällaisia meikin viimeistely-/kiinnityssuihkeita vähän turhina tuotteina enkä oikein ole uskonut niiden tehoon. En ole tällaista aiemmin ostanut ja vähän hirvitti maksaa tällaisesta lähemmäs 27 euroa, kun en tosiaan tiennyt yhtään tuleeko tästä olemaan mulle itselleni mitään hyötyä. Olin toki lukenut arvosteluja tästä ja monilla tämä oli toiminut. Sen vuoksi uskalsinkin ostaa tämän testiin. Tämän suihkeen olisi siis tarkoitus pitää meikki virheettömänä 16 tunnin ajan. Tuote lupaa ehkäistä meikin kasaantumisen juonteisiin, valumisen, lohkeilun ja haalistumisen. UD:lla on tämän suihkeen lisäksi myös kaksi muuta viimeistelysuihketta - De-Slick sekä Chill. De-Slick on suunnattu rasvaiselle iholle ja Chill taas puolestaan viilentää ja kosteuttaa ihoa.

Mun mielipiteeni on, että ennen meikin viimeistelysuihkeen ostamista kannattaa katsoa ovatko muut tuotteet kunnossa. Jos meikkipohja ei meinaa pysyä paikallaan, onko käytössä kunnollinen primer? Myös hyvä puuteri on ihan ehdoton meikkivoiteen, peitevoiteiden ym. kiinnitykseen. Luomivärien pysyvyyttä oikeasti pidentää huomattavasti se, että luomet pohjustaa ensin kunnollisella luomivärin pohjustusvoiteella. Huulillekin löytyy omia pohjustustuotteita, jos ongelma on siinä ja huulet kannattaa myös rajata ennen huulipunan laittoa. Toki tämä on vain mun mielipide, mutta itse panostaisin mieluummin meikkipohjan ja luomivärien kunnolliseen pohjustukseen kuin suihkisin vain valmiin meikin päälle meikin viimeistelysuihketta.


Tuotetta käyttäessä pulloa tulee ravistaa hyvin ja tätä on tarkoitus suihkia valmiin meikin päälle 2-4 suihkausta. Mun mielestä kaksi suihkausta riittää kasvoille varsin hyvin, ainakin jos suihkii tuotetta X-kirjaimen muotoisena. Tällöin suihke levittyy melko tasaisesti kasvoille eikä sen kuivuminen kestä ikuisuuksia. Pullossa on tuotetta 118 ml ja voisin veikata, että tuo kestää melkoisen kauan ihan päivittäisessäkin käytössä, eli mikäli tästä oikeasti on hyötyä, ei tämä loppupeleissä ole ollenkaan kallis tuote. Näistähän on myytävänä myös pienempiä 30 ml kokeilupakkauksia.


Olen käyttänyt tätä tuotetta nyt melko säännöllisesti joka päivä meikkini viimeistelyyn, mutta valitettavasti mä en ole huomannut oikeastaan mitään eroa. Mulla alkaa yleensä jossain vaiheessa päivää kasvojen T-alue hieman kiiltää eikä tämä ole estänyt sitä millään tavalla. Ihan samalla tavalla työpäivän päätteeksi lisään pienen määrän puuteria kasvoilleni olin sitten suihkinut tätä kasvoilleni tai en. Mitään muuta varsinaista ongelmaa mulla ei meikkipohjan pysyvyydessä sitten olekaan. Mietin, että tämän tuotteen tehon huomaisi ehkä helpommin, jos ihotyyppini olisi rasvoittuvampi? Mä myös veikkaan, että mun Shiseidon primer on sen verran tehokas, ettei meikki juurikaan valu tai kasaannu päivän aikana juonteisiin, mutta olisihan se toisaalta ihan hauska testata tätä meikin viimeistelysuihketta siten, ettei pohjalla ole minkäänlaisia primereita. Siinä tapauksessa saattaisin jopa kokea tämän itselleni tarpeelliseksi, mutta kuten jo mainitsin, panostan mieluummin itse kunnollisiin pohjustustuotteisiin. Mulle tämä oli siis loppujen lopuksi juuri niin turha kuin alunperin pelkäsinkin, mutta en siis missään nimessä sano, ettei tämä voisi toimia! Ehkä mulla on lähtökohtaisestikin niin hyvä pysyvyys meikissä, ettei tällaiselle tuotteelle ole niin paljon tarvetta.

