maanantai 27. heinäkuuta 2015

Liebster Award - 33 Questions

Vähän erilaista postausta taas tiedossa, sillä ihana Kata haastoi minut tähän Liebster Award -haasteeseen viime viikolla ja tänään sain ilokseni kuulla, että myös Anna oli haastanut mut tähän! Olin jo ehtinyt julkaista tämän postauksen, kun sain kuulla, että myös Jenniltä oli tullut samainen haaste, joten niihinkin vastailen vielä tässä :) Iso kiitos teille kaikille, olin oikeasti melkoisen otettu kun näin oman nimeni siellä haastettujen joukossa!

Liebster awardin säännöt:
1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimetyille.

Ensin Katan kysymykset :)

1. Miksi aloitit bloggaamisen?
- Mulla oli puoli vuotta sitten todella vaikea vaihe elämässä ja halusin saada jotain mielekästä ja ennen kaikkea positiivista sisältöä elämääni. Kosmetiikka on jo pitemmän aikaa kiinnostanut, joten päätin sitten alkaa kirjoitella tällaista kosmetiikkapainotteista blogia :) Hetkeäkään en ole katunut! Nopeasti tähän jäi myös koukkuun ja vaikka nyt kirjoittelun taustalla ei ihan samat syyt olekaan kuin vielä aiemmin, en ihan äkkiä tätä kyllä lopettaisi.

2. Mikä on suosikki värisi? Miksi?
- Pinkki, ihan ehdottomasti! En oikeastaan edes tiedä miksi, mutta mä oon sellainen melko tyttömäinen muutenkin niin onhan kaikki pinkki vaan aika ihanaa ja söpöä :)

3. Millaiset häät haluaisit? Jos olet jo naimisissa, millaiset ne oli?
- Mä en oo koskaan haaveillut mistään isoista prinsessahäistä, joissa vieraita on satoja ja rahaa palaa ihan älyttömästi. Mulle riittää, että paikalla on ne ihmiset, jotka oikeasti merkitsevät mulle ja mun tulevalle miehelleni jotain, häät ovat meidän näköiset ja kaikki nauttivat :) Toki mä haluan jonkun ihanan valkoisen häämekon ja kunnon kampaukset, meikit yms. mutta siis järkevissä mittasuhteissa kaikki :D

4. Missä maassa haluaisit käydä?
- Tähän voisin listata varmaan suurimman osan maailman maista, mutta kaveri kävi viime kesänä Islannissa ja nähtyäni hänen ottamiaan kuvia, päätin että sinne on joskus pakko päästä. Huhhuh, miten upeat maisemat! Kuvissakin näytti jo uskomattomalta niin voin vain kuvitella miltä paikan päällä näyttää.

5. Mitä teet mieluiten vapaa-aikanasi?
- Vietän aikaa hyvässä seurassa ihanien ihmisten kanssa. Työpäivien jälkeen mä tykkään olla yksin kotona ja rauhoittua, mutta se on ihan parasta, kun saa viettää aikaa sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa voi olla täysin oma itsensä ja pitää hauskaa.

6. Pidätkö vaahtokarkeista?
- Ne on ihan okei, paahdettuina tosi jees!

7. Mistä saat inspiraation postauksiin tai ylipäätään bloggaamiseen?
- Mä tykkään testailla kaikkia uusia kosmetiikkatuotteita ja jakaa mielipiteitäni niistä, joten siitä se inspiraatiokin sitten näihin postauksiin usein tulee. Välillä tosin on niitä kausia, kun ei oikein tunnu olevan mitään mistä kirjoittaa, mutta parin päivän päästä mieleen saattaa putkahtaa viisi erilaista postausideaa :D

8. Tykkäätkö koota palapelejä?
- Itse asiassa tykkään joo! Mä sain tossa reilu vuosi sitten hirveen inspiraation niiden kokoamiselle ja ostin joku neljä palapeliä itselleni :D Nuorempana tein niitä ihan hulluna ja jatkuvasti, nyt en oo taas tämän vuoden puolella kertaakaan koskenut niihin, mutta tollasia innostuskausia ilmenee aina silloin tällöin :)

9. Mikä on lempi vuodenaikasi, jos kesää ei lasketa? Miksi?
- Varmaankin kevät, kun ihanakamala talvi on takana ja saa ruveta odottamaan kesää! Lisäksi mä tykkään siitä loppukevään luonnosta ja se hetki, kun saa ensimmäisen kerran vetää nahkatakin ja tennarit jalkaan talven jälkeen, on ihan huippu ♥

10. Missä kävit viimeksi matkalla?
- Mallorcan Alcúdiassa käytiin kaverin kanssa viime elokuusta. Tuntuu tosin, että siitä matkasta on jo about miljoona vuotta aikaa. Oli ihan mahtava reissu ja ennen kaikkea todella rentouttava. Sai heittää aivot narikkaan, syödä, juoda, uida ja palvoa aurinkoa viikon ajan oikein kunnolla!

