lauantai 1. elokuuta 2015

Heinäkuun suosikkituotteet


Taas kerran olisi aika tehdä katsausta edellisen kuun suosikkituotteisiin, jotka tällä kertaa ovat nämä kuvassa näkyvät neljä tuotetta :)


Lily Lolon Mineral Shimmer Star Dust -korostuspuuteri nousi välittömästi yhdeksi koko kesän suosikkimeikikseni. Pieni sipaisu tätä kiiltävää puuteria kasvoille ja koko meikki kirkastuu silminnähden. En ole tätä arkisin töissä viitsinyt käyttää, mutta vapaalla kyllä. Melkein harmittaa, etten ollut aiemmin tajunnut ostaa tätä itselleni, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Varsinkin näin kesällä tämä näyttää mielestäni erityisen hyvältä, mutta enköhän mä käytä tätä ihan läpi vuoden kyllästymiseen asti :D


Pradan Candy suihkusaippuan löysin kätköistäni muutama viikko sitten. Edellisen kerran olen käyttänyt tätä varmaan joskus viime syksynä, joten olikin jo korkea aika päästä taas pitkästä aikaa käyttämään tätä! Tuoksu on tässä huumaavan herkullinen ja nimensä mukaisesti suihkusaippua tuoksuu aivan karkilta. Mulle suihkusaippuoissa ja -geeleissä tärkeintä on nimenomaan tuoksu, ja sen suhteen tämä saa multa vain kehuja. Mulla alkaa olla vähän turhankin paljon noita suihkusaippuoita kylppärissä ja pakko käyttää tehokkaasti nyt pois näitä vanhimpia, jotta mahtuu taas uusia tulokkaita tilalle!


Lumenen Body Refresh Cranberry Smoothing Body Scrub tuli ostettua jo joskus toukokuun loppupuolella, mutta koska mun on ollut pakko saada noita muita kuorintoja käytettyä alta pois, on tämä päässyt kunnolla käyttöön vasta nyt tässä kuussa. Kuorintavoide tuoksuu erittäin raikkaalle ja kuorivia osia on erittäin paljon, joten kuorintatehokin on mielestäni todella hyvä. Tämä poikkeaa monista muista käyttämistäni vartalokuorinnoista siten, että iho jää tämän käytön jälkeen hieman nahkean tuntuiseksi. En sano, että se olisi ollenkaan huono asia, mutta tämän käytön jälkeen jopa mulla on sellainen olo, että iho vaatii kosteusvoidetta suihkun jälkeen. Ja mähän olen siis ehkä maailman laiskin käyttämään mitään kosteusvoiteita :D


Meikeistä suosikkituotteeksi valikoitui myös tämä Blush Professionalin 88 Colour Precious Metals Eyeshadow Palette. Luomivärit ovat erittäin runsaspigmenttisiä ja sävyt juuri mun makuuni. Tykkään muutenkin ehkä enemmän tällaisista metallinhohtoisista ja helmiäisistä sävyistä kuin ihan mattaisista, vaikka niitä mattasävyjä tuleekin tosin käytettyä melko usein. Tämä paletti on mulle ihan unelma ja tällä on tullut tehtyä monenmonet silmämeikit! Näissä on mun mielestä hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan, sillä paletit ovat hyvin edullisia ottaen huomioon sen, kuinka monta luomiväriä ne sisältävät ja kuinka hyviä ne ovat. Täytyy varmaan jossain vaiheessa hankkia tästä vielä toinenkin versio :)

Sellaisia suosikkeja heinäkuun osalta. Löytyykö teiltä jotain tuotteita, jotka nousivat heinäkuussa suosikeiksi? :)

2 kommenttia:

  1. Nuo Blush Professionalin paletit vaikuttavat hauskoilta, vaikkei itselläni niistä kokemusta olekaan. Kiva kun on niin paljon sävyjä yhdessä paletissa. Hyvä jos niissä on laatukin kohdillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tykännyt noista kyllä hirmuisesti :) Ja toi sävyvalikoima on tosiaan melko laaja, vaikka toki tuolta löytyy paljon hyvin samankaltaisia sävyjä, joiden eroa on luomilla lähes mahdotonta huomata, mutta eipä se mua ainakaan ole haitannut :)

      Poista

Kiitos kommentista!