tiistai 22. syyskuuta 2015

TIGI Bed Head Epic Volume


Tänään olisi tarkoitus kirjoitella näistä kahdesta TIGIn tuotteesta, jotka sain itselleni heinäkuun loppupuolella. Käyttöön nämä pääsivät ensimmäisen kerran itse asiassa vasta muutama viikko sitten, sillä halusin ensin käyttää pois pari muuta TIGIn shampoota ja hoitoainetta, mutta nyt olen muutaman kerran ehtinyt testailemaan molemmat tuotteet ja haluan kertoa niistä mielipiteeni teillekin.


Epic Volume Shampoo on nimensä mukaan hiuksia tuuheuttava shampoo ja kerrankin voin todeta, että shampoosta selkeästi huomaa sen tuuheuttavan vaikutuksen. Hiukset tuntuvat pesun jälkeen huomattavasti tuuheammilta ja tämä yhdistettynä johonkin tyvikohottajaan niin johan alkaa ohuetkin hiukset näyttää tuuheilta! Pesuteho on tässä ihan uskomattoman hyvä. Jo pienellä määrällä tätä shampoota saa hyvinkin likaiset hiukset puhtaaksi, ja tämä on ehkä vähän turhankin tehokas käytettäväksi joka pesukerta. Itselleni tämä soveltuu käytettäväksi aina silloin tällöin, erityisesti oon tykännyt käyttää tätä ennen jonkinlaista illanviettoa, kun hiuksista haluaa saada tavallista näyttävämmät. Todella hyvä shampoo, joka oikeasti tekee hiuksista tuuheamman oloiset ja näköiset. Kuten TIGIn tuotteet yleensä, tämäkin tuoksuu erittäin makealta. Itse asiassa tuoksu on mun mielestä normaaliakin makeampi, joten jos et halua ällömakean tuoksuista shampoota itsellesi, en ehkä suosittelisi tätä :D 


Epic Volume sarjan hoitoaine on myös noussut suosiooni. Shampoon tavoin tämän pitäisi myös tuuheuttaa hiuksia ja mielestäni hoitoaine siinä onnistuukin oikein hyvin. Tämän koostumus on melko paksua ja hoitoaine on omaan makuuni riittävän hoitava. Tämä ei ehkä ole ihan paras tuote, mikäli hiukset ovat todella huonossa kunnossa, mutta muuten voin kyllä suositella tätä. Tuuheuttavan vaikutuksen saa totta kai maksimoitua, kun käyttää yhdessä sekä shampoota että hoitoainetta, mutta itse olen tykännyt käyttää näitä myös erikseen. Tämä tuoksuu shampoon tavoin hyvin makealta, ja hiuksiin myös jää ihana karkkinen tuoksu tämän hoitoaineen käytön jälkeen. Ei tarvinnut tälläkään kertaa pettyä TIGIin, olen todella tyytyväinen näihin molempiin tuotteisiin. Molemmat tekevät sen mitä lupaavatkin!

Oletteko te testanneet tätä TIGIn Epic Volume sarjaa? Entä löytyykö teiltä kyseiseltä merkiltä omia suosikkituotteita? :)

4 kommenttia:

 1. En oo testannut näitä, mutta kiva kuulla, että nämä pitävät lupauksensa! Itse olen käyttänyt merkin Dumb Blonde shampoota ja hoitoainetta ja ne sopivat kyllä hyvin huonokuntoiselle tukalleni. Siinäkin shampoossa on hyvä pesuteho. Inhoan sitä, jos shampoota joutuu oikeasti käyttämään paljon saadakseen hiukset puhaiksi. TIGIn kanssa ei tätä ongelmaa ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa löytyy myös tuon Dumb Blonde sarjan shampoo ja hoitoaine. Shampoosta tykkään tosi paljon, mutta hoitoaine ei oo ihan suosikkini :) Jep sama täällä, mikään ei oo niin inhottavaa kuin se, jos shampoota saa tahkoa hiuksiin puoli pulloa ennen kuin hiuksista saa oikeasti puhtaat :D TIGIn kanssa mullakaan ei ole ikinä ollut tätä ongelmaa!

   Poista
 2. Näitä en ole testannut, kun hiuksissa on volyymia tarpeeksi muutenkin :D Mähän olen enemmänkin silottavien ja pörröjä taltuttavien tuotteiden kaveri! Monia muita Tigin tuotteita on kyllä tullut käytettyä. Esimerkiksi sarjan Masterpiece-lakka on yksi parhaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle nää taas on oikeinkin hyvät tuotteet, kun omat hiukset kaipaavat lisää volyymia :D Masterpiece hiuslakka on kyllä ihan huippuhyvä lakka, yksi parhaimmista mitä oon käyttänyt!

   Poista

Kiitos kommentista!