maanantai 26. lokakuuta 2015

Quotes about life

Maanantaimoikat kaikille! Mulla on ollut tässä taas muutaman päivän ajan jostain syystä mieli vähän maassa ja voimat loppu. Nyt alkoi kuitenkin uusi viikko ja koitan taas tsempata, jotta saisin asioita hoidettua ja esimerkiksi opinnäytetyötä taas etenemään. Keräsin tossa viime viikon aikana kasaan tällaisia lauseita, jotka syystä tai toisesta kolahtavat muhun. Osa näistä on tsempannut mua jo vuosien ajan ja päätin jakaa näitä nyt teidänkin kanssa :)


Ihanaa alkanutta viikkoa teille ♥

10 kommenttia:

 1. Ihanan rohkaiseva postaus. Samoja mietelmiä olen mäkin joskus selaillut :) Mä olen jotenkin yrittänyt ajatella niin, että kun on syystä tai toisesta voimat loppu, väsymys painaa ja mikään ei innosta, se menee ohi. Mikään tunnetila ei kestä ikuisesti. Parasta itselle on, kun hyväksyy ne huonotkin tunteen, vaikka se onkin välillä vaikeampaa. Yritän pitää mielessä, että huonotkin tunteet on vain väliaikaisia. "Nyt tunnen näin, mutta tämä ei kestä ikuisesti". Tunnelin päässä on aina valoa, vaikka sitä ei joka hetki näekään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näin mäkin yritän ajatella, mikään ei tosiaan kestä ikuisesti. Sen takia pitää muistaa nauttia täysillä silloin, kun kaikki menee hyvin ja taas vastaavasti, jos asiat ovat huonosti, täytyy muistaa, että joskus ne taas kääntyvät iloksi. Mä ainakin itse pääsen myös nopeammin siitä huonosta fiiliksestä eroon, kun hyväksyn sen ja annan itseni tuntea niin :)

   Poista
 2. Ihania lauseita! Tsemppiä sinne ja ihanaa alkanutta viikkoa myös sinulle<3

  VastaaPoista
 3. Tuollaisista mietelauseista saa vaikeina hetkinä todellakin voimaa ♥ Ihania ja todellakin toteuttamisen arvoisia nuo kaikki. Itselläni on muuten tuo kolmas teksti kehystettynä tauluksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä saa, se on jotenkin hassua miten paljon tollaset voivatkin tsempata<3 Mä olen joskus itse asiassa miettinyt itsekin, että ton samaisen lauseen voisi kehystää tauluksi :D On se vaan niin osuva ja täyttä totta joka sana :)

   Poista
 4. Olipas mukavan erilainen postaus ja todella ihania lauseita. Kivasti oot toteuttanut tämän:3 Ihanaa viikkoa sinne myös:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että pidit tästä, kiitos paljon ihana Kata<3 :)

   Poista
 5. Ihana postaus tää oli! Musta on tosi kiva, kun sun blogin aihe on rajattu selkeästi just kosmetiikkapainotteiseksi (täältä löytyy tosi hyviä vinkkejä mm. eri tuotteita koskien!!), mutta välillä on kiva lukea myös vähän tällasia aiheesta poikkeavia postauksia :) Ihania mietelauseita ja kauniisti toteutettu postaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihana kommentti Milla! <3 Ihan mahtavaa saada tällaista palautetta :) Mä tosiaan tykkään kirjoitella välillä tällaisia erilaisia postauksia ja tosi kiva kuulla, että näistäkin pidetään! :)

   Poista

Kiitos kommentista!