sunnuntai 9. elokuuta 2015

Hawaiian Tropic


Esittelin teille toukokuussa nämä neljä Hawaiian Tropicin tuotetta ja lupailin kertoa myöhemmin kokemuksiani ja mielipiteitäni niistä. Mä ihan tosissani luulin, että saisin viimeistään kesäkuun loppupuolella tehdä uuden postauksen noista, sillä kuten varmaan me kaikki, myös mä oletin tämän kesän olevan lämmin ja aurinkoinen. Onhan niitä aurinkoisia päiviä kuitenkin mahtunut muutamia tällekin kesälle ja mä olen kyllä ottanut kaiken ilon irti niistä vähäisistä hetkistä ja majoittunut parveekkeelle aurinkoa palvomaan :D Mitenkään turhan paljon mulla ei näistä mistään ole vielä kokemusta, mutta sen verran kuitenkin, että pystyn kertomaan tämän hetkisen mielipiteeni :)


Kasvoille tarkoitettu Sensitive Face Sun Lotion -aurinkovoide on koostumukseltaan kevyttä ja pieni määrä riittää koko kasvoille. Voide imeytyy hyvn ja tuoksu on mukavan mieto. Kertaakaan en ole naamaani onnistunut polttamaan tätä käytettyäni, vaikka normaalisti palan hyvin herkästi, joten kyllä tämä myös aurinkosuojana toimii erittäin hyvin. Yksi erittäin iso miinus tässä kuitenkin on: mun naama tulee ihan täyteen finnejä tämän käytön jälkeen. Mulla ei normaalisti pahemmin niitä ole, paitsi silloin tällöin ihan muutamia, mutta huomasin jo kesäkuussa, että aina kun olin käyttänyt tätä, oli seurauksena ihan valtavat määrät finnejä kaikkialla kasvoissa. Nyt en ole tätä taas vähään aikaan käyttänyt ja ihokin on taas normaali. En mä nyt tietenkään 100% varma voi olla siitä, että juuri tämä olisi ne aiheuttanut, mutta noin tapahtui siis useammin kuin kerran, enkä tosiaan keksi mitään muutakaan aiheuttajaa niille.


Satin Protection aurinkovoide suojakertoimella 30 osoittatui hyväksi aurinkorasvaksi. Voide levittyy ja imeytyy ihoon todella hyvin ja kookoksen tuoksustakin olen oppinut oikeasti pitämään todella paljon tämän käytön myötä. Mainitsinkin jo ylempänä, etten ole kasvojani onnistunut polttamaan kertaakaan, enkä kyllä ole koko kesänä polttanut mitään muutakaan osaa kropastani, joten tämä aurinkovoide on siis hoitanut tehtävänsä paremmin kuin hyvin. Ei mulla ole oikeastaan mitään huonoa sanottavaa tästä, todella hyvä tuote ja aion taatusti käyttää jatkossakin!


After Sun Cooling Aloe Gel on ollut käytössä muutamia kertoja. Kyseessä on tosiaan siis auringonoton jälkeen käytettävä ihoa viilentävä ja aloe veraa sisältävä geelimäinen voide. Mitään erityisen viilentävää tunnetta tämä ei iholle saa aikaan, mutta lievää ihon punoitusta tämä on mielestäni rauhoittanut mukavasti. Geeli on melko paksua ja jotenkin sitä on ehkä hieman hankala saada puristettua pullosta ulos. Voide imeytyy ihoon hyvin nopeasti eikä tahraa vaatteita, mikä on erittäin hyvä asia. En koe tämän olevan sen parempi kuin mikään muukaan käyttämäni after sun -voide, mutta ei tämä myöskään toisaalta ole huonompikaan. Toiste tulen tuskin ostamaan, mutta kiva on ollut käyttää tätä.


Tropical Tanning Oil makasi käyttämättömänä mun hyllylläni koko kesäkuun ja suurimman osan heinäkuustakin. Mua varoiteltiin todella paljon tämän käytöstä ja sanottiin, että kannattaa ehdottomasti hankkia pohjalle rusketus ennen tämän käyttöä. Arastelin ihan kamalasti tämän käyttöä ja ensimmäisellä käyttökerralla olinkin aivan varma, että poltan itseni todella pahasti. En polttanut, enkä ole polttanut kertaakaan sen jälkeen, vaikka tätä on tullut muutama kerta käytettyä. En ole mitään kovin pitkiä aikoja uskaltanut maata auringon alla tämän öljyn käytön jälkeen, mutta olen silti huomannut rusketuksen syvenneen huomattavasti enemmän kuin samassa ajassa ilman öljyä. Suurimmaksi ongelmaksi onkin tämän kanssa ehkä muodostunut se, kuinka tän saa iholta pois auringon oton jälkeen :D Pullon teksti "very water resistant" pitää todellakin paikkansa! Tämä tulee olemaan taatusti käytössä myös jatkossa, ja voin kyllä suositella tämän kokeilemista, jos et ole jo kokeillut :)

Miltä merkiltä/merkeiltä te olette hankkineet aurinkosuojanne? :)

6 kommenttia:

 1. Noissa on kyllä mukavan pirteät pakkaukset :)
  Tällä hetkellä mulla on eucerinen aurinkosuojasuihke ja viime vuonna käytin ultrasunia. Eucerinessa on vähän alkanut tökkimään jo sen haju. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä on! Mun täytyykin pitää Eucerin mielessä, kun jatkossa mietin näitä aurinkosuojia. Oon muuten tykännyt kyseisen merkin tuotteista :)

   Poista
 2. Olen monesti meinannut ostaa noita Tropicin tuotteita, mutta tämän kesän surkeiden ilmojen takia sekin taas jäi.. Nyt tosin tälle viikolle on luvattu ihanaa hellettä - parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös se niin mene? ;) Tuota after sunia sekä viimeistä tanning oilia olisi mielenkiintoista kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tänä kesänä ei oo kyllä mitenkään turhan paljon tarvinnut itseään auringolta suojata. Onneksi nyt on tosiaan ollut lämpimämpää! :) Pääsee ottamaan oikein kunnolla aurinkoa koko kesän edestä ;D Tota tanning oilia varsinkin voin kyllä lämpimästi suositella kokeilemaan :)

   Poista
 3. nice post as always! kisses!

  http://itsmetijana.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!