11. Kerro yksi suuri unelmasi?
- Päästä ulkomaille pitemmäksi aikaa, joko ihan vain reissaamaan tai sitten ihan asumaan. Ei mulla ole koskaan ollut mielessä muuttaa pysyvästi pois Suomesta, mutta joksikin aikaa olisi kiva päästä jossain kohtaa pois täältä :)

Sitten Annan kysymykset :)

1. Mikä on hienoin saavutuksesi?
- Nyt alkoi tuntua siltä, etten ole koskaan saavuttanut elämässäni mitään oikeasti hienoa ja mainitsemisen arvoista, mutta sanotaan vaikka kokonaisuudessaan se, kun pääsin suoraan lukiosta opiskelemaan alaa, joka osoittautui mulle juuri oikeaksi ja olen pystynyt opiskelemaan täysillä nämä kolme vuotta, vaikka elämässäni on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista ikävää. Mieli on tehnyt pitää taukoa, mutta mä olen vakaasti päättänyt valmistua tämän vuoden jouluun mennessä. Pidetään sitä taukoa sen jälkeen, jos tarve vielä vaatii.

2. Miksi aloit kirjoittaa blogia?
- Tähän vastailinkin jo ylempänä! :)

3. Kuka on elämäsi tärkein henkilö?
- Nyt täytyy sanoa, että mä en oikeasti tiedä. Mun elämässä on niin monta mulle todella tärkeää ihmistä, toiset ovat vain eri tavalla tärkeitä kuin toiset.

4. Minne haluaisit matkustaa ja miksi?
- Tähänkin vastasin jo Katan kysymyksissä, mutta sanotaan toiseksi paikaksi vaikkapa New York. Oon halunnut sinne niin kauan kuin vain muistan ja joku päivä sinne vielä menenkin :) Ylipäänsä olis ihan huippua päästä käymään Jenkeissä jossain päin. Jotenkin mua vain houkuttelee päästä näkemään millaista se elämä siellä on ja onko se New York oikeasti niin upea paikka kuin mitä aina puhutaan.

5. Paras lapsuusmuistosi?
- Kaikki ihanat kesät isovanhempieni mökillä, kun serkkunikin oli paikalla ja sain leikkiä hänen kanssaan. Niitä aikoja on välillä oikeasti ikävä ♥

6. Millaiset olisivat mielestäsi täydelliset treffit?
- En tiedä miksi, mutta mulle on nyt pinttynyt ajatus siitä, että mies tulisi hakemaan mut kotoa, mentäis ensin vaikka tyyliin keilaamaan tai tekemään jotain muuta vastaavaa ja sen jälkeen johonkin ravintolaan syömään ja juotaisiin vaikka skumppaa :) Täydellisen siitä tekisi tietysti hyvä seura ;)

7. Mikä on jännittävintä, mitä sinulle on tapahtunut?
- Hmm.. Mulle ei tule tällä hetkellä mieleen mitään muuta yhtä jännää kuin se, että olen ollut seuraamassa kahden ruumiin ruumiinavausta. Tämä siis viime syksynä ja liittyi siihen, kun olin patologian laboratoriossa työharjoittelussa. Olihan se oikeasti todella avartava ja opettavainen kokemus, varsinkin kun patologi kertoi koko ajan mitä teki ja mikä oli normaalia/epänormaalia, mutta en mä uudestaan menisi. Ei ollut mun paikkani. Ja syke oli kieltämättä melkoisen korkealla siinä vaiheessa, kun puettiin niitä suojavaatteita päällemme ennen sinne saliin menoa, kun ei oikeasti tiennyt yhtään mitä tuleman pitää.