Onko teillä jokin meikin viimeistelysuihke käytössä? :)

6 kommenttia:

 1. Mä oon aina miettinyt toimiiko tämä ja harkinnut sen ostoa jotta tosiaan voisi kokeilla:D Mulla ei oo ollut sinänsä ongelmaa meikin pysymyisen kanssa, ainoastaan että itselläkin T-alue alkaa päivänmittaa kiiltämään jolloin pitää sitten sipaista sitä puuteria mikä ei haittaa. Mutta, tässä loppuvuodesta mulla on alkanut kasaantua luomiväri just juonteisiin (?) Mä ihmettelen tätä kovasti että miten ihmeessä, kun ei ennen näin oo käynyt. Primer on sama kuten luomiväritkin?? Tulee vaan mieleen että onkohan primer vanhentunut tai jotain:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakaan ei tosiaan mitään muuta ongelmaa ole, kuin se T-alueen kiiltely eikä tää suihke mulla ainakaan auttanut siihen :/ Mutta tosiaan eipä siinä kauaa mene, kun sitä puuteria hieman lisää, niin ei toi mikään suuri ongelma ole :D Se voi hyvin olla, että se primer on päässyt vanhenemaan :s Noissahan on vähän se huono puoli, että yleensä ne purkit on niin isoja ja kerralla käytetään vain niin pieni määrä, että jossain kohtaa se tuote saattaa päästä vanhenemaan, vaikka sitä olisi jäljellä vielä ties miten paljon :/

   Poista
 2. Itsekin olen sitä mieltä että kunnon pohjustustuotteilla saa jo paljon aikaan! :) Harmi kuulla jos tuote ei ollut sen kummoisempi, etkä huomannut mitään suuria eroavaisuuksia käytön jälkeen. Itselläni myös juuri se T-alue on kaikista rasvoittuvin, ja puuteria joutuukin lisäilemään aina pitkin päivää että saa kiillon pysymään kurissa. Tällaiset tuotearvostelut ovat kuitenkin kivoja, sillä niistä saa niin paljon hyödyllisiä vinkkejä ehkä tulevia hankintoja varten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihin pohjustustuotteisiin kannattaa oikeasti panostaa, niillä saa ihmeitä aikaan :D T-alueen kiiltely on varmaan aika yleinenkin ongelma, mutta onneksi puuterin lisääminen auttaa siihen! Kiva kuulla Tuuli että tykkäilet näistä mun tuotearvostelupostauksista, iso kiitos kommentista jälleen kerran<3 :)

   Poista
 3. Kiva lukea sun ajatuksia tästä :) mäkin oon sitä mieltä, että pohjustustuoteilla pääsee pitkälle. Mulla vaikuttaa meikin pysyvyyteen kaikkein eniten meikin alla käytettävä kosteusvoide. Oma iho on rasvoittuva ja kaikki tuotteet rasvoittumista vastaan ovat plussaa. Mulla on se De-Slick versio tästä. Iho kiiltää edelleen, vaikka sitä käytän, mutta kyllä se autaakin. Meikki säilyy prempana pidempään suihkeen kanssa, mutta pettää jossain kohtaa. Sitten kun se meikki pettää, pitäisi meikin korjauksen yhteydessä melkein suihkia suihketta uusi kerros, joten matkakoko olisi kätevä... Parasta olisi tietysti löytää madollisimman hyvin pitävä öljytön ja vielä peittävä meikkivoide, mutta silti kevyt meikkivoide. Hankalaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosteusvoidekin on tosiaan ihan supertärkeä, varsinkin jos on rasvoittuva iho! Mulla se vaikuttaa lähinnä siihen, että jos iho on kuiva huonon kosteutuksen jäljiltä niin meikki näyttää todella rumalta :D Tosi hienoa, että tosta on sulle apua ja se auttaa jonkin verran siihen kiiltelyynkin!

   Musta tuntuu, että sellasen ns. täydellisen meikkivoiteen löytäminen on ihan mahdotonta :D Toki multakin löytyy monia hyviä meikkivoiteita, mutta aina voisi olla parempikin :D

   Poista

Kiitos kommentista!