lauantai 19. syyskuuta 2015

Tuotepettymyksiä

Olen aiemminkin tehnyt postauksen, jossa olen listannut muutamia kosmetiikkatuotteita, joihin olen jostain syystä ollut hyvin pettynyt. Postaukseen pääsette tästä. Nyt haluaisin jälleen esitellä teille muutaman tuotteen, jotka ovat tuottaneet mulle syystä tai toisesta pettymyksen.


Rimmelin Vinyl Max -huulikiilto. Kyseinen huulikiilto teki kaiken sen, minkä huulikiilto pahimmillaan voi tehdä. Tahmaa, tuhrii hampaat ja lähtee nopeasti pois. Ainoa hyvä puoli tässä on se, että toi on todella pigmenttinen ja väri on huulilla juurikin sama, mitä se purkissakin on. Se ei kuitenkaan kauheasti lohduta, kun huulikiillon levittämisen jälkeen sitä löytyy tosiaan hampaista ja ihan kaikkialta mistä vain voi kuvitella, että sitä löytyy. Toki huulikiillot nyt aina tahraavat esimerkiksi lasin juodessa, mutta tää menee siinä tahraamisessa ihan omaan luokkaansa. Oon koittanut laittaa tota vain ihan vähän, mutta niin vähää ei taida saadakaan, ettei toi tahraisi jotain. Muutaman käyttökerran jälkeen luovutin tämän kanssa ja ihmettelen tälläkin hetkellä, miksen ole jo heivannut tätä menemään, sillä mä en tule koskaan enää huuliini tätä kiiltoa laittamaan.


Dermosilin Shine Serum. Hiusseerumeita löytyy varmaan lähes kaikilta merkeiltä, jotka hiustenhoitotuotteita valmistavat. Osa on hyviä ja oikeasti toimivia, osa taas kaikkea muuta. Mun hiuksiini tämä Dermosilin kiiltoseerumi ei sopinut. Hiusseerumeiden ja -öljyjen kanssa saa aina olla varovainen, ettei laita kerralla liikaa, sillä muuten hiukset todella näyttävät öljyisiltä ja epäsiisteiltä. Tämän seerumin ohjeistuksessa neuvotaan hieromaan 1-2 tippaa hiusten latvoihin, mutta mun hiuksiini jo se yksi tippa on liikaa. Tämä teki latvoista todella öljyisen näköiset ja tuntuiset jo pienellä määrällä. Jonkun olen taas toisaalta joskus kuullut kehuvan tätä, joten kaipa tämän tuotteen toimivuus riippuu ihan hiuksista. Mulle tämä ei sopinut ja huomasin juuri, että tämä on vanhentunutkin jokin aika sitten, joten tämä päätyykin suoraan roskiin.


Garnier Fructis Densify Lengths Plumper. Tämän seerumin tarkoituksena on tehdä latvoista tuuheat, enkä voi kieltää, etteikö kyseinen seerumi olisi siinä onnistunut. Kaksi kertaa olen tätä testannut ja molemmilla kerroilla tuuheuttava vaikutus on näkynyt seuraavana aamuna, kun olen nukkunut yön hiukset auki. Latvat ovat todellakin olleet tuuheat, suorastaan pörröiset, seuraavana päivänä. Tämä tuuheus on kuitenkin lähinnä näyttänyt siltä kuin mun hiusten latvoista alimmat 10 cm olisivat todella huonossa kunnossa ja kaipaisivat leikkausta. Näky ei siis todellakaan ole ollut kaunis. En ole huomannut mitään eroa sillä hetkellä, kun olen tätä hiuksiin suihkinut ja föönannut ne kuiviksi. Vaikutus on näkynyt vasta seuraavana päivänä eikä todellakaan imartelevana, joten mun hiuksiini tämä tuote ei todellakaan soveltunut.


IsaDoran EyeShadoe Trio 78 Spring Garden -luomiväripaletti. Mä ostin tämän muistaakseni joskus keväällä ja ihastuin noihin vaaleisiin sävyihin. Aika pian paletti kuitenkin jäi meikkipöydälle lojumaan ja käytin sitä enää hyvin satunnaisesti. Nyt en edes muista milloin olisin käyttänyt noista muuta kuin tuota vaaleanpunaista sävyä. IsaDoran luomivärit ovat yleensä musta todella hyviä, mutta tässä paletissa tökkii jokin ja pahasti. Kaikki kolme luomiväriä ovat todella kimaltelevia ja näitä kimallehippuja karisee mulla lähes poikkeuksetta poskille, vaikka yrittäin olla kuinka varovainen tahansa. Se on todella rasittavaa, varsinkin kun teen meikkipohjan ennen silmämeikkiä ja niitä kimallehippuja on hyvin vaikea saada iholta pois. Sävyt eivät myöskään ole kovinkaan runsaspigmenttisiä ja tämän paletin huonona puolena on mielestäni myös se, että noita sävyjä on hyviä vaikea yhdistellä keskenään.


Lumenen Dark Under Eye Concealer. Kyseessä on peitevoide, joka on nimensä mukaisesti suunnattu nimenomaan tummien silmänalusten peittämiseen. Multa sellaiset valitettavasti löytyy ja olen niiden kanssa paininut jo ties kuinka pitkään. Olen testannut monia peiteaineita, joista yksi on tämä Lumenen peitevoide. Tummia silmänalusia mä en itse ainakaan saanut tällä peitettyä ja petyin aika pahasti tämän ostettuani. Mulla on yhä edelleen metsästyksessä täydellinen peitevoide nimenomaan tummille silmänalusille, sillä en ole täysin tyytyväinen mun Make Up Storen peitevoidetrioonkaan. Olenkin ajatellut testata seuraavaksi joko MACin tai Urban Decayn peitevoiteita. Tämä Lumenen tuote ei pahemmin ole käytössä ollut, sillä multa tosiaan löytyy selkeästi parempikin peitevoide. Ei toiminut mun silmänalusiini, mutta toivottavasti muilta löytyy parempia kokemuksia tämän kanssa!

