sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Viikon 42 uutuudet

Ostospostausta luvassa jälleen kerran. Laivalta ei tosiaan tullut ostettua yhtään mitään kosmetiikkaa, mutta kuten edellisessä ostospostauksessa mainitsin, tilailin netin kautta vielä Hulluilta Päiviltä muutaman tuotteen. Kolme niistä ehti tulla jo tämän viikon aikana (tosin nekin kahdessa eri paketissa), joten tämä yksi puuttuva tuote tuleekin sitten esiteltyä varmaankin ensi viikon aikana :) Lisäksi sain pienen paketin Gina Tricotilta, joka sisälsi pääasiassa koruja, mutta myös muutaman vaatekappeleen sekä kosmetiikkatuotteen.


Hulluilta Päiviltä päätin tilata itselleni Lumenen Touch of Radiance valokynän. Nyt täytyy rehellisesti myöntää, että siitä on pieni ikuisuus, kun mulla on viimeksi ollut minkäänlainen valokynä käytössä. Joskus nuorempana valokynä kuului ihan jokapäiväisiin meikkituotteisiini, mutta nyt on tosiaan vierähtänyt useampi vuosi siitä, kun tällaisen olen viimeksi omistanut. Lumenen valokynistä mulla ei muutenkaan ole aiempaa kokemusta, mutta näin parin käyttökerran jälkeen täytyy sanoa, että hyvinhän tämä tehtävänsä hoiti. En usko, että tulen tätä ihan päivittäin käyttämään, sillä meikkipohjaani kuuluu muutenkin jo ihan riittävän monta tuotetta, mutta aina silloin tällöin tätä tulee varmasti käytettyä. Tästä maksoin 10,90 €.


Mun piti pysytellä kaukana kaikista shampoista ja hoitoainetta, mutta kuinkas tässä sitten kävikään? Tilaukseen lähti tämä L'Oréal Professionnelin Série Expert Volumetry hoitoaine. Kyseessä on siis volyymia tuova, tuuheuttava hoitoaine, joka on tarkoitettu ohuille ja hennoille hiuksille. Mä pidän todella paljon näistä L'Oréalin hoitoaineista, joten odotukset ovat tämänkin suhteen erittäin korkealla. Tuon purkin väri on myös mielestäni todella kiva, ihanan raikas! Tämä 150 ml hoitoaine maksoi 12,90 €.


Samaisella sarjalla jatketaan, tilasin nimittäin myös tämän L'Oréal Professionnelin Série Expert Volumetry shampoon. Mä en oikeasti edes tiedä minne tulen tämänkin pullon tunkemaan, sillä mulla ei todellakaan ole kylppärissä tilaa enää yhdellekään tämänkokoiselle pullolle, mutta eiköhän sieltä joku nurkka saada jossain kohtaa hankittua tällekin! Tämä on siis tosiaan tuuheuttava shampoo ja mielenkiinnolla odotan päihittääkö tämä kyseisessä ominaisuudessa TIGIn tuuheuttavan shampoon. Kuulette varmasti vielä jatkossa sekä shampoosta että hoitoaineesta, kunhan olen muutamia kertoja ehtinyt näitä testaamaan :) Tästä 500 ml pullosta maksoin 16,90 €.


Sitten vielä nämä Gina Tricotin pari ostosta, joista toinen oli tämä Bella kynsilakka sävyssä 140 Nude Pink. Halusin vaaleanpunaisen, arkikäyttöön soveltuvan kynsilakan, ja päätin ensimmäistä kertaa elämässäni testata näitä Ginan kynsilakkoja. Väri on mielestäni todella kaunis ja se näyttää kynsissä hyvältä. Harja on ehkä omaan makuuni vähän turhan pieni, mutta ihan hyvin sillä sai kynnet lakattua. En käyttänyt alus- enkä päällyslakkaa ja parin päivän kuluttua tämä lakka alkoi lohkeilla kynsistä pois. Tämä maksoi 3,95 €, eli kyllä tämä hintansa puolesta oli ihan kelvollinen kynsilakka. 


Viimeisenä vielä tämä Gina Tricotin Dip & Twist Nail Polish Remover. Vihaako kukaan muu kynsilakan poistamista vanulappujen ym. kanssa? Tassu pystyyn nyt! Mä en voi sietää sitä puuhaa ja se on yksi syy, miksi niin harvoin lakkaan kynteni edes viikonloppuna, vaikka siihen olisi silloin mahdollisuus. Päätin vihdoin ja viimein testata tätä Ginan purkissa olevaa kynsilakanpoistoainetta. Tarkoituksena on siis työntää sormi purkkiin, jolloin purkissa oleva "tyyny" puhdistaa kynsilakan kynnestä. Tällä sai erittäin hyvin poistettua tuon Ginan oman vaalean kynsilakan, mutta mulla oli muutamassa kynnessä myös ihan kunnon glitterlakkaa, johon tämä ei ihan täysin pystynyt. Osa glitterhipuista jäi kynsiin ja ne piti poistaa ihan perinteisellä menetelmällä. Olin silti hyvin positiivisesti yllättynyt tästä, sillä kyseinen glitterlakka on aina ollut mulle ongelmallinen poistaa kynsistä. Huonona puolena tässä on tietysti se, että tämä kuivattaa ihoa todella paljon, varsinkin jos sen sormen työntää vähänkin syvemmälle tuonne purkkiin. Tästä maksoin 5,95 €.

Löytyykö teiltä ajatuksia tai mielipiteitä näistä tuotteista? :) Ihanaa sunnuntaita jokaiselle ♥

2 kommenttia:

  1. Kiitti vinkistä, pitää heti mennä ostamaan tollanen ginatricotin kynsilakanpoistopurkki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä, toivottavasti tykkäät tosta! :)

      Poista

Kiitos kommentista!