perjantai 4. syyskuuta 2015

Yves Rocher - Hand Care Oil & Hand Cream


Heinäkuussa tilaamistani Yves Rocherin tuotteista melko iso osa lojuu tällä hetkellä vielä täysin testaamattomina ja käyttämättöminä, mutta nämä kaksi käsille tarkoitettua tuotetta olen ehtinyt testaamaan jo monet kerrat. Kyseessä on Nourishing Hand Cream Honey & Organic Muesli -käsivoide sekä Exfoliating Botanical Hand Care Oil -kuorintaöljy.


Mä en ole koskaan ennen omistanut mitään nimenomaan käsille suunnattuja kuorintoja, enkä siis myöskään kuorintaöljyjä. Mulle on ollut itsestään selvää, että käsien iho tulee kuorittua samalla aineella, millä kuorin muunkin vartaloni. Nyt olen muutamia kertoja käyttänyt tätä Yves Rocherin käsille tarkoitettua kuorintaöljyä, ja pidän tästä oikein kovasti. Öljy tekee käsistä miellyttävän tuntuiset ja pääpaino onkin ehkä nimenomaan siinä öljyssä, sillä sellaisia isompia kuorivia rakeita tässä ei ole mitenkään liiaksi. Kädet eivät kuitenkaan jää kuorinnan jälkeen öljyisiksi, sillä kädet huuhdellaan tuotteen käytön jälkeen ja liika öljyisyys lähtee veden mukana pois. Huonona puolena tässä on se, että ne kuorivat osat tuppaavat aina löytämään tiensä kynsien alle ja niitä saa sitten kaivella sieltä pois, mutta muuta huonoa sanottavaa mulla ei tästä tuotteesta ole. En mä ehkä uudestaan ostaisi, sillä mun mielestä tämä on melkoisen turha tuote, jota ilmankin pärjää varsin hyvin, mutta mieluusti käytän tämän loppuun!


Käsivoiteita tarvitaan aina, erityisesti kun syksy tekee kovasti tuloaan ja mulla ainakin iho kuivuu syksyn ja talven aikana vielä entisestään. Kyseinen käsivoide on mielestäni ihan perushyvä. Voide kosteuttaa käsien ihon hyvin ja tuoksukin on miellyttävä. Imeytymisaika on melko pitkä, sillä voide ei ole ihan kaikkein juoksevinta, mutta ei toisaalta myöskään mitenkään erityisen paksua. Voisin kuvitella tämän soveltuvan erittäin hyvin omalle iholleni juuri näin syksyisin. Talvella oma ihoni saattaa vaatia vielä vähän paksumman ja kosteuttavamman voiteen. Tuskin tulen ostamaan enää uudestaan, sillä tykkään testailla uusia käsivoiteita, mutta ei tässä periaatteessa siis mitään vikaa ollut!

Mitä käsivoiteita te suositte? :)

6 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä käytössä Biothermin Hand & Nail (mikälie). Se löytyi saksasta ostamani joulukalenterin luukusta 24. Kiva yllätys täysikokoisena, mutta en kyllä tajua tuotteen hintaa (Suomessa n.30€), sillä kyseessä on minusta niin peruskäsivoide kuin olla ja voi, tuoksua myöten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti oli kiva yllätys! Mutta huii, onpas korkea hinta tolla :o Varsinkin jos kyseessä tosiaan on ihan tavallinen käsivoide! En kyllä tollasta summaa maksaisi itse ikinä käsivoiteesta :D

   Poista
 2. Käsivoide on ihan ehdoton talvella. Iho kuivuu todella nopeasti ja joskus kuivui niin paljon, että alkoi halkeilemaan sormenpäistä :o Mulle on ihan sama mikä voide, kunhan kosteuttaa ja imeytyy nopeasti. En tykkää jos jää tahmainen fiilis pitkäksi aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla myös tuttua toi, että sormenpäät alkavat halkeilla, jos ei käytä riittävästi rasvaa talviaikaan! Ihan kamalaa kyllä :s Mulla on ihan sama, etten tykkää yhtään siitä tahmafiiliksestä, joten nopea imeytyvyys on todellakin tarpeellinen ominaisuus!

   Poista
 3. Heh, tästä postauksesta tulikin mieleen että pitäisi taas pian hommata uusi käsivoide..:) Varsinkin näin syksyllä ilmojen viiletessä käteni kuivuvat ennätysvauhtia, joten rasvaaminen olisi hyvä aloittaa jo nyt :D Miulla taitaa tällä hetkellä olla pari Marks & Spencerin käsi-/kynsivoidetta, mutta kohta voisi vaihtaa ne hieman hoitavempiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan sama, syksyn tulon huomaa kyllä heti siitä, kun iho alkaa kuivua todella nopeasti :D Toivottavasti löydät jonkun kivan uuden käsivoiteen! :)

   Poista

Kiitos kommentista!