sunnuntai 20. joulukuuta 2015

The Body Shop joulukalenteri luukut 14-19

Näin sunnuntain kunniaksi olisi taas tarkoitus kurkistaa TBS:n joulukalenteriin ja tällä kertaa luukkujen 14-19 sisältöön. Tämän jälkeen teen kyseisestä kalenterista vielä yhden postauksen, minkä jälkeen siirrytään taas ihan muihin juttuihin!


Luukusta 14 tuli kalenterin toinen sydämen muotoinen palasaippua. Olisikohan tämä nyt sitten sitä Shea-sarjaa, jota tästä kalenterista on tullut aiemminkin? Tuoksu on miellyttävä ja kyllä tämäkin käyttöön pääsee jossain vaiheessa, vaikken tosiaan normaalisti palasaippuoita käytäkään. 


Luukku 15 sisälsi Frosted Plum Shimmer Lotionin. Boksin ihan ensimmäinen luukkuhan sisälsi Frosted Cranberry -sarjasta tämän samaisen tuotteen. Tällä voiteella saa oikein kivan hohdon iholle ja tämä sopii mielestäni hyvin käytettäväksi esimerkiksi ennen erilaisia juhlatilaisuuksia. Frosted Plum -sarjan tuotteet ovat melko miedon tuoksuisia ja pidän kovasti tästä. Täysikokoisena en itse tätä tuotetta ostaisi, mutta eiköhän tälle käyttöä löydy! Huono puoli näissä Shimmer Lotioneissa on se, että mun on ainakin jotenkin todella vaikea saada tuota voidetta tosta purkista ulos. Täysikokoisena tätä myydäänkin pumppupullossa, mikä on varmasti huomattavasti tätä kätevämpi.


Luukusta 16 saatiin Vitamin E Nourishing Night Cream. Samaisesta sarjastahan on jo aiemmin tullut päivävoide sekä kasvovesi, joten olin oikein tyytyväinen saadessani myös tämän yövoiteen. Saman sarjan päivävoiteeseen verrattuna tämä on selkeästi paksumpaa ja hoitavampaa ja tämä on suunnattu erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Kerran olen tätä testannut ja pidin voiteesta oikein kovasti. Yövoide saakin olla mielestäni paksua eikä sillä ole niin kiire imeytyä kuin päivävoiteella. Yövoiteita multa löytyy tällä hetkellä vähän turhankin monta, joten tuskin tulen ihan äkkiä tätä täysikokoisena ostamaan.


Luukusta 17 paljastui pienikokoinen 60 ml pullo Wild Argan Oil Shower Geliä. Kyseessä on hyvin miellyttävän ja mun mielestä jotenkin rauhoittavankin tuoksuinen suihkugeeli. TBS:n suihkugeelit ovat suuressa suosiossani enkä ollut tätä päässyt aiemmin vielä testaamaan, joten olin todella positiivisesti yllättynyt avattuani tämän luukun. Tämä suihugeeli sopii tuoksunsa puolesta mielestäni todella hyvin juuri syksyyn ja talveen.


Luukku 18 sisälsi mun iloiseksi yllätyksekseni meikkisiveltimen! Ja tarkemmin sanottuna luomiväriveltimen. Itse pitäisin tätä enemmänkin ehkä pienenä peitevoidesiveltimenä, sillä toi on melkoisen lättänä, tönkkö ja kova, mutta luomivärisiveltimeksi tämä on kuitenkin tarkoitettu. No, oli miten oli, mä tuskin tulen tätä luomiväreille käyttämään, sillä mun mielestä tämä todellakin soveltuu paremmin peiteaineiden ja esimerkiksi voidemaisten korostus- ja varjostusvärien levittämiseen. Varmasti tämä toimii hyvin myös luomivärisiveltimenä, mutta mulla nyt on muutenkin tapana käyttää meikkisiveltimiä vähän eri asioihin kuin mihin ne alunperin on tarkoitettu :D


Luukusta 19 tuli Fuji Green Tea Body Lotion pienessä 60 ml koossa. Mä tykästyin tähän samaisen sarjan suihkugeeliin, jonka esittelin edellisessä kalenteripostauksessa, mutta tämä ei saa multa kovinkaan suuria ylistyksiä. Tuoksu oli oikein kiva siinä suihkugeelissä, mutta tässä voiteessa se on selkeästi voimakkaampi ja totta kai myös jää iholle pitemmäksi aikaa, eikä ollutkaan enää mulle niin mieluinen. Annan tämän siis suosiolla eteenpäin jollekin kaverilleni!

Mitäs te olette mieltä näiden luukkujen sisällöstä? Löytyikö teitä kiinnostavia tuotteita? :)

8 kommenttia:

 1. Harkitsen ostavani tämän kalenterin ensi vuonna, jos L'Occitanen kalenterissa on samoja juttuja silloin kuin tänä vuonna. Tää sisältöhän on ollut ihan kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon ollut tosi tyytyväinen tän kalenterin sisältöön! L'Occitanenkin kalenterista on kyllä tullut tosi kivoja juttuja, voisin ehkä itse harkita ensi vuonna sitä :)

   Poista
 2. Tosi kivoja juttuja oot saanut kalenterista! :) pitäisiköhän harkita tän ostamista ensi vuodelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kannattaa ihan ehdottomasti! Ja toivottavasti ensi vuonnakin on näin kiva sisältö kalenterissa ;D

   Poista
 3. Oi mitä tuotteita<3 Harmittaa niin kun en ehtinyt hankkia tuota kalenteria:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei :/ Ostat sitten ensi vuonna, oon ollu hirmu tyytyväinen tän kalenterin sisältöön! :)

   Poista
 4. Mä ihastuin täysin tuohon Fuji Green Tea-sarjaan kun se suihkugeeli tuli luukusta. Ja olin ihan happyhappy kun tuo body lotion ilmestyi toisesta luukusta, sitä nuuskiessa rakastuin enemmän tuohon sarjaan:') Tuosta siveltimestä.. Edellisenä vuonna tuli sama sivellin, olisi ollut mukava jos tänä vuonna olisi tullut sitten joku erilainen:) No mutta voihan nuita tosiaan käyttää muuhunkin kuin luomiväreihin eli varmasti tulee tarpeeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän toi body lotion tuli kuin tilauksesta ;D Muhun ei oikeen enää iskenyt sen vartalovoiteen tuoksu, vaikka sen suihkugeelin tuoksusta pidinkin. Jännä juttu :D Toi on kyllä vähän tylsää, että tuli sama sivellin :/ Toki luomivärisivellin on sellanen "tuttu ja turvallinen" mikä pääsee varmasti monilla käyttöön, mutta varsinkin jos sellainen tuli jo vuosi sitten, olisi ollut ihan kiva saada tuolta jokin toinen :)

   Poista

Kiitos kommentista!