Oletteko itse testanneet kyseisiä tuotteita, mitä olette pitäneet niistä? Entä mitkä tuotteet ovat tuottaneet teille pettymyksen?

10 kommenttia:

 1. Muistaakseni mulla oli joskus joku Rimmelin vinyylikiilto, joka jäi kokolailla käyttämättä kun en pitänytkään siitä tunteesta huulilla, jonka se teki. :<
  Sitten mitä taas IsaDoran trioon tulee, niin mullla oli myös yksi sellainen eri sävyillä, jonka olin löytänyt alelaarista, Sävyt oli ihanat, mutta ne eivät tuntuneet kovin laadukkailta: kimalteet varisivat ja sävyt eivät tulleet hyvin esille. Eli sekin jäi sitten käyttämättä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tonkin luomiväripaletin suurin ongelma on se, että ne kimalteet tosiaan varisee pitkin poskia eivätkä noi ole kovinkaan runsaspigmenttisiä :/ Ihan hyvä tietää, että samaa ongelmaa on ollut myös muissa sävyissä, eipähän tarvitse ostaa toista eri värisenä.

   Poista
 2. Olen ihan samaa mieltä tuosta Rimmelin huulikiillosta.Kerran käytin ja heitin sen jälkeen roskiin, muutenkin nykyään välttelen ostamasta mitään Rimmelin tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi huulikiilto ei ollut kyllä mun mieleeni :D Mä tykkään tosi paljon joistain Rimmelin tuotteista, mutta noi huulikiillot kierrän kyllä jatkossa kaukaa!

   Poista
 3. Mun mielestä on kiva kuulla myös tuotepettymyksistä perusteluineen. Välillä vähän itse pelkään tuotteiden arvostelemista blogissa, sillä se tuote voi olla jonkun muun lempituote. En halua loukata ketään, mutta en myöskään olla epärehellinen itselleni tai lukijoille. Kaikki ei vaan voi toimia kaikille.

  Mä en myöskään pidä tuosta Lumenen peiteaineesta :D Hyvin kevyt peitto siitä tulee, mutta ei tarpeeksi mun silmänalusille. Käytän sitä nykyisin vain hyvin kevyissä meikeissä ja onneksi koko tuubi on kohta tyhjä! Yleensäkin olen sitä mieltä, että jos tuoe lupaa jotain, mutta lupaus ei täyty, niin silloin tuote on pettymys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaahan sitä tulee mietittyä, kun tällaista negatiivisempaa juttua kirjoittaa. Toivon kuitenkin jokaisen ymmärtävän sen, että nämä ovat vaan mun mielipiteitäni ja kokemuksiani, ja totta kai löytyy varmasti paljon niitä, joille nämäkin tuotteet sopivat ja jotka näistä tykkäävät :) Onneksi suurin osa varmasti ymmärtääkin sen, ettei tämä ole mikään henkilökohtainen hyökkäys ketään ihmistä vastaan, vaan yksinkertaisesti mun mielipide :D Ja musta on lisäksi ihan huippua kuulla, jos joku onkin tykännyt jostain sellaisesta tuotteesta, mikä ei oo syystä tai toisesta muhun iskenyt :)

   Multakin löytyy ihan liian tummat silmänaluset tolle peiteaineelle, valitettavasti :/ Mutta toisaalta musta tuntuu, että suurin osa peiteaineista on liian tehottomia mulle :D

   Poista
 4. Kiva kun teet myös tällaisia postauksia, sillä näistä yleensä saa hieman suuntaa siihen, ostaako tuote vai ei. Itse en pahemmin edes käytä huulikiiltoja, sillä miulle on jäänyt niistä juurikin tuollainen tahmainen ja sotkeva mielikuva.. En siis luultavasti ole koskaan kokeillut mitään oikeasti hyvää huulikiiltoa! :D Hah, itse en voisi kuvitellakaan käyttäväni tuota tuuheuttavaa latvaseerumia perustelusi jälkeen, sillä omatkin hiukseni ovat sellaista pörröä aina aamulla herätessä! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisten postausten julkaisu aina vähän jännittää, kun ei tiedä yhtään miten ihmiset reagoivat ja pahoittaako joku vaikka mielensä, mutta ihan mahtava kuulla, että tällaisetkin postaukset kiinnostavat :) Joo suurin osa munkin testaamista huulikiilloista on juurikin tahmaavia ja sen vuoksi inhottavia käyttää, mutta Clarinsin huulikiilloista oon oikeasti jopa pitänyt! :D Hahah, ei tosiaan varmaan olisi sunkaan hiuksille kovin tarpeellinen tai hyvä tuote toi seerumi :D

   Poista
 5. Tosi kiva lukea välillä myös tälläisiä postauksia missä ei pelkästään kehuta tuotteita :)! Pitääpä käydä lukemassa toi sun aikaisempikin postaus tästä aiheesta etten vahingossa osta mitään noista jutuista :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tällainenkin postaus kiinnosti :) Haha käy ihmeessä lukaisemassa sekin :D

   Poista

Kiitos kommentista!