8. Jos saisit olla kuka tahansa yhden päivän ajan, kuka olisit?
- Huii miten vaikea kysymys :D Olishan se aika siistiä olla päivän ajan vaikka joku Johnny Depp ja nähdä millaista elämä on, kun on oikeasti aivan törkeän kuuluisa ja rikas ja kaikki tunnistaa sut menit minne vain. En mä tollasta elämää itselleni haluais, mutta päivän ajan vois olla hauska elää tollastakin elämää :D

9. Mihin ammattiin et ikinä voisi kuvitella itseäsi?
- Obduktioavustajaksi, eli henkilöksi, joka varsinaisesti suorittaa ruumiinavauksen ennen kuin patologi tulee jatkamaan. Melkoisen karun näköistä puuhaa nimittäin ja vaatii todellakin tietynlaisen luonteen, että tuollaiseen työhön kykenee. Olisihan näitä ammatteja varmasti paljon muitakin, mutta toi on kyllä sellainen, mitä en koskaan edes harkitsisi.

10. Minkä taidon haluaisit oppia?
- Oon jo vuosikausia ihaillut ja katsellut esim. youtubesta videoita, missä ihmiset tekee kaikenlaisia ihan törkeen hienoja volttisarjoja niin musta olis ihan huippua osata itse tehdä edes puolivoltti :D Tosin oon kyllä sellanen pelkuri tollasissa asioissa, etten tiedä miten koskaan uskaltaisin yrittää edes harjoitella sellaista, kun pelkäisin taittavani niskani :'D

11. Mikä on omituisin tapasi?
- Noo yksi omituinen tapa on ehkä se, että käytän jäätelön aina mikrossa ennen kuin syön sitä. Jos kyseessä on jokin tuutti tms. niin sitten se saa hengata hyvän aikaa ensin huoneenlämmössä ennen kuin syön sen, jotta se sulaa riittävästi :D

Ja vielä Jennin kysymykset :)

1. Kuka olet?
- Linda, 22-vuotias turkulainen kosmetiikkabloggaaja :)

2. Miksi kirjoitat?
- Mä oon aina tykännyt kirjoittaa (vaikken koskaan ookaan ollut siinä erityisen hyvä) ja lisäksi kosmetiikka on aika lähellä sydäntä, joten ne kaksi tulee tässä yhdistettyä aika kivasti. Ja onhan se aika antoisaa saada olla lukijoiden ja muiden bloggaajien kanssa vuorovaikutuksessa blogien kautta!

3. Mitä olet tykännyt tästä kesästä?
- Nojaa, ilmoista mun on varmaan turha edes mainita, koska kaikki tietää kuinka surkea "kesä" tämä on niiden puolesta ollut. Kyllä tää kesä muuten edellisen voittaa, vaikken vieläkään oikein tiedä mitä mieltä olisin. Tuntuu, että joka toinen hetki olen onneni kukkuloilla ja hetken päästä taas aivan pohjalla. Mutta sellasta se elämä välillä on :D

4. Kissa vai koira?
- Kissa :)

5. Mitä katsot mieluiten telkkarista?
- Jotain hyvää sarjaa. Tällä hetkellä sieltä ei tosin sellasia oikein tule enkä seuraa mitään tiettyä sarjaa just nyt. Sitä odotellessa, että sieltä alkaisi joku uusi hyvä sarja :)

6. Meikkaatko joka päivä?
- En meikkaa, mutta yleensä jos tulee kotoa poistuttua niin on myös meikit naamassa.

7. Jos voittaisit 10 000€, mihin kuluttaisit sen?
- Lähtisin ensimmäisenä jonnekin matkalle, ostaisin jotain kivaa itselleni ja loput säästöön!

8. Kirjoitatko läppärillä, pöytäkoneella vai jollain muulla?
- Pöytäkoneella kirjoittelen :) Mun oli tarkoitus ostaa läppäri, kun edellinen pöytäkone hajosi tossa jokin aika sitten, mutta en mä vaan osannut luopua tästä pöytäkoneesta :D Olishan se läppäri monella tapaa kyllä paljon kätevämpi.

9. Mitä teet työksesi?
- Mulla on opiskelut vielä kesken, mutta terveysalalla työskentelen ja tulen myös työskentelemään :)

10. Facebook vai Instagram?
- Saanko sanoa, että ei kumpikaan? :D Siis Facebook tili mulla kyllä on, mutta en mä siellä pahemmin aikaani kyllä vietä. Instagramiin mun sisko ja kaverit on koittaneet mua saada jo ties kuinka pitkään, mutta en oo vielä lämmennyt sillekään :D Tuun vähän jälkijunassa muutenkin näiden juttujen kanssa, mutta ehkä mä vielä sinnekin päädyn!

11. Käytkö kirpputoreilla?
- Tykkään käydä kirppareilla, mutta mulla on vaan se ongelma, etten koskaan oikein löydä sieltä mitään. Siitä tulee sitten ehkä sellanen noidankehä, että ajattelen ettei sinne kannata edes mennä, kun mitään ei kuitenkaan löydy. Totuushan on se, että siellä nimenomaan pitäisi käydä usein, jotta sieltä joskus jotain voisi löytyä.

