torstai 17. joulukuuta 2015

Aussie Luscious Long Conditioner & Miracle Dry Shampoo Mega Instant


Moikka :) Tänään olisi vuorossa pientä arvostelua näistä kahdesta Aussien tuotteesta, eli Luscious Long -hoitoaineesta sekä Miracle Mega Instant -kuivashampoosta. Aussien hiustenhoitotuotteet ovat jo pitkään olleet suosiossani, ja käytin todella pitkään pelkästään Aussien värjätyille hiuksille suunnattua shampoota. Myös Aussien erilaisia hoitoaineita on tullut kokeiltua todella monia ja olen ollut oikein tyytyväinen merkin tuotteisiin. Nämä kumpikin olivat mulle täysin uusia tuttavuuksia ja Aussien tuotteita tullaan kyllä varmasti taas jatkossa näkemään enemmänkin mun luonani!


Aussien Luscious Long Conditioner on erityisesti pitkille hiuksille tarkoitettu hoitoaine, mutta en kyllä itse näe mitään syytä sille, miksei tätä voisi käyttää lyhyemmillekin hiuksille. Mä käytän yleensä itse joko tuuheuttavia tai sitten selkeästi hiuksia silottavia ja hoitavia hoitoaineita ja tämä hoitoaine kuuluu ehdottomasti jälkimmäiseen kategoriaan. Hoitoaine sisältää kahta eri eucalyptusuutetta, ja sillä saa hiuksista todella pehmeän tuntuiset ja sileät. Pullon kyljessä oleva teksti "Silky Smoothness" kuvaa hoitoainetta todella hyvin. Tämä ei kuitenkaan tee hiuksista lättänän tuntuisia, vaikkei tuuheuttava hoitoaine olekaan. Aussien tuotteet tuoksuvat mielestäni poikkeuksetta aivan ihanilta, samoin tämä hoitoaine. Olen ollut itse todella tyytyväinen tähän hoitoaineeseen eikä Aussie pettänyt tälläkään kertaa! Voisin hyvin kuvitella ostavani tätä uudestaankin ja samaisen sarjan shampoon haluan myös ehdottomasti itselleni.


Tämän Aussien Miracle Mega Instant -kuivashampoon ostin syksyllä Hulluilta Päiviltä ihan vain uteliaisuuttani. En ollut aiemmin testannut Aussien kuivashampoita ja mullahan on koko ajan kova yritys löytää kuivashampoo, joka on yhtä tehokas tai miksei jopa tehokkaampi kuin Batisten kuivashampoot! Tämän kuivashampoon on siis yllätys, yllätys tarkoitus poistaa rasvaisuus hiuksista ja tehdä niistä freshimmät. Ensimmäinen ajatus tätä kuivashampoota käytettyäni oli, että jes! Tämä ei saanut aikaan samanlaista lähmä-korppu-efektiä, minkä niin monet kuivashampoot tekevät. Siitä siis iso plussa. Mikään maailman paras kuivashampoo tämä ei kuitenkaan ole, sillä se rasvaisuuden poisto hiuksista ei tämän kanssa onnistu mitenkään kamalan hyvin. Kyllä tällä saa hiuksista ihan mukavan näköiset ja tuntuiset, mutta aika usein mä suihkin tämän päälle vielä hieman jotain Batistenkin kuivashampoota, joka viimeistelee sen freshin lookin. Tuoksu tässä on oikein ihana, vaikkakin melko voimakas. Batisten kuivashampoiden veroinen tämä ei siis missään nimessä ole enkä todennäköisesti tule tätä ostamaan enää uudestaan. Muutamaan käyttökertaan tästä kuitenkin vielä mulla riittää ja mieluusti käytän tämän pois :)

Mitä mieltä te olette Aussien hiustenhoitotuotteista? :) 

6 kommenttia:

 1. Aussien hoitoaineista olen kyllä tykännyt, ja voisinkin taas pitkästä aikaa ostaa sellaisen kokeiluun. Etenkin pidemmällä muhitteluajalla tuo hoitoaine tekee hiuksista niin pehmeät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Aussien hoitsikat on kyllä tosi tehokkaita ja hyviä! :)

   Poista
 2. Aussien 3 minute miracle-hoitoaineet ovat olleet mullistavimmat ja parhaimmat hoitoaineet tähän mennessä. Harmittaa kovasti, etten voi niitä eläinkokeettoman linjani takia enää käyttää :( Monia tuotteita on kokeiltu, mutta mikään ei yllä Aussien tasolle, siinä vaan on sitä maagista jotain! Ja se hoitoaineen hieman purkkamainen tuoksu on herkullinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi mainitsemasi hoitoaineet on ihan supertehokkaita! Harmi että Aussie testaa tuotteensa eläimillä :/ Aussien tuotteet tuoksuu kyllä kaikki ihan taivaallisen herkullisilta<3

   Poista
 3. En oo vielä tähänkään päivään mennessä päässyt kokeilemaan yhtään aussien tuotetta! Noi vaikuttaa kyllä tosi hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No suosittelen kyllä ihan ehdottomasti testaamaan noita, Aussien tuotteet on tositosi hyviä! :)

   Poista

Kiitos kommentista!