Mä olen nyt niin tylsä, etten haasta tähän ketään enkä keksi siis myöskään niitä kysymyksiä. Oli kuitenkin ihan huippua päästä vastailemaan näihin kysymyksiin! Tykkään muutenkin kaikista tällaisista kysymysjutuista ja faktapostauksista niin senkin puoleen tämä oli tosi kivaa vaihtelua tehdä vaihteeksi taas tällainen postaus :)

Seuraavaksi sitten taas uutuustuotteiden esittelyä!

12 kommenttia:

 1. Hei hyi! Mäkään en voisi koskaan kuvitella itseäni tuollaiseen ammattiin :o Mutta asiasta toiseen. Tätä oli tosi kiva lukea ja sain susta paljon laajemman kuvan! :) Mäkin meinasin haastaa sut, ellei Kata olisi sitä tehnyt ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis toi on ehkä kamalin mahdollinen ammatti, mihin voisi joutua :D Tosi kiva kuulla, munkin pitäisi ehtiä lukemaan sun vastaukset näihin kysymyksiin! Ollut vähän kiirettä tässä niin jäänyt about miljoona postausta lukematta.. :D

   Poista
 2. Hitsi, oli muutama jo nopeampi haastaja! :D
  Mullakin olisi sulle haaste :)

  http://jviideskerros.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon! :) Mä vastailenkin noihin nyt saman tien ja lisään ne tähän samaan postaukseen :)

   Poista
 3. Ainoa lääketieteen suuntaus, joka mua kiinnostaa on nimenomaan patologia. Voisin helposti kuvitella itseni availemassa ihmisiä ja tutkimassa, mitä sieltä löytyy...:D Mutta olen muutenkin vähän morbidi tapaus, että sikses.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah apua, mun mielestä toi on vaan hyvin pelottavaa :D Patologia on tosin muuten ihan hirmuisen mielenkiintoista, ainakin hoitajan näkökulmasta, mutta ne ruumiit on kyllä ihan ehdoton ei mulle :D

   Poista
 4. Tosi mukava oli taas lueskella susta uutta tietoa! :) Sun täytyis kokeilla kirppareita vaan uudestaan, koska se on niin ihanaa kierrellä niitä :) Turussakin se Kirppis-Center Manhattan on tosi kiva kirppari, en tiiä ootko siellä käynyt :) Ja vitsit, mä haluisin kans niin osata voltteja :p Ois niin siistiä vaan vedellä niitä ja olla vahva ja notkee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidit postauksesta Katri! :) Joo joskus vuosia sitten tuolla Manhattanilla tuli käytyä vähintään kerran kuussa, nyt en edes muista koska oon viimeksi siellä ollut. Se on kaiken lisäksi vielä niin iso paikka, että luulisi jotain löytyvän, jos sinne menisi taas kiertelemään :D No älä vaan, olis kyllä niiiin siistiä osata tehdä kaikkia voltteja! :D

   Poista
 5. Ihana saada nyt lukea tämä, saa susta niin erilaista tietoa kaiken kosmetiikkajutun ohella. ♥ Mulla on aivan sama juttu tuossa palapelien teossa, rakastan niiden kokoamista mutta nyt ei oo aikoihin tullut koottua, tulee niitä innostuskausia aina silloin tällöin;) Pitäisi käydä uusi ostamassa nyt kun kesän jälkeen on aikaa kun työt vähän vähenee:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä kerran sulle, kun haastoit mut! <3 Joo mullekin itse asiassa ton sun kysymyksen jälkeen iski pieni innostus alkaa koota niitä palapelejä, harmi vain kun tällä hetkellä ei oikein olisi aikaa sellaiselle :D Niiden kanssa saa kyllä mukavasti aikaa kulumaan :)

   Poista
 6. Olipa kiva lukea siunkin vastauksia! :) Ja patologin tai ruuminavaajan ammatti ei tulisi missään nimessä kuuloon täälläkään, liian kammottavaa.. Olen niin herkkä kaikelle tuollaiselle, että menettäisin varmasti yöuneni lopunelämäkseni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Tuuli! :) Hehh, oon ihan samoilla linjoilla sun kanssa :D Mulle riitti se yksi kerta, kun muutaman tunnin ajan seurasin heidän touhujaan sivusta.

   Poista

Kiitos kommentista!